Spannendverhaaltje.nl

De Paskamer

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door Pieter meer verhalen van Pieter
Als ik ergens een hekel aan heb is het wel het kopen van kleren. Het is voor mij echt een noodzakelijk kwaad waar je bij tijd en wijlen niet onderuit kunt. Je wilt er immers toch wel netjes uit zien. Mijn stapeltje spijkerbroeken moet aangevuld worden. Dus op een vroege zaterdagochtend (om de drukte voor te zijn) stap ik onze plaatselijke boetiek binnen. Ik ben nog niet over de drempel of er staat al zo'n verkoper in mijn nek te hijgen 'Kan ik u helpen?'. Nou, luidt mijn antwoord, ik wil eerst even wat rond kijken. Er loopt verder alleen nog personeel rond en ik spot dat er meer vrouwen werken dan mannen. Na verloop van tijd ontkom ik er niet aan toch hulp te vragen. Ze hebben in deze trendy winkel een grote muur met vakken tot aan het plafond gevuld met alle kleuren spijkerbroeken. Als argeloze klant is daar niet uit te komen. Ik loop naar een verkoopster en zeg tegen haar dat ik in de markt ben voor een nieuwe spijkerbroek. Ze steekt haar hand naar voren en zegt 'Hallo, ik ben Kim en we gaan eens een mooie uitzoeken'. Kim is een frisse jonge meid van ik schat 25 jaar. Ze draagt een rokje tot op de helft van haar bovenbenen met daarboven een strak truitje met trendy print. Onder dit strakke truitje zitten behoorlijk grote borsten en in haar rokje een lekker rond kontje. Ze heeft een lief en aantrekkelijk gezicht met lang donker haar dat ze vanwege haar werk opgestoken heeft. 'Wat voor model wil je hebben?' Nou, antwoord ik, doe maar ongeveer hetzelfde model als ik nu aan heb'. OK, klinkt het, en wat is je maat?' Nou ben ik dus niet zo'n shopper dus ik heb geen idee. Kim zegt 'Als je even je broek los maakt dan zit er aan de band een etiketje en daar staan de maten op. Ik maak mijn broek los en kan het niet vinden. Ach, ik kijk wel even en in een handomdraai heeft ze het labeltje te pakken.
Ondertussen heeft ze de ladder voor het juiste vak geplaatst en ze vraagt mij de ladder even vast te houden. Ze loopt de ladder op en ik ruik haar heerlijk zoete parfum. Als ze bijna bovenaan is vraagt ze wat voor kleur ik wil. Ik kijk iets naar boven en kan iets onder haar rokje kijken. Haar kruisje is helaas niet zichtbaar, maar ik kan wel de rand van haar kousen zien. Er begint bij mij iets te groeien. Ach, zeg ik, neem maar een donkere en een lichte mee. Als het kan met zo'n ruw uiterlijk. Ze heeft wat ze hebben wil en komt weer naar beneden. Mijn gezicht bevindt zich kortstondig een paar centimeter van haar heerlijke kontje. Mijn pik wordt er niet korter van. Dan neem ze van de laatste trede een klein hupje en komt met haar bovenbeen langs mijn boxer. Er is geen twijfel mogelijk, ze moet mijn dikke leuning hebben gevoeld. Op dat moment wordt ik mij er ook van bewust dat ik al die tijd een ladder heb vast staan houden met mijn jeans nog op mijn enkels. Ik hijs mijn broek op en pak 2 nieuwe aan van Kim. Zo, nu zal ik je even naar de paskamer begeleiden. Ze zet me in de laatste paskamer en ik sluit de gordijnen. Daar sta je dan op zaterdagmorgen in een paskamer met een dikke leuter.
Ik trek mijn broek uit en buk om de pijpen van mijn enkels af te stropen. Op dat moment hoor ik wat gestommel achter mij en knijpt er een hand in mijn kont. Ik veer op en draai mij om. Daar staat Kim in de deuropening die naar een magazijn leidt. En, past tie? vraagt ze nonchalant. 'Dat weet ik nog niet, maar misschien moeten we dat even proberen. Ze steekt haar hand uit en legt die op mijn schouder en trekt me het magazijn in. Half struikelend over mijn eigen kleren val ik letterlijk met de deur in huis. Ze zet haar lippen op de mijne en wat volgt is een heerlijke tongzoen. Onze tongen draaien rondjes om elkaar. Ondertussen pak ik met beide handen haar kontje vast en duw haar tegen mijn dikke lul. Ik kneed haar kontje en ze begint licht te kreunen. Ik verplaats mijn werkterrein naar haar borsten en streel ze door haar truitje en BH heen. Dan laat ze los en begeleid me naar een pallet vol met kleding. Kim zegt 'Kleedt je uit!' en ik volg haar bevel op. Mijn broek lag nog in de paskamer, dus de paar kledingstukken die ik nog aan had waren binnen no-time uit Ik sta nu in vol ornaat voor haar. Ze draait zich om en vraagt aan mij of ik haar rokje wil los maken. Ik trek de rits naar beneden en laat het rokje op de grond vallen. Ondertussen ontdoet zij zich van haar truitje en draait zich weer om. Ik sta oog in oog met een hemelse meid. De lingerie die ze draagt is roze en dat heeft bij mij dezelfde uitwerking als een rode lap op een stier. Boven haar slipje draagt ze een gordeltje die vastzitten aan mooie zwarte kousen. Ze stapt zelfverzekerd naar voren, duwt mij tegen de pallet, spuugt in haar hand en pakt mijn lul vast en begint er aan te trekken. Ze wisselt lange halen af met korte en snelle halen. Dit heeft ze veel vaker gedaan, ze weet hoe ze een man gek krijgt. We beginnen ook weer te tongen. Ik ben zo geil geworden dat er al wat voorvocht op de grond druppelt. Als dit nog even zo door gaat spuit ik in haar hand, en dat is niet wat ik wil. Ik duw haar van mij af.
