Spannendverhaaltje.nl

De stoute oppas

-
16-08-2010
"Zullen we scrabbelen?", vroeg ik Inge. Die legde het stripboek weg en antwoordde: "Ja, leuk. Zal ik dan nog even wat te drinken inschenken?" Ik was opgestaan en pakte het scrabblespel uit de kast. "Geef mij maar een flesje bier dan, die koffie komt mijn neus uit." "Mag ik ook een flesje bier ?",vroeg Inge. "Vooruit, voor deze ene keer, omdat het zo warm is. Eigenlijk ben je wel te jong om al bier te drinken." Even later zaten we aan de eettafel met de letters en woorden te stoeien. Ondanks dat Inge net pas 18 jaar was, wist ze aardig met haar nederlandse taal uit de voeten te komen. Ik keek dan ook verrast op, toen ze het woord 'tegenvoeter' neerlegde. "Weet je nou ook wat een tegenvoeter is?", kon ik niet nalaten te vragen. "Natuurlijk, dat is iemand uit Australie, van de andere kant van de wereld dus om het zo te zeggen." "Prima. Ik moet nog oppassen met jou. Maar dat maakt het alleen maar spannender.", lachte ik.
Toen de letters op waren bleek Inge inderdaad van me gewonnen te hebben. Ze vroeg, of we nog een potje deden en begon de letters alvast te verdelen. Ik keek op mijn horloge. "Weet je dat het al bijna half tien is? Eigenlijk bedtijd voor kleine meisjes..." "Je bent zeker bang, dat je weer verliest? Ik heb nog helemaal geen slaap en morgen is het toch zaterdag, dus kan ik uitslapen", wierp ze tegen. "Oke, vooruit dan maar. Wie begint er?" "Ik, want ik heb gewonnen. Lekker puhh.." Inge zocht even en legde het woordje 'dans' neer. Ik ging daarop bij de s omlaag en vormde het woordje 'sterk'. We gingen een tijdje aardig tegen elkaar op. Het bord begon al aardig vol te raken, toen ik opeens een mogelijkheid zag op een niet al te net woord. Dat zou ik maar niet doen...Ik keek verder en zag een andere mogelijkheid. Ik noteerde de punten en pakte drie nieuwe letters. Inge begon te giechelen en legde toen het woord neer, dat ik vermeden had. "Dat had je zeker niet gezien, he ?" Ik keek haar aan en zei: "Natuurlijk had ik dat gezien. Staat 'neuken' in het woordenboek?" "Dat weet ik niet, maar je weet heus wel wat neuken is", giechelde ze.
Ik had het woordenboek gepakt en zocht het op. Natuurlijk wist ik, dat het er in stond, maar kon niet nalaten om het voor te lezen. "Hier staat het...Neuken, plat voor cohabiteren. Vooruit dan maar.." Al met al stond Inge toch nu weer een stuk op me voor. Ik moest dus proberen om door middel van kombineren punten in te lopen. "Ga jij nog even wat te drinken halen.Dan kijk ik even rustig wat ik nog kan doen om in te lopen", vroeg ik. Toen ze weg was draaide ik een paar letters om en zocht de nodige er uit. Ook haalde ik twee letters van het bord weg, zodat ik nu een leuke score kon maken. Ik wachtte tot Inge terug was en nam eerst een slok van mijn bier. "Ben je al geweest?", vroeg ze. "Nee, ik heb op jou gewacht, anders denk je nog, dat ik gemeen speel." Ik pakte mijn letters en verlengde het woordje 'mast' tot 'masturberen'. "Wat is dat nou weer? Daar heb ik nooit van gehoord",zei Inge. Ik gaf haar het woordenboek en zei: "Lees maar. Als jij zulke woorden invult, doe ik het ook.." Inge zocht en las toen: "Masturberen.
