Spannendverhaaltje.nl

De ontdekking in Belgie

-
21-10-2010
Sinds een aantal weken ben ik druk doende met het inventariseren van de mogelijkheden onder het mom van 'Het roer moet om". Gewoon zoeken naar een andere manier van inkomsten verwerven.Het idee om een pension-achtig iets op te zetten in het Belgisch Limburgse is een optie. Internet afzoeken en adressen noteren om eens een kijkje te nemen is een van de mogelijkheden.

Aangezien ik graag motor rij en die omgeving echt mooi terrein is, doe ik dat soort onderzoekjes altijd solo en op de motor.

Deze keer overkwam mij weer eens iets bijzonders. Afgelopen vrijdag was het lekker weer en had ik een tripje naar een doel in de buurt van Teuven. Het is beter bekend als de 'Franstalige enclave' maar ze spreken er een 'soort' Duits.

Binnendoor is een leuk stukje, en uiteindelijk kwam ik via een soort landweggetje bij het 'object' aan. Het heeft een parkeerterrein achterom, dus zette ik daar mijn motor maar neer.

Ik zette mijn helm af, trok mijn jack uit en hing het spul over de motor. Ik had uitzicht op de achterkant van de hoeve. Een monumentale boerderij, met een tuin van heb ik jou daar, kompleet met zwembad, zo te zien.Ik liep eerst maar eens naar de voorzijde, kennelijk was er niemand thuis. Tenminste, zover ik op dat moment kon beoordelen. Ik liep om het pand heen. Bij het stallengedeelte wierp ik een blik door de ramen, het waren inderdaad nog steeds stallen, maar wel met voldoende perspectief.

Toen ik aan de achterkant terugkwam, langs de andere zijkant, had ik een betere blik op de tuin. In het midden, zo'n honderd meter van het pand lag een zwembad, met een soort kleedhokje ernaast. Ik keek nog eens en zag dat er iemand in het zwembad was. Ik kon niet goed zien of het een hij of een zij was. Brutaal als ik ben, liep ik dus doodgemoedereerd die kant op.

Het was kennelijk een 'zij', die met haar rug naar me toe in het water zat en zo te zien helemaal met zichzelf bezig.Zag ik dat goed? Deze dame zat heerlijk met zichzelf te spelen. Ik kon aan haar bewegingen zien dat ze er van zat te genieten. Zou ze niet weten dat ik hier was? Ik liep verder en kuchte maar eens, om haar in ieder geval niet met mijn plotselinge aanwezigheid te laten schrikken.

Ze reageerde op mijn kuchen, want ze hield op met waar ze mee bezig was en draaide haar hoofd in mijn richting. "Eh, neem me niet kwalijk als ik stoor, maar ik dacht dat er niemand was" "Waat komt u ier doen?" vroeg ze me met een heel lief Frans accent. "Ik wilde dit pand even van dichtbij bekijken, omdat ik het te koop had zien staan op een makelaarsite."

"Bien, kijkt u kerust eel koed oor" antwoordde ze, terwijl ze overeind kwam uit het water. Sodeju, dacht ik, wat een knap vrouwpersoon. Slank, kleine borsten, rood haar en hele leuke sproetjes en een stemmetje!!! "Uh ja, dat zal ik doen" stamelde ik, nog helemaal verbouwereerd van het moois dat voor mijn ogen stond. "Kijkt u eens vanaaf deez plek naar et uis" zei ze, terwijl ze een uitnodigend gebaar naar een plekje aan de rand van het bad wees. Ik kwam naast het bad staan en keek naar haar in plaats van naar het gebouw. "Het ziet er inderdaad smaakvol uit" zei ik, en voordat ik eigenlijk wist wat ik zei "U ziet er ook patent uit!" Dat was er uitgeflapt voor dat ik er erg in had. "Merci pour votre compliment, meneer" reageerde ze ad rem. "Kaan iek u nog meer tonen?" Terwijl ze dat zei hees ze zich uit het water. Ik had van alles verwacht toen ik hierheen ging, maar dit absoluut niet. Het dametje schatte ik midden twintig, ze bewoog een beetje 'katachtig'.