Ik sta op en zet nu Kim op de stapel met kleding. Ik heb een passie voor lingerie en laat dit dus zo lang mogelijk aan. Ik zak door mijn knieŽn en ruik de geilheid van Kim al. Er zitten vochtplekken in haar slipje. Ik schuif het wat opzij en zie voor het eerst haar poes. Ze heeft hem netjes geschoren en heeft alleen een streepje laten staan. Precies zoals ik het het mooiste vind. Ik zet mijn mond op haar kutje en laat mijn tong naar binnen glijden. Kim begint te kreunen ten teken dat ik goed zit. Ze trekt haar benen op om mij meer ruimte te gunnen en ik geeft haar een eerste klas likbeurt. Ik laat mijn tong keer op keer over haar klitje flitsen. Ze begint heftig met haar heupen te bewegen en dit spoort mij aan mijn middelvinger in haar kutje te steken. Onderwijl ben ik haar stevig aan het doorlikken. Dit wordt haar te veel en ze komt behoorlijk heftig klaar. Ze moet even bijkomen, maar na enige ogenblikken staat ze weer op en ontdoet haar van haar lingerie en kousen.
Nu mag ik voor de tweede keer plaats nemen op de pallet en zakt Kim door haar knieŽn. Ze likt teder mijn eikel en laat haar tong rondjes draaien onder de rand. Hier wordt ik gek van en spoor haar aan vooral niet te stoppen. Dan laat ze haar lippen over de kop zakken en duwt ze met haar tong op de spleet in mijn eikel. Ze pijpt me lekker nat en er vallen wat druppels op de grond. Ze neemt mijn hele leuning in haar mond en ik voel haar heug tegen mijn genotsknop drukken. Ze maakt lange halen en kijkt me daarbij lekker geil aan. Ik houdt het niet meer en kreunend deponeer mijn eerste lading op haar tongetje. Er loopt wat uit haar mond, maar ze slikt toch alles door. 'Zo, de eerste druk is van de ketel' zeg ik haar en Kim moet lachen.
'Zo, nu wil ik wel eens lekker geneukt worden' zegt Kim. Ik schiet weer in de lach omdat Kim helemaal niet zo'n type is die dit soort taal uitkraamt. Ik pak een stoel uit het magazijn en zet haar linker been op de stoel. Ondertussen is mijn leuter weer goed hard geworden en ben ik klaar voor de tweede ronde. Ik pak mijn lul en zet die tegen haar kutje en duw langzaam centimeter voor centimeter mijn lat naar binnen. Ik begin haar staande te neuken. Samen hebben we een lekker tempo te pakken. Soms trek ik helemaal terug en laat hem uit het kutje van Kim ploppen om vervolgens een keer met mijn eikel door haar gleufje en over de kittelaar te wrijven. Kim moet soms grinniken va de sopgeluidjes die we samen produceren. Ik wissel snel en langzaam stoten af en omdat ik Kim recht in de ogen kan aankijken zie ik haar genot. Ze begint met haar ogen te draaien en staat op het punt te exploderen. Op dat moment hoort ze een stem en zegt tegen mij 'Ooh shit, dat is Linda!'. Snel aankleden heeft geen zin meer, want ze staat al voor ons. Linda is de filiaalmanager van de boetiek en is een vrouw van rond de 35 jaar. Ze ziet er goed uit voor haar leeftijd. Ze heeft een strakke lichte spijkerbroek aan met daarop een witte blouse en naamkaartje. Verder heeft ze lange benen, een paar stevige tieten die weliswaar kleiner zijn dan die van Kim. Een wat grover gezicht en lange donkerblonde haren. Al met al een prettige verschijning. 'Zo Zo, gaat het lekker in mijn magazijn' klinkt het. Kim heeft een vuur-rode kop dus ik besluit het woord maar te nemen. 'Ja, sorry zeg ik, maar het is mijn schuld. Linda kijkt naar beneden en kijkt ongegeneerd naar mijn pik. 'Daar geloof ik niets van en ik zal jullie daarom moeten straffen. Als jullie dit nog een keer doen zonder mij uit te nodigen dan moet ik Kim ontslaan!' Verstond ik het nou goed, wil Linda ook mee doen?. 'Nou vooruit, waar wacht je nog op, zegt Linda, neuk Kim!. Dat laat je je geen twee keer zeggen, dus ik pak Kim weer beet, zet mijn lul tegen haar kutje en voer de druk op. Ik glij weer moeiteloos naar binnen en we gaan verder waar we gebleven waren.
