Spannendverhaaltje.nl

De sappigste poes die er bestaat

-
16-08-2010
Het was in de zomer vorig jaar, ik was 21 jaar en zij was toen nog 19. Ze vertelde me dat ze al vanaf haar 18e seksueel actief was. Ik had haar na lange tijd weer gezien in het winkelcentrum. Ik heb haar altijd een lekker ding gevonden. Altijd aan haar billen en borsten te friemelen, maar ja, ze was heel kieskeurig. Ik vroeg hoe het met haar ging. Ze zag er heerlijk uit. Een jurkje die te laag van boven zat en te hoog van onderen. Wow wat was dat toch geil. Ik vroeg haar naar haar telefoonnummer, zodat ik haar af en toe kon bellen. Die gaf ze me zonder moeite.
Ik belde haar zowat elke dag om te vragen hoe het ging. Daarnaast spraken we over partners. Die had ze op het moment niet. Ik dacht, nu ga ik me slag slaan. Een dag vroeg ze me of ik ff kon langskomen, haar ouders waren er niet en ze wilde ff gezellig babbelen. Dus ik ging snel naar haar toe. Daar aangekomen belde ik haar op vanuit de auto. Ze kwam meteen naar de parkeerplaats. Toevallig begon het net te regenen, dus ik zei tegen haar dat ze maar ff kwam zitten, op me schoot. En dat deed ze zonder erover na te denken. Ze was weer eens net zo gekleed als toen ik haar in het centrum zag, alleen had ze dit keer geen BH aan. Ze vertelde me dat ze verliefd op me is. Ik schrok er een beetje van wat tja, ik wilde alleen maar een pleziertje krijgen en meer niet.
Maar het leek me toch niet zo gevaarlijk want dan kon ze me met liefde neuken en niet omdat ze gewoon wilde neuken. Ik zei haar zo van, weet je het wel zeker, ik weet niet of ik dat wel wil. Ze zei toen tegen me, als ik iets wil hebben dan krijg ik het ook, en als je nu naar me kamer mee gaat dan zul je over een uur helemaal van gedachte zijn veranderd. En ondertussen draaide ze rondjes met haar billen over mijn lul. Ik had vanwege het warme weer een trainingsbroek aan, dus ik voelde alles wat ze deed. Damn wat was ze geil. Ze is een kort meisje van 1.53 en heeft een stel borsten cup C waar je U tegen zegt. En zwaar waren die. Die billen van haar waren zo rond dat ik het vloeiend over me lul voelde glijen. Als ik nog 5 minuten in die auto had gezeten dan was ik klaargekomen van het idee al.
Ik zei, laten we naar binnen gaan. Toen zei ze, je moet wel stilletjes naar me kamer gaan want me nichtje slaapt en me ouders kunnen zo komen. Toen zei ik dat ik dan maar niet zou gaan en dat ik dan naar huis zou gaan. Ze zei nee, dan blijf je gewoon slapen tot morgenochtend. Mijn ouders komen nooit in me kamer. In eerste instantie twijfelde ik, maar daarna stemde ik toch toe. Ze liep als eerste de trap op, ik zag dat ze niet eens een string aan had. Dan maakte me zo geil dat ik me niet meer kon voorstellen dat me lul nog nooit zo stijf is geweest. Boven in haar kamer begon ik haar te tongen. Langzaam ging ik onder haar jurkje naar haar borsten. Damn die waren zo lekker en zo zwaar. Daar wilde ik me lul wel tussen verwennen. Omdat me armen al onder haar jurkje waren verdwenen, trok ik het ook meteen uit.
Daar stond ze dan helemaal naakt. Zo een mooi lijf had ik nog niet gezien. Ze was een beetje mollig, dat maakte me nog geiler. Ze zakte me broek naar beneden en ik trok zelf me T-Shirt uit. Daarna ben ik op het bed gaan liggen. Ze begon me langzaam af te trekken. Met de andere hand zag ik haar in haar ladenkastje rommelen. Ik keek nieuwsgierig wat ze deed, ondertussen genoot ik van haar kleine vlezige handen. Uit haar kastje toverde ze een condoom. Ze zei, ik wil het wel op een veilige manier. Ik vond het niet erg. Juist goed, ik wilde nog geen vader worden. Ineens begon ze me te pijpen, wat was dat een lekker gevoel. Ze zoog echt keihard, alsof ze een ijsklontje door een rietje wilde zuigen, zo hard. Ik werd er helemaal gek van. Toen stopte ze om het condoom te bevestigen.
Langzaam ging ze op me zitten en schof me lul in haar. Ik hoorde haar heel zachtjes kreunen toen hij erin schoof. Dat voelde echt lekker aan. Heerlijk als je een hele tijd dat poesje wil hebben en na heel lange tijd eindelijk dat vlees om je lul onbeschrijfelijk gewoon. Je moet het gewoon zelf voelen. Ik zag haar op en neer gaan, en die lekkere borsten mee wiebelen. Ze ging steeds sneller en schoof me lul ook steeds dieper naar binnen, damn wat deed ze dat lekker. Ik merkte meteen dat ze het vaak genoeg deed. Ik genoot met me ogen dicht. Toen voelde ik dat haar gaatje ineens nauwer was geworden. Dus ik keek ff wat ze dee. Ik zag ineens dat ze met haar kont bezig was, ze was ook wat harder aan het kreunen. Met me ene hand zat ik aan haar borsten en met me andere hand wreef ik haar poesje. Het was inmiddels al heel erg nat geworden tussen haar benen, ik voelde zelfs wat tussen mijn benen glibberen.
Ineens voelde ik dat ik moest klaarkomen, dit had ze meteen in de gaten. Wat deed ze nou, ze haalde me lul uit haar kont, haalde het condoom eraf en stopte het me lul in haar kut. Dat allemaal ging zo snel. Ze ging weer zo geil op en neer en gaf ook aan dat ze wilde klaarkomen. Ik hield me orgasme zo lang mogelijk in, maar uiteindelijk kwam het toch eruit. Ik voelde dikke klodder haar kut in spuiten, Ooooh wat een lekker gevoel was dat. Bij elke schok pakte ik haar billen vast en trok haar helemaal naar me toe, en duwde ik me lul zo diep mogelijk erin, op die momenten schreeuwde ze het helemaal uit omdat ze ook bezig was met klaarkomen. Toen heb ik me lul eruit gehaald, ik zag hoe alles uit haar poesje druipte. Het zweet op haar voorhoofd leek wel een open kraan.
Daarna heeft ze me lul helemaal afgelikt. En kleedden we ons weer aan. Haar ouders waren nog niet thuisgekomen. Dus ben ik snel van daar weg gegaan. We hebben het nog wel vaker gedaan daarna, maar ja toen was de spanning er ook vanaf. Die poes had ik al gehad. Dus maakte ik het uit. Op naar de volgende.
Aantal keer gelezen:
720
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)