Spannendverhaaltje.nl

De straf van Vincent

-
21-10-2010
Na het avontuur met John bleef het broeierig warm. Het weer, maar ook mijn kruis. Het strand en mijn avontuur daar spookten door mijn hoofd en twee dagen later, nadat ik de kinderen naar school had gebracht, meldde ik mij ziek en stapte weer in de bus. Ik voelde mij een opgewonden puber. Spijbelen van mijn werk en mijn man Vincent wist van niets! Een half uurtje later liep ik net als eergisteren op mijn blote voeten op de vloedlijn. Het was vandaag drukker en ik liep richting naaktstrand.
De zon had eergisteren zijn werk al goed gedaan en mijn huid had al een mooie kleur. Dat ging nou eenmaal snel bij mij. Ik had vanochtend een zomerjurkje aangetrokken. Verdomme, Sheila, kan dat wel naar je werk, had Vincent gezegd. Het staat je goed, maar misschien wel tè goed. Ik had in de spiegel gekeken en hij had gelijk. Het zag er eigenlijk simpel uit, hele dunne bandjes, een rug met wel erg veel bloot, maar goed, ik ben nou eenmaal een stuk. Ik twijfelde geen moment: Iemand die zijn best zou doen zou een glimp van mijn kleine stevige borsten op kunnen vangen, wat ik ook wilde, en het jurkje was ook wat iets korter dan ik gewend was te dragen. Verder was het jurkje wit en daardoor scheen het iets door, het was bijna niets maar als je goed keek kon je een klein beetje mijn stevige tepels zien.Op het al tamelijk drukke deel had al een man had zijn hoofd omgedraaid en een tweetal andere had nu net gefloten. Ik zwaaide vrolijk, me uitdagend bewegend. Heerlijk voelde ik mij. Ontspannen in de nu hete zonnestalen. Na een kwartier was er bijna niemand meer te zien. Ik spreidde mijn handdoek uit en ging alleen in mijn slipje in de hete zon liggen. Ik had zin in een man. De aandacht, de zon, van vreemde mooie mannen op het strand. Maar dat kreeg ik hier nooit. Ik lag niet echt rustig en begon mezelf te vingeren. In de hete zon en met allerlei geile fantasieën in mijn hoofd kwam ik al snel kreunend klaar. Shit, ik had dorst en was vergeten drinken mee te nemen. Ik liep bijna een kilometer terug naar een strandtent en ging zitten. Een jonge bediende achter de bar lachte vriendelijk maar ik zag hem kijken! Wat zo'n jurkje niet met mannen kan doen! Ik ging aan een tafeltje zitten en bestelde een kop ijsthee, pakte een krant van de leestafel en bladerde wat. Even later had ik het idee dat iemand mij aan zat te kijken. Enkele tafeltjes verder zat inderdaad een man mij onbeschaamd op te nemen. Brutaal kijk hij mij aan en hij deed niet echt zijn best om dat te verbergen. Ik voelde me wat ongemakkelijk en geïrriteerd door dat ongegeneerde staren. Ik hield wèl van spannend, zoals eergisteren, maar niet van brutaal of zelfs grof. Boos keek ik zijn kant op, maar het maakte niet veel indruk. Hij lachte nu naar mij. Ik besloot om hem te negeren en verdiepte zich weer in de krant. Maar nu keek ik zelf af en toe stiekem vanuit mijn ooghoeken naar de man. Het was wel een heel aantrekkelijke man, donker, breed, gespierd, het kon Arnold van der Leijde, mijn favoriete bokser wel zijn, een uitstraling die een combinatie was van brutaal en sterk. Hij stond op en liep naar de WC. Jemig, wat een reus. Veel groter dan mijn eigen Vincent en ook dan John van eergisteren. Ik nam een laatste slok thee en stond op. Nog even een uurtje zonnebaden, dacht ik. Maar ik liep niet meer zo’n eind terug, misschien vijfhonderd meter. Ik sloot mijn ogen en fantaseerde hoe de reus er naakt uit zou zien. De zonnestralen verwarmden mij maar het warmste was mijn kruisje. Toch viel ik in slaap.
