Spannendverhaaltje.nl

De tweede keer

-
21-08-2010
De tweede keer
Hoi ik ben Jamila. Ik ben een slanke Keniaanse zwarte schoonheid van 16 jaar oud. Ik ben 1,70 hoog en heb sinds een jaar een echt lekker jongevrouwen lichaam gekregen. Ik heb eindelijk een beetje heupen, wat meer een kontje en een paar mooi volle spitse borsten. Niet zo groot als die van mijn zus (D) maar ik krijg mijn hand net niet helemaal om mijn borst heen. Ik heb al regelmatig met jongens gezoend. Meestal met jongens van mijn leeftijd. Ik vrij wel vaak met mezelf. Meer dan mijn vriendinnetjes dat doen. Volgens mij ben ik veel geiler dan mijn vriendinnen. Zij sjansen veel minder vaak met jongens. Ik draag altijd jurkjes en strakke hempjes. Op het strand draag ik altijd alleen een string. Mijn vriendinnen durven dat niet. Ik heb me één keer eerder laten nemen door een jongen tijdens een korte vakantie in de Ardennen, maar die kon er niets van. Hij was zenuwachtig en ik was nog niet eens geil geworden toen hij al klaarkwam. Dit echte verhaal gaat over mijn tweede kleer. De echte eerste keer was eigenlijk de tweede keer.….
…..Op een doordeweekse dag was ik aan het skaten door de stad. Ik had mijn nieuwe witte jurkje aangedaan, omdat die zo mooi staat bij mijn bruine huid. Het was best een sexy jurkje met een mooie decolleté en het jurkje reikte tot net over mijn billen heen. Toen ik na het drinken van mijn Cola wilde doorgaan, knalde een neger op zijn mountainbike tegen me aan, waardoor ik bijna op de grond viel. Eigenlijk was ik een beetje kwaad. Éikel, riep ik, kan je niet uitkijken!?. Hij zei sorry en hielp me met opstaan. Hij was mooi en breed. ‘hmmmm, je bent een lekker meisje’ zei James ‘Kom je met me mee naar het strand?’. Na enig aandringen van zijn kant gaf ik toe. Hij gaf me een nieuwe cola en ik zag hem naar me deels zichtbare borsten kijken, die nog eens benadrukt werden door de bandjes van mijn rugtasje. Ik had vandaag wegens de warmte geen bh aan en voelde mijn tepels stijf worden. Zijn grote handen legde hij op mijn smalle taille. Hij liet zijn handen even over mijn ronde kontje glijden en even langs –er net tegen aan- mijn volle borsten ‘Je bent de mooiste meid op aarde’ fluisterde hij lief. We reden naar het strand met zijn auto en Ik voelde me gelukkig en opgewonden toen we later samen over het strand liepen.
James kwam dicht bij mij lopen en sloeg een arm om me heen. Ik voelde een trilling door me heen gaan toen hij mijn hand pakte en ik draaide me naar hem toe. Toen sloeg hij zijn armen om me heen en zijn mond zocht de mijne. Eerst heel voorzichtig en lief maar direct daarna vurig en heet. Ik drukte me stijf tegen hem aan en voelde zijn stijve lul door mijn jurkje en zijn broek heen tegen me aandrukken. Ik werd heet door zijn handen die over mijn lichaam dwaalden. Hij trok mijn jurkje een beetje omhoog zodat mijn kont zichtbaar werd. Ik voelde zijn hand al op mijn stringetje wrijven. Achter mij langs liepen mensen. Even kwam ik tot bezinning en fluisterde: "Toe niet hier". Hij zei hees tegen me: "Ik vind je zo lief en mooi. Ik verlang heel erg naar je, Jamila. ‘Kom baby, we gaan een hotelletje pakken.’ Wil je met me mee gaan?" Hij keek me zo lief aan, dat ik onmiddellijk ja knikte. (ik wist dat dit mijn inwijding werd) Zodra de deur van de kamer achter ons dicht was gevallen lag ik al in zijn armen. Ik voelde me overal toe bereid wat hij zou willen. Zijn handen zaten onder mijn jurkje en mijn tepels zwollen op door zijn strelende handen en ik huiverde van genot, toen hij zijn mond op mijn borst drukte, en aan mijn tepel begon te zuigen.
