Spannendverhaaltje.nl

De verjaardag

-
21-10-2010
Verjaardag bij vrienden van me, een stel dat ik al jaren kende en waar ik ook na mijn scheiding contact mee was blijven houden.
Hun dochters waren inmiddels mooie meiden geworden van 15 en 13 jaar.
Ook hun moeder mocht er nog steeds zijn met haar slank lijf en mooie stevige natuurlijke borsten.
De man des huizes was bij mijn weten altijd bezig met alcohol en ook op dit feestje deed hij zich weer tegoed aan de bier en sterkere drankjes.
Er waren niet veel gasten gekomen op hun feestje en zodoende was het vroeg afgelopen.

Ze hadden in hun tuin een zelf aangelegde zwembad en ik wilde daar wel even gebruik van maken.
Ik vroeg aan mijn gastvrouw of ik even mocht zwemmen, ja hoor zei ze geen probleem dan zal ik eens zorgen dat ik mijn wederhelft op bed krijg.

Ik wenste haar hier succes mee en ik liep naar buiten en kleedde me uit. Ik kwam nu in de problemen want ik had geen zwembroek bij me, om niemand in de verlegenheid te brengen besloot ik mijn short maar aan te houden.

Ik liet me in het lekkere water glijden en trok een paar baantjes na een kwartier te hebben gezwommen hoorde ik inmiddels weer gestommel in de keuken, en bleek het Anna te zijn gelukt om haar man op bed te krijgen.
Ze ruimde de tafel af en deed dit in de vaatwasser ze was na een kwartier klaar en kwam ge´nteresseerd vragen of het naar wens was.

Ik zei dat ik me prima vermaakte en vroeg haar of ze ook in het water kwam. Dat zou ik nog wel eens kunnen doen zei ze de meiden zijn er toch nog niet en dan kan ik even de ergernis van die zuiperd van een man van me even van me afzetten.

Ze ging naar binnen en kwam even later weer naar buiten met een leuke bikini die haar goed stond ook omdat ze zoals ik al eerder zei nog een strak lijf had.

Ze gleed in het water en samen zwommen we een paar baantjes en praatten over koetjes en kalfjes. Ik vroeg waar haar dochters waren, het bleek dat die op een schoolfeest waren maar ze verwachtte ze binnen afzienbare tijd terug.

Ze vroeg me of ik hun nieuwste aanwinst al had gezien, ik vroeg wat dat was waarop ze antwoordde dat, dat een whirlpool was die verderop achter in de tuin stond.

Ik ga er denk ik even in zei ze en ze klom uit het water en liep naar de whirlpool. Ik keek haar na en vond haar er lekker uitzien. Ik zwom nog een baantje maar kon mijn opkomende geilheid niet meer negeren en besloot eens een kijkje te nemen in de whirlpool.

Daar zat ze inmiddels lekker achterover leunend te genieten van het hete water om haar heen.
Ik vroeg of ik haar gezelschap mocht houden, natuurlijk zei ze ik vroeg me al waar je bleef. Dit zeggend maakte ze de strik van haar bovenstukje los en trok deze uit.

Ik besloot dichtbij haar te gaan zitten maar wel op een afstand zodat ze niet zou denken dat ik iets van haar wou.
Daar zorgde ze echter zelf wel voor want ik had nog maar net een plekje gekozen of ze schoof al naar me toe.
Ze toverde ergens een flesje witte wijn weg en schonk me een glas in op een manier dat ik haar mooie borsten boven het water uit zag komen, vind je ze mooi vroeg ze, ik moest wel bevestigend beantwoorden en ze zei dat ik er wel aan mocht zitten. Ik zette mijn glas weg en greep naar haar borsten en kneedde ze, en streelde over haar tepels. Anna kreunde en liet zich achterover vallen tegen de wand van de pool oh wat lekker zei ze ga door. Ik streelde ondertussen ook de binnenkant van haar dijen en ging langzaam omhoog. Als ik verwacht had dat ze zich hier tegen zou verzetten kwam ik bedrogen uit, want ze spreidde haar benen zodat ik er beter bij zou kunnen komen.
Tijdens deze acties meende ik zacht gegiechel te horen maar ik lette er verder ook niet op.

Ondertussen begon Anna naar mijn pik te graaien en ik hielp haar een beetje door me in de juiste positie te draaien.
Ze voelde aan mijn pik en liet een bewonderende kreun horen.
Kom zei ze en greep mijn hand en ze liep naar het zwembad. Ze ging op de rand van het bad zitten en liet merken wat ze wilde ze deed haar string opzij en ik ging voor haar in het water tussen haar been staan en bukte iets en begon aan haar kut te likken. Direct voelde ik het kutsap in mijn mond lopen en besefte dat ze al een poos droog had gestaan of misschien gewoon botergeil was.

Ze greep me bij mijn hoofd en drukte mijn gezicht nog harder in haar kruis, ik zoog aan haar klit en voelde haar dijbenen verkrampen. Zo gromde en ik voelde haar klaarkomen.
Ik ging op de rand van het zwembad zitten en ze begreep wat ik wilde, ze stroopte mijn short naar beneden en nam mijn harde paal in haar mond. Ze hapte naar mijn eikel en liet mijn lul langzaam in haar mond glijden. Iets wat altijd al mijn fantasie was geweest gebeurde ze liet mijn pik helemaal tot in haar keel glijden. Als ze mijn pik uit haar keel liet glijden zog ze hard ze kon aan mijn lul waardoor ik het ook niet lang volhield.

Ik wil je in me voelen fluisterde ze in mijn oor, en ze liet zich in het water glijden. Ze stond tegen de wand aan en tilde zichzelf iets omhoog zodat ik tussen haar benen kon gaan staan waarna ze zich op mijn lul liet zakken. Ze begon op en neer te bewegen en genoot van de vulling in haar kut. Oh wat heb ik dit gemist zei ze ik was vergeten hoe lekker het is door die zuiplap van een vent van me.

Oh ik kom bijna zei ze en begon met haar ogen te draaien. Nog niet zei ik en draaide haar om en nam haar van achteren en vulde haar kut opnieuw maar nu kon ik lekker bij haar tieten komen en deze kneden
Ik houd het echt niet meer zei ze laat me alsjeblieft komen. Ok zei ik ik zal je klaar neuken, nou dat hoefde ik niet lang meer te doen want op het moment dat ze klaar kwam verkrampte haar kut zodanig dat ik ook klaarkwam. Ze kwam haast huilend klaar en haar orgasme duurde voort. Ze draaide zich om en gaf me een dikke kus.

Na de kus vroeg ze me of ik bleef slapen met dien verstande dat ik op de logeerkamer in het tweepersoonsbed moest zij zou uiteraard naast haar eega gaan slapen.

Omdat ik eigenlijk te moe was om nog en eind te rijden ging ik akkoord , en dat ik daar geen spijt van heb gehad lees je in het volgend verhaal.
Aantal keer gelezen:
611
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)