Opeens werd ik me geweld geblinddoekt. Nog voor ik goed en wel wakker was, zaten mijn ogen strak dicht gebonden. Vier handen grepen mijn armen en boeiden ze achter mijn rug. Zonder woorden werd ik opgetild en even later voelde ik hoe ik op mijn rug in zee werd gegooid. Au, dat deed zeer met die boeien aan mijn handen. Ik schreeuwde angstig maar ze scheurden mijn slipje van mijn kont en stopten het in mijn mond. Een man ging op mijn tieten zitten. Een golf sloeg over mijn hoofd. Ik voelde hoe een paar grote handen mijn benen spreidden en over zijn schouders duwden. Een gevoel in maag en in mijn hoofd veranderde mijn angst in pure geilheid. Ik zou worden verkracht en wilde ervan genieten. Wat mankeerde mij de laatste dagen. Ik voelde me een slet. Maar wel een erg hete.
Een enorme stijve pik stootte mijn vochtig geworden spleet in. Een golf sloeg weer over mijn hoofd. De man op mijn borstkas bleef gewoon zitten maar begon wel op een gemene manier in mijn tepels te knijpen. Weer een golf, een grote die mij ook op de terugweg overspoelde. Ik verzoop zowat maar mijn geilheid was niet meer te remmen. Ik drukte mijn heupen omhoog om de enorme pik helemaal te kunnen ontvangen. Duidelijk kon ik nu ook voelen hoe groot en hard hij was, steeds dieper stootte hij naar binnen. Ik voelde zich immens geil en wilde niets anders dan geneukt worden. Hij begon me nu fel te neuken en liet zich nu helemaal gaan. Met harde stoten kwam hij steeds in mij om dan zijn lul er bijna helemaal uit te halen weer hard toe te stoten. Ik voelde zijn pik. Het zeewater spoelde steeds vaker over mijn hoofd en stroomde over onze neukende lijven. Het duurde ook niet lang of ik begon te voelen dat ik klaar ging komen. Er was nu geen houden meer aan, alle geilheid kwam eruit en ik kwam, en kwam en bleef komen omdat hij gewoon door bleef neuken. Lang zou dat niet meer duren want aan alles was te merken dat hij ook op het punt stond om te ontploffen. Zijn ademhaling werd onregelmatig. Hij stootte wat ongearticuleerde klanken uit. Diep grommend kwam hij klaar, grote dikke stralen sperma spoten uit zijn pik mijn orgastisch schuddende bijna verdrinkende lijf in. De man trok zijn verslappende monster uit mijn volgespoten neukgat en draaide mij om. Weer kwam er een golf. Ik probeerde mijn hoofd op te tillen maar mijn hele lijf werd finaal overspoeld. Twee grote handen drukten mijn schouders omlaag en twee andere handen spreidden mijn billen. Een niet al te grote maar keiharde pik werd tegen mijn poepgat geduwd en doorboorde zonder omhaal mijn anus. Het deed gemeen zeer maar omdat ik toch bijna lag te verdrinken in de heen en weer rollende golven en het slipje nog steeds in mijn mond gepropt zat, kon ik niet roepen. In hoog tempo neukte de andere man zich steeds dieper mijn darmen in en even later voelde ik hoe hete stralen sperma diep in mijn gemartelde lijf spoten. Toen werd de blinddoek afgenomen door mijn man en maakte de lookalike van de bokser mijn boeien los. Hij knikte me toe, zei tot ziens en nog bedankt. Vincent beet mij toe: Jij moet kiezen. Je bent mijn vrouw of je zoekt het maar uit.Toen we thuis kwamen smeet hij me woedend op de grond en neukte me in razend tempo naar een denderend hoogtepunt. Toen stond hij op. Ik ga naar oma, de kinderen halen.
Aantal keer gelezen:
617
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)