Zich sexueel bevredigen met de hand." Ze legde het boek weg en keek weer naar het bord. "Dan doe ik dit." Achter een k legde ze twee letters en vormde zo het woordje 'kut'. Ik had al weer een nieuwe mogelijkheid gezien om mijn totaal op te vijzelen. Het waren nu weer gewone nette woorden, maar ik kwam er wel mee aan de leiding. Met allebei nog vier letters op het plankje kon ik niet meer verliezen. "Zo zie je maar. Zelfs met je kut en met je neuken kan je het niet van me winnen.", lachte ik. Inge stak haar tong uit en kaatste terug: "Daarstraks heb ik zonder kut en zonder neuken gewonnen.Zullen we nog een potje doen om te kijken wie echt de beste is?" "Wat ? Een potje neuken of een potje scrabbelen?" Ze proestte het uit en gooide een letterblokje naar me toe. "Ga jij maar een potje masturberen. Je bent zeker bang, dat je verliest?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik ben nog nooit ergens bang voor geweest en zeker niet om van jou te verliezen. Je wint trouwens niet van mij, want ik schei er mee uit.
Het is bijna 18 uur en tijd om naar bed te gaan." Ik begon het bord en de letters op te ruimen en borg alles weer in de kast. "Doen we dan morgen weer een spelletje? Ik wil toch weten, wie er beter is." Ik pakte de glazen en de flesjes op en zei: "Zo lang als je moeder nog in het ziekenhuis ligt en je bij mij logeert heb je nog genoeg gelegenheid om een spelletje te doen. Ga nu maar naar je kamer en duik je bed in." Het is intussen zaterdag geworden, want het is kwart over 12. Inge is naar het logeerkamertje toegegaan en ik ben nog even bezig om de rommel uit de huiskamer op te ruimen. Dan ga ik naar mijn eigen slaapkamer en ik trek mijn pyama aan. Ik duik mijn bed in, steek nog een sigaret op en doe het grote licht uit. Ik lig nog geen tien minuten, of de deur gaat open en Inge stapt mijn slaapkamer in. Ze heeft een veel te kort nachthemd aan en eronder draagt ze zo te zien helemaal niets...! "Mamma komt me altijd even instoppen en me een nachtzoen geven. Ik lig al een half uur te wachten tot je komt....",zegt ze.
Ik kijk naar haar en de gevolgen blijven niet uit. Mijn lul staat stijf overeind onder de lakens. Als ik nu mijn bed uit zou stappen.... Ik trek wat nerveus aan mijn sigaret en zeg: "Ik ben je moeder niet, hoor.!" "Je moet toch de komende tijd voor me zorgen?", zegt ze. Ik voel me allesbehalve op mijn gemak. Uiteindelijk ben ik over de dertig en daar staat zo'n jong ding aan mijn bed, dat me mateloos opwindt.. Ze gaat achteloos op de rand van mijn bed zitten en kijkt naar de dikke bult die mijn pik vormt in de lakens. "Ga nu maar.. Ik kom straks even naar je toe. Even mijn sigaretje oproken", zeg ik en Inge gaat weer terug naar haar kamer. Ik probeer mijn gedachten op iets anders te koncentreren en gelukkig is na enige tijd mijn lul weer tot de normale proporties teruggedrongen. Vlug trek ik mijn slip aan en stop mijn van geil druipende eikel weg. Ik stap mijn bed uit, ga naar de logeerkamer en open de deur. "Hehe.! Ben je daar eindelijk ! Ik dacht, dat je nooit kwam om me in te stoppen. " Ze zit rechtop tegen de muur en heeft haar nachtpon uitgetrokken. Ik kijk tegen een paar kleine, jonge stevige tietjes aan en heb moeite om me in te houden. Dan laat ik alle reserves varen en zeg grof: "Over instoppen gesproken... Ik stop liever iets anders in jou" Ik loop op haar toe en ze schiet giechelend onder de dekens. Mijn lul is weer keihard en steekt boven de rand van mijn onderbroek uit. Ik doe de dekens netjes tussen het bed en de rand en zeg: "Weltrusten dan maar..!" Maar ze schopt de deken weer weg en ik kijk recht tegen haar kutje aan. Een klein toefje blond haar bedekt nauwelijks haar maagdelijk spleetje. "Ik lig nog niet goed. Wat wil je dan in me stoppen??" Ik ga over haar heen zitten en zeg dan: "Wat jij zo graag wilt. Doe je benen maar uit elkaar, dan zal ik je eens stevig neuken." Inge trekt mijn broekje omlaag en kijkt bewonderd naar de recht vooruitstaande pik. Haar warme handjes glijden over de natte eikel, en ik voel hoe hij schokkend nog harder wordt. Ik laat me op haar zakken en strijk met mijn lul over haar smalle schaamlipjes. Er loopt al zoveel geil uit mijn pik dat haar kutje drijfnat wordt. Voorzichtig probeer ik m'n lul tussen de vochtige lipjes te drukken. "Toe maar, ga maar verder" zegt Inge.
