Spannendverhaaltje.nl

De Rijinstructeur

-
05-07-2011
Ze had hem wel eens voorbij zien komen in zijn lesauto.
Jong, gespierd, blonde krullen en mooie ogen om volledig in te verdrinken. Het type jongen uit iedere droom.
In eerste instantie durfde ze ook niet goed contact te leggen, maar op een dag trok ze de stoute schoenen aan en sprak ze hem aan.
Gewoon wat lichte praat over het weer en over zijn lesauto. Maar de ondeugende blikken bleven niet uit. Eerst keek hij wat verbaasd maar al gauw wist hij waar ze heen wilde. Het gesprek eindigde met de uitwisseling van nummers. ( je weet maar nooit waar het goed voor is)
Een volle week ging voorbij, voordat ze hem weer langs zag rijden. Meteen pakte ze haar telefoon en stuurde een bericht. "Hoi, ik zie je rijden!" Gespannen wachtte ze op antwoord. "Rij je een keer mee dan?" Ze dacht even na over haar volgende zet en stuurde: "Nou, graag! ga je me les geven dan?" "Wat voor een les wil je dan?" Ze bloosde en hoopte dat niemand dat zag. "Nou ja, jij bént rij instructeur, dus een RIJles zou wel lekker zijn" Ze kreeg geen antwoord. Zou hij haar niet willen?
En toen ging de bel. Ze liep naar de voordeur. Nog voordat ze de deur helemaal open had stond hij al binnen. "Wat dacht je van nu? Ik heb pauze." Ze keek hem aan en sloot de deur achter hem. Wat bezielde haar in hemelsnaam? Ze kende hem nog niet eens zo goed. Maar haar lijf zei al wat anders. Ze pakte hem vast en kuste hem op z'n wang. Ze fluisterde zachtjes in zijn oor. "Ik wilde jou al vanaf het moment dat ik je zag!"
Hij gromde zachtjes en kuste haar vol op haar lippen. Ze leidde hem achter haar aan naar haar slaapkamer. Ze plofte op bed en vroeg hem naast haar te komen liggen. Meteen zoende ze hem teder op zijn mond. Ze keek hem vol in z'n ogen aan. Wat is dit geil! Zomaar ineens stond hij aan de deur en nu ligt hij hier op mijn bed. Ze ging met haar mond naar z'n nek. Ze wilde ieder plekje ontdekken van deze knappe vent. Ze snoof zijn geur op en knabbelde aan zijn oorlel. Langzaam ging ze terug naar z'n mond om zijn lippen te likken, strelen, kussen en af en toe een beetje te bijten. Hij lag te genieten van haar aandacht. Ze ging langzaam met haar handen onder z'n shirt en voelde daar de mooie contouren van z'n welgevormd, strak lijf. Ze streelde over z'n tepel en hij reageerde met een kleine grom. 'Oeh, ze had een gevoelig plekje te pakken.' Ze liet haar hand strelend over z'n torso dwalen, af en toe zakte ze iets naar beneden, om meteen weer omhoog te gaan naar zijn tepels. Ze wist nu hoe ze hem kon plagen. Hij probeerde met zijn hand ook onder haar shirt te komen, maar dat liet ze niet toe. Dit was háár bed, en haar touwtjes. Ze wilde het zelf regisseren. Ze liet haar hand langs zijn broekrand glijden en deed zijn riem los. De grote bobbel in zijn broek was niet meer te verbergen. "Vindt je het lekker?" vroeg ze?
Zijn stem was schor van geiligheid: Ja, was het antwoord. Ze liet af en toe een vinger onder zijn broek glijden, ze voelde daar het natte kopje van zijn glanzende eikel. Zelf was ze ook al behoorlijk nat, maar daar zou hij later wel achter komen. Ze speelde met haar tong langs zijn tepels. Hij begon al een beetje te draaien onder haar aanrakingen, ze moest nu wel oppassen dat ze niet te snel zou gaan.
Ze likte langs zijn broek. Hij hield z'n adem in. Ooh, wat was ze toch geil en wilde ze hem graag plezieren. Ze trok heel langzaam zijn broek uit en zag een natte bobbel in zijn onderbroek. Ze kuste zijn onderbroek en keek hem diep in zijn ogen aan. Ze wist precies wat ze aan het doen was. Ze trok de onderbroek naar beneden en zijn lul sprong de vrije lucht in. Trots richtte hij zich op en liet verleidelijk een druppel vocht over het kopje glijden. Nu was ze niet meer te houden. Ze pakte zijn schacht beet en likte de druppel op. Ze proefde zijn geile vocht en kreunde van genot. Met haar tong maakte ze rondjes langs zijn eikel. Ze voelde een hand richting haar broek gaan. Ze liet hem toe. Ze was nu inmiddels zo geil, dat ze ook wel iets verlangde. Ze nam z'n eikel in haar mond en speelde met haar tong rond de randen. Steeds dieper stak ze hem in haar keel. Elke keer als hij te dicht bij een orgasme in de buurt kwam trok ze zich terug en liet hem even op adem komen. In haar broek had hij haar kletsnatte kutje gevonden. "Oh, wat ben je nat" fluisterde hij. Met zijn vingers verkende hij haar lipjes. Hij spreidde ze langzaam uit elkaar en liet voorzichtig een vinger naar binnen glijden. Ze keek hem al pijpend aan en duwde haar kontje richting zijn hand zodat hij er nog dieper in kwam. "Hmmm" zei ze met een volle mond. Ze wist dat er nu iets moest gebeuren anders zou ze het niet meer houden en zou ze te snel klaarkomen. Ze duwde zich van hem af en ging naast hem zitten. Ze commandeerde hem op zijn rug te gaan liggen. Gewillig stemde hij daarin toe. Ze ging boven hem hangen en speelde met haar heupen boven zijn lul. Elke keer mocht hij har natte kutje aanraken maar er niet in. Ze voelde de spanning in hem opbouwen. Ze duwde hem in het matras en zei: "Denk eraan, MIJN touwtjes!" En toen liet ze zich zakken op zijn lul. Ze bleef even zitten en veerde toen weer omhoog. Ze zag de waanzin in zijn ogen, hij zou het nu niet lang meer volhouden.
Ze ging rechter zitten en hing weer boven hem. En met een diepe stoot nam hij haar. Korte, felle, maar diepe stoten. Ze voelde hem exploderen in haar. Die explosie was het startsein voor haar orgasme. Ze kwam met een harde kreun klaar. Schokkend lagen ze op elkaar. De vonken vlogen er vanaf. "Ja," dacht ze. "Zo moet het zijn." Stil nagenietend lagen ze naast elkaar. Ze besefte zich ineens dat ze bar weinig van deze vent afwist, maar dat ze de beurt van haar leven heeft gehad. Met de vent van haar leven. Ze keek hem aan en zei: "Bedankt voor de rijles" Hij glimlachte en zei: "Volgende keer zijn het mijn touwtjes"
En die volgende keer kwam er, en een keer daarna.
Aantal keer gelezen:
751
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)