"Voila, ier ben iek" sprak ze glimlachend. "Wilt u mij de anddoek aanreiken?" Ze wees naar een badlaken dat naast mij op een stoel lag. Als heer pakte ik de handdoek en vouwde hem open. Ogenblikkelijk kwam ze naar me toe en drukte zich met haar rug in mijn wijd gespreide armen. Ik sloeg het badlaken om haar heen en ze zat min of meer gevangen in mijn armen. Kennelijk had ze er helemaal geen problemen mee, want ze draaide met haar billen tegen mij aan. "Mais oui, dat ies lekker warm !" Zoals u ziet eb iek et een beetje koud kekregen." Dat had ik al gezien want op haar kleine, stevige borstjes stonden twee prachtige harde tepels, hele mooie donkere, die afstaken tegen haar blanke huid. Met een stralende glimlach draaide ze haar gezichtje naar me toe en zei: "U eeft een kuus verdient voor het aanreiken van de handdoek." Haar mond kwam naar mijn gezicht en haar lippen zogen zich vast aan mijn mond. Haar tongetje flitste bij mij naar binnen, ik reageerde heel instinctief en draaide haar om zodat ze beter in mijn armen kwam te staan. Ze sloeg het badlaken om ons heen en begon me heet te zoenen.

Kennelijk was ze erg opgewonden toen ik haar stoorde en was die bui nog niet over. Mijn handen streelden over haar lichaam, en de hare streelden onder mij T-shirt. "Kaat u mee naar binnen, dan kaan iek u iets aanbieden" Sprak ze met een lager klinkende stem. Ik had daar wel oren (en ogen naar). Ze liep voor me uit en trok het badlaken strak om zich heen. Uitdagend wiebelde ze met haar kontje. Mijn 'jongeheer' had moeite om kalm te blijven. Plotseling bleef ze staan, draaide zich om en toen ik vlakbij was pakte ze me in mijn kruis. "Wat eeft U te bieden monsieur?". Ik zei even niets, ik was sprakeloos. Ze liep weer vooruit en opende de deur naar een van de appartementen, kennelijk het kleinste, want het was een bed/slaap studio. Binnengekomen, liet ze haar badlaken vallen en liep naar de kitchenette. "wil u een vin blanc als aperitief?" Ik had nog steeds mijn woorden niet gevonden. "Oui, oui" stamelde ik. Ze pakte twee glazen van de aanrecht en een fles uit de frigo.Ze zette de glazen op het tafeltje en schonk in. Heel charmant overhandigde ze mij een glas en maakte een toast gebaar. "Op u en mij, monsieur en op wat komen kaat." Ik stootte aan en we dronken een soort vriendschapsdronk. Ze nam plaats op de sofa en ging er heel opwindend bij zitten. "Beval u het nog?" vroeg ze "Wat u ziet?" "Ik ben niet van hout" zei ik en nam naast haar plaats. Ze liet zich in mijn armen glijden en kuste me weer vurig. Haar handen pakten mijn shirt en met een snelle beweging trok ze het over mijn hoofd. Zonder een woord te zeggen begon ze mijn tepels te likken. Ik gromde van genot. Haar hand zat aan de knoopjes van mijn broek. "Ahh, iek hou van leer" zuchtte ze. Ze maakte mijn broek los. "Ah, u bent voorbereid, u ebt keen saloppe aan!" Inderdaad, onder leer draag ik nooit een slip. Ze wist in no time mijn broek los te maken en greep gretig mijn stijver wordende jongeheer. "Oh la la, c'est magnifique." en ze liet zich van de sofa glijden om mijn pik in haar gulzige mond te laten verdwijnen. Wauw, wat zoog ze lekker, kennelijk met veel ervaring. Snel ging haar hoofd op en neer, waarbij ze mijn pik steeds verder in haar mond liet verdwijnen.

Ineens stopte ze en begon ze mijn schacht van beneden tot boven te likken, met snelle korte likjes. Met een hand speelde, nee, kneedde ze mijn zak. De andere hand zat tussen haar dijen en ze zat zichzelf heerlijk te vingeren. Ze keek me aan en ik wist genoeg. Ik leidde haar omhoog en ze kwam schrijlings op me zitten. Met een handige beweging wist ze mijn kloppende lul in haar kutje te schuiven. Onmiddellijk begon ze heftig te rijden. Ik speelde met haar borstjes en bewerkte haar keiharde tepels. Ze leunde achterover, zette haar handen op mijn knieŽn en neukte er bloedheet op los. Ik neukte harder en toen ik mijn handen om haar heupen sloeg kwam ze als een bezetene. Ze gierde, gilde en kwam schokkend klaar. Ze liet zich hijgend voorover vallen, kuste me intens en gleed als een slang van mijn schoot. Ze pakte mijn pik beet en knikte goedkeurend. "Alles, encore." Ze ging op haar knieŽn op de sofa zitten en stak haar kontje wulps omhoog.