Langzaam zak ik iets dieper en voel dat ze nog maagd is. Alleen mijn eikel gaat nu op en neer in haar kutje en Inge kreunt van wellust. Nog nooit heb ik een meisje van net 18 geneukt en het duurt niet lang of ik voel dat ik klaar begin te komen. Schokkend begin ik te spuiten, niet in haar kutje maar erop. Ik richt me op en spuit het resterende sperma op haar buik. Inge schijnt het allemaal wel over zich heen te laten komen, maar daar kan ik zo gauw niet mee uit de weg. Ik trek haar tegen me aan en zeg hijgend: "Godverdomme. Wat een lekker geil stuk ben jij zeg. Inge grijpt mijn nog steeds stijve lul en begint te trekken. "Ik zou je zo vol willen spuiten, maar dat kan niet......Ik spuit alles over je geile tietjes en dan mag je de rest van mijn lul likken." Ze neemt mijn pik in haar handen en begint me langzaam af te trekken. Ik hou het niet meer en begin met kleine schokjes mijn zaad over haar lekkere jonge tietjes te spuiten. Inge wrijft alles over haar borstjes. Dan ga ik hoger en leg mijn lul tegen haar lippen. "Zuig me af, geile trut. Van mondneuken krijg je geen kindjes. " Inge opent haar mond en mijn lul glijdt naar binnen. Ze maakt zuigbewegingen en ik vooel dat het niet lang duurt of ik kom voor de derde keer klaar. Het is nu niet zoveel als de eerste keer en Inge ziet kans om mijn lul in haar mond te houden terwijl hij leegstroomt. Ze slikt alles door en blijft op mijn eikel zuigen om ook de laatste restjes eruit te halen. Als er werkelijk niets meer komt, trek ik hem terug en ga ik naast haar op de rand van het bed zitten. "Nou vind je me zeker een schoft?", vraag ik. "Helemaal niet. Als jij het fijn vond....Ik vond het helemaal niet erg.!" "Zullen we dan nu maar gaan slapen?" "Ik ben nog steeds geil.Ik wil wel de hele nacht met jou neuken.", zei Inge. "Nou, eerlijk gezegd ben ik uitgeneukt, maar als je wilt, dan weet ik nog wel wat om je te plezieren. Kom maar eens hier. Je bent toch zo geil als wat..." Ik ging op mijn rug liggen en trok haar over me heen, zodat haar kutje bij mijn gezicht zat. "Laat me maar eens lekker dat geile kutje van me met mijn tong bewerken. Ik zal je eens lekker met mijn tong klaar laten komen. " Ik stak mijn tong zo diep als ik kon in haar kutje en likte er mee langs de zijwanden. Inge liet me mijn gang gaan en begon na verloop van tijd te kreunen. Toen ik haar kittelaartje begon te zuigen, klonk er een diep gegrom en ze Steunde: "Jahhhhh!!! Lekker lik maar aan mijn kut en zuig er maar aan ..!!" Ze duwde haar onderlichaam tegen me aan en haar hele lichaam schokte. Ze duwde mijn hoofd tegen haar onderlichaam aan en kreunde. "Jaahhhh! Lik aan mijn trutje. Steek je tong er diep in Ahhhhhh!! Jaaaaa!" Snikkend liet ze zich naast me vallen en ik dekte haar nu goed toe, waarna ik mijn eigen bed opzocht. Mijn pik was nog steeds keihard en ik viel met moeite in slaap. Het was al 11 uur toen ik wakker werd. Ik keek naar buiten en zag dat het schitterend weer was.
