Spannendverhaaltje.nl

De Surprise

-
21-10-2010
Dit verhaal is geschreven door magic F

Ze wou haar man,die avond verwennen,door hem in bed op te wachten,volledig opgemaakt met de nodige make-up en lingerie.
Een verrassing,die zeker tot een leuke stoeipartij zou leiden.
Na een geurig bad en de nodige sensuele schmink,deed ze een zwart zijden nachtkleedje aan,met zwart zijden kousen met brede kanten randen,een bijpassend zwart slipje en een jarretelgordel waar ze de kousen aan vastmaakte.
Een paar blinkende zwarte pumps zorgden voor de finishing touch.
De drank met bubbeltjes op de nachttafel en de kamer verlicht met kaarsen moesten de sfeer versterken.
Nog wat zachte muziek om stemming te brengen,en een rode spot om alles zwoeler te maken.
Het zou nu niet zo lang meer duren voor haar ventje thuiskwam,dus stuurde ze een SMS-berichtje,dat ze hem opwachtte in lingerie!
Dat berichtje was voor hem duidelijk genoeg als seintje,dat wist ze.In afwachting schonk ze zichzelf alvast een glaasje champagne uit.
Terwijl ze genoot van haar drankje,fantaseerde ze over een fragment van een porno-film,die ze onlangs had gezien .Het ging over een vrouw die door enkele mannen genomen werd op meerdere wijzen,een geile fantasie.Al fantaserend,speelde ze wat met zichzelf ,daarna, geholpen door de champagne,viel ze in slaap.
Maar ook haar ventje had een verrassing en zelfs meer dan één!.
Toen hij thuiskwam,sloop hij stilletjes naar de slaapkamer,en zag dat zijn hete dame ingedut was;hij sloop stilletjes weer naar beneden,naar...zijn makkers!Want hij had twee van zijn vrienden mee,die een stoeipartij met zijn dame maar al te graag wilden meemaken.
En dat mevrouw sliep was ideaal voor de verrassing.De heren ontkleedden zich en als eerste ging haar ventje weer naar boven,gewapend met koorden en een blinddoek.
Hij maakte eerst haar ene hand vast,dan haar been en deed dan voorzichtig haar andere hand en been vast.Daar lag ze dan gespreid wijdopen,met haar armen en benen gespreid vastgebonden aan het bed.Ze werd versuft wakker en keek slaperig en vragend om zich heen,dan lachtte ze uitdagend en sensueel naar haar ventje,want dat spelletje wou ze wel meespelen.
Hij kuste haar en deed de blinddoek voor haar ogen.Dat vond ze wel spannend en geil,en besloot ze maar te ondergaan en te genieten,nietsvermoedend op wat ze nog MEER zou ondergaan.Ze luisterde naar wat komen zou,maar hoorde enkel, de muziek en wat vage geluiden van haar man.
De man deed zijn vrienden stilletjes naar boven komen,hij let ze aan het voeteinde van het bed,plaatsnemen,zodat ze allen neerkeken op de dame.
Hij deed haar blindddoek af en stelde zich bij zijn makkers.Toen zij hij, tegen haar,dat ze een geile slet was en eens goed moest kijken wat haar te wachten stond.
Toen ze goed keek,werd ze rood en beschaamd,meer kon ze niet.Ze dacht bij zichzelf,hoe,ze er vastgebonden in lingerie met kousen,hoge hakken en haar slipje nat,van haar spelletjes voorheen,moest overkomen bij die heren?
Maar dat was duidelijk,aan de heren en hun stijve pikken te zien.Drie naakte heren met een stijve en zij vastgebonden en gekleed als een geile hoer;dat kon maar één kant uitgaan ...,die van haar kut.Nu ze moest en wou het spelletje meespelen deze avond,de heren bepaalden de regels,want zij lag vastgebonden.Net haar fantasietje?
Haar man nam een schaar en sneed de zijbandjes van haar slipje door,nu lag ze daar met haar blote kut,voor die heren.Het vocht glinsterde tussen haar schaamlippen.
Aan elke kant van het bed ging een man zitten,de twee zogen en speelden met haar borsten en tepels en één vingerde en likte haar kutje.Wie wat deed,wist ze niet,men goot champagne over haar tieten en haar kut en daarna werd alles opgezogen of afgelikt.Diegene die haar kutje verwende,likte en neukte met zijn tong zo diep hij kon,zoog speels aan haar schaamlippen en rond haar clit.De andere masseerde nu haar beide borsten,terwijl de derde gewoon zijn pik in haar open mond duwde,zodat ze hem moest pijpen.
