Spannendverhaaltje.nl

De schilder

-
21-08-2010
Gedurende de laatste weken van de bouw van ons nieuwe huis woonden we tijdelijk in een huisje op een vakantiepark. Gelukkig was het laat in het voorjaar en hadden we heerlijk weer zodat we ons daar goed konden vermaken. Op een middag toen ik de kinderen naar school gebracht had besloot ik de boel de boel te laten en eens van de zon te gaan genieten. Ik liep naar de slaapkamer, trok mijn bikini aan, schonk mezelf een glas frisdrank in en ging op een badlaken op het gras liggen. Ik moest in slaap gedommeld zijn want plotseling schrok ik op van een hard gebrom. Ik keek op en zag dat de schilder, die alle huisjes successievelijk aan het opknappen was, weer eens bij ons huisje was gekomen en de schuurmachine had aangezet. Hij merkte dat ik wakker geschrokken was en knikte me lachend toe. “Sorry dat ik je wakker gemaakt heb, maar ik moet dit vandaag afmaken”, zei hij. Ik antwoordde hem dat het niet erg was en bleef een poosje naar hem en zijn verrichtingen kijken. Hij was al meerdere malen bij ons geweest, maar het viel me eigenlijk nu pas op dat ‘ie er best wel leuk uit zag. Nadat hij het schuurwerk klaar had pakte hij zijn kwast en verfroller en bestreek de wanden met verf. De zon pikte er vrolijk op los en ook de schilder kreeg het schijnbaar warm want hij trok zijn shirt uit en ging met ontbloot bovenlichaam verder. Dit had hij schijnbaar vaker gedaan want zijn gespierde bovenlichaam was mooi egaal gebruind. Ik bleef nog even naar hem kijken en kwam toen van mijn handdoek af. “Lust je wat fris te drinken?” vroeg ik hem. “Alstublieft”, antwoordde hij netjes. Ik liep naar binnen om wat te drinken voor ons beiden in te schenken en ik voelde zijn blik branden op mijn billen die gevangen waren in mijn kleine bikinibroekje. Overdreven heupwiegend liep ik van hem weg.
Ik kwam terug met het drinken en zette het op de tuintafel. Ik wenkte hem nabij: “Kom even zitten.” Hij legde zijn attributen neer en ging zitten terwijl ik tegenover hem plaats nam. We spraken over wat algemene zaken en tijdens ons gesprek liet hij zijn blikken brutaal over mijn lichaam glijden. Ongewild kreeg ik het er nog warmer van dan ik al had! “Zo, nu moet ik weer verder”, zei hij en maakte aanstalten om weer op te staan. “Wacht even”, zei ik, “wil je even mijn rug insmeren?” Ik wachtte zijn antwoord niet af, gaf hem de fles zonnebrandolie in de hand en ging op mijn buik op de handdoek liggen. Met mijn handen haakte ik van achteren mijn bikinihesje los en liet de bandjes naast me vallen. “Ik houd niet zo van die witte bandjes op mijn huid”, verklaarde ik. “Je vindt het toch niet erg hè?” Hij schudde zijn hoofd, knielde naast me neer en smeerde mijn rug in. Intussen pakte ik mijn slipje vast en trok het ding tussen mijn billen zodat ook deze zo maximaal mogelijk van de zon konden genieten. Zo bleef ik lekker liggen relaxen in de zon terwijl de schilder zijn werkzaamheden weer hervatte. Na een half uurtje was ik het liggen zat en kwam ik overeind. De schilder bemerkte al vlug mijn verandering van positie en ik zag hem ongegeneerd naar mijn tieten kijken. Ik draaide me met mijn voorkant naar de zon, pakte de fles zonnebrand en begon mijn buik in te smeren. “Oh, mag ik nu plotseling niet meer helpen?” zei hij lachend. “Uhhh…”, stotterde ik, “eigenlijk kan ik er zelf goed bij. Maar je hebt gelijk, waarom niet!” Ik reikte hem de fles aan en hij pakte hem aan. Ik liet me op de rug op de handdoek vallen, sloot mijn ogen en meteen voelde ik zijn handen over mijn buik wrijven.