Ik ging achter haar staan en drukte mijn pik achterlangs in haar natte spleet. Onmiddellijk gaf ze het tempo aan en neukte weer als een beest. Dit tempo was voor mij wel erg ongewoon. Feller en feller bewoog ze. Ik voelde haar nauwe kutje knijpen. Ik spreidde haar billen en liet een flinke druppel speeksel vallen. Ze kreunde... ""Oui!! Oui!! Neem mij daaar!!".

Ik liet mijn op knappen staande pik uit haar hete grotje glijden en zette hem tegen haar kontje. Ze drukte zich achteruit en mijn pik schoof naar binnen. Kennelijk niet voor het eerst want ik schoof er heel makkelijk in. Haar hand ging naar haar klitje, ik pakte haar bij haar heupen en neukte haar in haar tempo. Ze neukte wild, draaide en bokte met haar heupen. Ik voelde mijn pik zwellen en wist dat ik bijna exploderen zou. "Ik... Ik... ik kommmmm!!" kreunde ik en op datzelfde moment beleefde zij een reuze orgasme. Het liep langs haar dijen. En mijn pik floepte uit haar nauwe gaatje. Het zaad droop uit haar kontje. Hijgend liet ze zich vallen.

Na een paar minuten, waarin ze lag te schokken, leek ze weer op deze wereld. "Tu est magnifique" zei ze in haar Frans. Ze herstelde zich. "U bent keweldiig!". Ze stond op, gaf me een lange hete zoen en verdween naar haar badkamertje. De douche kletterde en ik dronk mijn glas wijn leeg.

Even later verscheen ze in een korte kimono en in haar hand een badjas. "Nee ook een douche, et zal u koed doen!" Ik maakte dankbaar gebruik van het aanbod en kwam schoon en fris weer haar kamertje in. Ze schonk nog een glas in. "Kaat u misschien die nieuwe uisbaas worden?" "Ik weet het nog niet, ik kwam alleen maar even kijken of het me iets doet." "Iek ben ier een van de onderhuurders, iek wil ier nog wel een tijdje blijven wonen." Ik maakte haar duidelijk dat ik nog helemaal niet in dat stadium was. Maar met zo'n onderhuurster.Inmiddels was de fles wijn leeg en stond ze op met de mededeling "Wil u miskien nog een klaasje?" Nou ben ik de beroerdste niet en accepteerde het aanbod. "Dan moet iek naar de wijnkelder, Kaat u mee, dan kaan iek uw et keheim van deze ferme laten zien!". Geheim, dat klonk interessant. Ik stond op en volgde haar, ze liep door de entree en opende een deur, waarvan ik dacht dacht dat het een kastdeur was. Het was een deur die in een soort overloopje uitkwam, en een van de twee deuren op dat overloopje verborg een trap naar de kelder. Het schoons ging mij voor en klikte een lamp aan. Beneden aangekomen zag ik rekken vol flessen en een soort nis, die donker bleef.

Ik liep op mijn gemak te kijken toen zij naar die nis liep en mij vroeg om even te komen kijken. In de nis zat weer een deur. "Monsieur, ier is et keheim vaan deze ferme." Ze opende de deur en mijn mond viel open van verbazing. De ruimte was sfeervol verlicht en er bevonden zich een hele verzameling sex attributen. Geen martelkamer, maar een heel opwindende ruimte. Er stond een ruw houten bed, een kruis, en op een soort dressoir stonden allerhande speeltjes. Naast het bed lagen zijden sjaaltjes en leren riemen en meer van dat soort spul. Mijn 'dametje' pakte een sjaaltje en vroeg; "Wilt u mij als uw dienaresse aan et bed vastbinden?" Ik lachte en keek haar aan. Ze meende het kennelijk serieus, want ze pakte nog vier sjaals. "U maak mij aan die bed vast en bind mijn ogen toe." Ik pakte de sjaaltjes aan en knikte alleen maar. Ze schoot uit haar kimono, en ging op haar rug, met gespreide armen en benen op het bed liggen. Kennelijk niet voor het eerst.