Haar enkels en benen werden losgemaakt,zodat de man die haar kutje had verwend,haar nu kon nemen met zijn geile pik,die hij met een harde stoot; in haar spleet duwde,een korte tijd wachtte en haar dan begon te rammen met stevige stoten,terwijl hij haar enkels vasthield.
Ze neukte mee met het ritme en liet zich verder in haar mond neuken door die andere lul.Terwijl de derde gewoon in haar tepels zachtjes kneep en haar volle borsten masseerde. Na wat korte krachtige stoten,voelde ze de pik in haar kut opzwellen en dan voelde ze de warme stralen zaad in haar binnenste toen ,die ene vent klaarkwam in haar kut;hij trok zich terug en een straal kwam terecht op haar buik en lingerie.de stijve pik in haar mond verdween en,werd blijkbaar in haar kut geschoven,want ze werd stilletjes verder geneukt,door een harde lul,terwijl er een pik,die smaakte en rook naar zaad en geil in haar mond werd geduwd,en ze dan maar volledig opzoog en verder pijpte,teneinde deze weer hard te krijgen.Met haar tieten werd nog gespeeld,tepels genepen en gezogen,dus daar was die andere geile bok nog bezig,wat haar niet stoorde,integendeel;Het wond haar,nog allemaal meer op,een vent,die haar kut verder neukte,waar een andere juist zijn lading in had gespoten,terwijl haar man haar had bezig gezien en nog aanbood om zijn vrouwtje,gewoon verder te gebruiken als een geile sloerie,gratis en opgemaakt en vooral gebruiksklaar had aangeboden,dat was wel zeer geil en pervers,en dat wondt haar nou juist nog meer op.
Nu stopten de heren,en haar handen werden vrijgemaakt,op voorwaarde dat ze beloofde zich verder te laten gebruiken,ze zei in geen geval nee,dat wist iedereen,en vooral haar lichaam toonde dat ze volledig wou verderspelen.Ze moest nu op handen en knieen gaan zitten en een man kroop onder haar door en likte eerst wat haar gezwollen kutje,terwijl die andere zijn pik weer tegen haar mondje duwde en ze gretig maar verder pijpte en likte.Haar man speelde verder met haar borsten en streelde haar lichaam,en vooral haar mooi gevormd kontje, dan schoof de man die haar spleetje verwende verder.Hij plaatste zich zodanig,dat ze op zijn pik moest zitten en hij schoof dan ook zijn pik zo diep mogelijk,zodoende dat ze op hem zat met haar borsten naar hem toe,nu trok hij haar borsten naar zich toe en zoog aan één van haar tepels.Ze moest zich voorover buigen en zodoende kwam haar lekker kontje naar omhoog,ééns haar sterretje zichtbaar,terwijl haar kutje met pik gevuld was,schoof haar pervers ventje zijn pik in haar kontgaatje,en begon haar zachtjes te neuken,ook de pik in haar nu nauwe kut begon haar te neuken en haar hoerig mondje,neukte de pik die ze afzoog,automatisch door de pompende bewegingen in haar onderste openingen,zo was ze goed gevuld en volledig geneukt,zei haar ventje die haar een beurt gaf in haar kontje.Ze schoof en bewoog kreunend mee als een nymfomane sexverslaafde geile slet,zo had haar ventje,haar nog nooit in actie gezien of gevoeld,ook haar ventje werd te opgewonden. Na een korte tijd in de geile slet haar openingen geneukt te hebben,losten één voor één de pikken hun zaad,diep in de plaats waar ze zich bevonden.De sperma droop uit en over haar lichaam toen de heren hun neukstaven leeggespoten terugtrokken.Ook zij was mee krampachtig en voor de zoveelste keer klaargekomen,en voldaan en gevuld ,zoog ze en likte ze de geile bokken hun laatste sap uit hun pikken;toen wou ze de heren een drankje aanbieden,maar ze mocht dit enkel doen als ze het geil en sperma op en in haar lichaam liet,ze mocht dus niks opkuisen.Ook dit was voor haar de zoveelste perverse opdracht,en ze gehoorzaamde met veel plezier,wie weet wat er nog kwam als ze haar gasten maar genoeg opwond.Tot een volgend avontuur! V.C.
Aantal keer gelezen:
365
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)