Al vrijend belandden we op bed. Als ik af en toe mijn ogen opende, zag ik zijn gespierde lijf. James trok langzaam mijn jurkje en stringetje uit, totdat ik volkomen naakt in zijn armen lag. Ik voelde me zo geil als boter; klaar om geneukt te worden. Maar James had helemaal geen haast om aan zijn gerief te komen, al stond zijn enorme grote stijve lul, die ik even later in mijn hand had, volgens mij bijna op springen. Ik voelde het enorme lange,dikke en dikke warme ding kloppen in mijn hand en ik liet me door mijn knieen zakken, om zijn heerlijke penis in mijn mond te kunnen nemen. Ik had nog nooit een piemel van dichtbij gezien maar deze was zeker veel groter dan ik ooit gevoeld had. Ik hoorde hem zuchten toen ik zijn lul begon af te likken, helemaal van de zak af tot de grote paarse eikel. Er droop wat voorvocht uit zijn pik, en dat likte ik begerig op. Langzaam bewoog ik het velletje met mijn hand heen en weer, en lebberde zijn pik aan alle kanten af. Ik probeerde zijn staaf in mijn mond te nemen maar dat lukte maar tot net iets meer dan zijn eikel. Toen tilde James me op bed, en drukte me neer. Plagend bewogen zijn handen over mijn buik en dijen, en ik trilde en moest me beheersen om mezelf niet te gaan liggen vingeren zo geil was ik.
Hij zag schijnbaar de beweging van mijn hand, die ik naar mijn hete kutje uitstrekte maar toen weer terugtrok. "Vooruit lekkertje, verwen jezelf maar even, laat mij maar zien hoe je dat doet," moedigde hij me aan. Ik gaf toe, en begon mezelf van mijn bijna kale pleetje te strelen. Uit zijn tas pakte hij een digitale camera. ‘Mag ik je filmen, schoonheid?’. Ik knikte. “ik ga je op internet zetten, schatje’ zei hij. ‘Leuk!’zij ik. ‘Maar niet mijn hoofd in beeld, ok?’ ‘zei ik. OK, zij mijn neukneger. Hij richte de camera op mijn spitste borsten. Met mijn ene hand masseerde ik mijn grote tieten, terwijl ik met mijn andere hand door mijn gladde spleet wreef, en mijn vingers in mijn kut sopte en dan weer over mijn kittelaar liet glijden. De camera bewoog mee naar onderen en filmde mijn rode kittelaar. Ik was zo geil dat het in een halve minuut gebeurd was; ik voelde het aankomen, het zalige gevoel van een naderend orgasme, dat altijd in mijn kut begint en dan door mijn hele lichaam explodeert en je enige minuten uitgeteld laat liggen. Maar in dit geval was ik nog steeds bloedheet, ondanks dat ik een heerlijke ontlading had gehad.
Ik ging op mijn buik liggen en spreidde mijn benen bijna in split. De camera zoemde op mijn spleetje en kontje in. Ik hield mijn adem in toen zijn dikke penis zich in mij naar binnen drong en me helemaal oprekte en opvulde. Zeer heet joeg het bloed door mijn lijf, en mijn onderlichaam begon zijn stoten te beantwoorden.
Hij kneep mijn tieten bijna fijn terwijl hij met me bezig was, maar het kon me niets schelen, hij mocht alles met me doen, als hij me maar neukte met die heerlijke pik van hem. Mijn snee zoog zich aan zijn lul vast en zijn handen grepen mijn ronde gespierde billen, waar hij heftig in kneep uit pure geilheid.
Ik werd razend door het neuken en de wellust, die hij bij mij opwekte. Af en toe gaf hij met platte hand een ferme tik om mijn billen. ‘plets’ging het en, plotseling, voelde ik weer dat ik komen moest, en ik gilde het uit en greep de lakens vast, terwijl het orgasme door me heen raasde. Mijn kutspieren trokken samen en ontspanden zich weer, heel vlug, en heel vaak achter elkaar. Horen en zien verging me; ik was alleen nog maar een geil meisje, die door een man vakkundig een stevige beurt gegeven wordt.
Uitgeput bleef ik stil liggen. James trok zijn dikke staaf terug en filmde mijn natte, openstaande kutje. Hij begon zich voor me af te trekken en filmde zijn lul. Hij begon te hijgen en te zuchten en spoot toen zijn zaad over mijn buik benen en kutje. Ik nam zijn Staaf zo ver mogelijk in mijn mond en zoog het laatste beetje geil naar binnen. Geil wreef James het zaad uit over kutje en anus. Toen viel ik in slaap.
Heel lief en zachtjes kuste hij me op mijn mond en ogen en toen liep hij naar de badkamer. Na een tijdje stond ik eens op om te kijken waar mijn neukneger was gebleven. Hij stond nog onder de douche en wees uitnodigend op het ligbad. Ik zette de kraan open en liet me even later in het warme water glijden. James was intussen onder de douche vandaan gekomen en stond zich af te drogen. Toen hij daarmee klaar was, kwam hij naakt op de rand van het bad zitten. Ik had geen badschuim in het water gegooid en daardoor kon hij me goed zien. James begon mijn lichaam te filmen. James begon mijn borsten te strelen en Hij liet zijn handen over mijn hele lijf glijden en ik sloot mijn ogen om volkomen van dat heerlijke gevoel te genieten. Ik had gedacht, dat ik helemaal bevredigd was, maar nu begon mijn lichaam opnieuw naar hem te verlangen. Ik zette mijn voeten op de rand en duwde mij poesje omhoog tot net boven het water. Ik voelde een warme tong op mijn gleuf.
