Spannendverhaaltje.nl

De terugreis

-
21-08-2010
Het is alweer een aantal jaren geleden. Mijn broer was op een doordeweekse dag getrouwd in Groningen en ik ging met de laatste sneltrein terug naar Eindhoven. De trein was praktisch leeg. Ik zat helemaal alleen in een rijtuig.
In Den Bosch stapte een lange, slanke brunette in. Een paar jaar ouder dan ik, schatte ik. Ze ging uitgerekend tegenover mij zitten! Kon ze niet ergens anders gaan zitten? Plaats genoeg. Maar ik durfde niets te zeggen en las verder in mijn boek.
De vrouw sloot haar ogen en zakte wat onderuit. Haar knie raakte de mijne. Ik verschoof een beetje, maar ze zakte een beetje scheef en haar knie bleef weer tegen die van mij rusten. Ik keek aandachtig naar haar. Ze hield haar ogen gesloten en haar ademhaling ging rustig, alsof ze inderdaad aan het dommelen was.
Het was echt weleen heel aantrekkelijke vrouw om te zien. Slank, halflang, bruin haar, vrij lang (ik schat zo’n 1.75m). Ze had een simpele blouse aan, waarvan de bovenste drie knoopjes los stonden. Ik kon de aanzet van haar niet al te grote borsten zien. Verder had ze een rok tot over de knie aan.
“Je mag wel naast me komen zitten. Kun je je hoofd op mijn schouder laten rusten.” Het meisje opende haar ogen en keek me vanonder haar lange winpers met donkere ogen aan. “Goed”, zei ze. Ze kwam naast me zitte en vleide zich tegen me aan. Ik sloeg een arm om haar schouders en zij legde haar hoofd op mijn schouder. “Je ruikt lekker”, mompelde ze.
Ik drukte mijn neus in haar haren. “Jij ook. Waar moet je naartoe?” “Venlo”. We waren inmiddels al bij Boxtel, dus het zou nog maar een klein eindje duren.
“Mmm, zit lekker zo”, zei ze. Ze legde haar hand op mijn dij en begon bijna onmerkbaar de binnenkant te strelen. Ik reageerde door een vinger over haar hals te laten glijden. Ze zuchtte.Ze hier haar hoofd naar me op en onze lippen vonden elkaar in een diepe zoen.
Mijn ene hand had ik in haar nek gelegd, mijn andere legde ik nu op haar borst. Haar hand streelde inmiddels mijn kruis. Mijn geslacht was ondertussen behoorlijk stijf geworden.. Ik maakte nog een knoopje van haar blouse los, en nog één. Mijn hand gleed onder haar blouse en vond haar borst. Ze had geen bh aan! Haar tepel werd hard.
We reden Best voorbij. Nog maar een paar minuten. “Ahum”, klonk het opeens naast ons. “Mag ik uw kaartje alstublieft”. De conducteur! Met een rood hoofd maakte ik me van haar los en zocht mijn kaartje. Zij boog voorover naar haar tas om haar kaartje te pakken. Ik zag haar borst bungelen en ongetwijfeld zag de conducteur het ook. Maar het deerde haar niet erg, zo te zien. Met een lieve glimlach gaf ze het aan hem.
“Kom je met me mee?” vroeg ik haar. “Ik moet er dadelijk uit”. “Da’s goed”, zei ze. We stapten samen uit en met de armen om elkaar heengeslagen liepen we naar mijn appartement. Onderweg bleven we een aantal keren staan om te zoenen. Ik kon het niet laten om haar borst nog een keer te betasten. Ik hoorde een man fluiten, die net zijn hond aan het uitlaten was. Hij kon de pot op!
We moesten door een plantsoentje met wat struiken, vlak bij mijn appartement. Ze ritste mijn broek open haalde mijn stijve paal te voorschijn. Ze streelde erlangs met haar vinger. Toen hurkte ze en gaf er een kusje op. Ze likte een druppeltje voorvocht op.
Ik trok haar weer overeind en begon haar weer te zoenen. Ik ontblootte een borst en beet zachtjes in haar tepel. “Kom!”
Snel liepen we naar mijn appartement en daar heb ik de heerlijkste one-night-stand van mijn leven beleefd. Maar hoe ze heette, weet ik nog steeds niet.
Aantal keer gelezen:
1418
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)