De zon scheen volop. Ik stapte uit bed en ging naar de badkamer om te douchen. Toen ik goed en wel onder de warme waterstralen stond hoorde ik de deur open gaan en zag dat Inge binnen kwam. "Goede morgen" zei ze, "lekker uitgeslapen"? Ik antwoorde dat ik fijn geslapen had en zag hoe zij haar slipje uitdeed en ook onder de douche wilde stappen. Inge sloeg de armen om mij heen en drukte haar warme geile naakte lichaam tegen me aan. Uiteraard reageerde mijn lul direkt op het warme tiener lichaam en ik voelde hoe hij trillend dikker werd. "Je hebt alweer zo'n harde pik" zei Inge, " net als gisteren" en ze zakte op haar knieen , pakte met twee handen mijn pik vast en begon me af te trekken. Met een hand kneedde ze mijn gezwollen ballen en met haar tong likte ze over mijn eikel. En.. ja hoor.....daar kwam mijn zaad opnieuw en dikke straal sperma schoot uit mijn lul op haar geile tietjes. Dankbaar keek ik haar aan en Inge gaf een kusje op slap geworden pik. Hierna douchten we samen en gingen naar beneden om te ontbijten. "Ik ga vandaag zwemmen" zei ze. "Ja daar is het een prachtige dag voor" antwoorde ik. Even later zag ik haar op de fiets vertrekken richting zwembad. Ik pakte de krant en ging buiten zitten en genoot van de warme zomerse dag. Het was tegen vier uur toen ik Inge de poort hoorde binnenkomen. "Hallo, ik ben terug" klonk haar spontane stemmetje. Rood aangelopen door de zon kwam ze binnen. "Anja vraagt of ze vannacht bij mij mag blijven slapen" zei ze. Ik keek verrast en zag een klein donker harig meisje van dezelfde leeftijd naast haar staan. "Haar ouders zijn dit weekend weg en ze slaapt wel eens vaker bij ons". Ik had daar geen enkel probleem mee en er was immers plaats genoeg om te slapen. Na het eten wilde Inge weer een partijtje scrabble spelen. "Ja" roept Anja, "dan doe ik ook mee". Inge lachtte wat geheimzinnig naar Anja en ik vermoedde dat ze het een en ander besproken hadden. Na een aantal woorden maakte ik het woord "krant". Inge vervolgde met tepel waarop Anja direkt lul op het bord spelde. "Oh, gaan we weer op die toer" lachtte ik en maakte het woord, lepel. In een klein kwartiertje kwamen diverse geile woorden op het bord zoals, sperma, penis, kut enz. enz. Uiteindelijk had Anja gewonnen met het woord, sexboek. Het was inmiddels al elf uur en Inge ging met Anja naar boven. Ze wilden nog wat lezen alvorens te gaan slapen. "Komt U ons straks nog even onderstoppen" vroeg Inge en keek me met een paar pretoogjes aan. "Ja, ik kom wel even,"antwoorde ik.
Een half uurtje later hoorde ik Inge roepen. Ik stond op en ging de trap op. Ze lagen niet op haar kamer maar samen in het brede bed van d'r moeder. Alleen een laken bedekte de beide meisjes. Ik zag het donkere driehoekje van Anja, dus ze waren beiden naakt. "Mag ik hem ook eens zien" vroeg Anja. "Wat ook eens zien?" antwoorde ik gemaakt verbaasd. "Kom, zei Inge, "je weet best wat ze bedoeld. We zullen er echt niet over praten." Ze begon mijn rits los te maken en trok mijn spijkerbroek naar beneden. Ik dacht; hier krijg ik problemen mee ! maar de naakte jonge lichamen maakten mij super geil. "Oke, maar alleen zien hoor" zei ik. De meisjes gooiden het laken weg en begonnen mij te ontkleden. "Ik heb alleen de pik van mijn broer gezien" zei Anja. Even later stond ik in mijn onderbroek en de geile grieten trokken mij op het bed. Lanzaam trok Inge mijn slip naar beneden en daar floepte mijn half stijve lul tevoorschijn. Ooohhh....zei Anja, wat is ie groot". "Wacht maar even" zei Inge"dan zal ik je eens wat laten zien. Ze pakte met beide handjes m'n lul vast en begon me langzaam af te trekken. "Hij wordt nog dikker" riep Anja. En inderdaad stond hij heel snel keihard omhoog. Inge nam hem nu in de mond en begon op de eikel te zuigen. Anja keek bewonderd toe en aaide aarzelend met haar handje over de dikke balzak. Ik was nu super geil geworden en het maakte me niets meer uit dat die grietjes nog maar 18 waren. "Neem jij hem ook eens in je mond Anja" zei Inge. Voorzichtig likte Anja met haar tong over de harde vleespaal, en sloot daarna haar lipjes met een angstig gezicht om de kop van mijn stijve pik. "Er komt wat uit" riep Anja ineens, en trok snel haar hoofd terug. "Oh, dat is niets" zei Inge, "moet je straks eens zien wat er allemaal uit komt". Inge begon me nu net als die morgen in