Spannendverhaaltje.nl

De ontmoeting

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door Erik meer verhalen van Erik Het adres dat je hebt opgegeven is in een rustige zijstraat. Ik parkeer mijn fiets in een stalling en loop de straat in. Ik krijg een raar gevoel in mijn buik. Wil ik dit echt?
Bij jouw huisnummer houd ik stil. Ik slik zenuwachtig. Door de stof van mijn broek knijp ik in mijn steenharde lul en kreun zacht. Van pure geilheid kan ik het niet laten om mijn hand in mijn broek te wringen en mijn stijve pik een paar slagen af te trekken.
Plotseling zie ik dat een forse, oudere man mij aandachtig gade slaat door een raam aan de overkant van de straat. Ik schrik. Waar ben ik mee bezig? Ik sta midden op straat aan mijn lul te trekken.
Maar dan zie ik dat de man zijn lippen likt en met een veelbetekenend gebaar de bobbel in zijn broek kneedt. Mijn kontje trekt samen. Mijn eerste reactie is om de straat over te steken en bij hem binnen te gaan, maar ik bedwing me. Ik ben hier voor jou. Ik wil jou. Vandaag mag jij me neuken. Althans, jij mag als eerste...
Met een verontschuldigende blik naar de man aan de overkant draai ik me om naar jouw huis. Mijn hand gaat al naar de deurbel, als ik zie dat de deur op een kier staat. Ik ga naar binnen.
Het is donker in het halletje, maar een spoor van waxinekaarsjes wijst me de weg. Ik dring dieper je huis binnen. Er hangt een geile, licht zweterige geur.
Aan het einde van de kaarsjes is een dichte deur. Op een tafeltje ligt een briefje. 'Kleed je uit en smeer je in' is erop geschreven. Naast het briefje staan glijdmiddel en massage-olie.
Gehoorzaam kleed ik me uit. Mijn pik is stijf en mijn tepels zijn gezwollen tot harde knopjes. Mijn poepertje jeukt.
Langzaam smeer ik mezelf in met de warme massage-olie. Mijn handen glijden zacht over mijn lichaam, over mijn borst, mijn buik, mijn pik. Over mijn billen en tussen mijn spleet. Ik kneed mijn volle billen en trek geilig mijn kontje wijd open. Ik vraag me af of je al naar me kijkt.
Dan pak ik een grote lik glijmiddel en buig wijdbeens voorover. Met een zucht laat ik mijn vingers onderlangs in mijn kontje glijden en vinger mezelf lekker diep. O, wat is dit geil! Soppend glijden mijn vingers in en uit mijn nauwe poepgaatje. Ik voel de spieren van mijn strakke kontje samentrekken. Kreunend begin ik mezelf af te trekken, ik houd het gewoon niet meer. Al snel kom ik schokkend klaar en spuit mijn warme zaad zomaar over jouw vloerbedekking. Ik hoop maar dat je het niet erg vindt...
Dan ga ik de deur door.
Achter de deur is het donker, op een felle spotlight na. In de kamer staat een man, maar de spotlight verlicht alleen zijn heupen en lul. Zijn bovenlichaam en benen zijn in het duister gehuld. De lul is hard en groot. Eronder hangt een kale zak met lekkere grote ballen.
Ik schuifel dichterbij. De man beweegt niet, zegt niets. Ben jij het? Ik voel me niet op mijn gemak met deze situatie. Als ik vlakbij ben, strek ik weifelend mijn hand uit en pak de grote, gezwollen lul. Hij voelt goed in mijn hand, lekker dik en hard en warm. Ik herken de lul in mijn hand. Het is jouw lekkere blanke sabel, die in mijn fantasie mijn nauwe aarsopening al duizend keer heeft gepenetreerd. Ik beweeg je dikke pik zachtjes in mijn hand.
Dan zak ik door mijn knieen en neem jouw grote ballen in mijn mond. Gretig sabbel ik op je dikke eieren. Langzaam trek ik intussen het strakke velletje om je grote paal op en neer. Af en toen glijdt mijn tong verder door, het eerste stukje van je bilspleet in. Al snel kan ik me niet meer inhouden en begin de lengte van je grote pik te likken. Ik zuig op het harde vlees en kus je grote eikel met mijn zachte lippen. "Oh Erik!", kreun je onwillekeurig. Je handen woelen door mijn haar.
