Spannendverhaaltje.nl

De Schoolfuif 1

-
25-10-2010
Na de onvergetelijke week op schoolreis hadden de leerlingen van het vijfde jaar als afsluiter nog een feestje gepland, het "in-de-kut" fuifje, waarvan in het 4e deel van "De schoolreis" reeds werd verteld.

Nu ook de drie laatste meisjes ontmaagd waren, kon het feestje pas echt beginnen. Freddie was al aan zijn tweede neukpartij met Ilse begonnen en Maarten had zijn zinnen op Lotte gezet. Hij had zich voorgenomen elk meisje van zijn klas te neuken. In de zetel lagen de drie meiden nog versuft van hun eerste neukbeurt en hadden het niet door dat de jongens van plaats verwisselden en hun staven opnieuw inbrachten.

Ilse had zich boven op Freddie gezet en met haar hand zijn stijve pik haar kutje ingeleid. Rustig bewoog ze op en neer en hij kneep in haar twee kleine tietjes. Ze zuchtte en kreunde. Ze wreef over haar kutje en keek toe hoe de pik in en uit haar gleed. "Mijn kutje zit vol" kreunde ze, "je pik vult me helemaal op" ging ze zuchtend verder. Ze moesten beide lachen, en herinnerden zich de eerste keer, toen Freddie haar in dezelfde positie ontmaagde. Met haar gsm filmde ze geconcentreerd al de actie die zich tussen haar benen afspeelde. Naast hen waren zijn twee zussen op dezelfde manier hun vriendjes aan het berijden.

Iets verder lag Maarten, die de smaak helemaal te pakken had, met Lotte. Haar lange bruine haren lagen over haar kleine borstjes en haar tepels priemden vooruit. Haar benen waren weid gespreid en hij duwde hard zijn pik in haar kale glimmende kut. Je kon zijn ballen tegen haar aan horen kletsen bij elke stoot.

Ook de meeste andere waren aan het neuken. Koen opnieuw op z'n hondjes met Liesbet, haar favoriete standje, terwijl Arne deze keer Saartje een beurt gaf. Ook Lien en Laura lagen naast elkaar gedrukt terwijl een jongen druk bezig was zijn staaf naar binnen te rammen. Tenslotte lag ook Babs met haar benen uit elkaar en een lul in haar spleet, terwijl Tessa en Petra mekaar aan het verwennen waren. Beide meiden waren druk bezig mekaars lekkere spleetjes te likken en te vingeren.

Alle jongens kreunden terwijl ze de meisjes hard neukten en het huis werd gevuld met het gegil van de dames. Freddie was de eerste die ging komen. "Hier komt 'ie, liefje" kreunde hij en spoot Ilse's kutje voor de tweede maal vol met sperma. Ze keek naar de krampachtige bewegingen van de lul in haar spleet en bleef alles filmen. Het sperma droop eruit toen ze zich van zijn lul liet glijden en zuchtend naast hem neerplofte. Daarna was het Koen die met een laatste harde stoot Liesbet van een verse lading voorzag. Maarten gaf nog enkele stoten en gilde "in de kut!" toen hij Lotte volknalde. Ook de andere jongens na hem riepen het zinnetje dat ze geleerd hadden de afgelopen week. De een na de ander riep het uit toen ze hun meisjes volspoten.

Na al het voorgaande geweld lag iedereen uit te rusten. Het sperma droop uit de kutjes van de jonge meisjes en zou ongetwijfeld vlekken achterlaten.