Linda staat even verderop en ik zie dat ze haar kleding aan het uittrekken is. Ze heeft wat moeite om uit haar strakke spijkerbroek te komen, maar nadat ze wat met haar kontje heen en weer heeft geschud laat ze hem zakken. Ze heeft allen nog zo'n bodystocking aan als ze op ons af loopt. 'Zo, stop hier maar mee, we gaan het anders doen'. OK, het is jouw magazijn. Linda pakt een paar kledingstukken en legt deze op de betonnen vloer. Ze dwingt mij op haar rug te gaan liggen en al snel wijst mijn pik naar het plafond. Linda zet Kim op mijn pik en die begint gelijk op en neer te huppen. Ze wisselt het af met rondjes draaien. Zo te horen heeft ze het erg naar haar zin. Linda zet een knie links en rechts van mijn hoofd en trekt vervolgens het kruisje van haar bodystocking open. Ik kijk nu recht in de pruim van onze filiaalhoudster. Ze laat zich zakken en gaat met haar kutje bovenop mijn mond zitten. Geef me nu maar eens een lekkere likbeurt! gromt ze. Ik heb niet veel meer keus dan gehoorzamen. Ik lag daar in een benarde situatie, maar was geen moment van plan me daaruit te bevrijden. Linda begon haar heupen heen en weer te schuiven over mijn gezicht. Ik voelde haar vocht langs mijn wang naar beneden lopen. Ik raakte af en toe met mijn tong haar anus aan. Linda smaakte heerlijk zoet en na enige tijd likken en schuiven kwam ze heerlijk klaar op mijn tong. Kim had ondertussen ook niet stil gezeten en ik voelde hoe haar kutje zich aanspande om mijn pik. Ook zij kwam voor een tweede maal klaar. Door dit alles begon mijn zak te koken en loste ook ik voor de tweede keer deze ochtend een lading warme pap. Linda en Kim stonden op en lieten mij even links liggen. Het duurde even voor ik weer bij mijn positieven was.
Zo, zegt Linda, er rest je nog maar 1 ding vandaag. 'Je moet mij ook nog naar een hoogtepunt neuken!' Er wordt heel wat van me gevraagd deze morgen. Linda begint nu mijn pik te likken en deze wordt zowaar weer iets groter. Dan draait ze zich om en manouvreert zich in een 69 positie. Ik kijk wederom recht in de gleuf van Linda die op haar beurt onophoudelijk aan mijn eikel zuigt. Mijn pik wijst wederom naar het plafond. Ze schuift naar voren en neemt plaats op mijn leuter. Voor haar leeftijd is ze nog verrassend strak. Ze hupt op en neer, steeds sneller en sneller. Ik kijk iets op en zie haar goddelijke kont dansen. Ik ga op een elleboog zitten en kneedt met de ander hand een borst van Linda. Kim is inmiddels over mijn benen heen gaan staan en met haar kutje voor Linda. Ze krijgt wederom een heerlijke befsessie, alleen deze keer uitgevoerd door haar chef. Linda likt mijn zaad uit het gleufje van Kim. Ik laat mijn hand voorlangs zakken en vinger het klitje van de chef. Na een paar minuten neemt een derde macht de controle van Linda over en komt ze zinderend klaar. Ik spuit voor de derde keer en loos een kleine hoeveelheid zaad in het kutje van Linda.
De beide dames staan op en kleden zich weer aan. Er moet immers nog wel gewerkt worden vandaag. Ze verdwijnen uit het zicht en ik zoek mijn kleren bij elkaar en loop terug naar de deur die uitkomt op mijn paskamer. Vervolgens pas ik de broek waar ik voor gekomen was. Zit als gegoten. Ik verlaat de paskamer en loop naar de kassa. Ondertussen zijn Linda en Kim al weer druk met andere klanten bezig en ik geef ze beide nog een knipoog. Bij de kassa betaal ik de jeans en de verkoopster vraagt 'Past tie?' Ik antwoord met 'Hij past perfect!' De verkoopster moet lachen en zegt: 'Ja, dat hebben we hier ook gezien!' Ik begrijp niet geheel waar ze het over heeft, maar als ik mijn pinpas in mijn portemonnee terug steek valt mijn oog op een monitor. Ik zie een pallet met allemaal kleding staanÖ..
Peter.
Aantal keer gelezen:
767
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)