Spannendverhaaltje.nl

De opdracht

-
16-08-2010
Zes dagen was haar meester nu al op vakantie in Zwitserland en het zou nog 12 dagen duren voordat hij terug was. Op de avond voordat hij vertrok had hij Karin 6 opdrachten gegeven. Een van de opdrachten was op Koninginnen dag de rode anaal plug in te doen en haar Chinese balletjes in haar kutje te dragen. En dit niet voor een uur maar de gehele dag. Vanaf het moment dat zij opstond tot aan het moment dat zij naar bed ging. Alleen voor de evt. behoefte mocht een van de twee eruit. Ze mocht zo vaak klaarkomen als zij zelf wilde maar moest op deze momenten wel aan haar meester denken. Geen gemakkelijke opgave dat besefte Karin wel. Ze besloot dan ook die dag niet echt veel te doen. Ze wilde laat opstaan en vroeg naar bed gaan. Maar de dag zou heel anders verlopen. Het begon al bij het opstaan.
De avond er voor had zij de rode buttplug en de Chinese balletjes op het tafeltje naast haar bed gelegd. “Lezen en goed luisteren” had haar Meester al een paar keer geschreven en gezegd als zij weer iets verkeerd gedaan had. Dus dit keer besloot zij het goed te doen “ In, als je opstaat en uit, als je naar bed gaat” Ze nam het letterlijk en wilde voordat ze opstond de plug en de balletjes in doen Ook omdat het liggend een stuk makkelijker inbrengen was-) Karin werd gewekt door de telefoon om 9 uur Veel te vroeg naar haar zin. Ze sprong uit bed en rende naar het rinkelende ding. Haar vriendin aan de lijn. Ze wist dat Karin vandaag alleen thuis was en had besloten iets leuks met haar te gaan doen. In Rotterdam was er net zoiets als in Amsterdam, een soort vrij markt. Karin reageerde dol enthousiast en zag zich zelf al heerlijk genieten op een terrasje zitten. Dit was pas een verrassing. Ze spraken om 11 uur af.
Na een klein half uurtje hing Karin op en sprong vervolgens onder de douche. Ze moest opschieten anders kwam ze nog te laat. Terug in haar slaapkamer bemerkte ze de rode buttplug en de balletjes. Shit! Dit had zij even helemaal vergeten. De schrik sloeg haar om het hart. Ze was niet alleen te laat met haar opdracht maar ze had hem helemaal vergeten en zag het ook niet meer zo zitten. Zou zij weigeren? Zou haar Meester hier begrip voorop kunnen brengen als zij het hem uit zou leggen? Ze wist eigenlijk zelf het antwoord al. NEE dus! Ze was al een uur te laat. Dus straf had ze zo wie zo al. Ach barst! Ze had er maling aan en liet de spullen op haar tafeltje liggen en ging voor haar kast staan om haar kleding uit te zoeken. Aan gekleed stond Karin voor de spiegel om haar haren te doen. Ze keek eens goed naar zich zelf en zag in gedachten het gezicht van haar meester. Eigenlijk was zij totaal verkeerd bezig. ZIJ wilde zo nodig 24/7 zijn en ZIJ had de opdracht aanvaard. ZIJ had ook kunnen weigeren maar dat had ze niet gedaan. Belofte maakt schuld en schuldig voelde zij zich op dit moment. Heel schuldig.
Ze liep terug naar haar slaapkamer, nam plaats op het bed en stopte de rode buttplug in haar kontje. Erg prettig was het niet en opgewonden werd ze al helemaal niet. Met tegen zin pakte zij de Chinese balletjes en propte deze in haar kutje. Ze werd nu wel behoorlijk opgewonden en masseerde even haar klitje. God wat was dit weer lekker. Zou ze??? “ Nee meid, niet doen anders kun je straks helemaal niet meer zitten” vermaande zij zichzelf. Karin wist dat als zij eenmaal klaarkwam de plug in haar kontje pijn zou gaan doen en zij deze nooit meer de gehele dag kon blijven dragen. Ze stond daarom ook resoluut op en trok haar slipje weer aan. Ze keek nog even naar de klok en constateerde dat zij ander half uur te laat was met haar opdracht. Hier moest haar Meester dan maar genoegen mee nemen. Misschien vroeg hij er niet eens naar. Karin merkte bij ieder stap de plug en de balletjes. Ze kreeg steeds meer behoeft om klaar te komen maar de tijd drong. Als zij op tijd op de afgesproken plaats wilde zijn dan moest zij nu vertrekken.
