Spannendverhaaltje.nl

De stewardess deel 1

-
25-10-2010
Vermoeid van een zware dag reed ik vanuit Amsterdam via de A2 naar Utrecht. Het was warm en ik had een behoorlijke dorst. Ik stopte op een parkeerplaats met een benzinepomp om wat te drinken te halen. Ik parkeerde mijn auto naast een auto waarvan de motorkap geopend was. Ik stapte uit en terwijl ik langs deze auto liep zag ik dat er iemand gebogen naar de motor stond te turen. Het onmiskenbare blauw gaf aan, dat het een stewardess moest zijn. Ondanks mijn dorst besloot ik behulpzaam te zijn en vroeg ?problemen ???. ?Hij doet het niet meer? kwam er onder de motorkap vandaan. De stewardess ging rechtop staan en ik keek in de blauwe ogen van n van de mooiste vrouwen die ik in mijn leven had gezien. Wat een figuur, wat een ogen, wat een vrouw. Snel handelend en mijn onzekerheid over zoveel schoonheid verbergend vroeg ik haar de auto te starten terwijl ik de reactie van de motor gadesloeg. Een typisch geval van een defecte startmotor. Ik hoorde het direct. Haar misplaatste blik toen ik haar dit vertelde sprak boekdelen. ?shit? zei ze ?hoe moet ik nu naar huis ??. Ze bleek in Vinkeveen te wonen en omdat dit voor mij maar een klein eindje om was stelde ik voor haar even naar huis te brengen. Dankbaar accepteerde zij mijn aanbod. Onderweg keuvelden we honderd uit. Ze bleek Sandra te heten en zojuist een vluchtje Mallorca achter de rug te hebben. Bij haar appartement aangekomen vroeg ze me in ieder geval even mee te komen om wat te drinken. Ze vertelde dat dit het minste was wat ze kon doen na mijn verhaal dat ik eigenlijk was gestopt om mijn dorst te lessen.

De lift stopte op de bovenste etage en nmaal binnen genoot ik van een smaakvol ingericht appartement en een uitzicht tot in het oneindige. Voor mij haalde ze een biertje en voor haarzelf een glas witte wijn. Ik kon mijn blik gewoon niet afhouden van deze prachtige vrouw en ik bekeek haar van top tot teen. ?wat kijk je toch naar me ? ? vroeg ze me plotseling. ?uh ..uh..? stamelde ik en kleurde rood tot diep in mijn nek. Ik herstelde snel en zei: ?ik vind je erg mooi en in dat uniform bijzonder sexy?. De glinstering in haar ogen zei me dat ik het juiste antwoord had gegeven. Ze ging naast me op de bank zitten en vroeg me of ik wel eens iets met een stewardess gehad had. Ik zei haar dat zoiets alleen in mijn dromen plaatsvond. Ze kreeg het kennelijk warm want ze trok haar uniform jasje uit. De contouren van een prachtige kanten BH werden zichtbaar onder haar witte blouse. Ze nam een slok van haar wijn. Alles aan deze vrouw was mooi. Niet alleen haar figuur maar ook de manier waarop ze sprak, waarop ze dronk en waarop ze bewoog. Haar uiterlijk en haar bewegingen veroorzaakten al snel reactie onder de gordel. Mijn lul stond hard in mijn broek en ik merkte dat ze dat gezien had. Ze zei me nog een keer te willen bedanken voor alle hulp. Ze gaf me een zoen op mijn mond. Mmmmm ze smaakte als een godin. Ik sloot mijn ogen en bleef wachten op nog zo?n zoen. Even later voelde ik haar lippen weer op de mijne. Haar tong verkende die van mij en even later verdronken we in een waanzinnige tongzoen.

Toen mijn hand haar buikstreek raakte voelde ik een siddering door haar heengaan. Dit was een uitnodiging voor meer. Mijn handen gingen hoger en voelden haar borsten. Door haar blouse heen voelde ik haar tepels harder en harder worden. Jezus wat kon dat wijf lekker zoenen zeg. Haar hand wreef over de plek waar het harder en harder werd en ze begon even later mijn broeksriem los te maken. Ik maakte de knoopjes van haar blouse open en kneedde haar tepel door het kant van haar lingerie. Ze zei even te willen stoppen om zich uit te kleden. Op mij verzoek hield ze haar lingerie aan. Ze bleek nl. buiten een prachtig setje kanten lingerie ook nog kousen in plaats van panty?s aan te hebben. Alles aan deze vrouw was perfect. Nog nooit ze snel waren mijn eigen kleren verdwenen en stond mijn lul klaar voor wat er te gebeuren stond. Nu ben ik niet bepaald groot geschapen en met toch wel wat angst wachtte ik haar reactie af. Mmmmm... wat een heerlijke lul zei ze. Precies een maat maarmee ik wel eens wat anders wil doen. Wat ze daarmee bedoelde ondervond ik later pas maar nu duwde ze me op de bank, ging op haar knien voor de bank zitten en nam mijn lul in haar warme mond. Met haar hand kneedde ze mijn ballen en trok me langzaam af terwijl haar zalige lippen zich om mijn eikel sloten. Ze zoog en likte zo lekker dat ik dacht dat ik gek werd. Ik had een prachtig uitzicht op dat perfecte lichaam terwijl ze me pijpte. Af en toe keek ze me met die heerlijke blauwe ogen aan en mijn lul was nog nooit zo hard geweest. Met mijn hand kon ik nog net bij haar borsten en ik voelde haar tepels steeds harder worden in mijn vingers. Wat was ze lekker geil zeg.

