Spannendverhaaltje.nl

De Stratenmaker

-
21-10-2010
Hallo, ik ben Ellen, 26 jaar en inmiddels 3,5 jaar getrouwd met Ben die 25 jaar is.
Onderstaande gebeurtenis speelt zich vrij recent af, namelijk in de periode eind maart van dit jaar. ik heb moeite om het voor me te houden. Moeite met liegen tegen Ben. Uiteindelijk is hij toch de man waar ik gewoon heel erg veel van hou. Maar goed, ik zal bij het begin beginnen.
Vanaf kerst 2005 is ben merkbaar veranderd. Hij geeft mij minder tot geen aandacht meer, ons seksleven stelt totaal niets meer voor en Ben had meer oog voor zijn werk en zijn beste vriend als voor mij. Ik voelde me steeds meer en meer eenzaam, alleen, in de steek gelaten en niet begrepen.
Ik kreeg echt meer en meer het idee dat Ben op mij uitgekeken was en ons huwelijk wilde beŽindigen.
Maar goed, ik ging in de periode rond eind maart naar mijn ouder nieuwbouw huurhuis. Ze hadden net de sleutel gekregen en ze waren er volop in bezig.ik parkeerde mijn auto op een parkeerplaats even verderop en liep het laatste stukje. Voor de hal waren een aantal stratenmakers bezig om de weg die voor de hal langsloopt aan te leggen. Het viel mij op dat ze niet erg opschoten.
Het was al even lekker weer en ik was goed gehumeurd. In het voorbij lopen maakte ik een opmerking over hun vorderingen. De 5 mannen keken op en begonnen onmiddelijk zich heftig te verweren. Ik glimlachte en keek toen recht in het gezicht van de jongste van het stel. We raakten aan de praat en hij vertelde dat hij Mitchel heette, 23 jaar oud was en nog veel meer.
Hij had ook een vriendin die recent zwanger was. De zwangerschap was echter niet gepland en hij jad het er best wel moeilijk mee. Ben en ik hadden ook een kinderwens waar we dan ook best wel mee bezig waren. Het ging echter niet zo makkelijk vanwege de slechte kwaliteit zaad van Ben die hiervoor al 2 ingrepen had ondergaan.
Na een heel leuk gesprek vervolgde ik mijn weg en ging hij weer aan het werk. Wat een ontzettend lekker ventje bedacht ik me toen ik in de lift onderweg was naar de derde verdieping.
Eentje die interesse toonde en echt benieuwd was naar hoe het met mij ging en hoe ik me voelde.
De dagen daarop zocht ik elke dag Mitchel wel op. Maakte een praatje met hem en we wisselden zelfs onze mobiele nummers uit. Waar was ik mee bezig, bedacht ik me. Maar ja Mitchel toonde interesse, was lief, gaf aan de lopende band complimentjes en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij hem.Mitchel en ik belden, SMS'te, zochten elkaar op in zijn lunchpauze..... Ik realiseerde me dat Mitchel eigenlijk alles deed wat ik de laatste tijd miste van Ben. Aandacht, lieve woordjes, compimentjes.
Op een vrijdagmiddag ging ik rond 15:00 uur naar het appartementencomplex van mijn ouders. Daar liep ik Mitchel tegen het mooie lijf. Ik moest even 2 klapstoelen ophalen uit de kelderbox. Mitchel bood aan om te helpen. ik aanvaardde zijn hulp maar al te graag.
Hij liep met me mee naar beneden. bij de box aangekomen opende ik de deur en knipte het licht aan. Ik liep naar binnen en Mitchel volgde.
In de kelderbox stonden 2 fietsen, een aantal opgestapelde verhuisdozen en het oude, stalen buro van mijn vader. Mitchel boog zich voorover om de stoeltjes te pakken. Zijn gezicht was nu vlakbij. In een opwelling kuste ik hem op zijn wang. Hij keek opzij. Ik keek hem even diep in zijn mooie ogen aan en zoende hem nu op zijn mond. AL snel waren we heerlijk aan het tongen. Jeetje, wat kan die jongen zoenen, zeg!!
"Wacht even, zei ik, trok de deur dicht en sloot hem af. Hierna vervolgden we ons zoenen. Ik voelde zijn handen overal. Hij streelde mijn haar, mijn gezicht, rug, buik, billen en borsten.ik wist het, ik wilde hem, NU!!! Ik pakte zijn shirt en trok het uit. Ik bekeek hetgeen er tevoorschijn was gekomen. een gespierde, brede borst en een beginnend wasbordje. Wat een heerlijk lijf, bedacht ik me.
