Spannendverhaaltje.nl

De stad

-
16-08-2010
De schoolweek zit er voor Dimitri weer bijna op. Het is Donderdagavond en dat is in Groningen dus stapavond. Dimitri is tweede jaars student geneeskunde en heeft net afgelopen week tentamens gehad. Hetgeen niet echt lekker gegaan is. Hoog tijd dus dat dit samen met de klasgenoten verwerkt moet worden. Elf uur heeft hij afgesproken bij de "Drie", een cafe aan de grote markt. Daar komt Gerald al aan en samen gaan ze vast wat drinken. Tegen half twaalf is de hele groep bij elkaar en word er aardig op los gedronken. tegen 1 uur gaat de groep naar "de kar" een danskroeg bij het centrum. Na enige tijd hoort Dimitri een bekende stem achter zich "He war doe jij hier nu weer". Dimitri kijkt zich om en kijkt recht in de ogen van Naomi.Naomi is het ex-huisgenootje van Dimitri die een jaar geleden uit het studentenhuis is verhuisd omdat haar vader een huis voor haar had gekocht."ik dacht dat jij niet van die alternatieve danskroegen hield" zegt ze. "Tja je moet je toch aanpassen aan de groep he" antwoord Dimitri, "maar hoe gaaat het nu met jou" vraagt ze.
Dimitri antwoord dat het goed gaat en stelt dezelfde vraag terug. Ondertussen neemt hij Naomi goed in haar op. Ze hebben maar een paar maanden in hetzelfde huis gewoond, maar toch heeft hij een zwak voor haar gekregen. Naomi's vader is Nederlander en haar moeder is Indonesische. Naomi is dus een halfbloedje en dat is haar aftezien. Ze is met haar 1.69 vrij klein, maar ze ziet er ontzettend lekker uit. Ze is slank maar ook zeker weer niet te mager. Ze heeft mooi gevormde borsten (ongeveercup b/c) en echte vrouwelijke heupen, verder heeft ze geen grammetje vet te veel. Maar het mooiste van Naomi is toch wel haar gezichtje. Haar amandelvormige ogen lijken wel altijd te lachen. In het gesprek te zijn verzonken zijn ze allebei de tijd kwijt geraakt en voor ze het weten is het al vier uur geworden."Ik ga naar huis hoor" zegt een stem. Het blijkt de stem van de huisgenoot van Naomi te zijn. "Ik blijf nog even, tenminste als jij me naar huis wil brengen, Dimitri, want ik ga niet alleen over straat.""Tuurlijk" zegt Dimitri. Terwijl hij Naomi diep in de ogen kijkt.
Even lijkt het of zij het contact iets langer aanhoud en ze glimlacht er op een hele lieve manier bij. Naomi lacht dan altijd, maar deze keer voelt het anders bij Dimitri en zijn hart slaat gelijk een paar keer over. "Zullen we een eindje lopen" zegt hij op een beetje hees/stotterende manier. "Ja is goed" antwoord ze teder. Buiten aangekomen kijkt het tweetal elkaar diep in de ogen."Ik denk dat ik een beetje gek op je bent geworden" zegt Dimitri. Naomi antwoord met een alles onthullende glimlachen. Langzaam komen de lippen van Naomi bij die van Dimitri "ik ook op jou" zegt ze met een tedere stem. Langzaam bereiken de lippen van Dimitri en Naomi elkaar en een tedere zoen volgt.De mond van Naomi gaat een stukje open en rustig brengt hij zijn tong een stukje bij haar naarbinnen. Na de lippen ontmoet nu ook de tongen elkaar en vurige tongzoen volgt. "Wil je me naar huis brengen" zegt Naomi en lacht er ontdeugend bij. Elkaar stevig omhelsend lopen ze naar het huis van Naomi."Ga je nog even naar binnen" zegt ze als ze daar zijn aangekomen.