Ze griste de tas van de tafel, pakte haar sleutel en liep naar haar auto. Pfff even zitten Die plug begon nu al aardig te irriteren en de dag was nog niet eens begonnen. De rit naar Rotterdam ging vlot en ze was veel eerder op de plaats van bestemming dan ze gedacht had. Haar vriendin was er nog niet eens. Karin was behoorlijk opgewonden door de rit Elke hobbel in de weg zorgde ervoor dat de balletjes heen en weer klotsten in haar kutje. Ze was niet alleen opgewonden Ze was gewoon botergeil.. Op de parkeerplaats was geen mens te bekennen en Karin stopte even haar hand in haar slipje en wreef over haar klit. Ze wilde alleen maar even een beetje voelen en strelen maar toen haar hand eenmaal haar klitje bereikt had wilde en kon zij niet meer stoppen. Haar lichaam vroeg er gewoon om. Karin zakte een beetje onderuit, sloot de ogen en vingerde zich klaar Ze genoot van het orgasme dat door haar lichaam stroomde. Glimlachend dacht zij even aan haar Meester die nu ws op de ski stond. Zij dacht aan hem maar of hij ook aan haar dacht?
Ze opende de ogen weer en zag nog net op tijd dat de auto van haar vriendin kwam aanscheuren. Die meid reed altijd als een gek. Karin fatsoeneerde even nog haar kleding en deed het portier voor haar vriendin open. “Hallo Meis gezellig, even weer een dag met z’n tweetjes” zei wilma lachend en haalde sniffend haar neus op. “Als ik niet beter wist dan zou ik zeggen dat je net had liggen rotzooien in je auto. Je moet nodig eens een spray kopen joh Je auto stinkt” Karin barste in lachen uit om wat haar vriendin zei en om het gezicht wat zij er bij trok Wilma moest eens weten Maar Karin hield haar mond. Zij waren dan wel hartsvriendinnen maar Karin had wilma nog niets verteld over haar nieuwe meester. Het was allemaal nog zo pril en Karin wist nog niet wat hij allemaal met haar ging doen en of het allemaal wel doorging Pas als ze echt Dom en sub waren zou zij het wilma wel eens vertellen en zou zij hen aan elkaar voorstellen als hij daarop stond. De twee meiden reden al babbelend richting de stad en parkeerden de auto in de parkeer garage.
Nu hoefde zij niet zo ver meer te lopen. Karin stapte als laatste uit en deed het heel voorzichtig De plug was momenteel niet alleen hinderlijk maar deed zelfs zeer . Karin had het idee dat hij er bijna uit hing. “Ben je stijf of heb je last van je been “ vroeg Wilma bezorgd“ Je loopt een beetje moeilijk zie ik” Karin reageerde gelijk en zei “ Ja mijn knie zit even op slot maar dat gaat zo over” Langzaam vervolgden zij nu hun weg en slenterden langs de winkels en de kraampjes. Karin kreeg steeds meer last van de plug en de balletjes en besloot een toilet op te zoeken. Ze gingen een cafeetje binnen en bestelden wat te drinken. Karin wist niet hoe snel zij het toilet moest bereiken. Haar slipje was behoorlijk nat. Als zij geil en opgewonden was deed de plug veel minder pijn dus Karin kneep even in haar tepels Dit hielp altijd wel.
