Spannendverhaaltje.nl

De Thuiskapster

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door frank meer verhalen van frank Het was weer eens zo'n dag. Een dag als vandaag. Nog sterker, het was vandaag. Wat mij zonet is overkomen wil ik jullie niet onthouden. Zoals meer mensen nemen ze niet de moeite om naar een kapsalon te gaan maar hebben ze de beschikking over een thuiskapster. Reuze handig en niet duur. Normaal ging ik altijd naar een kapsalon maar echter met mijn werktijden had ik er nooit tijd voor. Ik was dan ook erg blij dat wij een thuiskapster gevonden hadden. Zo was ik vandaag vrij en had mijn vriendin een afspraak gemaakt met de thuiskapster. terwijl zij naar haar werk ging sprong ik snel onder de douche. Ik was er maar net onderuit toen de bel ging. Snel sprong ik in een spijkerbroek en trok een T-Shirt aan. En ja, daar was ze dan. Een vrouw van net in de dertig. terwijl ik haar jas op hing pakte zij haar spulletjes uit. Nu had ik nooit enige verlangens naar haar gehad maar in het zonlicht van vandaag zag ze er extra mooi uit. ik weet niet precies wat het was maar ze maakte iets in mij los. Rustig ging ik op een stoel zitten en liet haar haar werk doen. na een paar minuten waren mijn zijkanten aan de beurt. Ik voelde dat ze dichter tegen mij aan ging staan. Beelde ik mij dat in of voelde ik het goed. Ze zat met haar kut over mijn schouder heen te wrijven. Ik werd er behoorlijk geil van. En mijn lul begon zich al op te rekken. Vervolgens ging ze met de achter kant bezig van mijn hoofd. Weer ging ze dichter tegen mij aan staan. Dichter dan ze normaal altijd doet. Ik voelde haar bortsen tegen mijn hoofd aan liggen. Wat waren die lekker zacht. Ik bewoog even mijn hoofd iets om een haar uit mijn gezicht te krijgen. Hierdoor had ik mooi de gelegenheid om even met mijn hoofd tussen haar bortsen te wroeten. Ze waren niet alleen zacht maar ook lekker groot zo te voelen. Terwijl ze mij verder knipte voelde ze even met haar hand achter in mijn nek of het wel kort genoeg was. hiervan kreeg ik rilling tot op mijn rug.
Een klein gilletje slaakte ik. "Sorry, maar ik vind het altijd lekker als iemand aan mij zit te frunniken." "Ah, daarom dus die kreet. Ik dacht al waar heeft hij last van." Waar ik het vandaan haalde weet ik niet maar het schoot er zo uit. "Waar ik nu last van heb is nu niet zien." "Hoe bedoel je?" "Nou, onder de kapperschort staat iets die dit alles niet onberoerd heeft gelaten." Ze keek mij met geile ogen aan. "Zo, jij durft." "En ik niet alleen. Ik voelde wel je kut over mijn schouders wrijven." Ze liep rood aan. Ze had niet gedacht dat ik het door had. "Ik krijg altijd een geile bui als ik mooie jongens moet knippen en dat moet ik op de een of andere manier uiten." Terwijl ze dat zij begaf ze haar hand onder het kapperschort en kneep zachtjes in mijn kruis. "Een lekker jongen heb je. Ik ben benieuwd hoe hij er in het echt uit ziet." Terwijl ze dat zij maakte ze de knoop van mijn broek open en deed de rits open. In de haast dat ik de broek hand aan gedaan om haar binnen te laten had ik geen onderbroek aangedaan. normaal valt dat toch niet op. Mijn lul stond dan stijf onder het schort. "Zo, zo jongen, geen slip aan. lekker geil." Ze naam mijn staaf tussen 2 vingers en voelde mijn geil uit de eikel komen. "Dat wil ik even van dichter bij zien." Ze ging met haar hoofd onder het schort en nam mijn lul in haar mond. Wat een hete donder was zij. Haar mond volede lekker warm en nat