Ik kon een lichte rilling niet onderdrukken toen hij ook mijn borsten insmeerde, en voelde mijn tepels hard worden onder zijn aanrakingen. “Je hebt mooie borsten”, zei hij. “Mooi bruin ook. Zon je altijd topless?” Ik opende mijn ogen en keek hem aan: “Als het even kan wel ja. Het liefst zon ik naakt, maar dat kan hier moeilijk.” Ik zag hem slikken. “Waarom niet?” Terwijl ik een beetje overeind kwam keek ik hem aan: “Oké, de tuin is redelijk afgeschermd, maar toch kunnen de buren door de struiken heen kijken en mij hier zien.” Hij haalde zijn schouders op. “Ik heb ook bij de buren geschilderd en weet dat ze beiden hele dagen werken. Ze zijn nooit voor zes uur thuis, dus...” “Maar jij bent er wel”, antwoordde ik meteen. “Ja, maar ik vind het niet erg!” lachte hij. Ik moest ook lachten, ik vond hem leuk en was mede door zijn antwoord behoorlijk geil aan het worden. De gedachte hier spiernaakt te liggen zonnen terwijl de schilder bezig was en ik begluurd zou worden door hem (en misschien wel iemand anders die door de struiken heen keek) maakte me nog heter. Ik keek hem in de ogen en beurde mijn heupen op. Hij begreep de boodschap en trok zonder aarzelen mijn slipje naar beneden. Ik legde mijn billen op de handdoek en stak mijn benen in de lucht. Hij trok mijn slipje verder uit en gooide het ding door de geopende deur naar binnen. Bewonderend bekeek hij mijn volledig kaal geschoren kutje en ik zag dat er zich een behoorlijke bult in zijn broek aftekende! Vlug draaide ik mij op mijn buik en ongevraagd begon hij mijn billen in te smeren. Zijn handen daalden af naar de achterkant van mijn bovenbenen en toen ik de benen iets van elkaar deed gleden ze over de binnenkant van mijn benen.
Zijn hand raakte ‘per ongeluk’ mijn schaamlippen aan en ik speelde het spel mee door mijn benen nog iets verder uit elkaar te leggen. Steeds meer drukte hij tegen mijn flosje aan en plotseling sloot ik mijn benen. “Zo, nu ben ik wel voldoende ingesmeerd. Ik dacht trouwens dat jij dat schilderwerk af moest hebben! Kom, vort, hup aan je werk!” zei ik quasi streng. Moeizaam, door de grote bult in zijn broek, kwam hij overeind en nam de kwast weer in de hand. Hij kon zich echter moeilijk op zijn werk concentreren en telkens zag ik hem mijn richting op kijken. Ik sloot mijn ogen en fantaseerde dat hij in z’n blootje stond te schilderen. Door deze gedachte, en de hele situatie waarin ik me bevond, werd ik steeds opgewondener en na een kwartiertje draaide ik me op mijn rug. Hij deed alle mogelijke moeite om ongemerkt mijn mosseltje te zien en uitdagend deed ik mijn benen wat uit elkaar. Ik voelde dat ik inmiddels nat was! Zo bleef ik nog een tijdje liggen totdat ik mezelf niet langer kon bedwingen en opstond. Resoluut liep ik op hem af en ging achter hem staan. Ik drukte mijn borsten met de harde tepels tegen zijn rug en sloeg mijn armen om zijn middel. En terwijl ik mijn poesje tegen zijn kontje duwde fluisterde ik in zijn oor: “Ik ben zo ontzettend geil, kom mee naar binnen!” Hij legde zijn schildersgereedschap neer, ik pakte hem bij de hand en trok hem mee naar binnen terwijl ik verbaasd stond van mijn eigen optreden! Eenmaal binnen nam hij het roer van mij over en duwde hij me op de bank. Tijd om de deur te sluiten was er niet meer, hij knielde voor me neer en kroop tussen mijn benen. Eén voor één nam hij mijn ferme bollen in de mond, kuste ze en zoog zachtjes op mijn tepels.
Daarna dwaalde hij af naar beneden en kuste over mijn buik richting venusheuvel. Gewillig opende ik mijn benen nog verder en zijn tong verkende mijn intiemste plaatsje! Ik kreunde luid en draaide met mijn heupen. We sloegen geile taal uit naar elkaar en aan zijn haren trok ik hem vaster op mijn kruisje zodat ik zijn stoppelbaard over mijn klitje voelde schuren. Hij duwde mijn glibberige schaamlippen uit elkaar en liet zijn tong bij me naar binnen glijden. In en uit bewoog hij zijn tong alsof hij me ermee neukte, alvorens kleine cirkeltjes om mijn genotspareltje te draaien. Deze man was een geoefend beffer en liet me volop genieten. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam zwaar hijgend tot een spetterend orgasme! Nadat ik uitgeraasd was, was het mijn beurt. Ik trok hem overeind en rukte hem zijn witte en besmeurde schildersbroek tezamen met onderbroek van de kont. Zijn harde lul sprong tevoorschijn en raakte mijn wang. Als in een automatisme hapte ik de fiere stok naar binnen en zoog erop alsof het een lolly was! Nu was het zijn beurt te kreunen. Ongecontroleerd stootte hij af en toe naar voren waardoor ik bijna moest kokhalzen! Ik woog zijn zware zak op mijn hand en masseerde zijn ballen. Goedkeurend begon hij nog harder te kreunen en legde zijn hand achter op mijn hoofd. Na zo een poosje bezig te zijn geweest liet ik plotseling zijn harde lat uit mijn mond schieten en stond op. Ik ging voor hem staan en wreef me tegen hem aan. Hij legde zijn handen op mijn billen en kneedde deze alsof hij aan het boetseren was! Zo staand in de woonkamer, met alle gordijnen open, vreeën we minutenlang totdat ik echt helemaal wild was en hees zei: “Kom mee naar de slaapkamer schilder!
