Spannendverhaaltje.nl

De mooie sexy buurvrouw

-
27-08-2012
Sommigen hebben vervelende buren. Wij niet. We zien elkaar regelmatig en graag. De laatste tijd zie ik (36) de mooie blauwe ogen van buurvrouw Anouk (35) gratig naar mij kijken. Verder komt het nooit want meestal is naar man Marcel in de buurt. Marcel was echter een paar dagen weg voor het werk, mijn vrouw was net aan het werk en ik heb vakantie. Ik ga wat klusjes uitvoeren in de schuur. Hoi buurman . Anouk staat in de deuropening. Ze komt binnen om te kijken wat ik aan het doen ben en leunt op mijn schouder. Door de wind waait de buitendeur dicht. "Oeh buurman, wat doe je nu" glimlacht ze onschuldig. Ze komt tussen mij en de werkbank in staan en kijkt me geil aan. Ik kijk haar aan en onze lippen raken elkaar. Haar mond gaat open en ik voel haar warme tong tegen de mijne. Tegelijkertijd ga ik met mijn handen voorzichtig onder haar shirt. Ik streel haar buik en ga via haar rug langzaam omhoog. Anouk begint wat zwaarder te ademen en intenser te zoenen. Haar handen zijn inmiddels onder mijn shirt verdwenen en zijn inmiddels bij mijn tepels aanbeland. Zachtjes streelt ze deze. Dat kan ik ook! en ik pak zachtjes haar borsten vast en draai met mijn duim om haar tepels. Haar knien knikken als ik dit doe. Ik doe haar shirt omhoog en kijk naar de mooiste borsten die ik ooit gezien heb. Zacht, perfecte vorm, cup C, mooie roze en grote tepels. Ze staan fier vooruit. Anouk doet mijn rits open en haalt mijn inmiddels harde pik eruit terwijl ik haar borsten verwen met mijn handen. Nog steeds kussend beweegt ze haar hand op en neer terwijl ze zachtjes in de ballen knijpt. Plots stopt ze. Pakt met haar andere hand mijn pik stevig beet en neemt me zo via de keuken, de woonkamer en de gang mee naar mijn slaapkamer. Al vlot hebben we alle kleren uit en staan tegenover elkaar. Ik streel Anouk haar perfecte lichaam terwijl onze tongen topsport bedrijven. Ik ga op het bed liggen en Anouk klimt op het bed en gaat boven mij staan. Ze laat zich langzaam zakken en haar kutje hangt net boven mijn mond. Ik lik aan haar harde lipjes die langzaam verder uiteen gaan en beginnen te glimmen van het vocht. Haar lipjes worden donkerder en haar klit neemt in omvang toe. Ik laat haar klitje op mijn tong rusten. Boven mij hoor ik hard gekreun en gezucht. "Lik me" kreunt Anouk.

Ik laat mijn tong met haar klitje spelen. Anouk is inmiddels zo geil dat ze haar eigen borsten grijpt en hier mee aan te spelen is. Het vocht drupt tussen haar lippen door in mijn hals. Anouk kreunt en kreunt. Terwijl ik met mijn vingers haar lippen uitklaar houd en tegelijkertijd haar clitje lik komt er meer vocht uit haar vagina. "Ik kommmmm" hoor ik boven mij en op dat moment komt Anouk gillend en spuitend klaar. Ze laat zich bovenop mij vallen en haar blauwe ogen glinsteren van genot. Na even bijkomen komt ze met haar kontje weer omhoog en glijdt langzaam naar beneden. Ik voel haar natte lippen tegen mijn eikel strelen. Mijn pik begint hard te kloppen. Anouk laat zich heel langzaam zakken en mijn pik verdwijnt langzaamaan in haar vagina. Anouk gaat rechtop zitten zodat ik kan genieten van haar mooie borsten. Ik pak ze met beide handen voorzichtig vast en streel ze. We ademen beide weer zwaarder. Ik voel mijn eikel tegen haar baarmoederopening aan zitten. Dit is een hemels gevoel. Nu gaat Anouk langzaam op en neer. Ik voel m'n pik branden in haar kut zo lekker voelt dit. Haar blauwe ogen kijken mij geil en glinsterend aan terwijl ze zo op en neer gaat. Bij elke beweging voel ik haar lippen over mijn pik glijden en mijn eikel tegen naar baarmoeder duwen. Ik ga met n hand naar haar strakke kontje en aai met mijn vingers tussen haar billen. Anouk laat zich zakken zodat ik aan haar tepels kan zuigen en laat mijn andere hand ook op haar kont aan het werk gaan. Terwijl Anouk op en neer gaat, ik haar tepels verwen en zij hijgt van genot laat ik mijn vinger langzaam richting haar kontgaatje gaan. Langzaam streel ik hier om heen. Dit veroorzaakt een enorm gekreun. "Ga door", gilt ze. "Ik word gek van genot". Ik laat mijn vinger langzaam naar binnen glijden. Met uitoefening van enige druk lukt dit prima. "Oooohhhh . superrrr" kan Anouk nog niet uitbrengen.

Ze gaat nu sneller op mijn pik tekeer waardoor ik het bijna niet meer heb. "Ik kom" roep ik tussen haar borsten door. "Ik ook' gilt Anouk. Ze gaat steeds sneller tekeer en dan ineens kan ik het niet meer houden. Anouk naar kut knijpt m'n pik bijna fijn terwijl ze gillend klaarkomt. Ik spuit haar vagina kreunend vol terwijl ik haar borsten vastpak. Ik blijf spuiten totdat ik niet meer kan. Het sperma loopt langs mijn pik over haar lippen naar buiten. Anouk laat zich uitgeput op mij vallen en we kussen elkaar. Na een paar minuten zo te hebben gelegen draait ze zich om en gaat in standje 69 boven mij hangen. Ze streelt met haar mond over mijn slappe pik die meteen weer op oorlogssterkte komt. Ze begint me vol overgave te pijpen. Ondertussen streel ik haar kut aan alle kanten en lik haar helemaal schoon. Ik hoor alweer gekreun van Anouk en merk dat ze weer begint te genieten. Na enige minuten voel ik mijn vallen samentrekken en zie ik Anouk haar opening trillen. Ze is er bijna .. Nou, ik ook. Anouk knijpt voorzichtig in mijn ballen en ik spuit haar mond meteen vol. Ze geniet hier zo van dat ze zichzelf helemaal laat gaan en zo uitzinnig beestachtig klaarkomt dat ik er helemaal onder zit. Haar kut spuit helemaal leeg en staat compleet open. Er zou zo een aantal vingers in kunnen. Het wordt Anouk zwart voor de ogen van genot en zet valt uitgeput op mij neer. Ik draai haar om zodat ze op het bed ligt naast mij en fatsoeneer haar een beetje. Het sperma en kutvocht zit overal .. Uiteindelijk gaan we douchen en gaat ze weer naar huis. Dit spel gaat nog een tijdje zo door en uiteindelijk blijkt ze zwanger van mij te zijn .. Hoe we dat nu moeten uitleggen?
Aantal keer gelezen:
918
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)