Spannendverhaaltje.nl

De telefoniste

-
16-08-2010
Zoals wel in eerdere verhalen aangegeven, val ik op een of andere manier altijd op oudere vrouwen. Afgelopen zaterdag gaf onze werkgever een personeelsdiner i.p.v een traditionele kerstborrel. Een gezellig samen zijn, een paar drankjes vooraf en een prima etentje stonden op ons programma. Na afloop van het diner vertrok een deel van de collega's naar huis en ging een ander deel nog een afzakkertje halen in de bar. Bij de mannen gingen de baco''s er goed in en de dames lieten zich ook niet onbetuigd. Ik raakte aan de praat met onze telefoniste Jolanda. Normaal had ik nooit zo veel kontakt met haar omdat zij aan de balie werkte en ik in een afgesloten kantoor. Jolanda was een zgn.
oude vrijgezel van 55 jaar oud, een beetje stijf type, een beetje gezet en lekkere zware bolle borsten. De meeste collega's vertrokken en ik bood haar nog een malibu aan. Dat wilde ze wel, maar degene waar ze mee naar huis zou rijden wilde vertrekken. Ik riep "ga maar, ik zet Jolanda wel met mijn taxi af" . Toen we druk in gesprek raakte merkte ik dat waarschijnlijk de malibu haar losser had gemaakt. Ze kletste er vrolijk op los. De muziek in de bar ging harder en het bleek dat er gedanst werd achter in bar. " wil je ook dansen ? " Nou, die vraag werd snel beantwoord en we stonden een paar nummertjes lekker te swingen tot er een slow nummer aan de beurt was. Ik trok haar naar me toe en ze stribbelde niet tegen.
Ik kreeg opeens de kriebels en prikkels van Jolanda. Ze was een kop kleiner en ik voelde haar borsten tegen mijn lijf schuren. Ze stond stevig tegen me aan en haar hoofd lag tegen mijn schouder. Ik voelde ook mijn jongeheer reageren en deze werd langzaam harder en harder. Ik was als de dood dat ze dit zou voelen, wat zou ik dan voor joker staan. Het nummer was afgelopen, we keken elkaar aan en we gingen terug naar de bar. Ze keek me aan de gaf me opeens een kus op mijn mond "bedankt, bedankt, het is een leuke avond" moppelde ze. Ik liet de barkeeper een taxi bestellen en Jolanda vertelde dat ze normaal niet zo veel op stap gaat en juist deze avond reuze gezellig vond.
De taxi reed voor en liet haar het adres opgeven waar ze heen moest. Binnen no time viel ze in slaap tegen mij aan. Na een kwartiertje was de taxi bij haar huis. Ik gaf aan waar ik heen moest, maar Jolanda reageerde teleurgesteld, "kom ik nodig je uit voor een afzakkertje en dan bel je straks maar opnieuw een taxi" . Ok, eenmaal binnen bleek ze een reuze gezellige flat te hebben die keurig verzorgd was. We besloten om maar af te sluiten met een kopje koffie. Ik volgde haar loop naar de keuken en kwam tot de conclusie dat ze er best lekker uit zag. Toen ze terug in de kamer kwam had ze de spelden uit haar haar getrokken en vielen er lange lokken op haar schouders. Ik maakte haar een compliment dat ze er goed uit zag en dat dat losse haar haar veel jonger maakte." Dank je wel, maar dat moet toch wel als ik met een knul van een jaar of 30 dans" zei ze. Ik keek haar aan en ze ging vlak naast me zitten "of niets soms ? vroeg ze uitdagend". Ik ging in een reactie naar haar mond en begon haar op haar mond te zoenen.