"Zou je ons niet voorstellen aan je vriendin?" vroeg Julie aan haar broer. Julie was de jongste van de twee zussen en was 17 jaar oud. Ze had lang blond haar met stevige tieten en rond kontje. Ze was beter voorzien dan haar 2 jaar oudere zus Tine die naast haar lag. Allebei hadden ze een streepje haar boven hun gleufje staan en het zaad van hun vriendjes liep eruit. "Vriendin?" vroeg Freddie verbaasd. "Ja, dat meisje daar in je armen, wiens kutje je al 2 keer hebt volgespoten ondertussen". "Achja" zei hij, "niet alleen mijn vriendin. Iedereen is van iedereen hť" verduidelijkte hij. De twee vriendjes hadden nog niets gezegd en keken hun ogen uit op de rest van de meisjes. "Jullie willen wel eens van het assortiment kutjes proeven hť?" zei Tine. Ze knikten heftig. "Geen probleem hoor, laat jullie maar gaan" ging Julie verder. "Wie is een leuke meid?" vroeg Jasper, het vriendje van Julie. "Zie je dat roodharig meisje daar? Da's Liesbet, ze heeft het graag hard, maar laat haar erom smeken" verklaarde Freddie. "En voor mij?" vroeg Bart. "Heb je graag dikke tieten, stevig kontje of strak kutje?" vroeg Freddie. "Alles graag" antwoordde hij. "Dan moet je of Lien of Laura hebben" antwoordde hij. "Ik neem ze allebei!" riep Bart stoer. "En nu wat leuke knullen voor ons" ging Tine verder. Koen kwam bij Julie staan, "aangezien je vriendje mijn vriendin gaat neuken, neem ik het genoegen met de zijne" zei hij tegen haar. Voor Tine werd Jan gewenkt.



"En jij, je wil ook een ander kutje proberen zeker?" vroeg Ilse aan haar favoriete neukpartner. "Ja, ik wil die andere klas wel eens keuren" zei Freddie terwijl hij glimlachend naar Petra liep.

Petra had krullend zwart haar, 2 stevige tieten en een kaal geschoren poesje. Verlekkerd keek hij ernaar en duwde zijn pik naar binnen. Ze begon hem onmiddellijk aan te moedigen. "Ja, kom aan, neuk mijn kutje!" gilde ze. Ilse keek jaloers toe hoe de jongen waar ze stiekem verliefd op was een ander meisje hevig aan het neuken was. Hij hield zich ook niet in en ramde hard. Ze sloot haar ogen en schrok verbaasd toen plots Arne zijn lul in haar mondje duwde. Uit wraak nam ze de pik in haar handjes en begon wild te pijpen. Daarna liet ze zich achterover vallen, spreidde haar poesje en riep luid "komaan, neuk mijn kutje!" Freddie keek echter niet op en ging gewoon door met het palen van Petra.

Verderop lag Babs, die door het dolle heen was. Niemand had zoiets ooit van haar verwacht. Ze had kort zwart haar, droeg een bril en had een typische nerdy preutse look, maar had twee prachtige c-cup tieten die nog groter waren dan die van Laura. En ze bleek ook nog de geilste van allemaal te zijn. Ze ging op haar knieŽn zitten, drukte haar kontje in de lucht en wenkte Stijn. "Komaan," riep ze, "neuken aub!" Dit liet Stijn zich geen twee keer zeggen en duwde onmiddellijk zijn pik in haar openstaande kut terwijl zijn grijpgrage handen zich rond haar tieten sloegen.

Bart neukte Lien op z'n hondjes, terwijl Laura onder haar lag en zich door Lien liet likken. Hij nam haar heupen vast en beukte stevig in op het ronde kontje. "Wat een lekker kontje!" riep hij uit terwijl hij erop sloeg. Ze giechelde onder het kermen door. Dan trok hij hem eruit, duwde haar weg en stak hem in Laura's natte gleuf.

Liesbet werd ook op z'n hondjes geneukt door Jasper. Rustig liet hij zijn pik door het kale natte kutje glijden. Ze werd echter ongeduldig en riep, "komaan, noem je dat neuken?" Hij gaf geen gehoor en deed rustig verder. Ze sloeg op haar kontje en riep "neuk mijn kut!". Dit keer gehoorzaamde hij wel en dreef zijn tempo op.

Ook Babs riep, "je hebt haar gehoord! neuken die kut!". Stijn dreef ook zijn tempo op en haar kut sopte van het vocht.

Alle andere meisjes lieten zich volledig gaan en riepen het uit "neuk mijn kut!". De jongens, die dit totaal niet verwacht hadden en hun stoutste dromen overtrof, hadden geen andere keuze. Graag gehoorzaamden ze aan de meisjes en begonnen pas echt te neuken.