Zonder te antwoorden loopt Dimtri achter haar aan. "Mijn huisgenoot slaapt denk ik al" zegt ze. In haar kamer te zijn aangekomen ziet Dimitri al gelijk dat Naomi een stuk is vooruit gegaan op haar kamer. Hij ploft op de bank neer en Naomi gaat naast hem zitten. Teder beginnen de twee elkaar weer te zoenen. Dimitri steelt over haar onderbuik en gaat met zijn hand onder haar truitje. Zacht streelt hij over haar borsten die inmiddels hart zijn geworden, Naomi antwoord met een zacht kreuntje en begint de bovenste knoopjes van Dimitri's blouse los te maken. Teder streelt ze over zijn borst. Dimitri trekt rustig het truitje van Naomi uit. Naomi gaat door met strelen en gaat steeds lager met haar hand. Als ze bij zijn broek is aangekomen knijpt ze zacht in de bobbel die daar is onstaan en begint er dan langzaam overheen te wrijven. Dimtri kijkt Naomi glimlachend aan en kust haar op de mond. Zijn handen gaan naar haar bh en maakt langzaam de sluiting los. Hij pakt de mooie ronde borten in zijn handen en begint ze weer te bestrelen. Teder zoent hij Naomi op haar mond en dan in haar nekt. Weer begint Naomi licht te kreunen. Zijn mond gaat verder naar beneden en bereikt haar borten. langzaam begint hij heerlijk met zaijn tong rondjes om haar hardgeworden tepels te draaien.
Dan vraagt Naomi iets, waar hij alleen van had kunnen dromen."Wil je me vanavond ontmaagden". Dimitri kijkt iets verbazend op en ziet aan haar gezicht dat het meent. "Natuurlijk, als je dat echt wilt". Naomi knikt en een tongzoen volgt. Langzaam trekt Naomi zijn broek uit en hij doet hetzelfde bij haar. Dimitri is duidelijk heel opgewonden, want de contouren van zijn stijf geworden lul tekenen zich duidelijk af in zijn boxershort. Dimitri gaat op de bank liggen en Naomi trekt zijn boxershort uit. Fier wijst zijn hardgeworden penis omhoog. Naomi begint met haar tong rondjes om zijn eikel te draaien. Dimitri wordt gek van genot en slaakt een lichte kreun.
Met de ene hand om zijn schacht duwd Naomi de voorhuid omhoog. Parelend verschuind er een druppel voorvocht op zijn eikel. Met het puntje van haar wijsvinger smeert ze die uit over de eikel van Dimitri. Dan neemt ze hem rustig in haar mond en begint hem heerlijk te pijpen. Ze wisselt het tempo lekker af en Dimitri cocludeert hieruit dat ze misschien nog wel maagd mag zijn, maar dit moet ze vaker hebben gedaan. Dimitri gaat op de bank liggen en draait het onderlijf van Naomi naar hem toe, terwijl Naomi nog steeds aan het pijpen is. Langzaam trekt hij het stringetje van haar uit en wrijft over het poesje van Naomi, Met twee vingers gaat hij naar beneden en voor het eerst komt hij in aanraking met haar schaamlippen. Langzaam gaat schuift de vingers iets naar boven tot ze in aanraking komen met haar clitoris. Er gaat een rilling door het lichaam van Naomi heen gevolgd door een luide kreun. Dit had hij misschien iets rustiger moeten doen. Lngzaam begint Dimitri rondjes om haar clitoris te draaien. Haar vagina wordt steeds natteren rustig brengt hij een vinger bij haar naar binnen gevolgd door een tweede. Noami begint zo opgewonden te raken dat ze vergeet door te pijpen. Dimitri legt haar op haar rug en gaat door met beffen. Naomi gaat steeds heviger bewegen en begint ook harder te kreunen, dan komt ze tot een geweldig orgasme en schreewd het uit van genot.
Dimitri gaat tussen haar benen liggen en kust Noami teder op haar voorhoofd."Vond je het lekker" vraagt hij."Ja heerlijk, maar ik wil dat je me zo ontmaagd" antwoord ze. Naomi legt een hand om de stijve van Dimitri en begint langzaam eraan te trekken. Er komt weer een druppel vocht en gulzig likt Naomi die op. Dan gaat ze hem weer pijpen, maar nu met het doel om hem te laten komen. Dimtri begint steeds opgewonder te raken en elke keer als Naomi dat merkt dan stopt ze even. Heerlijk wisselt ze het ritme af. Dan versnelt het tempo en steeds vlugger begint ze hem te pijpen en zijn lul gaat ook steeds verder in haar mond. "Ik ga komen" kondigt Dimitri aan, maar Naomi gaat door met haar bewegingen. Met een kreun komt Dimitri klaar en spuit de stralen sperma in haar mond. Naomi schrikt een beetje van de kracht van de zaadlozing en zijn penis floept uit haar mond. Hij spuit nog een paar stralen over haar mond en decollete. Naomi heeft het sperma in haar mond en slikt het door. Brutaal kijkt ze naar Dimitri en innig omhelzen ze elkaar. Moe valt Naomi in de armen van Dimitri inslaap, maar na een halfuurtje wordt ze al weer wakker door het licht wat naar binnen schijnt. Ze kijkt Dimitri aan en een tedere kus volgt. "Ik wil dat je me nu echt neemt" zegt Naomi met een zacht stemmentje terwijl ze haar hand op zijn slappe lul legt.