Ze kon bijna alleen op haar tepels klaar komen als ze wilde. Ze stond met haar rug tegen de muur en streelde zichzelf. De pijn maakte nu plaats voor genot. Met haar beide handen kneep en streelde zijn haar borsten terwijl zij met haar kontje en kut knijpende bewegingen maakte. Ze voelde de kriebel in haar buik en het duurde dan ook niet lang voordat zij puffend en hijgend klaarkwam boven de toiletpot. Door de druk voelde zij de plug eruit schieten. Voorzichtig haalde zij hem er nu helemaal uit. De balletjes liet zij zitten Die zaten goed en hier had zij niet echt last van. Ze stopte de plug in haar tas en ging terug naar het tafeltje waar haar vriendin haar verbaast aan keek. “Ik dacht al dat jij jezelf had doorgetrokken. Die ober is al drie keer komen vragen waar je was” Karin vertelde dat zij w’s iets verkeerd gegeten had want ze had een raar gevoel in haar buik. Echt gelogen was het niet eens.
Zou zij haar vriendin vertellen wat er werkelijk aan de hand was? Het kon al niet meer want de ober stond opnieuw aan hun tafeltje om te vragen of de dames ook wat wilden eten. Ze bestelden allebei een tosti en keken daarbij de ober verleidelijk aan. Het was nog rustig in het cafeetje en de man had wel belangstelling voor de dames. Karin en wilma besloten, zonder dat zij het uitspraken, de man een beetje op te hitsen. Als hij zonodig de macho wilde uit hangen dan speelden zij het spelletje wel mee. Ze hadden succes. De ober bleef maar in hun richting kijken en als hun glas leeg was kwam hij al weer met een nieuw drankje aanzetten. Wilma en Karin besloten daarop aan de bar plaats te nemen. Ze hadden de hele dag de tijd en het weer was nu niet zo dat ze op straat wilden blijven lopen. Het werd een gezellige conversatie en Karin dacht niet meer aan haar plug totdat zij in haar tas haar gsm hoorde rinkelen. Nadat zij het telefoontje had beëindigd besloot zij naar het toilet te gaan.
Ze moest die plug er weer opnieuw in stoppen wilde zij nog haar straf ontlopen. Op dit soort momenten haatte zij haar belofte om 24/7 sub te zijn. Met veel pijn en moeite kreeg zij de kleine rode plug weer in haar kontje. Nu even doorbijten dacht zij. Ze masseerde snel nog even haar klitje zodat het gevoel van opwinding weer terug kwam. Zo kon zij het makkelijker verdragen. Voorzichtig nam zij nu weer plaatst op de barkruk maar na enige tijd werd haar dat te pijnlijk Ze probeerde te ontspannen maar het lukte echt niet meer. Een van de twee moest eruit en Karin besloot de meest pijnlijke te verwijderen. De rode plug. Ze haalde opgelucht adem toen het ding weer schoongemaakt en wel in haar tas verdween. Nu kon zij tenminste weer genieten van haar vrije dag met haar vriendin De gevolgen kwamen nu op de tweede plaats Ze rekende alleen de tosti af, het drinken hadden zij gratis gehad van de ober, en verlieten het café.
Het weer was ondertussen wat beter geworden en ze slenterden opnieuw nog even langs de kraampjes. Om 4 uur besloot Karin naar huis te gaan. Het slenteren met de balletjes alleen had haar weer behoorlijk geil gemaakt. Karin wilde er niet aan toegeven. Ze wilde zichzelf straffen voor het feit dat zij de plug eruit had gehaald. Wat moest zij haar meester nu zeggen? Dat zij niet instaat was om zijn opdracht uit te voeren? Ze nam afscheid van haar vriendin en reed met haar auto naar huis. Met een glaasje wijn nam zij plaats op de bank en haar gedachten gingen naar die middag. Wat was er fout gegaan? Waarom irriteerde de plug haar zo? Ze wilde het opnieuw uitproberen om er achter te komen. Ze pakte de kleine plug en stopte die opnieuw in haar kontje. Het ging nu heel soepel en Karin voelde opnieuw de kriebel in haar buik. Voorzichtig zakte zij onderuit en spreidde haar benen. Ze likte aan haar vinger en bracht die naar haar klitje.