Dan zet ik je eikel tegen mijn lippen en laat je warme worst de koele holte van mijn vochtige mond binnenglijden. Een siddering trekt door je gespierde lichaam. Met beide handen grijp je mijn hoofd en stoot je diep lul tussen mijn gulzige lippen. Kreunend ontvang ik je machtige paal. Met een hand kneed ik je zak met je grote ballen. Mijn andere hand streelt je harde billen en de vochtige spleet daartussen. Intussen accepteer ik je grote pik met lange, diepe halen. Je ronde, glimmende eikel glijdt tussen mijn gulzige lippen tot diep in mijn keel.
Dan trek je me mee naar een donkere hoek van de kamer en posteert me op handen en knieen op een bank. Je richt de schijnwerper vol op mij. Je komt ook op de bank zitten, en trekt mij naar je toe. Met beide handen op mijn achterhoofd duw je mijn lippen weer over je lul, die slijmerig is van het voorvocht. Gehoorzaam begin ik je diep te pijpen.
Intussen voel ik een hand over mijn geoliede lichaam glijden, tussen mijn billen in mijn spleet, door mijn spleet en dan naar mijn meest intieme plekje. Zonder waarschuwing duw je ruw een vinger in mijn nauwe opening. Tegelijkertijd stoot je je heupen omhoog zodat je lul in de volle lengte mijn mond in glijdt. Ik kokhals en hoest, maar je dwingt me om je pik in mijn mond te houden. Je vingers zitten intussen diep in mijn aars. Met je vrije hand sla je op mijn billen. Ik glijd met mijn zachte lippen tot aan de stam over je grote paal. Intussen voel ik je vingers dieper en dieper in mijn nauwe poepertje dringen. Ik kreun zacht, terwijl ik het zaad uit je ballen omhoog probeer te zuigen.
Ik blijf aan je dikke lul zuigen, terwijl je mijn nauwe kontje vingert, oprekt, klaarmaakt voor de penetratie door jouw grote monsterpik.
Dan pak je iets van achter de bank en zet het onder mijn kontje. Onwillekeurig kijk ik om. Je stijve pik glipt uit mijn mond. Het is een voetstuk met een harde dildo erop, die recht omhoog steekt. De dildo glimt van het glijmiddel. Ongeduldig druk je je harde lul weer in mijn mond. Dan positioneer je de kop van de grote dildo tegen mijn openstaande poepgaatje en drukt mijn kontje langzaam naar beneden, over de dildo heen. Ik kreun hard, terwijl de koele kunststof mijn nauwe aars binnendringt. Het kost me moeite om de dikke stam te accepteren. Maar het voelt toch ook goed om de grote staaf in mijn reet te voelen glijden.
Al snel begin ik mijn kontje uit eigen beweging over de dildo op en neer te bewegen. Tegelijkertijd glijden mijn satijnzachte lippen nog steeds op en neer over je warme, keiharde lul. Ik vind het juiste ritme en beweeg met mijn kontje op de dildo en mijn mond op jouw lul als een menselijke ja-knikker. Maar in plaats van olie hoop ik straks jouw warme zaad omhoog te voelen spuiten...
Na een tijdje begin je steeds harder te kreunen. Je weet een vinger bij de dildo in mijn reet te wurmen en begeleidt het ritme waarmee mijn kont over de dildo glijdt met met je vinger in mijn hol. Met je vrije hand dwing je mijn hoofd op en neer over je lul. Sneller en sneller duw je mijn lippen over je op springen staande penis, dieper en dieper. Met elke beweging van mijn lichaam voel ik de koele dildo in en uit mijn nauwe kontje glijden. Het voelt heerlijk om zo van twee kanten diep gepenetreerd te worden. Hijgend en kreunend stoot je je lul in mijn mond en met je vinger trek je mijn aars diep over de grote dildo. Uiteindelijk kom je schreeuwend klaar. Dikke kwakken warm zaad spuiten in mijn hoerige bek. Ik slik de ene na de andere lading door. Ik blijf zuigen tot ik de laatste druppel van jouw warme sperma heb doorgeslikt.
Dan sta je op en legt me op mijn rug op de bank. Je komt met je gladgeschoren reet boven mijn gezicht zitten en trekt je billen open. Ik ruik de geile geur van je openstaande kontje. Dan zak je met je billen naar beneden en komt op mijn gezicht zitten. O, wat is dit geil! Met lange, vochtige halen lik ik door je bilspleet. De geile poepgeur van je anus maakt me wild! Met beide handen trek ik je kontje verder open en duw mijn hoofd dieper tussen je billen. Mijn tong glijdt vochtig door je lekkere gladde spleet en langs je kleine kontgaatje. Je kreunt en wrikt met je heupen, schuurt met je kont over mijn gezicht, over mijn zachte likkende tong. Ik trek een spoor van speeksel door de lengte van je reet. Dan duw ik het puntje van mijn tong je nauwe sterretje in. Hijgend duw je je kont dieper over mijn gezicht. Langzaam glijdt mijn tong verder je aars in. Je kreunt hard. Met beide handen trek ik mezelf aan je heupen diepe tussen je billen. Mijn tong glijdt verder je kontje in. Als ik mijn tong begin te bewegen in je geile poepgaatje, voel ik je lichaam schokken. Je warme anus trekt samen om mijn likkende tongetje. Zo, met mijn hoofd ver tussen je billen gedrukt en mijn tong diep in je aars, blijven we even zitten. "Wat geil dat je er bent Erik", zeg je hees.