Toen ze me bleef pijpen en mijn ballen door haar vingers liet rollen vroeg ik haar te stoppen omdat ik bijna klaar kwam. Ze bleef echter doorgaan en zoog zonodig nog wat harder. Spuit me vol liefje zei ze tegen me met een geile ondertoon in haar stem. Ik kon echt niet meer en even later voelde ik de warme stralen mijn lul verlaten. Ze trok als een wilde aan mijn lul om kennelijk geen druppel achter te laten. Alles verdween in die zalige mond. Mmmmmmmmm zei ze... zalig, terwijl ze alles slikte. Maar nu ben ik aan de beurt zei ze smachtend. Ze ging op de bank zitten en legde n been over de leuning. Ik deed de rand van haar kanten string opzij en begon haar zachtjes en uitdagend te likken. Mmmmm wat rook ze lekker daar. Mijn tong flitste over haar schaamlippen en haar klitje. Aan haar geluidjes en ademhaling merkte ik precies wat ze lekker vond en waarvan ze geil werd. Haar klit werd harder en harder onder mijn tong. Maak me klaar zei ze terwijl n hand mijn inmiddels slap geworden lul weer vond. Langzaam maar stevig trok ze die weer snel in de juiste stand terwijl ik voelde dat ze bijna klaarkwam. Haar lichaam begon te schokken en de sappen stroomden rijkelijk uit haar kutje. Ik kommmmmmmmmmmmmmmm schreeuwde ze. Nog nooit had ik een vrouw zo geil zien en voelen klaarkomen. Het vocht stroomde uit haar kut en ik likte alles gulzig naar binnen. Wat smaakte ze lekker zeg.

Nu wil ik lekker geil geneukt worden zei ze. Nog steeds masseerden haar vingers mijn lul die weer gereed was voor de aanval. Ze rekte zich uit en liet zich bewonderen. Wat een geil gezicht zeg. Prachtige lingerie, nylon kousen en zwarte pumps. Ze ging op haar knien op de bank zitten en wilde dat ik haar eens lekker op zijn hondjes nam. Gek werd ik van dat geile gezicht voor me en snel deed ik de rand van haar string opzij. Hard joeg ik mijn lul in haar smachtende kut. Ik neukte haar hard en kon het prima volhouden omdat ik net was klaargekomen. Terwijl ik haar neukte vingerde ik haar klitje. Ik voelde haar klaarkomen en klaarkomen en ze leek bij iedere keer harder te schreeuwen. Ik genoot van het zicht op die heerlijke geile kont van haar en wilde haar wel de hele nacht doorneuken. Ook het kant van dat kleine stringetje schuurde bij iedere stoot zalig langs mijn lul. Nu pas bleek wat ze eigenlijk van me wilde. Je lul is niet al te groot zei ze dus wil ik graag eens in mijn kont geneukt worden. Een droom zou gaan uitkomen. Hoeveel keer had ik al niet gehoopt eens in mijn leven een vrouw in haar kont te neuken. En nu vroeg dit goddelijk mooie wezen precies wat ik wilde.

Terwijl ik haar zalig bleef neuken maakte ik mijn vinger nat en duwde die zachtjes tegen dat geile sterretje aan. Langzaam kon ik naar binnen terwijl ze haar kont steeds verder omhoog duwde. Heet vroeg ze me haar in haar kont te neuken waarop ik me lul uit haar dampende kut trok. Zachtjes duwde ik mijn lul haar kont in en neukte haar voorzichtig. Harder geile hengst van me fluisterde ze... harder. Ik duwde m'n lul tot mijn ballen aan toe in die zalige kont. Ja dat is beter zei ze kreunend. Neuk me hard... neuk me keihard. Terwijl ik m'n lul zalig in en uit die geile reet zag bewegen kreunde en steunde ze hard. Wat een heerlijk gezicht was dit zeg en wat een zalig strak gevoel. Ze schreeuwde dat ze alweer klaarkwam en met een hand tussen haar benen door kneep ze hard in mijn ballen. Ik voelde dat ik mu snel ging komen en voerde het tempo nog wat op. Even later spoot ik harde stralen diep in die geile kont. Op dat gevoel kwam Sandra alweer klaar. Uitgeput zaten we even later naast elkaar op de bank. Ze gaf me een zalige zoen en zei nog nooit zo lekker geneukt te zijn en zoveel keer achter elkaar te zijn klaargekomen. Blijf je slapen vannacht vroeg ze me. Dat aanbod sloeg ik natuurlijk niet af. Een ander keer vertel ik nog wel hoe ik de volgende morgen wakker werd gemaakt.
Aantal keer gelezen:
428
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)