Maarten, die met Natalie neukte, was echt door het dolle heen. "Kut in! In de kut!" riep hij telkens bij elke stoot. Natalie deed haar benen rond zijn middel en riep "neuk mijn kut!" Dit klonk hem als muziek in de oren en vervulde onmiddellijk het bevel. "Kut in! kut in!" riep hij deze keer bij elke harde stoot. Natalie schreeuwde het uit, "ja! in mijn kut!" riep ze steeds. De anderen waren verbaasd van de geilheid van het meisje en vooral van de gedrevenheid van de jongen. Ze lieten zich door hem inspireren en Freddie riep "jullie hebben hem gehoord, mannen! KUT IN!" Alle jongens duwden hun meisje in missionaris of hondjes standje en begonnen harder dan ooit te voren te stoten. De meisjes gilden het gelijktijdig uit. Het zweet droop van de voorhoofden van de jongens terwijl ze geconcentreerd hun stijve pikken in en uit de geile meisjes ramden. De kamer werd gevuld met het gekrijs en gekerm van de meisjes.

Het neuken ging lustig verder en de jongens stonden op ontploffen. Voor de derde keer die avond stonden ze op het punt hun sperma de vrije loop te geven. Hier en daar weerklonk er het vertrouwde zinnetje maar enkele andere jongens wilden toch ook eens iets anders proberen. Sommige meisjes kregen opnieuw een vol kutje terwijl de anderen een gezichtsbehandeling cadeau kregen.

Na deze derde neukpartij was het weer uitblazen. Ondertussen vloeide de drank rijkelijk en waren er al enkele meisjes dronken. Na wat te hebben uitgerust bedacht Freddie een plan.

Als afsluiter moesten alle meisjes op een lange rij gaan liggen. De jongens zouden er een meisje uitkiezen en na een minuutje neuken overgaan naar de volgende. Diegene die het het langst kon volhouden en het laatste klaarkwam (en dus de meeste meisjes had geneukt) was de winnaar. Ilse lag als eerste en het rijtje van 18 meisjes werd afgesloten door Tine. De jongens begonnen en staken hun staven, voor de zoveelste keer in de afgelopen week, in de kutjes, ze neukten niet te hard om te voorkomen dat ze snel zouden klaarkomen. Na een minuutje (Freddie had de chronometer gezet) schoven ze eentje op. Na een vijftal wissels veranderden de meisjes van standje en gingen op hun knieŽn zitten. Nog een vijftal wissels later gingen ze terug op hun rug liggen. Ondertussen hadden al heel wat jongens afgehaakt en kreunend hun sperma gedeponeerd. Na een half uur en heel wat geneukt bleven enkel nog Freddie, Maarten en Jasper over terwijl de rest zuchtend lagen uit te rusten. Na het zoveelste rondje door de 3 overblijvende meiden, Laura, Petra en Tine, werd het voor Maarten als eerste te veel. "Oh verdorie!" riep hij uit toen het sperma zich opnieuw een weg had gebaand naar het uiteinde van zijn pik en zich uitstortte in het kutje van Petra. Voor hem was het echter een geslaagde avond, daar hij alle meisjes geneukt had, net zoals hij zich voorgenomen had. Daarna was het de beurt aan Jasper die nota bene het zusje van zijn vriendin volspoot. Freddie, die dus als winnaar uit de bus kwam, juichte toen hij zag dat hij de laatste was. Hij bleef maar doorneuken en doorneuken. "Spuiten! spuiten!" riep de rest om hem aan te moedigen. Hij trok zijn lul uit Laura, ging boven haar snoetje hangen en spoot voor de laatste keer zijn sperma. Hij kreunde en zuchtte hard toen het zaad uit zijn pik spoot en terechtkwam op het gezichtje van het sufgeneukte meisje. Hij schudde alles wat hij nog had eruit en de slierten en kwakken sperma kwamen overal terecht, in haar ogen, haren en op haar neusje en lippen.

Freddie keek rondom zich. Overal lagen naakte lichamen over elkaar. Zaad droop uit de kutjes van de meisjes die echt misbruikt waren en iedereen viel uitgeput in slaap. Een geslaagd einde voor een onvergetelijk week op schoolreis.
Aantal keer gelezen:
310
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)