Spannendverhaaltje.nl

De oom van mijn vriend

-
21-10-2010
Ik ben een spontane en gezellige meid van 24 jaar en heb al 1 jaar een relatie met mijn vriend.... ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren wat mij op 23 maart is overkomen en waar ik natuurlijk ook mede schuldig aan ben..

Het is dus 23 maart 2008 we hebben vandaag een 24 jarig huwelijksfeest van de oom en tante van mijn vriend. De hele familie en vriendenkring wordt verwacht in een zaaltje waar het feest zal plaats vinden.. gezellig met hapjes en drankjes en live muziek. Ik en mijn vriend zijn altijd wel in voor een feestje gezellig zijn samen met familie en vrienden.

Ik loop naar de oom en tante toe om ze van harte te feliciteren, en de oom kennende moet die natuurlijk weer opmerkingen maken tegenover mij, geen nare opmerkingen maar het tegendeel, zoals hij altijd zegt ``als ik jou leeftijd had dan wist ik het wel meid`` en ik moet er altijd hartelijk om lachen en ik heb ook aardig mijn praatjes en dan zeg ik er achteraan`` nou als je nou een stukje jonger was geweest en ik nog vrijgezel dan wist ik het ook wel`` met een dikke knipoog naar hem toe.

Het feest is volop aan de gaan en de drankje gaan er bij iedereen lekker in. De oom van me vriend genaamd Henk komt naar me toe gelopen en vraagt me te dans, ik twijfel en ben niet echt een danser (zeker niet van die langzame muziek) maar na aandringen van mijn vriend en Henk duik ik toch maar de dans vloer op.

Ik merkte al aan Henk dat hij hem aardig had zitten maar ach zo wat het is feest hoor, ik had er ook al een paar teveel op. Tijdens het dansen merkte ik al aan Henk dat hij lekker bezig was met zijn handen, probeert telkens zijn handen om mijn billen te leggen..mijn vriend die zat het maar lachend toe te kijken en ik zocht er ook niet veel achter kreeg er wel een apart gevoel door. Het nummer was afgelopen en kreeg een dikke knuffel en Henk bedankte me dat ik toch maar even met hem had gedanst.

Door de vele drankjes moest ik nodig naar de wc, zeg tegen me vriend``schat ben zo terug knijp er even tussen uit`` ik krijg lachend een opmerking naar me hoofd van me tante ``zeikerd`` We moesten er beide om lachen.

Ik loop richting de dames wc`s zie ik daar in een keer Henk aan komen lopen...``he mop jij ook hoge nood`` ``hahaha ja inderdaad zeg ik nog tegen Henk.

Ik loop de wc in en zie daar in me oog hoeken Henk ook staan. ``weet je dat ik een oogje op je hebt`` zegt Henk `` uhhh Henk je zal wel teveel op hebben`` ``nee ik meen het waar denk je dat ik al die opmerkingen maar, en dat ik je bij je billen greep``

Henk loopt langzaam op me af en begint me hartstochtelijk te zoenen. Ik moet zeggen kreeg wel een heel raar gevoel. Ik begin terug te zoenen en voel Henk zijn handen over mijn lichaam gaan.

`` Henk dit is geen goed plan je bent getrouwd ik heb een vriend`` `` ssstt geniet ervan ik verlang hier al zolang naar dit is mijn kans``

Henk duwt me een wc hokje in en doet de deur op slot, trekt zijn broek naar beneden en vraagt of ik hem wil pijpen. Ik was zo geil op dat moment dat ik daar geen nee tegen zei. Ben bezig met Henk hoor ik iemand de wc inlopen. Mijn schoonmoeder die roept me `` gaat alles goed schat`` ``uhhh ja hoor ben alleen niet zo lekker ik kom eraan`` ``oke is goed ik zie je zo wel weer binnen``. Pff dacht ik bij mezelf ging net goed. Henk maakt me broek los en schuift alles naar beneden ik trek me topje uit en gooi me bh los, ondertussen staat Henk ook helemaal naakt. ``ga op de wc zitten ik wil je likken`` ik ga zitten doe me benen wijd en Henk beft en vingert me ik hou het niet meer begin te kreunen en te hijgen en nu maar hopen dat er niemand binnen komt. Henk heeft al een aardige stijve en het is niet mis.. Henk gaat zitten op de wc en ik glij met me natte en geile kut zo over zijn paal heen..``durf je het aan zonder condoom`` ``ssst zeg ik slik de pil`` ik ga langzaam op en neer en Henk zit ondertussen aan me tepels te sabbelen hhhhmmm ik ga steeds sneller ```ohh ik moet zo komen ohhhh`` `` ga door ga dooor`` ik heb me eerste orgasme gekregen en voel het warme zaad van henk ook lekker in me kutje stromen Henk kust me hartstochtelijk en draait me om en schuift zijn geile paal zo me kontje in. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest wat was dit geil, opwindend en spannend. Na onze 2e orgasme gaf Henk me nog een kus en kleedden zich aan.``ik ga als eerst zie je zo wel weer`` zei Henk. Ik wachten nog 5 min voordat ik naar binnen ging.

Me vriend komt op me aflopen en zei `` gaat alles goed met je`` `` jaja was niet zo lekker maar nu is alles goed hoor``

Met Henk en mij is het niet bij een keer gebleven.. ik dacht dat dit eenmalig zou zijn maar iedere keer dat ik Henk zie en eraan terug denk wordt ik weer geil en warm van binnen en dit geldt ook voor Henk

We spreken geregeld af als tante werken is en mijn vriend er ook niet is.. genieten Henk en ik regelmatig van elkaar, en we neuken heel wat af. Ik wist niet dat ik zo geil werd van een oudere man maar moet zeggen het bevalt me prima.

En de wc ervaring is iets om nooit meer te vergeten de spanning en opwinding die wij hebben gevoeld hmmm, heerlijk..
Aantal keer gelezen:
679
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)