Zachtjes begon zij die te strelen en Karin voelde de opwinding stijgen. Als ze wilde kon zij nu gelijk klaarkomen maar ze wilde zichzelf ook trainen het langer vol te houden. Dit gevoel was zo heerlijk Net op die grens. Ze zette de tv aan en keek ongeďnteresseerd naar de beelden. Ongemerkt ging haar hand weer naar haar klitje. Ze sloot de ogen en dacht even aan haar meester die nu waarschijnlijk ergens aan de bar hing voor zijn apres ski. Zou het wat worden? Ze moest heel erg wennen aan zijn manier van opdrachten en was er nog steeds niet achter hoe hij nu eigenlijk een spel zou spelen en wat voor straffen haar te wachten stond. Ze hadden elkaar pas 1x gezien en verder alleen maar contact gehad via de chat. Hier was het er wel heftig aan toegegaan en karin had een klein beetje de indruk hoe hij was maar de pc was geduldig net als papier. De realiteit zou heel anders zijn. Al denkend aan deze dingen streelde zij haar borsten en klitje en bemerkte dat zij weer behoorlijk opgewonden was.
De plug was geen genot meer maar irriteerde haar vreselijk. Ze besloot het ding eruit te halen en zich op een andere manier te gaan verwennen. Ze stond op, haalde de plug eruit en verwijderde de balletjes. Het er uithalen maakte haar alleen nog geiler. Ze ging naar boven, kroop onder de douche en ging op bed liggen. Hier haalde zij haar grote plug te voorschijn en stopte die in haar kutje. Ze zette twee klemmetjes op haar tepels en begon met zich zelf te spelen. Ze was zo opgewonden en lag zo te genieten dat zij niet merkte dat haar partner was binnen gekomen. “ Wat ben jij aan het doen” vroeg hij quasi boos “Mag dat zo maar? “ Wacht maar ,als je hiervoor toestemming hebt ,dan zal ik je wel even helpen” en greep de plug in haar kutje goed vast en pompte deze stevig heen en weer. Karin hield het nu niet meer en kreunde van genot. Haar partner ging met zijn vinger naar haar kontje en vroeg” Heb jij met je buttplug gespeeld Teefje, Je anus is behoorlijk opgerekt. Was het lekker? “ Karin kon geen woord meer uitbrengen.
De pompende beweging van de plug, de druk van de klemmetjes op haar tepels en zijn vinger tegen haar kontgaatje zorgden er voor dat er binnen enkele seconden een gigantisch orgasme kwam Ze deed haar ogen open, keek haar partner aan en de dacht even aan haar meester. Niet alleen zij genoot hier van maar ook haar partner en ze was er zeker van dat als haar meester haar zo zou zien klaarkomen hij ook zou genieten. Nadat het gevoel weer was weg ge-ebd haalde zij de plug uit haar kutje, verwijderde de klemmetjes en stond op. Ze besloot als nog de Chinese balletjes in te doen maar de plug liet zij er uit. Die kon zij echt niet meer verdragen. Mocht haar meester er om vragen zou zij hem dit wel vertellen. Ze had in ieder geval de helft van de opdracht uitgevoerd. Haar partner maakte voor beide wat te eten klaar en al babbelend brachten zij de avond door.
Karin vertelde van haar middag met haar vriendin en de opdracht die zij getracht had uit te voeren. Toen zij dan eindelijk in bed stapte verwijderde Karin de Chinese balletje. Ze zette nog even alles op een rij. 75% van de opdracht had zij volbracht en het verslag was ook geschreven. Haar meester kon tevreden zijn als hij van vakantie terug kwam. Natuurlijk was het niet gegaan zoals hij had gedacht maar dat zou Karin dan wel horen of voelen.
Aantal keer gelezen:
957
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)