Spannendverhaaltje.nl

De Metamorfose

-
21-08-2010
Ik zit al de hele week in m’n hoofd met wat er vorige week met me is gebeurd. Ik had nooit gedacht dat ik me zo kon laten gaan… Ik heb me als een echte slet gedragen, een geile, perverse slet en ik heb ervan genoten! En het gekke is dat als je vorige week aan elk willekeurig persoon in mijn omgeving had gevraagd wat ze van me vonden, ze ongetwijfeld hadden geantwoord dat ik het meest preutse, brave en afstandelijke mens was dat ze kenden! Ik zal mezelf eerst even voorstellen, dan wordt het jullie misschien allemaal wat duidelijker… Ik ben Marian, een 28 jarige meid, gezegend met een prachtig figuur, volle cup D, slanke taille, platte buik, een rond strak kontje en lange slanke benen. En ook nog eens een heel knap smoeltje, lang bruin krullend haar en grote blauwe ogen met lange krullende wimpers… Allemaal dingen waar ik helemaal niks voor heb hoeven doen. Nooit niet! Allemaal gekregen van moeder natuur… Maar ook nog eens gezegend met een goed stel hersenen die ik mijn hele leven getraind heb door erg hard mijn best te doen op school… Ja, ik was een echte studiebol. Ik had al lang geleden besloten dat ik aan al die “uiterlijke schijn”, zoals ik het noemde, geen aandacht zou besteden en dat ik gewaardeerd zou worden om m’n hersens en niet om m’n uiterlijk. Ik heb nu dan ook een hele goeie job als senior advocate bij een heel groot en gerenommeerd kantoor. Mooi, duur appartement met uitzicht over de stad, mooi sportautootje en meer dan genoeg geld om alles te doen wat ik zelf wil. Allemaal in m’n uppie verdiend door hard te werken, en niet door m’n mooie uiterlijk. Deed er ook nooit wat aan, altijd zakelijk gekleed, nooit make-up op, je kent het wel… Maar goed, afgelopen vrijdag zat ik op kantoor en een bespreking die ik later die middag zou hebben werd afgebeld. Het was een prachtige dag, een graad of 27, heerlijk zonnetje en een egaal blauwe lucht. Ik besloot daarom ook naar huis te gaan en lekker thuis op het dakterras met m’n laptop nog wat verder te werken. Thuisgekomen trok ik een lekkere linnen broek en een topje aan en ging met een fles rosé naar het dakterras. Na een uurtje in de zon wat gewerkt te hebben en de fles rosé al een flink stuk leger te hebben gemaakt, doezelde ik een beetje in… Ik zakte achterover op m’n ligbed en liet de zonnestralen m’n lichaam strelen… Zweetdruppeltjes liepen in kleine straaltjes langs m’n hals tussen m’n borsten. Het topje plakte tegen m’n lichaam aan. Plotseling hoorde ik op het terras naast me stemmen. Sinds ongeveer een week had ik nieuwe buren. Twee grote negers, waarschijnlijk voetballers ofzo… In mijn appartementencomplex worden er namelijk regelmatig woningen door een grote voetbalclub hier uit de stad verhuurd aan nieuwe spelers.