de douche, zachtjes af te trekken. Anja keek met belangstelling toe. Af en toe verschenen er wat druppels geil uit mijn pispleetje die Inge snel aflikte. "Ik wil ook proeven" zei Anja. Ze pakte mijn pik stevig vast en rukte hard heen en weer. "Niet zo hard" zei Inge "langzaam is veel fijner" en ze keek me lief aan. Ik knikte en liet me verder verwennen door de twee meisjes. Telkens als er wat geil uit kwam nam Anja hem in haar mond en zoog hem schoon. Ondertussen kneedde ik de kleine tietjes van beide grieten. Inge had om beurten een van m'n ballen in haar mond terwijl Anja mijn lul steeds dieper in haar mond nam. Ik voelde mijn sperma koken.
Dit was nog eens lekker. Twee heerlijke jonge tieners die samen probeerden om je klaar te maken. Inge nam het nu van Anja over en zei;"Moet je nu goed opletten, ik denk dat hij gaat spuiten". Ik knikte en leunde heerlijk achterover. Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten. Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Ooohhh......, dat is lekker" riep ik en kneep zacht in de puntige tietjes van Anja. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit. "Moet jij ook eens proeven Anja" zei Inge. Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af. Mmmmmm... zei ze, " het smaakt best lekker". Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me. Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Anja zei; "Dus als je echt neukt, dan komt al dat spul in je kut?" "Ja, antwoorde Inge, en daar kun je kinderen van krijgen". "Dus niet als het in je mond komt" vroeg Anja. Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje. "Er wordt niet geneukt hier" reageerde ik, "dat kun je echt vergeten". "Maar ik moet toch een keer ontmaagd worden en dat moet jij doen". "Ik vindt jullie heerlijke meiden maar dat moet je vergeten. Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden. Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok. Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon. "Hallo, zei Inge, Heb je een drukke dag gehad?" Binnen op tafel zag ik een aantal seventeen boekjes liggen. Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden. Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen. Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen. Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid.
Inge knielde tussen haar benen en bewoog mijn eigen vibrator heen en weer in Anja's kutje. Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo. Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende Anja. Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging. Inge zag me staan met m'n stijve recht vooruit. "Kom toch binnen in plaats van te gluren", zei ze met een glimlach. Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in. "Ik wil nu ook echt neuken" zei Anja, en pakte mijn pik vast. Inge pakte nu een pakje durex,(ook al van mijn kamer) en haalde er een kondoom uit. Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn. Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven. Ze rolde hem naar beneden tot aan m'n ballen en zei tegen Anja, "Zo je kan beginnen ". Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken. Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin. Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje. Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat. Onvoorstelbaar dat zo'n jong kutje die hele paal kon opnemen. Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten. Stop...stop... , zei ik, "dit gaat te vlug". Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. "Als je nog even doorwipt, begin ik te spuiten, en dat wil ik nog even uitstellen" zei ik. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef. Heel langzaam begon ik haar te neuken. Telkens zakte ik tot aan m'n ballen in de 18 jarige kut. Inge wreef mijn billen en kuste m'n rug. Toe ging ze over me heen hangen haar tietjes op mijn rug. Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen. Ooooohh...... Aaaahhh..., Ik kooommmm.....Jaaaahhh.....,en schokkend begon ik het kondoom met sperma te vullen. Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht. Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan. Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen. Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge? Ik drukte Inge van me af en rolde op m'n rug.