Toen ik mijn ogen weer opendeed, zag ik, dat het verlangen wederzijds was; zijn lul stond weer stijf rechtop. Ik nam de camera van hem over en ik streelde en filmde het heerlijke grote ding. "Je kunt er best bij als je wilt," fluisterde ik tegen hem. Onmiddellijk liet hij zich bij me in het warme water glijden. Hij ging op zijn knieen in het bad staan en ik filmde mezelf terwijl ik zijn eikel aflikte. Ik gaf de camara weer aan James en draaide me om, zodat mijn kont naar hem toegedraaid was en ik stond op mijn knieen in het bad. Hij masseerde mijn billen en mijn anus en ook mijn nu weer gloeiende klitje. Even dacht ik dat hij me in mijn kont zou gaan naaien, want zijn lul drukte er tegen aan. Maar hij duwde hem verder en achterlangs, terwijl hij mijn kittelaar bleef strelen, duwde hij zijn penis in mijn hete kut naar binnen. Het water klotste over de rand terwijl we aan het neuken waren. Alles werd gefilmd.Ik was weer zo geil geworden dat ik binnen een paar minuten klaar kwam, maar James had gelukkig langer nodig, doordat hij al een keer klaar gekomen was. Toen ik een beetje uitgehijgd was, trok hij zijn pik uit mijn zuigende vagina terug en tilde me uit het bad. Tilde me op en nam me toen weer mee naar de slaapkamer. Hij ging op zijn rug liggen, zijn lul stijf vooruit in de aanslag, en vroeg me om op hem te komen zitten. Langzaam liet ik me op het enorme gevaarte neer, totdat hij helemaal in mijn gleuf verdwenen was.
Toen begon ik hem te berijden, mijn borsten zwiepten voor de camera heen en weer en zijn handen lagen om mijn achterwerk, waar hij behoorlijk hard in kneep. Hijgend en kreunend pompte ik op zijn heerlijke neukstang heen en weer en opnieuw kreeg ik na enkele minuten weer een zalig orgasme. Even liet hij me een beetje bijkomen, toen duwde hij me van zich af en trok me neer op het bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen en James kwam achter me zitten en begon mijn kont te likken. Ik duwde mijn kontje geil omhoog. Zijn handen waren overal en de hete kerel wist me geil te krijgen. Ik voelde zijn vinger in mijn reetje verdwijnen en werd nog geiler. Een tweede vinger verdween in mijn anus, en daarna een derde. Hij filmde alles van dichtbij en toen hij zijn vingers terugtrok voelde ik mijn gaatje openstaan. Daarna neukte hij me weer met twee vingers pompend in en uit mijn kontje. Hij ging hij voor me zitten en voelde ik zijn grote staaf even in mijn kutje glijden. Direct daarna voelde ik zijn paarse eikel tegen mijn anus drukken. Dit keer zette hij door; langzaam maar zeker verdween zijn vochtige lul in mijn anus. Ik moest af en toe mijn adem inhouden, want het deed wel pijn. Maar doordat zijn hand mijn borsten en kutje streelden, werd ik weer zo heet, dat ik me genoeg ontspande om zijn heerlijke dikke pik helemaal in mijn kleinste gaatje op te kunnen nemen. Ik vond het beslist niet onaangenaam, wat hij met me aan het doen was, integendeel! Ik antwoordde zo goed mogelijk op zijn steeds heftiger wordende stoten, en het duurde nu niet lang meer, dat hij zo ver als mogelijk in me doorstootte.
James had zijn hand op mijn heupen, zodat we in hetzelfde tempo op en neer zaten te wippen. Hij filmde met zijn linker hand en met zijn rechterhand kreeg ik weer op het ritme van het neuken slaag op mijn billen. Hij slaakte enkele onverstaanbare kreten en zijn geil spoot weldra in mijn anus. Hij haalde zijn Lul uit mijn gaatje en zoemde op mijn anus in waar het zaad in golfjes uit kwam. James stak nogmaals zijn vinger in mijn reetje en smeerde zijn geil over mijn bilspleet en in mijn natte kutje.
“dit is een mooi filmpje geworden” zei hij met een brede glimlach.
Aantal keer gelezen:
881
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)