Ik wil dat je je kwast in mijn verfpotje steekt!” Op de slaapkamer duwde ik hem achterover op het bed en liet me pardoes over zijn purperen knop zakken. Hij greep meteen naar mijn borsten en terwijl hij beide bollen masseerde begon ik te wippen. In en uit gleed zijn lid en bij iedere neergaande beweging van mij drukte zijn ballen tegen mijn billen aan. Ik draaide me om zodat ik met mijn rug naar hem toe gekeerd was. Op deze manier kon ik ons spel in de spiegel bekijken en bij het zien van zijn glibberige staak die in en uit mijn kale grotje gleed, werd ik bloedheet. Zo heet zelfs, dat ik spontaan klaar kwam! Nadat ik uitgeraasd was liet ik me van hem afrollen en bleef op mijn knieën en met mijn kontje omhoog op het bed zitten. De schilder kwam meteen overeind, hij pakte me bij mijn heupen en dreef zijn snoeiharde lul in mijn zuigende poesje. Op zijn hondjes begon hij me stevig te neuken. Weer draaiden we ons zo dat we onszelf in de spiegel konden zien. “Ohh, dit is geil!” kreunde meneer achter mij. Zijn ballen kletsten tegen mijn kont aan bij iedere voorwaartse slag. Ik steunde op één arm en reikte met de andere onder mijn buik door naar mijn kutje. Mijn vingers vonden al snel mijn liefdesknopje en vlug begon ik het ding te bewerken. Al na een klein minuutje kreunde ik luid: “Shiiittt, ik ga weer komen….oh, oh, oohhhh jaaaaahhh!!” En terwijl ik andermaal klaar kwam voerde de schilder het tempo op. Als een konijn ragde hij in en uit mij en in de spiegel zag ik zijn gezicht vertrekken. “Ik ga komen… Oh jaaahh, ik.. ik… ik spuit je vol.. Nuuuu!” riep hij en tegelijkertijd voelde ik de hete golven zaad mijn onderbuik in geslingerd worden.
Met mijn kutspieren kneep ik de laatste druppels uit zijn lat en toen lieten we ons achterover op het bed vallen. “Mijn god, wat was ik heet geworden zeg!” zei ik. “Anders ik wel. Maar ja, ik maak het ook niet iedere dag mee dat er iemand naakt naast me ligt terwijl ik sta te weken.” antwoordde hij. “Zeg eens eerlijk,” vroeg ik, “hoe vaak maak je “zoiets mee?’ Hij begon te vertellen dat hij in zijn hele schildersloopbaan dit nog nooit mee had gemaakt, tot vorige week. Toen had de receptioniste van het park zich aangeboden en waren ze betrapt door de beheerster. Nadat ze eerst beiden op hun donder hadden gekregen, had de beheerster die lesbisch is, zich ook van haar kleren ontdaan en de receptioniste tussen haar dijen getrokken. Het meisje kon geen kant op en terwijl ze haar baas befte had de schilder haar van achteren genomen. “En nu krap een week later dit weer. Ik ben nog nooit met zoveel plezier schilder geweest!” zei hij vrolijk. “Geil zeg! Maar nu gauw even douchen”, maakte ik een eind aan deze geweldige middag. “Ik moet de kinderen van school halen.” We liepen naar de douche, wasten elkaar onder de frisse straal water en zochten in de woonkamer de kleren weer op. Ik trok een dun zomerjurkje over mijn naakte huid heen en pakte mijn autosleutels. De schilder keek me vragend aan. “Wat?” vroeg ik. Hij haalde zijn schouders op: “Hoef je geen slipje aan?” Ik lachte en knipoogde geil naar hem: “Waarom? Met dit hete weer zit ondergoed alleen maar in de weg. En wie weet wat er mijn pad nog kruist vandaag!” Ik sloot het huisje af en liep naar de auto. De schilder keek me na en bij de auto bukte ik me overdreven om zogenaamd iets van de vloer te rapen. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte billen keek en lachend draaide ik me om. “Tot de volgende keer”, zei ik en reed weg. Later die week kwam hij nogmaals bij ons schilderen. Helaas had ik die dag net mijn ouders op visite, dus verder als mijn rokje omhoog schuiven en hem een blik op mijn blote poesje gunnen, kwam het niet.
Aantal keer gelezen:
717
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)