"Eerst mijn voeten aan de bed, dan mijn anden, en dan mijn ogen" Ik bond haar voorzichtig vast en blinddoekte haar. "Iek ben keheel voor u, iek laat mij door u verrassen?" Ik pakte een plumeau van veren en een ingenieus uitziende vibrator.

Eerst streelde ik met de plumeau over haar borsten en haar buik. Ze begon te kreunen en te draaien. Ik kriebelde ermee over haar lijf, langs haar dijen en over haar prachtige venusheuvel. Ze scheen er intens van te genieten. Ik aaide en streelde haar plagerig verder en ging zo staan dat ik haar tepels kon likken. Onder het strelen likte ik haar tepels, die keihard waren geworden. Ze draaide meer en meer met haar heupen. Ik pakte de vib en liet die trillend over haar schaamlippen gaan. Ze drukte haar heupen omhoog en ik schoof de vib langzaam, tergend langzaam naar binnen.

Ik maakte neukbewegingen met de vib, die ze heel heet beantwoordde. Ik ging zo staan dat ik met mijn benen bij haar hoofd kwam. Mijn badjas schoof van mijn schouders en mijn weer harde pik hing boven haar hete lippen. Alsof ze het wist stak ze haar tong uit en raakte ze mijn eikel.

"Mmmm, trekt u aan et hendel naast uw, dan kaat mijn hoofd achterover." Ik vond een hendeltje en trok het naar me toe, inderdaad zakte het hoofdeinde en zat haar mond precies op kruishoogte. Ze opende haar mond en ik schoof mijn warme, harde pik haar hete mondje in. Oww dat was geil! Ze zoog en slikte, ik neukte haar in haar bekkie. De vib snorde in haar heerlijke pruimpje. Ik besloot om over haar heen te buigen en haar een goeie befbeurt te geven. Ik likte haar natte pruim, proefde van het heerlijke vocht van haar kutje. Mijn tong gleed diep in haar. Zij zoog zo hard ze kon. Ik stak twee vingers in haar hete snee en masseerde haar g-spot. Het effect was niet te geloven.. ze kronkelde, draaide en begon als een bezetene met haar lijf te schokken. Ze kon geen kant op... Ik voelde mijn zaadstengel alweer kloppen. Zij kwam... en spoot letterlijk. Op hetzelfde moment voelde ik dat het bijna mijn tijd was. Ik trok mijn pik uit haar hete smoeltje en kroop op haar. Dat korte moment was voor mij net voldoende. Ik stak mijn pik in haar drijfnatte poes en begon haar hard te neuken. Ze begon te gillen. Na een paar diepe stoten kwam ik klaar. Mijn dikke klodders zaad drongen diep in haar kutje. Bij mijn derde schot kwam ze weer. Weer liep het als een scheut uit haar. Hijgend lagen we na te genieten. Ik ontdeed haar van de sjaaltjes om haar handen en gezicht. Ze omhelsde me en fluisterde "U bent un ange." Donders, wat een heerlijk wijfje was dat zeg.

Ik stond op, maakte me los uit haar vurige omhelzing, en bevrijdde haar voeten. Ze omhelsde me weer, onze tongen speelden een heerlijk spel. "En u eeft een slokje vaan de koede wijn verdient." Ze liep de ruimte uit, en leidde me aan haar hand naar een wijnrek. Ze pakte een fles wijn en liep voor mij uit naar boven.

Boven in haar kamertje zaten we nog heel lang samen te genieten. Ze sprak niet veel meer, maar gebaren, blikken en liefkozingen spraken boekdelen. Na een lange poos besloot ik om toch maar weer op te stappen. Ik trok mijn spullen weer aan en wilde eigelijk weer vertrekken. "Komt u nog eens een keer kijken?" Vroeg ze. "Ik denk van wel." "Da zal iek zorgen daat iek een elm eb, daan wil iek een ritje met u maken!" Nou daar zei ik geen nee tegen.

Ik nam hartelijk afscheid en beloofde nog eens terug te komen. Ze vertelde dat de eigenaar op altijd vrijdags naar zijn boot was. Ik bedankte haar en liep naar mijn motor. Ze liep een stukje mee en zwaaide me uit.
Aantal keer gelezen:
677
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)