Spannendverhaaltje.nl

De Stiekeme Uitjes

-
21-10-2010
Lang... zeer lang heb ik (Lia T) gefantaseerd over een spannende date met een jongen Erwin S die ik via het werk heb leren kennen al regelmatig mee mailde en chatte. We hadden erg spannende digitale dates, zo spannend dat ik vaak zat te soppen in mijn string en ik als ik thuis zat mezelf even moest bevredigen om te ontladen waar hij dan weer erg van genoot als hij dat las.

Op een gegeven moment ging mijn man voor een week naar het buitenland (Bali... het kan erger) en daar zat ik dan een hele week alleen. Terwijl ik met Erwin aan het chatten was trok ik de stoute schoenen aan en vroeg hem of hij zin had om me te onmoeten in een park in de buurt en ja hoor dat wilde hij graag. Zo gezegt zo gedaan, twee dagen later liep ik in het park en daar was Erwin voor het eerst. Mijn hart bonkte en tegelikertijd was ik zo geil als boter. Na een kort gesprek wat byzonder goed verliep begonnen we te zoenen. Ook dat viel niet tegen. We liepen naar een struikgewas waar niemand ons kon zien en daar aangekomen pakte mijn borsten en begon er heerlijk aan te zuigen en zoog mijn harde tepels diep zijn mond naar binnen... heerlijk. Ik pakte zijn billen en bewoog mijn handen naar de harde bobbel vor in zijn broek. De knoopjes gingen open en ik pakte zijn grote hard kloppende lul vast trok m uit zijn broek. Langzaam bewoog ik omlaag en nam hem in mijn mond... WOW voor de eerste keer een andere lul in mijn mond dan die van mijn man Paul, en wat voor een. Afwisselend hard en zacht zuigend pijpte ik hem terwijl hij mij van achteren hard aanhet vingeren was. Ik voelde dat hij klaar ging komen en normaliter zou ik nu stoppen maar ik was zo geil dat ik hem in mijn mond wilde laten komen. Hij kreunde hard en ik voelde hoe zijn lul traal na straal het warme sperma in mijn mond spoot en ik genoot er van. Ik zoog hem daarna nog plagend af terwijl hij na schokte. Verder wilde ik niet gaan en dat begreep hij wel zij hij terwijl hij mijn kutsappen van zijn natte vingers likte.
Eenmaal thuis overdacht ik mijn zonde maar moest bekennen dat ik er erg van genoten heb en eigenlijk wel meer wilde. Dus de volgende dag weer met hem aan de chat en heb ik voorgesteld om af te spreken in de Loonse en Drunense Duinen bij restaurant Bosch en Duin tussen waalwijk en Tilburg in. We onmoette elkaar daar de volgende dag en direct liepen we het bos in op zoek naar een rustig prive plekje... Eenmaal gevonden begonnen we hevig te zoenen. Hij draaide me opeens om en duwde me naar voren zodat ik met mijn billen gebukt naar hem toe stond leunend op een boomstronk. Hij trok mijn rokje omhoog waaronder ik geen slip droeg, trok mijn billen uitelkaar en stak zjin lange tong diep in mijn kale kutje. Terwijl ik voorovergebogen aan het genieten was voelde ik dat hij een aantal vingers naar binnen stak en me stevig begon te neuken met zijn vingers. Toen ik bijna klaar kwam draaide ik me om, haalde zijn geile natte lul uit zijn wielrenners broek en begon er hard aan te zuigen en met mijn tong er mee te spelen. Ik stopte toen ik voelde dat hij bijna klaar kwam... en begon hem te zoenen waarbij ik met hem zijn eigen zoutige geil uitwisselde en ik ook mijzelf bij hem proefde. Hij hield het niet meer en draaide me weer met de rug naar hem toe, pakte zijn lul vast en stak hem in 1 harde stoot diep bij me naar binnen. Hard begon hij me te neuken en ik voelde me naar een hoogte punt toe raken. Mijn cup C borsten bewogen stevig heen en weer terwijl hij zijn lul hard en diep in en uit me bewoog. Ik voelde me klaar komen en en met een harde kreet kwam k klaar en stroomde de kutsappen onder uit me over mijn benen en zijn zak. Hij ging gewoon door en ja hoor hij kwam ook met een luide schreeuw diep in me klaar en bleef daarna nog even stevig door pompen... heerlijk. onze vermengde sappen stroomde uit mijn gladde kutje over mijn been. Hij bukte en likte mijn been schoon waarna ik zijn nag half stijve lul helemaal schoon sabbelde. Na nog een korte vrijpartij gingen we uit elkaar en eenmaal thuis gekomen speelde ik de hele affaire nog eens als een film in mijn geheugen door en maakte mezelf met mijn tarzan vibrator nog een keer klaar waarop ik heerlijk en voldaan in slaap viel.
Aantal keer gelezen:
642
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)