Spannendverhaaltje.nl

De mooie dame uit mijn klas

-
21-08-2010
En daar zat ik dan. In een les van de HBO-opleiding die ik volg. We deden een groepsopdracht en mijn ogen vielen ineens op een meisje uit mijn klas die me al eens eerder was opgevallen.Ik wist niet WAT het was, maar iets aan haar intrigeerde mij. Later die dag zag ik haar ook op mijn stage.Na de stage zijn we een kop koffie gaan drinken en hebben het over van alles en nog wat gehad, maar ik had op een gegeven moment nog maar oog voor 1 ding: Haar prachtige uitstraling en de sensualiteit die haar lichaam uitstraalde.Haar mooie ogen, haar mooie glimlach, haar passionele manier van zich uitdrukken en haar mooie figuur. Ik wist niet wat ik meemaakte!We hadden het over in welke 'werkgroepjes' we afzonderlijk van elkaar zaten. Op een gegeven moment zei ik met een indringende blik: "Als we een nieuw vak krijgen, dan wil ik JOU in mijn groep." Even keek ze verbaasd.Waarschijnlijk doordat het gesprek vrij luchtig was en dat ik ineens haar zo indringend aankeek. Ze wierp me een spannende blik toe, lachte daarna even en zei: "Oke, is goed." 's avonds hadden we een feest van de faculteit, waar wij ons beiden bevonden. Het nummer "justify my love" stond op van Madonna, een ontzettend opwindend nummer. Ik begon te dansen en zocht haar tussen de menigte met mijn ogen. Uiteindelijk vond ik haar en zag haar daar met haar ogen dicht heerlijk in de muziek opgaan. Langzaam liep ik naar haar toe en ging achter haar staan. Op zo'n manier dat ik haar maar heel zachtjes aanraakte en bewoog met haar mee. Even schrok ze, maar bewoog ook al snel met mij mee. Haar rug tegen mijn borsten en haar billen tegen mijn heupen gedrukt. Voorzichtig legde ik mijn handen op haar heupen, ik hoorde een bescheiden doch licht verleidelijk glimlachje.
Ik gloeide van de spanning die zich in mij bevond. In mijn hoofd zat nog een barriere, omdat ik wist dat ze een vriend had. Toch ging ik door met dansen. Langzaam gleden mijn handen naar haar bovenbenen.Totaal onverwachts legde ze haar hoofd naar achteren op mijn schouder en trok een gelukzalig gezicht. Ze draaide zich om en keek me verleidelijk aan, langzaam sensueel dansend liep ze meer en meer weer in mijn richting. Ze duwde haar rechter dijbeen tussen mijn benen, waardoor ook mijn rechterdijbeen tussen haar benen terechtkwam. Op de muziek reden we heel langzaam en subtiel tegen elkaar op. Ik voelde een tinteling door mijn hele lichaam gaan. ze dansde als in extase en ging met haar handen langs haar middel, zijkant van haar borsten, door naar haar hals om daarna met haar handen in haar haren te verdwijnen voor heel even en schudde haar haar los. Ze glimlachte ondeugend naar me. Ik ging dichter tegen haar aan staan en maakte rollende bewegingen met mijn heupen. Ik legde vervolgens mijn handen op haar billen, waarop een heerlijke "mmmmmm" van haar volgde.Nu drukte ze duidelijk haar heupen en daarmee ook haar kutje tegen de mijne aan. Onze heupen brandden tegen elkaar. Al dansend begaven we ons naar een donkerdere plek op de dansvloer. Expres liep ik achter haar, om vervolgens voor 10 seconden te verdwijnen. Ze keek zoekend om zich heen. Ik ging weer achter haar staan met mijn hoofd in haar nek en duwde mijn heupen stevig tegen haar aan.Mijn handen gleden van haar rug naar voren naar haar borsten, naar haar middel en schoof mijn handen onder haar bloesje. Ik speelde met haar navel.Ze draaide zich om, keek me botergeil aan en zoende me ineens vol op mijn mond terwijl ze met haar handen