aan. zachtjes nam ze mijn lul op en neer in haar mond. Iedere keer weer eens stukje verder. terwijl ze dat deed kietelde ze met haar lange nagels onder mijn kale zak. Ik zakte een beetje onderuit en lag zahctjes te kreunen. "Zullen we even naar boven gaan" riep ik zachtjes. Ik liep haar voor de trap op. Boven aangekomen pakte ik haar beet en droeg ik haar al tongzoenend naar het bed. Ik legde haar neer en ontdeed haar van de kleren. Toen ik haar string uitdeed voelde ik dat zij behoorlijk geil was. "Zooo, wordt je zo opgewonden van mij?" "Ik moet je eerlijk bekennen. toen ik met mijn kut over je schouder zat te wrijven ben ik stil klaargekomen. Ik had moeite om mij stil te houden. Maar nu mag je mij laten schreeuwen." Ik ging met mijn toch over de geschoren schaamlippen heen. Zonder haar klit aan te raken. De rillingen gingen door haar heen. "Neem me. Bef die klit van mij." na haar even zo verwnet te hebben nam ik haar klit in mijn mond. ik zoog er hard aan en ging met mijn hoofd iets naar achteren. Ze begon harder te kreunen.
Ik ging steeds sneller met mijn tong over haar klit heen en beet er zachtjes in. Ineens kwam ze kreunend klaar. Dit was de eerste keer dat ik een spuitende vrouw had gezien. Jezus wat een vocht. wat een geil gezicht. Ik zat helemaal onder haar geil. Ze richte zich op en likte haar geil van mijn gezicht."Zo, nu ben jij aan de beurt. Nu gaan we verder waar ik gebleven was." Ze duwde mij op het bed en nam mijn lul weer in de mond. Terwijl zij mij heerlijk pijpte maakte ze een vinger vochtig met haar kutsappen. en stak de vinger in mijn kont. Terwijl zij mij in mijn kont neukte kwam ik schreeuwend klaar in haar mond. Mijn sperma droop langs haar kin. Met haar tong likte ze de sprema van haar kin af en gaf mij een vette tongzoen. Ik proefde mijn eigen sprema en moest bekennen dat het niet eens vies smaakt. "Zo, mannetje, we zijn nog niet klaar. Ik wil nu wel eens die lul van je in mij voelen." "Dan moet je hem wel weer opladen want ans een half stijve heb je niets" "Dat kan geregeld worden." ze nam mijn lul weer in de mond en toen hij op sterkte was draaide ze zich om met haar kont naar mij toe. "Neuk mij in mijn kont." Dit was een droom die waar werd. Mijn vriending wilde nooit hebben dat ik haar anaal nam. Met mijn speeksel bevochtigde ik mijn pik en haar ster. Ik zette mijn pik tegen haar anus en begon zachtjes te duwen. Ik kon voelen dat ze dit vaker had gedaan want veel weerstand werd er niet geboden. Ik duwde nog even verder en mijn lul zat tot aan mijn ballen ik haar darmen. Zacht begon ik met neuk bewegingen te maken. "Harder, harder" schreeuwde zij. Nu begon ik echt te raggen en mijn ballen kletste tegen haar billen aan. Terwijl ik haar ruw van achteren nam vingerde zij haarzelf. "Ik kom, ik kom" "Ja spuit je lul leeg in mijn darmen. Harder." Dit was de druppel. Met een oerkreet kwam ik klaar. OP het zelfde moment gilde ze het uit. en weer spoot zij een hoeveelheid kutsap. Nagenietend lagen wij op bed een beetje aan elkaar te strelen. "Dat was lekker. Ik denk dat je wel wat vaker naar de kapper mag." "Laten we vanaf nu maar mij kapsel lekker kort houden." De volgende knipbeurt is over 2 weken maar de koffie staat altijd voor haar klaar. Mochten jullie meer horen van de avonturen geef dan een goed cijfer. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar franklysex@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
831
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)