Ze reageerde direct en we pakten elkaar stevig vast. Ik voelde de erectie al weer opkomen en nu moest ze het wel voelen ook "alweer, vroeg ze ? " Hoezo alweer ?" Nou onder het dansen werd die jongeheer ook al zo hard, ik pakte hem bijna, maar dat kan moeilijk op een dansvloer" . Ik was volkomen verrast maar zei haar er bovenop, dat het hier thuis wel mocht. Ze stapte van de bank en trok haar blouse uit haar rok, de knoopjes langzaam losmakend om de blouse daarna over de bank te leggen. De BH met halve cups waar twee gigantische vol rijpe borsten in lagen, ik snakte ernaar die dingen in mijn mond te nemen zo geil was ik aan het worden. Maar Jolanda was nog niet klaar. De rok ging los en zakte tergend langzaam van haar stevige billen af. De verrassing was mijn deel, want ze stond daar in BH en fraaie kousen tot haar dijen. Ik wilde haar pakken maar ze stapte wat naar achter, en daagde me uit ook mijn kleren uit te trekken.
Ik deed er veel korter over dan Jolanda en stond in boxershort voor haar, dat ik een enorme erectie had liet die boxershort natuurlijk niet bedekken. Jolanda maakte haar BH los en twee enorme borsten met grote harde tepels kwamen tevoorschijn. Ook haar slip trok ze uit en daar kwam een heerlijk behaard kutje tevoorschijn. Ik kreeg opdracht op de bank te gaan liggen en voelde ondertussen gretig aan dat heerlijke vol rijpe lijf. Ze ging wat over me heen staan, zodat ik eindelijk die volle tepels vol in mijn mond kon nemen, ze kreunde en ik moest naar adem snakken toen ze min keiharde genotstaaf had gevonden. Ze kneedde hem en trok er zachtjes aan, ze boog naar mijn klokkenspel toe en zoog zachtjes aan mijn ballen, ze likte aan mijn zak en nam zachtjes mijn jonge heer in haar mond, wat een zalig gevoel was dat. Terwijl ze mij zo lag te verwennen was ze in het geschikte standje over me heen gaan liggen, ik kon niet meer bij haar tieten maar kreeg nu spontaan haar genotsdoos in mijn gezicht, ik likte en zoog haar terwijl zij me gewoon klaar lag te pijpen.
Ook ik befte haar klaar en ik voelde haar uitgeput van me af glijden. De drank deed ook zijn werk en het herstel zou wat langer duren. "kom jongen het nadeel van een vrouw van 55 is, dat die wat meer hersteltijd vraagt" . Ze nodigde me uit om bij haar te blijven slapen en we doken haar heerlijke frisse bed in. Eenmaal goed gesetteld zochten onze tongen elkaar weer op en in mijn jongeheer kwam weer vrij snel beweging. Na wat gespeel, gezoen en die heerijke borsten te hebben bewerkt, kroop ze opeens over me heen. Haar warme doos zocht mijn keiharde paal en ik voelde haar er zachtjes over heen glijden. Wat een heerlijke neukpartij werd dat, langzame bewegingen, Jolanda zo nu en dan haar kutspieren spannen om mijn genotstaaf, we ontkwamen er niet aan, het hoogtepunt naderde, de bewegingen werden sneller en wat ongecontroleerder. Ik voelde haar gigantisch klaar komen en ik moest nog even alle zaken bij zetten om de laatste stoten tot een absoluut succes te maken. Terwijl jolanda er was voelde ik het sperma opkomen en kwam ik kreunend klaar, ik spoot het hete vocht in haar heerlijke kutje en we gleden van elkaar af.
We moeten in slaap gevallen zijn, want omstreeks 10.00 uur de volgende ochtend werden we wakker. Na een heerlijke douche had Jolanda beneden al koffie gezet en broodjes gesmeerd. Ik dorst niet zo gek veel te zeggen, maar Jolanda was er heel open en eerlijk in toen ze me vroeg of ik er spijt van had. Ik antwoorde dat ik van alles genoten had en haar een zalig wijf vond. Ze lachte wat en schonk nog een tweede bakkie in. Ik besloot het laatste stukje naar huis te lopen en wilde afscheid nemen. Ho, ho vriend, zo gaat dat niet riep ze bij de deuropening en ik moest terug komen. Eenmaal bij de voordeur, sloeg ze een arm om mee heen en gaf me een dikke zoen, "bedankt jongen, het was voor mij jaren geleden".
Aantal keer gelezen:
736
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)