mijn billen stevig vastpakte, zodat mijn heupen weer hard tegen de hare kwamen. We zoenden elkaar vurig. Even stopte ik om haar te plagen en zocht met het puntje van mijn tong de hare. Onze natte tongen speelden met elkaar. Even gleed mijn hand naar haar kutje, nu nog over haar rokje heen. Al snel verdween mijn hand onder haar rokje. Ik streelde even en haalde toen weer mijn hand weg. Haar mond verdween naar mijn linkeroor.. ze likte langs mijn oorlel en langs mijn hals, waarop ze fluisterde "ik kan het niet meer tegenhouden... ik wil je.." Toen gingen bij mij alle remmen los. Met mijn heupen duwde ik haar tegen de dichtstbijzijnde muur en reed hevig tegen haar op, zacht kreunend reed ze met me mee. We vergaten echt alles om ons heen. We liepen stiekem naar de loungeruimte van het gebouw, die eigenlijk gesloten was, maar de deur kon wel open. Ze legde me neer op de kussens en ging bovenop me liggen. Ze trok mijn truitje uit en zoende me weer heftig. Ze bleef tegen me aan rijden. Ik werd gek van de geilheid en zei "ik wil je huid voelen..." Als antwoord daarop trok ze al haar kleren stuk voor stuk uit, behalve haar rokje en bh. Ik knoopte mijn spijkerbroek los terwijl ik haar geil aankeek.
Mijn handen gleden onder haar rokje, naar haar billen toe en schoof haar rokje uit. Oh wat was het heerlijk haar huid tegen me aan te voelen. Ook mijn string trok ze uit en mijn bh. Ze likte aan mijn tepels en bewoog zachtjes haar poesje tegen de mijne. "Ik hou het niet meer... ik wil je nu voelen, proeven... alles!" fluisterde ik. Blijkbaar werd ze hierdoor nog geiler. Ik voelde dan ook haar heerlijke sap langs mijn been vloeien.Mijn handen gleden over haar borsten, naar haar rug... snel naar onder tussen haar billen. Ik begon haar borsten omstebeurt te likken en zoenen. Terwijl mijn rechterhand langs haar anus streelde en langzaam nog verder naar voren verdween. Ik hoorde haar kreunen van genot.Ik pakte haar bij haar middel en zette haar op haar knieen. Ik spreide haar benen met een ferme ruk en duwde 1 vinger bij haar naar binnen. Ik bewoog langzaam heen en weer. Mijn mond begaf zich al snel ook richting die plaats. Ik likte eerst haar buitenste schaamlipjes en verdween al snel met mijn mond naar haar clitje. Deze was helemaal opgezwollen en nat van haar vocht.Ik likte langs haar klitje en merkte aan haar dat ze naar meer verlangde. Ik begon aan haar klitje te zuigen en stopte nu 2 vingers bij haar naar binnen en bewoog snel heen en weer. Haar ademhaling maakt me nog geiler. Ze kwam nog niet, stelde dat expres uit voor later, draaide zich ineens om en... ze duwde mij zo dat ik op mijn buik kwam te liggen. ze likte langs mijn hals, over mijn rug, naar beneden. Ze stopte even en ik voelde ineens dat ze met haar hand mijn hele kutje vastpakte en zo mijn kontje in de lucht tilde. ze duwde mijn benen uit elkaar en.... ze wachtte nog even. Ze wist dat ik naar haar smachtte, maar plaagde me expres, door met haar tong langs mijn binnendijbenen te gaan. Ze nestelde zich onder me, zodat ze met haar kutje onder mijn gezicht kwam te liggen en die van mij boven haar gezicht hing. ik begon aan haar klitje te sabbelen en zij stopte in 1 keer hard 3 vingers bij mij naar binnen terwijl ze mijn klit likte. Ik voelde haar heupen heerlijk tegen mijn gezicht aan bewegen. We vingerden en likten elkaar steeds harder, totdat we allebei kwamen. Daarna hebben we nog in elkaars armen gelegen en elkaar teder gezoend...
Aantal keer gelezen:
945
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)