Mijn lul floepte uit Anja's natte kutje en ze zagen dat het kondoom goed gevuld was. Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Mmmmmm....Lekkerrrr...en ze opende haar mond en liet het sperma uit het kapotje in haar keel glijden. "Jij bent godverdomme geil" zei ik, terwijl ze haar lippen aflikte. Anja pakte m'n slappe lul en nam hem in haar mond. Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd. "Dit is te veel" zei ik, en sprong van het bed, rende de kamer uit en ging naar beneden. Ik voelde me schuldig. Twee 18 jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Er waren een paar pizza's gehaald voor het avondeten. Inge had ze klaarge- maakt in de oven. Met z'n drieen zaten we aan tafel, ik in m'n zwembroek en de meisjes in hun bikini. Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn."Mogen wij een video film huren voor vanavond" vroeg Inge. Ik gaf haar wat geld en terwijl ze vertrokken begon ik met de afwas. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken toen de meisjes terug kwamen. "Hoe was het met je moeder?" informeerde ik. "Oh, wel goed, ze komt mis- schien volgende week naar huis", antwoorde Inge. Haar moeder, een goede kennis van mij, was een gescheiden vrouwtje van negenentwintig jaar. Ze was in het ziekenhuis geholpen aan een soort hernia. "Zullen we film gaan kijken" vroeg Inge. Ik knikte en zij liet de luxaflex voor de ramen zakken. "De buren hoeven toch niet mee te kijken" reageerde ze op mijn verbaasde blik. Ik vermoedde al om wat voor een video het ging. Anja schoof de band in de video en we gingen met z'n drieen op de bank zitten, ik in het midden. En ja hoor.... de laatste versie van seventeen: "Perverse Tieners deel 3". Het begon direkt al met een erg jong meisje dat zich klaar liet maken door een blonde knul met een grote goudkleurige vibrator. Anja en Inge kropen wat dichter tegen me aan toen de knul de dildo verving door z'n eigen stijve pik. Tot aan zijn ballen plonste hij telkens diep in haar kutje en spoot uiteindelijk zijn kwakje sperma op d'r buik. Vervolgens zagen we een ander zeer jong meisje op haar knieen voor een wat oudere man zitten. De man was van mijn leeftijd en werd lekker gepijpt. Anja en Inge legden ieder een hand op mijn dijbeen. Ik voelde mijn lul verstijven en schoof onrustig heen en weer. Toen de man zijn zaad in haar mondje spoot knepen de meiden me allebei in m'n kruis. Ik schraapte m'n keel en zei; "zullen we eerst even wat drinken?" Anja stopte de band en haalde een paar glazen uit de kast. "Mogen wij een biertje" vroeg Inge. Ik stemde toe en nam zelf een wisky met ijs. Toen ik in de kamer terug kwam hadden ze beide hun kleren uitgetrokken behalve het slipje. Ik wilde gaan zitten maar de meiden begonnen mij ook uit te kleden. " Ho, ho, wat zal er gebeuren?' vroeg ik. Maar dat was vragen naar de bekende weg, en ik was blij dat de luxaflexen dicht zaten. De band werd weer aangezet en we zagen een meisje dat door twee jongens werd genomen. De een nam haar kutje terwijl de ander probeerde zijn dikke pik in haar aars te drukken. Anja en Inge schoven hund hand in mijn slip en grepen beide mijn warme opgezette lul. Ze kropen dicht tegen me aan en wreven hun tietjes over m'n lichaam. "Lekker geil zo" zei Inge en ze kuste me met open mond. Daar ging ik weer voor de bijl en mijn hand gleed tussen Anja's benen. Spoedig waren we alle drie naakt en volgden de film verder vanaf het dikke vloerkleed.