Tussen de terrassen in was er een afscheiding, gemaakt van glazen blokken die ongeveer een meter hoog was. Ik lag met mijn ligbed op een verhoging, waardoor ik erg makkelijk in de tuin van de nieuwe buren kon kijken. Ze hadden allebei een ontbloot bovenlijf en waren bezig de barbecue klaar te zetten. De één was erg lang, zeker wel twee meter en was verder best wel slank, maar erg gespierd. Het leek wel alsof de spieren op zijn lichaam waren getekend, zo strak stonden ze. Hij was heel erg donker, had een kaalgeschoren kop en had enorme diamanten in z’n oren. Verder zat hij onder de tatoeages, echt bijna helemaal vol, iets wat ik altijd erg lelijk heb gevonden, maar nu vond ik het op de één of andere manier erg mooi staan, zelfs wel opwindend eigenlijk… Ik schrok een beetje van mezelf, zat ik nou stiekem te geilen op de nieuwe buurman…? Nee dacht ik, ff normaal doen, zal wel door de rosé komen. Toch bekeek ik ook de andere buurman even goed. Deze was een stukje kleiner dan z’n huisgenoot, ik schatte ongeveer 1 meter 85, was ook een stuk lichter, beetje caramelkleurig, ook een kaalgeschoren kop en ook een zeer afgetraind lichaam. Plotseling keek hij m’n kant op en daardoor hadden we opeens oogcontact… Ik voelde dat ik helemaal rood aanliep, wat alleen maar erger werd toen er een ondeugende glimlach op z’n gezicht verscheen. “Hi buuf, alles goed?” Ik voelde me erg betrapt, stamelde een soort van vaag antwoord terug en verdween, onderweg m’n laptop van de tafel graaiend, meteen m’n huis in. Ik hoorde de twee buurmannen buiten lachen. Hij had zeker aan z’n vriend verteld dat ik ze zat te begluren en nu lachten ze me uit… Ik was helemaal in de war, merkte dat er allerlei geile gedachten door m’n hoofd schoten die ik helemaal niet begreep! Ik was geen maagd meer, had tot nu toe twee vriendjes gehad, maar was nu alweer bijna twee jaar vrijgezel. Ik had ook nooit een heftig seksleven gehad en de gedachten aan die donkere lichamen die over me heen kronkelden lieten het bloed sneller door m’n lichaam stromen. Wat gebeurde er met me? Snel sloeg ik nog een glas rosé achterover en daardoor werd ik weer iets rustiger. Ik stak een sigaretje op en besloot wat televisie te gaan kijken en de buurmannen te vergeten. Dat zal dan zo wel weer overgaan dacht ik. Ik zapte van kanaal naar kanaal en inderdaad dwaalden m’n gedachten een beetje af. Toch hoorde ik af en toe van buiten de stemmen van de twee nieuwe buurmannen en rook ik het vlees dat ze aan het bakken waren. “Wat zouden ze doen als ik weer naar het terras zou gaan?,” dacht ik en tegelijkertijd hoorde ik een vrouwenstem die de buurmannen hartelijk begroette. Ik liep naar de schuifpui en vanachter het gordijn keek ik naar buiten.
Er was een jonge vrouw het terras op gekomen. Ze had een kort, strak rokje aan en daarop een klein spijkerjasje, dat haar enorme borsten strak omspande. De onderste knoopjes van haar jasje waren los, zodat haar bruine, platte buik bloot was en haar navelpiercing goed zichtbaar was. Aan haar lange benen droeg ze open pumps met hele hoge stilettohakken. Ze had lang, blond, steil haar, een grote, rode mond met volle lippen en nog een piercing, net onder haar onderlip. Ze kwam me vaag bekend voor. Ze kuste de beide mannen op de mond en ging ook aan het tafeltje zitten waar de mannen zaten. Ik liep een stukje naar buiten om de vrouw wat beter te bekijken. De buurmannen zaten nu met hun rug naar me toe. Zodra ik buiten kwam keek de blonde vrouw mijn kant op. “Hé, da’s toevallig! Marian!” Ze stond op en liep naar me toe, de buurmannen draaiden zich ondertussen ook weer mij kant op. Terwijl ze mijn kant opliep wist ik het weer. Dit was Sandy, een meisje met wie ik samen heb gestudeerd. Maar wat was ze veranderd! Toen we studeerden was het een heel verlegen en stil meisje en droeg ze altijd hele ouderwetse kleding, maar nu zag ze er juist heel uitdagend uit, bijna hoerig… en weer vond ik het op een vreemde manier erg geil en opwindend… Ze liep naar de afscheiding van de terrassen en gaf me drie zoenen. We kletsen wat bij en ze vertelde enthousiast wat ze de laatste allemaal had gedaan. Het bleek dat ze in de entertainment wereld terecht was gekomen en ze was nu artiestenmanager. Mijn twee nieuwe buurmannen, die inmiddels ook bij ons waren komen staan, bleken twee rappers die sinds kort een deal met haar label hadden gesloten…
