Spannendverhaaltje.nl

De verhuisklus

-
21-10-2010
Hans pakte met een geroutineerd gebaar de stapel fotoalbums uit de bureaula om deze in een verhuisdoos te doen. Maar met zijn grote handen kon hij toch niet verhinderen , dat er wat foto 's tussen uit gleden. Ook dat nog. Geirriteerd ging hij op de knieen om deze van de grond te rapen. Die irritatie verdween , toen hij zag dat er veel bloot-foto 's bij waren van "Mevrouw". Hij herkende haar onmiddellijk aan haar lange donkere haar en aan haar grote borsten. Dat zag er goed uit : zij aan de rand van het zwembad beneden , zij in een ligstoel met nog maar een klein slipje aan , zij wijdbeens naakt op een bidet . Zo'n bidet stond er ook op die hotelkamer , toen hij met Yolanda met een bevriend stel in een hotelletje onderweg waren gegaan . Ze waren toen op weg naar Spanje. Zijn vriend, Peter , had hem vereld dat Franse vrouwen hun poes daarin wassen , nadat ze "het" gedaan hebben. Overigens was het een spannende nacht geworden , toen . Ze deelden die kamer met zijn vieren. Hij kende Yolanda pas een paar maanden , maar merkte , die nacht , dat ze erg opgewonden raakte van het bedgepiep , gesteun en gehijg van de kant van Peter en zijn vriendin . Peter en hij hadden , stiekum , afgesproken , dat ze er goed tegenaan zouden gaan , maar geen licht aan zouden doen. "De bidet maakte overuren , de volgende morgen " grapte hij later tegen Peter.

Nu keek hij zijn ogen uit bij de foto 's en kreeg het nog warmer , dan hij al had. Het was tegen twaalf uur en dan is het meestal in de zomer in Zuid Frankrijk goed warm ! Een maand geleden was hij opgetogen thuis gekomen met het bericht , dat zijn baas tegen hem gezegd had , dat hij voor een dag of vier , alleen , naar Zuid Frankrijk zou moeten gaan om een verhuizing voor te bereiden . Een Nederlands echtpar , dat daar woonde , ging terug naar Amsterdam De man werkte daar al en de vrouw kon het niet allemaal zelf doen. Hij zou met een combi daar heen gaan en een berg verhuisdozen meenemen . Zijn vriendin , Yolanda , vond hety leuk voor hem : zijn baas had dus vertrouwen in hem en ze wist dat Hans zo'n reis in je eentje door Frankrijk spannend zou vinden. De reis door Frankrijk , naar Spanje , herinnerde zij zich goed : warmte in de overvolle auto en de eindeloosheid van de tolwegen. "Hans , je bent een bofkont" zei ze [toch maar]

Nu was Hans in het veelgeprezen Zuid Frankrijk , zwetend ,in korte broek , om vanaf die vroege ochtend in de weer te zij om de niet- direct-nodige-zaken in te pakken. Mevrouw had het allemaal uitgelegd en gewezen. Nu zat hij even op zijn knieen , met een paar naaktfoto 's van "Mevrouw" in zijn hand. Hij zag dat ze een "shag-builtje" tussen haar benen had en geen glad geschoren kutje , zoals Yolanda thuis. Zijn moeder had dat ook . Hoewel ze wat preuts was , had hij daar vroeger toch wel eens een glimp van opgevangen . Het had toch wel iets speciaals , iets intiems , zo'n bos schaamhaar ! Het deed hem wel wat. Hij dacht terug aan de tijd , dat hij met zijn ouders de vacantie doorbracht in een huisje op de Veluwe. Door de dunne wanden heen hoorde hij het gepiep van het bed van zijn ouders ernaast en hij hoorde gedempt steunen . "Ze doen het" wist hij . Zou zijn moeder nu helemaal naakt zijn ? Hij greep in het donker naar zijn zakdoek om zijn sperma op te vangen. Maar nu was hij tien jaar ouder en zat in Zuid Frankrijk het warm te hebben en metwat foto 's in zijn hand op de grond. Eigenlijk leek "Mevrouw" wel wat op zijn moeder.

Zijn hand tastte naar zijn broek waarin hij een erectie voelde opkomen . Toch handig zo'n korte broek : zijn stijve piemel kon hij zo naar buiten manouvreren . In zijn grote hand leek zijn piemel eigenlijk nog groter en strammer , glanzend in de zon. Hij kon het niet laten om zijn hand heen & weer te bewegen in het oudste ritme der mensheid. Dat was lekker ! Dat zou opluchting geven . Wat een geile foto's waren dat. Zou hij er een paar achterover drukken ? Dan kon hij zijn vrienden eens wat van zijn werk laten ziek : het was niet alleen stom sjouwen !