Ik knielde voor hem en knoopte zijn spijkerbroek los en stroopte deze naar beneden. In zijn boxer zag ik een enorme bobbel zitten. Dat beloofde wat....
Door de stof van zijn boxer heen streelde ik zijn erectie. Deze werd stijver en stijver. Ik haakte nu mijn vingers achter de elastieken band en trok deze voorzichtig uit. Zijn erectie sprong tevoorschijn. Ik sperde mijn ogen wijd open. Wow, wat een grote pik had hij zeg. Langzaam begon ik deze heerlijke pik af te trekken. Met kleine haaltjes trok ik zijn grote, dikke pik met mijn kleine handjes af. Ik keek omhoog en Mitchel keek me aan: "Je doet het echt heerlijk, zei hij zachtjes.
Ik keek hem aanen trok nu voorzichtig zijn voorhuid terug om zijn enorm, dikke eikel te ontbloten. Een zucht ontsnapte uit Mitchel's mond. ik opende mijn mond en likte zijn dikke eikel. Ik proefde zijn voorvocht. ik likte nu zijn eikel alsof het een ijsje was dat ik kreeg na een lange tocht door de woestijn. Mitchel kreunde zachtjes. Nu zoog ik zijn eikel mijn mond binnen.
Ik sloot mijn lippen om zijn schacht en zoog, likte en sabbelde alsof mijn leven ervan af hing.
Ineens trok Mitchel zijn heerlijke pik terug uit mijn zuigende mondje en hielp me overeind. Hij trok nu vlug mijn shirtje uit en haakte mijn BH los waarna ook deze uitging. Nu liet hij zijn tong en lippen mijn borsten uitgebreid verwennen.
Hij duwde me zachtjes achteruit, totdat ik met mijn billen tegen het buro aanstond. Hij pakte beide shirtjes en legde deze op het koude, stalen buroblad. Toen tilde hij me op en tilde me op het buroblad. Zijn hand gleed langs de binnenkant van mijn benen onder mijn korte spijkerrokje. Hij trok mijn stringetje, over mijn zwarte, hoge laarzen heen uit. Nu drukte hij me iets achterover en liet me leunen op mijn ellebogen.
Hij trok me nog iets onderuit en stroopte mijn rokje omhoog. Nu had hij een vrij uitzicht op mijn kale poesje. Toen knielde hij voor me en befte me op een manier zoals ik nog nooit in mijn leven door iemand gebeft was. ik hijgde, kreunde en kronkelde. Na een flinke tijd zo oraal te zijn verwend kondigde mijn orgasme zich aan. Al snel denderde mijn eerste orgasme als een op hol geslagen trein door mijn onderbuik.
Ik moest heel even bijkomen van deze heerlijke ervaring. "Ik wil jou" kreunde ik. "Hoe bedoel je, vroeg Mitchel onschuldig. "Ik wil die lekkere pik van je, kirde ik.
Mitchel kwam overeind en spreidde mijn benen. Toen plaatste hij zijn enorme eikel op mijn poesje. Hij haalde zijn ontblote, dikke eikel op en neer door mijn gleufje. Toen zette hij zijn dikke eikel tegen mijn lipjes aan. ik ben nogal vrij tenger en Mitchel moest echt kracht zetten om zijn dikke eikel bij me naar binnen te krijgen. Ineens schoot zijn heerlijke eikel voorbij mijn lipjes mijn kutje in.
Dat was echt een heerlijk gevoel. Ik werd heerlijk geneukt door een wildvreemde jongen met een heerlijke dikke, grote pik. Ik voelde me helemaal opgevuld.
Mitchel befte niet alleen heerlijk. Lekker neuken kon hij ook!!!!
In afwisselend tempo en met afwisselende diepe en ondiepe stoten neukte hij me nog eens 2 keer naar een heerlijk, intens orgasme.
Mitchel gaf aan dat hij ging komen. "Ja, spuit me maar lekker vol, zei ik tegen hem. En dat deed hij dan ook. Toen hij klaargespoten was en zijn heerlijke pik, helaas, terugtrok liep het sperma met dikke slierten uit mijn nog openstaande kutje.
Na even bijgekomen te zijn, besefte ik ineens wat ik gedaan had. Vlug kleedde ik me aan. Mitchel had zich ondertussen ook aangekleed en samen met de klapstoeltjes liepen verlieten we de kelderbox. Ik sloot af, zie Mitchel gedag en liep naar mijn auto.
Overmand door schuldgevoelens reed ik naar huis.
Aantal keer gelezen:
716
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)