Opeens vroeg Mike, zoals de donkere lange zich had voorgesteld, of ik zin had om bij ze te komen zitten en gezellig wat mee te drinken en te eten. Ik nam het voorstel aan en Mike hielp me over de glazen blokken. Terwijl hij me over de schutting tilde, gleed mijn lichaam langs zijn harde, gespierde lijf… Mijn klitje begon gelijk te kloppen tegen m’n stringetje aan en ik voelde dat m’n kutje een beetje nat begon te worden… Met rode blosjes op m’n wangen ging ik erbij zitten en begonnen we gezellig over van alles en nog wat te kletsen. Het begon al een beetje te schemeren en de broeierige warmte zorgde ervoor dat ik me steeds geiler en geiler begon te voelen. Door de blikken die over en weer vlogen had ik het gevoel dat de andere drie er ook zo over dachten, maar er leek niemand te zijn die de eerste stap durfde te nemen. Toen het bijna helemaal donker was stelde Patrick, zoals de andere buurman heette, voor om naar binnen te gaan om een filmpje te kijken. Daar hadden we allemaal wel zin in en we gingen naar binnen. Binnen stond er een enorme loungebank, waar je wel met z’n tienen op zou kunnen liggen en aan de muur hing een gigantische plasmatelevisie. Patrick zocht een dvdtje uit en we nestelden ons met z’n allen op de bank. Mike draaide ondertussen een jointje en liet hem vervolgens rond gaan. Ik had nog nooit geblowd, maar door de geile, broeierige sfeer, en het roségehalte in mijn bloed, nam ik al snel een paar trekjes. Al snel werd ik nog lichter in mijn hoofd en ook Sandy giechelde de hele tijd door. De film boeide niet echt heel erg en Mike stelde voor om een spelletje te doen. Truth or Dare. Allemaal stemden we in. Ik had het wel eens met een paar vriendinnetjes gespeeld tijdens mijn studietijd, maar was nu toch wel erg benieuwd waar dit naartoe zou gaan. Mike pakte een lege roséfles en draaide hem rond op de tafel. De hals wees naar mij en ik mocht als eerste iemand kiezen. Ik koos Sandy en Sandy koos voor truth. Ik wilde niet te truttig overkomen en probeerde een beetje pikante vraag te stellen. “Uhm…, hoeveel piercings heb je?”, vroeg ik met een rood gezicht. “O, da’s een makkelijke!”, lachte Sandy. “Acht.” Ik keek haar verbaasd en tegelijkertijd nieuwsgierig aan. “En… uhh… waar zitten die dan allemaal…?” vroeg ik. “Dat mag pas bij een andere vraag, nu ben ik aan de beurt” lachte Sandy. Ze draaide de fles rond en de hals wees naar Patrick. “Nou Patrick, truth or dare?” vroeg Sandy. “Dare.”, zei Patrick. Daar had Sandy niet zo snel op gerekend en het duurde even voor ze een opdracht had bedacht. “Okee…, kies maar een ander dvdtje uit, want deze verveelt me…” zei Sandy. “Hahahaha, zooooo suf!”, riep Mike, “wacht maar als ik aan de beurt ben, dan wordt het pas spannend!” Patrick liep naar de kast en haalde er een dvd uit, stak hem in de dvd-speler en liep weer naar ons toe. “Hoezo, dán pas…?”
Hij ging weer op de bank liggen, pakte de afstandbediening en keek ons ondeugend aan. Terwijl hij op play drukte verscheen er op het immense scherm een gigantische, dikke, zwarte lul, die langzaam door een blondje met enorme tieten werd gepijpt. Even was het stil in de kamer en keken we allemaal gebiologeerd naar de televisie. Ik had nog nooit porno gezien en had ook nog nooit van mijn leven een donkere lul gezien. “Zouden mijn twee buurmannen ook zulke grote lullen hebben?”, dacht ik. Patrick keek ons lachend aan en zei: ”En nu ben ik aan de beurt…” Hij pakte fles en draaide. Het was nu weer de beurt aan Sandy en ook zij koos voor een opdracht. Daar hoefde Patrick niet lang over na te denken. “Nou, laat die acht piercings dan maar zien…” Sandy keek hem eventjes met grote ogen aan, maar gelijk daarna kwam er een geile blik in haar ogen. “Okee, eigen risico hè…”, zei ze en stond langzaam op. Ze ging op haar knieën op de bank zitten en keek ons één voor één aan… “De eerste zit hier…” Ze wees met haar vinger naar het knopje onder haar lip. “De tweede hier”, en ze wees naar haar navel. Ze liet de derde zien door haar tong uit te steken.Weer keek ze ons geil aan. Langzaam knoopte ze haar strakke spijkerjasje open… Twee enorme tieten schoten naar buiten, omsloten door een kanten pushup bh. Ze haakte de sluiting los en legde haar handen op haar borsten. Zachtjes streelde ze de stof en liet toen heel langzaam, stukje voor stukje, haar handen naar beneden zakken. “En dit zijn vier en vijf…”, zei ze met een geile, schorre stem. Mike en Patrick lagen met open mond toe te kijken. In hun korte broeken tekende zich enorme bulten af. Mijn string was ondertussen helemaal doorweekt van mijn sap en het vocht stroomde langs mijn dijen… Ik zag dat Mike z’n hand zachtjes over de enorme bult in z’n broek liet glijden. Sandy, die tussen Mike en Patrick inzat, keek de twee negers één voor één aan, keek toen mij aan en zei toen zachtjes: “En die andere drie zitten in mijn kutje..”