De beide knapen op het scherm spoten hun zaad in de betreffende openingen en het meisje zakte bevredigd achterover. Inge sprong op en zette de video op pauze, rende naar boven en kwam even later terug met de dildo en het pakje durex. "Laten we er een leuke avond van maken " zei ze en gaf de vibrator aan Anja. Zelf pakte ze een kondoom en zei; "Nu ben ik aan de beurt". Anja drukte de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en zuchte van genot toen deze tegen haar knopje trilde. Ik streelde haar puntige borstjes en kuste haar. Inge pakte mijn pik vast en begon de voorhuid langzaam heen en weer te bewegen. Ik nam de dildo van Anja in m'n hand en begon deze nu steeds dieper in haar kutje te drukken. Mijn lul was inmiddels op volle sterkte en Inge had moeite om haar hand er omheen te krijgen. Ze pakte een kondoom en stroopte dat tot aan m'n ballen over mijn pik. Toen ging ze wijdbeens over me heen staan en zakte met haar onderlichaam naar beneden totdat de iets uitpuilende kutlipjes tegen mijn paarse eikel streelden. Ik lag op mijn rug en Anja ging nu met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Ze kusten elkaar en Anja pakte mijn pik en streek de eikel door Inge's natte spleet. Heel langzaam zakte ze omlaag en ik voelde mijn lul het strakke neukkanaal binnen glijden. De videofilm draaide rustig verder en ik zag hoe een jong meisje voor de zoveelste keer besproeid werd met warm sperma. Zo lag ik daar met twee 18jarige tieners boven op mij. Inge bewoog haar kut nu steeds sneller op en neer en ik voelde hoe haar spieren zich telkens verstrakten om mijn kloppende lul. Anja werd steeds natter en de geilsappen liepen over m'n gezicht. Schokkend kreeg Inge haar eerste orgasme en drukte haar kut vast tegen mijn ballen. Weer kusten ze elkaar en nu kwam ook Anja. Diep zuchtend liet ze haar kut op mijn mond zakken. Dit was ook voor mij te veel en trillend begon mijn lul het kondoom met warm zaad te vullen. Jaaa...., Lekkerrr...., riep Inge, en ze kneep met haar kut de laatste resten uit mijn pik. Even pauze, riep ik, en stond op om mijn glas te pakken. Het kondoom zat nog om de half stijve pik en het topje was goed gevuld. Anja knielde tussen mijn benen en nam mijn lul in haar mond. Met haar lippen trok ze het kondoom van de nu slappe pik en zoog het leeg. Onvoorstelbaar geil waren die meiden. We volgden een poosje dromerig de videofilm en zagen hoe twee meisjes een wat oudere man te pakken namen. Dat gaan wij straks ook doen, zei Inge. Het was een soort SM film en alleen de gedachte aan die behandeling maakte mijn pik alweer stijver. Kom, zei Inge, wij gaan vast naar boven, kom jij straks ook. Met een geile blik in d'r ogen volgde Anja haar vriendin. Ik pakte nog een wisky en stak een sigaret op. Ik was geil en heet. Het kon me niet verdommen dat die grietjes nog zo jong waren.
Zij versierden mij en niet andersom. Na herhaaldelijk roepen ging ik naar boven. Ik moest op het bed gaan liggen en de meiden bonden mijn handen en voeten met panty's vast. Zo lag ik daar breed uitgestrekt naakt, geheel weerloos. Ik wist niet wat ze van plan waren en wachte rustig af. Eerst maken we die pik lekker hard, zei Inge. Ze pakte een leren riempje en bond dat strak onder mijn ballen om m'n pik. Zo, en nu mag jij eerst pijpen, zei Inge tegen Anja. Binnen de kortste tijd stond mijn lul keihard overeind. Het riempje zorgde ervoor dat hij nog dikker was als normaal en m'n balzak leek te exploderen. Kijk eens, zei Inge, die ballen lijken wel eieren en die lul een paardepik. Om beurten namen ze mijn pik in hun mondjes en wipten met hun lippen over de rand van mijn eikel. Ooohh...., ik kom zo klaar riep ik, maar dat wist Inge te voorkomen. Heel hard kneep ze met duim en wijsvinger vlak onder mijn eikel zodat ik schreeuwde. Langzaam zakte mijn opkomende orgasme weg en Inge keek triomfan- telijk naar Anja. Zo doe je dat, zei ze, nu ben jij aan de beurt. Anja liet zich op mijn paarse pik zakken en voelde hoe het kloppende vlees