Spannendverhaaltje.nl

De Redding

-
25-10-2010
Ik ben een man van in de veertig, vrijgezel en ik ben bi. Wat ik hier ga vertellen is mij vorig jaar overkomen. Ik was als vertegenwoordiger op bezoek geweest bij De Greef in Helmond. Ik reed de oprit af en zag in mijn rechteroog een klein kind op de stoep lopen richting de rijbaan. Ik zag geen moeder of andere begeleider erbij dus stopte de auto en stapte uit om naar het jongetje toe te lopen. Maar het ventje was zo snel. Voordat ik bij hem was, was hij al op de rijbaan. Ik kon het kind nog juist wegpakken voor een auto. Op dat moment kwam een jong meisje uit de bakkerij die daar is. Ze verontschuldigde zich en bedankte me hartelijk met een flinke zoen op mijn wang. We praatten wat en het bleek dat het kind van haar oudere zus was. Zij zelf woonde in Veldhoven, vlakbij het volgend adres waar ik heen moest voor mijn werk. Ik bood haar aan om eerst het kind naar haar zus te brengen en haar daarna een lift naar Veldhoven te geven. Ze accepteerde het en een uurtje later zaten we in de auto richting Veldhoven.

In de auto zei ze me dat ze mij nog wel extra wilde bedanken maar dat ze niet wist hoe. Wat ik niet in de gaten had is dat mijn gulp op dat moment openstond. Ik zag haar opeens lachen en naar mijn kruis kijken. Omdat ze maar bleef kijken zei ik wil je mij zo bedanken? Je vraagt het toch door je gulp open te laten riep ze lachend. Ik kreeg een rode kleur en voor ik het wist haalde ze onder het rijden mijn pik uit mijn broek. Ze begon hem heerlijk te kneden en het duurde niet lang voor hij hard was. Eerst trok ze me langzaam af en toen boog ze zich voorover en begon mij goddelijk te pijpen. Haar tong ging over en rond mijn eikel en ik voelde het voorvocht naar buiten komen. Zij likte het op en zoog daarna mijn harde pik zo ver mogelijk naar binnen.

Toen ik even later voor het stoplicht stond zag ik een jonge jongen uit een andere auto stappen en naar mijn auto lopen. De jonge meid pijpte gewoon door terwijl ik het raampje een beetje opendraaide. De jongen zei: he zus gaat tie lekker. Het meisje keek op en herkende haar broer. Ze riep terug: ja hoor, dat moet je ook eens proeven als meneer het niet erg vindt. Ik antwoordde door te zeggen dat we dan wel ergens naar toe moesten gaan en niet zo hier in de auto voor het stoplicht. Onze ouders zijn op vakantie, zei het meisje, dus we kunnen wel naar ons thuis. Oke zei ik, maar ik zei dat ik eerst naar De Greef in Veldhoven moest om wat bestellingen op te nemen voor mijn werk. Het meisje gaf mij het adres en stapte daarna bij haar broer in de auto. Ik duwde mijn lul terug in mijn broek en reed weg.Ik was nog ongeveer anderhalf uur aan het werk, na dat alles stond ik voor de deur bij broertje en zus. Ik was amper binnen of ik werd al gekust en bevoeld door allebei. Ze zeiden: wij gaan jou nu echt bedanken voor de redding van ons nichtje. De jonge jongen deed mijn broek open en pakte mijn pik die al stijf stond in zijn mond. Het was een heerlijk gevoel door hem gepijpt te worden. Hij deed het nog beter dat zijn zusje. Met zijn tong maakte hij snelle rondjes rond mijn natte eikel en mijn pik ging diep zijn mond in. Het meisje kuste mij intussen op mijn mond en duwde een heerlijke tong door tot in mijn keel. Toen riep ze ineens: laten we ons eerst even uitkleden en ons ook eerst even wassen. Douchen kan ook, want we hebben een familie-douche. De ruimte onder die douche is namelijk zo groot dat een familie er onder past. Even later gingen we alledrie de badkamer in. De jongen had net als ik een keiharde paal. Onder het heerlijke water werden we door elkaar gewassen. Ik zag dat de jongen het kutje van zijn zus waste terwijl zij zijn pik en ballen flink inzeepte.

Zo dus jullie zijn niet vies van elkaar zei ik. Nee hoor wij hebben het al vaak met elkaar gedaan zei de jongen, en hij duwde een paar vingers in het natte kutje. Ook met meerderen, zei zijn zus, zowel met een jongen als met een meisje erbij. Ik was zo geil geworden dat ik na het afdrogen eerst even het lekkere kutje van de jonge meid wilde uitlikken. Ik nam het sappig kutje in mijn mond en likte haar lipjes. Ik kreeg een heerlijk gevoel, ook omdat ik op hetzelfde moment door de jongen in mijn jongenskut gevingerd werd. Ik begon steeds sneller te likken. Het duurde dan ook niet lang of het meisje kwam heerlijk klaar. Haar heerlijke sap vloeide in mijn mond. Ik gaf het gelijk over aan haar broer door hem op zijn mond te kussen. Ik vroeg aan de jongen of hij al ontmaagd was. Ja hoor zei hij, je mag me best neuken. Maar dan neuk ik terwijl mijn zus. Hij ging eerst met zijn 17 cm pik in het mondje van zijn zus. Daarna duwde hij hem in haar heerlijk nauwe kutje.

Ik had ondertussen wat vaseline gevonden en smeerde dat op zijn kontgaatje zodat mijn pik er makkelijk in ging. Ik werd steeds geiler. Het leek wel of ik met mijn pik de pik van de jongen aanduwde en dat we zo samen zijn zusje neukten. Het duurde ook niet lang of het meisje en de jongen kwamen klaar. Ze wilden even rusten. Mag ik zo ook in jouw kutje vroeg ik. Ja je moet zelfs zei het meisje. Het was een warm en heerlijk gevoel toen ik bij haar binnendrong. Ben je er klaar voor hoorde ik de jongen achter mij opeens zeggen. Dan ga ik nu mijn pik in je kont duwen zei hij. Ik schreeuwde even, maar mijn mond werd gesnoerd door haar en een heerliijke gloed ging over me heen. Ik ging uit haar kutje om klaar te komen in haar mond. Dat wilde ze wel en even later spoot ik haar hele mondje vol. De jongen wilde mijn zaad ook proeven. En dat deden ze ook. Mijn kont werd even met rust gelaten zodat hij zijn zus heerlijk kon kussen. Samen proefden ze mijn zaad en ik zag dat ze er van genoten. Omdat ze ook mij na het klaarkomen allebei nog kusten kreeg ik ook mijn eigen sperma te proeven. Ik bedankte hen voor de heerlijke sex, en na wat telefoonnummers uitgewisseld te hebben vertrok ik naar Maastricht.
Aantal keer gelezen:
232
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)