Gelijk kwam Patrick omhoog, pakte Sandy bij d’r heupen en draaide haar om op de bank. Zo kwam ze met haar gezicht naar de leuning en haar kont naar mij toe op de bank te zitten. Patrick gromde dat hij die andere drie zelf wel van dichtbij zou bekijken. Hij drukte Sandy met haar ellebogen op de bank, waardoor haar kontje mooi omhoog kwam en haar rug hol naar beneden stond. Met z’n grote handen trok hij het rokje van haar ronde kontje… Ondertussen werd op de televisie het blondje door vier grote negers keihard geneukt. Door het gekreun van Sandy werd m’n blik weer naar het tafereel op de bank getrokken. Patrick had het rokje van Sandy nu helemaal uitgetrokken en schoof haar string langzaam opzij. Door het standje waarin ze zat had ik een perfect uitzicht op haar kutje. In haar lippen had ze twee zilveren ringetjes en bij haar klit had ze een staafje met twee zilveren bolletjes. Ze was helemaal kaal en haar kutje stond een beetje open. Ze was zo nat dat je het vocht tussen haar lippen door zag glinsteren. Mike stond op en liep om de bank heen zodat hij met z’n blote buik voor Sandy kwam te staan. Ze graaide naar z’n broek en haalde z’n halfstijve pik tevoorschijn. Zachtjes likte ze over zijn eikel heen en zijn pik kwam met schokkende bewegingen nog verder omhoog. Mike z’n lul deed zeker niet onder voor de grote, dikke lullen die op de televisie te zien waren. Sandy opende haar mondje en liet de pik van Mike met een langzame beweging naar binnen glijden. “Ooohhhhh…..”, kreunde Mike en hij keek me met een geile blik aan. Sandy begon hem met steeds wildere bewegingen te pijpen. Patrick ging achter Sandy zitten en begon haar met lange halen van beneden naar boven te likken. Vanaf haar klitje langs haar lipjes tot aan haar kontgaatje. Steeds weer liet hij z’n tong langs haar kutje glijden. Het geslurp van Sandy aan Mike’s pik werd steeds vaker onderbroken door hard gekreun. Patrick liet twee vingers in haar kutje glijden en terwijl hij zich vastzoog op haar klit ging hij in een rustig tempo met z’n vingers in haar kutje op en neer. Sandy kronkelde met haar onderlijf tegen het gezicht van Patrick aan. Mike had haar lange, blonde haren beetgepakt en neukte haar mondje nu met lange halen. Z’n pik verdween tot aan z’n ballen in haar zuigende mond. Patrick pompte z’n vingers steeds sneller in haar zeiknatte kut, terwijl hij met z’n tong om haar klitje heen cirkelde. Sandy liet Mike’s pik even los en draaide zich om naar Patrick. Haar lichaam schokte ongecontroleerd over de bank. “Als je zo doorgaat ga ik komen, geile klootzak…”, kreunde ze, waarop Patrick z’n vingers nog sneller haar kutje inpompte. Plotseling zag ik een straal vocht uit Sandy’s kutje spuiten. “Oooooohhhhhhhh, ik kooooommmmmm….!!!!!”, schreeuwde ze. Patrick vingerde Sandy nog steeds en er bleven straaltjes vocht uit haar kutje spuiten. Ik kon mijn ogen niet geloven! Zoiets had ik nog nooit gezien! Patrick’s gezicht droop van het vocht uit Sandy’s kutje en op de bank zaten grote natte plekken van haar vocht… Met een geil lachje keek Sandy ons aan. “Ik zei toch, eigen risico…” Ze keek me diep in mijn ogen en zag aan mijn rode hoofd en mijn duidelijk zichtbare, zware ademhaling dat ik door dit alles bloedgeil was geworden. Mijn tepels priemden door de stof van mijn bh en tekenden zich duidelijk af op mijn strakke topje. M’n klitje klopte tussen m’n zeiknatte schaamlippen. Sandy kroop, nu helemaal naakt, over de bank langzaam naar me toe. Mike en Patrick keken ademloos toe wat er nu ging gebeuren…