haar buikje vulde. Met kleine wipjes begon ze te neuken terwijl Inge nu een van mijn tepels in haar mond nam en begon te zuigen. Ik kreunde van genot en Inge beet nu hard in mijn gevoelige tepel. Aaauwww.... schreeuwde ik, maar ze trok zich er niets van aan. Anja wipte door en ik voelde het al weer komen. Hij wordt alweer dikker, riep Anja. Ik kreunde, Aaaah....,Ooooh....daar komt het. Anja floepte van mijn pik en kneep net als Inge hard in de op springen staande pik. Ik schreeuwde weer, maar nu van pijn en weer zakte mijn orgasme weg. Dit doen we nog een aantal keer, zei Inge en pakte de keiharde pik vast en duwde die nu in haar kut. Pak jij die kleine zwarte dildo, zei ze tegen Anja. Die wist wat Inge bedoelde. Eerst stopte ze hem in haar eigen natte kutje en drukte hem daarna met kracht tussen mijn strak gespannen billen. Grommend voelde ik hoe de trillende staaf mijn kontgat oprekte. Anja haalde hem een paar keer op en neer en drukte de vibrator toen geheel in mijn achterste. Ik merkte hoe mijn kringspier zich weer sloot en de dildo zat opgesloten in mijn darmen. Inge wipte ondertussen op en neer met haar strakke kut op m'n steeds dikker wordende lul. Met beide handen kneep ze hard in mijn tepels zodat ik gilde van pijn. Aaaah....Oooooh...... jaaaaaah... ik kom, ik kooommmmm.... Snel sprong ze van me af en Anja kneep weer keihard onder m'n eikel. Oefff...., en weer zakte dat lekkere gevoel weg. Alleen de vibrator in mijn kont gaf me een ongekend genot. Ik keek eens naar m'n lul en schrok.
De balzak was zo dik geworden, dat hij helemaal bol stond als een grote grapefruit. Mijn pik was net zo dik als mijn onderarm. Anja trok mijn billen uit elkaar en trok de dildo eruit. Inge pakte een andere vibrator. Deze was een keer zo groot en zat vol ribbels. Zo nu gaan we je laten spuiten, zei Anja, en opnieuw trok ze mijn kontgat open. Inge drukte ruw de kop van het gevaarte naar binnen en ik gaf weer een luide gil. Aaaaaahhhh..... stelletje vuile rotzakken, viezerikken, hou op..., hou op... !!! Maar Inge drukte hard verder en mijn kontgat was al zover opgerekt en glibberig dat de kuntpik geleidelijk aan weer helemaal in mijn darmen verdween. Anja was mijn pik aan het aftrekken maar ze kreeg het vel niet meer op en neer. Mijn lul was te dik geworden, de huid zat te strak. Inge zette de vibrator aan en een golf van genot schoot door mijn buik. Ik kan hem niet meer aftrekken, zei Anja tegen Inge. Geeft niet, dan pijpen we hem klaar, antwoorde ze. Maar eerst wil ik zien of hij nog in mijn kut past. Ze zakte met haar kut tot boven mijn monsterlijke pik en trok haar schaamlipjes uit elkaar. Inge pakte m'n pik en schoof de eikel tussen de vochtige flapjes. Langzaam probeerde Inge zich op me te laten zakken, maar merkte dat het niet ging. Hij is te dik voor mij, laten we hem maar gewoon pijpen. Twee tiener- mondjes begonnen mijn eikel te bewerken. Anja drukte de dildo die weer half uit mijn kont was geschoven met kracht terug.
Ik schokte met mijn onderlichaam en voelde dat ik ging komen. Inge kon met moeite mijn eikel in haar mondje nemen en strak sloten haar lippen om m'n lul. Toen trok Anja met een ruk het leren riempje los en ik voelde hoe het bloed met een noodgang door de dikke aders liep. Ik begon te trillen en te schudden. Inge kneep in mijn ballen en Anja zoog hard op de eikel. Ik gaf een schreeuw Aaaaaahhhhhh............, ik kooooooooommmmmmm !!!!! Dit had ik nog nooit meegemaakt. De eerste golf zaad spoot wel 1 meter hoog en kwam op de ruggen van hen terecht. Anja sloot haar mond om mijn paal en slikte de volgende stralen sperma in. Ik bleef spuiten zodat ook Inge haar deel kreeg. Dat was gek, ik bleef klaarkomen zonder te spuiten. Heeeeerlijk...... Ga door, riep ik en ze gingen door. Met een enorme scheet sprong de dildo uit mijn kont en ik voelde me wegzakken in een bewusteloosheid terwijl ik nog steeds klaar kwam. Toen werd alles donker.
Aantal keer gelezen:
746
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)