Spannendverhaaltje.nl

De turnwedstrijd

-
16-08-2010
Het was een zaterdag middag, ik zat thuis en ik wist bij god niet wat ik moest doen. Dus ik sloeg de krant maar open en opeens zag ik een stukje over een turnwedstrijd. En die wedstrijd begon vandaag nog wel! Niet dat ik turnen leuk vind, maar die meisje in die strakke pakjes. Als ik eraan denk krijg ik al een stijve. Het begon om 15 uur dus ik moest opschieten! Het was gelukkig dicht bij dus ik sprong op de fiets en ging erheen. Ik liep de zaal binnen, het was al druk dus ik ging ook maar zitten. En daar stonden ze allemaal, een stuk of 25 Jonge knappe meisjes van een jaar of 19 in hun strakke turnpak.
De wedstrijd begon en de meisjes begonnen met bokspringen. Ze sprongen er een voor een overheen. Maar opeens klapte een van de meisjes tegen de bok en viel huilend op de grond. Ze stond op maar kon niet goed meer lopen. Ze kon niet meer aan de wedstrijd meedoen. Dus liep ze snikkend naar de kleedruimte. Ik dacht nu is er toch niemand anders in de kleedruimte dus ik volg haar maar. Ik keek stiekem om de hoek van de kleedruimte en daar stond ze, ik schatte haar 18 jaar. Mooie kleine strakke borstjes, en dat hele strakke turnpakje.
Je kon haar lipjes door dat pakje heen zien. Ik liep naar binnen en vroeg hoe het ging. Ze zei: " niet zo goed ik heb pijn in mijn heup en benen ik kan me niet eens omkleden". Ik bood haar aan om haar te helpen. Eerst aarzelde ze even en toen zei ze:"ok maar je mag het aan niemand door vertellen dat je me naakt hebt gezien". Dat beloofde ik en ik liep naar haar toe. Ik pakte haar turnpakje aan de bovenkant bij haar schouders vast en trok hem naar beneden tot haar middel. Nu kon ik haar prachtige borstjes bewonderen, ooh wat waren die mooi mijn penis begon al hard te worden. "Nu moet je even gaan liggen anders kan ik hem niet helemaal uit doen" zei ik.
Ze ging liggen en ik trok haar turnpakje helemaal uit. Toen had ik echt een gigantische paal in mijn broek. Dat aanblik vergeet ik nooit, Lag ze daar helemaal naakt ze had een mooi kaal poesje. Ik kon me bijna niet meer beheersen. Ik begon haar over haar buik te strelen, ze keek me aan en begon heel lief te lachen. Ik ging steeds lager tot ik bij haar klitje kwam en daar ging ik langzaam over wrijven. "wat doe je nou?" zei ze met een licht kreunende stem. "vind je het lekker ?" vroeg ik aan haar. " ik vind het heel lekker, wil je me misschien ontmaagden? " zei ze.
Ik dacht dat ik droomde vroeg daar net een knap naakt meisje aan mij of ik haar wilde ontmaagden. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, ik kleedde me uit en ging bovenop haar liggen en begon haar te zoenen. "Wil je wel een beetje voorzichtig doen ik vind het wel een beetje eng" zei ze. Ik duwde eerst alleen voorzichtig mijn eikel in haar nat kutje. Ze verkrampte eerst wel eventjes maar ze onspande ze meteen weer. Nu duwde ik mijn 17cm lange harde penis bij haar naar binnen.
Ze vond het heerlijk want ze begon te kreunen, ik begon steeds sneller te stoten. We waren allebei nu hevig aan het kreunen en toen hielden we het niet meer en kwamen allebei schokkend klaar. Ik spoot haar helemaal vol met mijn warme zaad. We bleven zo nog even op elkaar liggen. Later Ging ik nog even me haar douchen en we kleden ons aan. We stapten op onze fietsen en namen afscheid. We fietsten weg. Opeens roepte ze: " Ik heb hier over twee weken weer een wedstrijd"
Aantal keer gelezen:
677
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)