Toen ze bij me was kroop Sandy met haar naakte lichaam op me. We keken elkaar geil aan. Ze kwam met haar gezicht naar me toe en zoende me zachtjes op mijn lippen. Ik opende mijn mond en voelde haar spitse tongetje mijn mond in glijden. Ik had nog nooit met een vrouw gezoend… O, wat was dit geil! Onze tongen speelden met elkaar en onze zachte lippen gleden over elkaar heen. Sandy trok mijn topje over m’n hoofd en trok de cups van m’n bh naar beneden. Meteen sprongen mijn borsten naar buiten. Mijn tepels waren zo hard en gevoelig dat het bijna pijn deed. Heel zachtjes begon Sandy aan mijn tepels te likken, steeds wisselend van de één naar de ander. Met haar tong gleed ze langs m’n nek en ze hijgde zachtjes in m’n oor. “En nu mag jíj me likken, geil sletje…”, zei ze zachtjes. Ze ging op haar rug op de bank liggen en trok mijn hoofd naar haar kutje toe. Met m’n lippen gleed ik over d’r gladde kutje. Ze rook heerlijk en de smaak van haar kutje was veel zoeter dan ik had verwacht. Met m’n tong zocht ik haar klitje en zodra ik haar daar aanraakte kwam ze weer klaar. Ze duwde mijn hoofd krachtig tegen haar kut aan en ik voelde hoe haar sap mijn mond in stroomde. Patrick was achter me komen staan en terwijl mijn mond nog aan Sandy’s klaarkomende kutje zat vastgeplakt trok hij mijn broek over m’n kont naar beneden. Hij pakte mijn ronde billen vast met z’n grote handen. Zachtjes trok hij m’n billetjes uit elkaar zodat m’n kutje helemaal open kwam te staan. Hij sloeg me zachtjes op mijn kont. Toen kwam hij iets ophoog en ik voelde zijn harde lul langs mijn been omhoog glijden richting mijn kutje. Toen ik zijn eikel tegen mijn kutje aan voelde drukken duwde ik mijn kont naar achteren zodat ik zijn eikel een stukje naar binnen voelde glijden. Ik moest wel supernat zijn, want zijn pik gleed gelijk een flink stuk naar binnen. Wat was dit geil! Ik werd geneukt door een neger die ik nog maar net een paar uurtjes kende! En dat terwijl ik het kutje likte van een mooie blonde vrouw! Patrick trok z’n pik weer langzaam uit me. “Wat heb jij een geil kutje”, kreunde hij en sloeg zachtjes met z’n pik tegen mijn kloppende kutje. “Neuk me…!”, kreunde ik en gelijk schoof hij z’n bruine, dikke pik, nu voor de hele lengte in één keer naar binnen. Ik dacht dat ik helemaal gek werd van geilheid! De grote pik van Patrick zat zo diep in m’n kutje dat het leek alsof hij tegen m’n baarmoeder aandrukte. Ik voelde een lichte pijn maar tegelijkertijd raakte z’n pik zoveel heerlijke gevoelige plekjes in mijn kutje dat ik ongecontroleerd tegen z’n pik aan begon te rijden. Elke keer als ik mijn kontje naar achteren liet glijden voelde ik z’n ballen tegen mijn druipende kutje aan kletsen.