Een "Hans , zou je dat elders en op een ander momemt willen doen" verlamde hem bijna. "Mevrouw" was , onhoorbaar op haar blote voeten , naar boven gekomen en stond in de deuropening het tafreeltje te bekijken. Hij wilde wel in de grond wegzinken. "Zeg maar niks , en ga maar weer gauw door met het werk" zei ze op een wat vergoelijkende toon. Hij vond dat een goede aanleiding om zich , nu met rood hoofd , weer op zijn werk te storten . Eigenijk iets overdreven gehaast ging hij verder. Hij had begrepen dat "Mevrouw" het voorval hiermee als afgesloten wilde beschouwen en was opgelucht. Hij moest hier nog en drie dagen werken.Die avond kon hij maar niet in slaap komen. Het incident speelde maar door zijn hoofd. Ook was het de warmte in het kleine kelderkamertje ,dat "Mevrouw" hem had toebedeeld. Ook bleken de reguliere bewoners van die ruimte een tiental mugen te zijn . Hij besloot om even wat buiten te gaan lopen en schoot zijn korte broek aan . Eigenlijk zonde om nu te slapen , dacht hij , toen hij in de buitenlucht stond. Alles was daar : een sterrenlucht en het eindeloze geratel van de krekels. Het was net als in een film. Hans kwam een beetje tot rust. Toen zijn ogen wat wenden aan de duisternis zag hij bij het zwembad het gloeien van een sigaret. "Kom er bij zitten , Hans" Hij

liep er heen , voorzichtig om niet te struikelen over de plantenbakken. Dichterbij gekomen zag hij dat "Mevrouw "in een ligstoel lag, Een sigaret tussen de vingers en een glas wijn onder handbereik. "Pak een stoel en kom bij me zitten , dan kunnen we nog wat kletsen " zei ze met een prettige stem. "We gaan nog eens doornemen , wat we vandaag hebben gedaan en wat er nog moet gebeuren " "Noe Mevrouw , ik denk dat we aardig op schema liggen " antwoordde hij.

"Nee Hans , dat bedoel ik niet , maar het gaat om het voorval van vanochtend , waarvoor ik je corrigeerde . Het lijikt me een goede gelegenheid om dit uit te praten. Vroeger bij mijn kinderen deed ik het zo , als ik ze had gecorrigeerd , dat ik op een rustig moment met mijn zoon of dochter de zaak nog eens doorsprak . We deden dat zo , dat we om de beurt een zin met de volle , eerlijke , waarheid mochten zeggen , totdat het geheel uitgepraat was. Begrijp je ? Zullen we dat ook proberen ?" "Goed Mevrouw" "als je nou eens begint om me Hendrikje te noemen in plaats van Mevrouw , dan gaat alles voor ons twee veel gemakkelijker. Ik zal beginnen :- Ik vond het voor jou een rotsituatie , maar ik moest je tot de realiteit brengen "

- Hendrikje , die foto 's gleden plotseling uit de albums en bij het oprapen kon ik mijn ogen er niet van af houden.

-Hans , ik ben eigenlijk trots , dat een jongen , die mijn zoon had kunnen zijn , zo opgewonden raakt van mijn bloot-foto 's.

_Hendrikje , je hebt een pracht figuur .

-Merk je Hans , hoe deze manier begrip kweekt , over en weer ? Maar laat ik verder gaan : Ik had van het begin af aan al gezien , dat jij een sportlichaam hebt. Je bent goed geschapen !

Haar hand tastte over zijn been in de donkerte en gleed als een slang naar zijn piemel , die al gauw gezwollen en warm was. Hans dacht dat hij droomde. Hij kon zich niet meer inhouden [ waarom zou hij ?] en zijn hand tastte naar haar borsten. Zij droeg een badjas . Hij voelde een harde tepel en met zijn andere hand voelde hij voorzichtig tussen haar benen . Ja hoor , het harige shagbuiltje : zij droeg geen slipje en was goed vochtig . Hij was niet meet te houden : de hele dag hadden de beelden van die naaktfoto 's door zijn gedachten gespeeld. Die lange benen , die grote borsten en al dat schaamhaar ! "Nee Hans , niet hier" klonk het bijna smekend .Hij stond op en tilde Hendrikje uit haar ligstoel. Haar badjas gleed af en daar lag ze , naakt in zijn armen. Haar tepels zag hij als donkerbruine enorme vlekken vlak onder zich. Hij voelde hoe ziujn broek naar zijn enkels gleed en stapte daar voorzichtig uit. Met zijn piemel recht vooruit en Hendrikje , als ware het een oorlogsbuit , in zijn armen , stapte hij het huis in.
Aantal keer gelezen:
670
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)