Terwijl ik je poepertje lekker uitlik, pak je mijn keiharde lul en trekt me in enkele slagen klaar. Schokkend van genot spuit ik mijn zaad over mijn buik, met mijn gezicht diep in je reet gedrukt.
Dan sta je op en trekt je billen van mijn gezicht. "Speelkwartier is voorbij", zeg je. Je legt mij op mijn knieen op de bank, mijn kontje in de lucht. Mijn hoofd schuurt tegen de bekleding van de bank. Ik trek mijn kontje met beide handen voor je open. Ik voel een vinger met extrra glijmiddel achter bij me binnendringen. Een paar keer laat je je vinger heen en weer glijden in mijn openstaande aars. Dan kom je achter mij en zet je je dikke eikel tegen mijn geile poepertje. "Ja! Ja!", kreun ik. "Neuk me Sean! Neuk me eindelijk zo lekker hard en diep als in mijn dromen!"
Een seconde laat je je grote ronde eikel tegen mijn openstaande sterretje rusten. Dan ram je je grote harde lul eindelijk, eindelijk, mijn kontje binnen. Ik schreeuw het uit van geilheid als ik je in me voel komen. Je dringt in een keer met de volle lengte van je grote paal mijn nauwe poepertje binnen. Ik voel je dikke worst diep mijn lichaam in boren. Even blijf je zo zitten, met je dikke leuter tot aan de wortel in mijn aars. Dan begin je te stoten. Met elke stoot trek je je grote pik bijna helemaal uit mijn poepertje, om het harde vlees dan weer diep mijn lichaam in te jagen. Het voelt zo lekker om je eindelijk in mijn hoerige kontje te mogen ontvangen! Je gromt dierlijk, terwijl je me met diepe harde stoten neukt. Je grote ballen kletsen tegen mijn billen. Je stopt een vinger in mijn mond en ik zuig er geil op, bijt er zelfs op bij hele diepe stoten. Ik trek mijn kontje wijd open om je zo diep mogelijk te kunnen ontvangen. Mijn lichaam schokt onder het harde beuken van je dikke lul. Bij elke stoot schuren mijn knieen, mijn schouders en mijn gezicht over de stof van de bank.
Zonder je harde neukstaaf uit mijn kont te halen, kom je over me gebogen staan, zoals honden neuken. Ik weet dat door dit standje jouw eigen kontje nu ook wijd open staat. Die gedachte maakt me heel geil. Oh, wat lekker! In deze positie kun je me echt zo diep neuken. Ik kan niets anders meer dan je harde lul kreunend ontvangen. Van pure geilheid trekt mijn poepertje samen om je harde stamper. Dieper en dieper neuk je me, als een dier. Je dikke ballen kletsen tegen mijn billen.
"Hoer!", hoor ik je kreunen, "Geile hoer met je geile nauwe kontje! O, wat zit je lekker strak om m'n lul! Ik ga je kontje uitwonen, ik neuk je tot je niet meer kunt lopen. Ik spuit heel die lekkere nauwe reet van je helemaal vol!"
"Ja Sean", hijg ik terwijl mijn lichaam schokt onder het harde beuken van je dikke paal, "ja spuit je warme zaad diep in mijn hoerenkont. Neuk me als de hoer die ik ben. Ik wil jouw lul diep in mijn kont! Neuk me... dieper... harder... Spuit mijn reet vol Sean!"
Met een paar laatste hele diepe stoten rijd je jezelf klaar. Je grote lul blijft tot aan de wortel diep in mijn lichaam zitten terwijl je je dikke ballen in me leegspuit. Je komt zo hard klaar dat je zaad mijn uitgewoonde kontje uitspijpelt en langs mijn benen naar beneden glijdt.
Pas een paar minuten later kom ik weer bij mijn positieven. Mijn uitgewoonde kontje sopt nog van jouw warme sperma.
Had ik jouw voordeur nu wel of niet achter me dichtgedaan? (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar seansgeilehoertje@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1802
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)