Sandy kroop onder me vandaan en liep op Mike af, die de hele tijd, trekkend aan z’n dikke lul, naar ons had zitten kijken. Ze pakte zijn pik met haar hand en zette de eikel tegen haar geringde kutlippen. In één soepele beweging liet ze zich over de dikke negerpik heen zakken. Als een volleerd amazone begon ze Mike te berijden. De zwarte lul glinsterde helemaal van het vocht dat uit Sandy’s kutje stroomde en ook over z’n kale zwarte ballen zag ik straaltjes vocht lopen. Het werd me allemaal teveel en terwijl Patrick z’n negerlul steeds harder in m’n soppende kutje beukte voelde ik vanuit m’n onderbuik een geweldig orgasme opkomen. Ongecontroleerd stootte ik met m’n kontje naar achteren tegen de harde buik van Patrick. Ik kreeg kippenvel over m’n hele lichaam en slaakte hese, kreunende geluidjes op het ritme waarmee Patrick me hard en diep neukte. Met z’n duim gleed hij door m’n bilspleet, die zeiknat en glad was van al het vocht uit mijn kutje. Zachtjes drukte hij tegen mijn sterretje aan. Op het moment dat z’n duim m’n anus in gleed kwam ik klaar. Het werd zwart voor m’n ogen en golven van genot schoten door m’n lichaam. Ik schreeuwde het uit en zakte helemaal versuft voorover op de bank, waardoor Patrick’s staalharde lul met een soppend geluid uit m’n kutje floepte… Sandy kwam ondertussen achter elkaar gillend klaar op Mike’s pik. Patrick liep op ze af en duwde Sandy over Mike heen. Haar lange, harde, gepiercte tepels drukten tegen z’n gezicht terwijl ze vastgespiest op z’n pik bleef zitten. Patrick smeerde het vocht dat uit haar kut droop over haar kontje en drukte met twee vingers tegen haar sterretje. Verrassend soepel gleden de vingers helemaal haar kontje in. Terwijl Mike haar rustig in haar kutje bleef neuken, neukte Patrick haar nu in hetzelfde tempo met z’n vingers in haar kontje. “Ik wil jullie allebei in me voelen!”, kreunde Sandy geil. Patrick trok z’n vingers uit haar kontje en klom op de bank. Met haar beide handen trok Sandy haar billen uit elkaar zodat haar kontje een beetje open kwam te staan. Patrick zette z’n eikel er tegen aan en stootte zachtjes met z’n heupen naar voren. Ik zag de dikke pik langzaam in het kontje van Sandy glijden tot hij er tot aan z’n ballen inzat. Patrick trok haar hoofd aan haar lange blonde haar naar achteren en begon haar heel geil te tongen terwijl hij z’n dikke lul hard in d’r kont ramde. Door het stoten van Patrick gleed Sandy met haar kale kut hard over de dikke pik van Mike. Ze gilde het uit en het sap spoot uit haar kutje over de ballen en benen van de negers heen.
Als in een soort trance kroop ik naar ze toe en ging naast ze liggen terwijl ik met m’n hand over m’n natte kutje gleed. Patrick trok z’n lul uit de kont van Sandy en bracht hem voor mijn gezicht. Gulzig hapte ik toe en probeerde zijn lul zo diep mogelijk m’n mondje in te krijgen. Ik proefde Sandy’s lichaamssappen en flitse met mijn vingers over mijn klitje. Ik keek Patrick aan en zag dat hij op het punt stond om klaar te komen. Met m’n andere hand pakte ik zijn snoeiharde pik vast en begon hem zachtjes af te trekken. Met m’n tong gleed ik langs de stam van z’n pik. Ik voelde dat hij z’n bilspieren aanspande en op dat moment voelde ik de eerste straal sperma tegen m’n lippen. Vrijwel tegelijk kwam ik ook geweldig klaar. Ik opende m’n mond en Patrick spoot een paar stralen sperma diep in m’n keel. Ik was zó geil dat ik zoveel mogelijk probeerde door te slikken, maar het was teveel en het zaad liep langs m’n kin en droop over m’n tieten. Sandy begon me gelijk te zoenen en likte het zaad van mijn gezicht en borsten. Mike gromde dat hij ook ging komen, pakte me bij m’n nek en trok mijn mondje over z’n kloppende pik. Op het moment dat mijn lippen z’n eikel raakte spoot het zaad tegen mijn gehemelte. Ook Mike’s zaad slikte ik gulzig door en ik bleef zachtjes op z’n nog steeds harde pik zuigen. Sandy sabbelde ondertussen nog steeds op m’n harde tepels. Patrick lag op de bank en ook zijn lul was nog steeds keihard. Hij keek me aan en zei met een geile stem: “En nu ben jij weer aan de beurt…”
Wordt vervolgd…
Aantal keer gelezen:
1410
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)