Dimitri wordt hier weer behoorlijk opgwonden van en hij krijgt weer een stijve. Hij legt Naomi op haar rug en schuift haar benen iets uit elkaar. "Wil je dat ik een condoom gebruik" vraagt hij. "Nee ik ben aan de pil". Langzaam steekt hij zijn lul naar voren en streelt met zijn eikel over haar clitje. Naomi wordt al weer snel natter en behoedzaam schuift hij zijn eikel bij haar vagina naar binnen. Hij had verwacht dat ze nog nauw zou zijn, maar dit slaat allen. Naomi kreund van de pijn als Dimitri zijn lul naar binnenschuift. Dimitri heeft een behoorijke penis en het kan allemaal maar net. "Knal hem er in 1 keer naar binnen" zegt Naomi smekend terwijl de tranen in haar ogen schieten."oke" antwoord Dimitri, "maar zorg dat je je wat onspand". In 1 haal knalt Dimitri zijn 19 cm lange paal bij Naomi na binnen die het op haar beurt uitkreund van de pijn, maar toch ook wel van genot. "Ga door" Kreund ze geil terwijl Dimitri haar ritmisch aan het penetreren is. Dinitri haalt hem er bijna uit en shuift hem er dan weer tot de wortel naar binnen.
Dit herhaalt hij een paar keer en haalt hem er dan uit. "Ga eens op je knieen met je rug naar mij toe zitten" vraagt Dimitri. Naomi doet dit en langzaam penetreert hij haar weer. Dit keer op zijn hondjes. Naomi komt met haar bovenlijf omhoog en Dimitri pakt haar borsten vast. Ze gaat met haar buik tegen de achterleuning van de bank leunen en Dimitri voert het tempo op. Van rustig en gecontroleerd naar onrstig en ongecrontroleerd. Naomi begint steeds wilder te bewegen en haar buik spant zich. Dimitri weet dat ze een orgasme gaat krijgen en zet nog iets aan. Kreunend komt Noami voor de tweede keer klaar en de spieren in haar kutje spannen zich aan. Dit brengt bij Dimitri een heerlijk gevoel, maar hij is nog niet gekomen. Hij haalt zijn lul uit Naomi's vagina en gaat op zijn rug liggen. Naomi gaat bovenop hem liggen en rust even uit. "Wil je me anaal nemen" vraagt ze.Dimitri schrikt een beetje van die vraag, maar aan de andere kant lijkt het hem wel heel lekker.
Naomi gaat weer op haar knieen zitten. Dimitri wrijft met zijn hand over haar kutje en wrijft wat van haar vocht over haar kontje aan. Met zijn eikel duwt hij tegen haar sterretje aan en langzaam verdwijnt die in haar aarsje. Weer kermd ze het uit van genot en pijn. Als zijn lul een aardig eindje naar binnen is wordt het allemaal soepeler. Naomi begint haarzelf te vingeren en ze wordt weer ongelooflijk geil. Dimitri is haar nog steeds met een lekker tempo in haar kontje te penetreren als ze vraagt" Ik wil dat je me weer in mijn kutje neukt, en dit keer wil ik boven". Dimitri haalt voorzichtig zijn paal uit haar kontje en ziet dat die nog even open blijft staan. Hij gaat op zijn rug liggen en Naomi kruipt op Dimitri. Ze geleidt de paal van Dimitri naar de goede plek en rustig laat ze hem in haar komen. Naomi begint op de paal van Dimitri te rijden. Ze gaat zo op hem zitten zodat haar clitje optimaal gestimuleerd word. Dimitri wordt helemaal gek van genot, omdat hij totaal geen controle heeft op het tempo, Naomi begint ook weer steeds luider te kreunen en gaat met een steeds sneller tempo op en neer rijden. DImitri voelt dat Naomi gaat komen en hij is ook niet ver van zijn hoogtepunt af. Naomi spant zich aan en met een wederzijdse kreun komen ze bijna tegelijk klaar. Uitgeput gaat Naomi tegen Dimitri aanliggen en ze vallen in slaap. Dit verhaal is echt gebeurt.
Aantal keer gelezen:
944
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)