Spannendverhaaltje.nl

De meesteres

-
16-08-2010
Graag wil ik je een verhaal vertellen, wat mij is overkomen, maar eerst zal ik me voorstellen. Ik ben Katie, ben 35 jaar, heb half kort donkerblond haar, ben 1,67 m en weeg 54 kilo. Mijn kutje is altijd kaalgeschoren en ik heb leuke stevige borsten met grote donkere tepels erop. Als ik het koud heb of ik ben erg opgewonden, staan ze zo recht vooruit door mijn bloes of trui heen te priemen. Ik ben voor vele dingen in en heb weinig taboes. Het liefst laat ik me sandwichen en dan niet alleen kutje en kontje neuken. Een leuke variatie is beide pikken in één gaatje en dan gigantisch in dat ene gat door 2 lullen volgepompt te worden.
We waren samen naar een parenclub gegaan, waar vandaag de maandelijkse s.m. avond was. Het was onze eerste kennismaking en John bleek een verassing voor me in petto te hebben. Ik was aan de bar gaan zitten en nam wat te drinken. Ik had me in lakkleding gehuld en zag eruit om zo in te bijten. Ik had me eerder op de dag al door mijn schoonheidsspecialiste laten behandelen. Zij had me heel mooi, maar erg strak opgemaakt. Met mijn zwarte outfit aan, was ik er helemaal op gekleed. Ik wist niet wat er zou gebeuren, maar dat ik er zin in had bleek wel uit m'n natte kutje. Ik had gezien hoe John met een mooie vrouw, helemaal in leer gestoken aan het babbelen was. Ik had er verder geen aandacht meer aan besteedt, want er was een leuke meid naast me komen staan. Daar was ik een leuk, maar vooral een opwindend gesprek mee aan het voeren.
Plots werden we onderbroken en werd mijn stoel ruw omgedraaid. De vrouw in het zwarte leer stond voor me en begon op gebiedende toon praten. Eerst gebood ze het meisje waar ik mee sprak op zeer strenge toon, dat ze een riem om mijn hals moest doen. Zonder enig tegenwoord pakte ze de zwart leren riem aan en gespte hem om mijn nek. "Zo, slavin vanaf nu doe je precies wat ik zeg". "Uh, ja, ja, stamelde ik. "Wat ja, ja, "Ja, meesteres", zei ze op zeer strenge toon. "Ja, meesteres", zei ik maar gauw. "En jij", zei ze tegen het vrouwtje waarmee ik aan het praten was, "jij komt ook mee". De meesteres trok aan de riem en ik wilde met haar meelopen, maar dat was niet wat zij in gedachten had. "Op je knieen", gebood ze me en daar zakte ik op mijn handen en voeten. Zo werd ik langs alle gasten geleid en ik zag hoe John met een harde lul naar me stond te kijken.
We kwamen langs een groepje, die bestond uit enkele mannen en vrouwen. "Draai je kut naar ze toe en bied je aan". Blijkbaar ging het de meesteres niet snel genoeg en ineens voelde ik een striemende slag van een zweepje over mijn billen. Met een zachte kreet draaide ik snel mijn reet naar het groepje. De meesteres zei tegen ze, "kom steken jullie je lullen maar snel in haar slavinnekutje". "Dit slavinnetje moet flink vernederd en vooral veel in haar openingen genaaid worden. Ze moet onderdanig worden en zo alle bevelen zonder aarzeling opvolgen. Ik voelde hoe de ene na de andere kerel me van achteren penetreerde en zo kreeg ik snel 3 verschillende lullen in me. De beide vrouwen vingerden mijn scheur om de beurt en toen ik bijna van bloedgeile opwinding klaar begon te komen werden ze weggestuurd.
Bijna smekend vroeg ik of mocht klaarkomen, "ik ben zo geil", keek ik haar met vragende blik aan. Als beloning kreeg ik weer een striemende slag met het zweepje. Ze leidde me het podium op en ik moest gaan staan. Daar zag ik al de kettingen aan het plafond hangen en toen kon ik wel raden wat er ging gebeuren. Eerst werd ik door het meisje van mijn lakjurkje ontdaan. Daar stond ik in mijn blote kut, want ik had er niets onderaan gedaan. Ik werd door haar vastgemaakt in de boeien die aan de kettingen zaten. Mijn enkels werden ook geboeid en nu kon ik geen kant meer op en moest ik me alles laten welgevallen. Daar stond ik midden op het podium met mijn armen wijd boven mijn hoofd en mijn benen wijd. De meesteres gebood het meisje dat ze mij overal moest gaan likken. Ze begon me eerst diep te zoenen in mijn mond, zakte daarna af naar mijn tepels. "Bijt in haar spenen, bijt nog meer", krijste ze bijna.
Ik voelde de pijnscheuten door mijn tepels en even later kreeg ik er een paar klemmen op. Ondertussen was het meisje afgedaald naar mijn kale kutje en begon me daar op vreselijk gekmakende manier te lebberen dat ik er helemaal knetter van werd. Ik gilde "maak me klaar, laat me komen", "klein loeder". Dit was weer niet wat de meesteres wilde en daar regende het ineens slagen met een ander zweepje. Het was een zweepje met allemaal reepjes leer, die lieten een geilmakende tinteling achter op mijn lichaam. Over mijn tieten, over mijn buik en daarna kregen mijn billen er ook nog eens flink van langs. Daar bleef het niet bij, want toen waren mijn kaalgeschoren kutlippen aan de beurt. Mijn hele lichaam begon te tintelen en plots trok ze de klemmen van mijn tepels. Het andere slavinnetje had zich weer over mijn tepels ontfermt en ik voelde hoe de meesteres mijn kut ruw begon te vingeren. "Ze is zeiknat" en ze liet haar natte vinger, die gehuld was in een lakhandschoen aan het publiek zien.
Plotseling zag ik dat het nog lang niet voorbij was, want er kwam een hele grote donkere neger het podium op. Het meisje moest van de meesteres zijn machtige neukstaaf kaarsrecht pijpen. Het was een machtig gezicht zoals dat blanke serene meisje die enorme zwarte knots in haar mondje nam. Even later stond er een fantastische superlul vanuit zijn kruis trillend op mij gericht. Zonder dat ik het ook maar wilde kon ik me natuurlijk niet verzetten tegen deze indringer. Hij schoof zijn machtige zwaard mijn schede in en begon me heel diep te neuken. Wat werd ik op een fantastische manier "verkracht", zo'n enorme grote heipaal in mijn kletsnatte neukgrot. Zijn tong drong mijn mond binnen en hij tongzoende me diep in mijn mond. Langzaam begon hij me harder, sneller te beuken en met een kreet spetterde hij mijn binnenste vol met zijn liefdespap.
Het meisje was onder me gaan zitten en ving met haar mond zijn verslappende lul uit mijn druipende spleet op. Ik voelde hoe er ook flinke klodders zaad uit mijn volgespoten kut dropen. Ook dat ving ze op in haar smachtende mond. Toen hij plaats maakte voor de meesteres zag ik dat die met een voorbindpenis met dubbele eikel klaarstond. Ik schrok van de enorme afmeting en hoe deze superknots geaderd was. De lul die zich net in me had ontlaadden was groot geweest, maar deze kunstpik was van een enorme afmeting en dikte. "Zo, slet, nu zal je eens wat beleven, nu zal ik jouw eens diep afraggen". "Trek haar kut zover mogelijk open", gebood ze het slavinnetje. Ze was achter me komen staan en ik voelde haar handen langs mijn buik gaan. Ze trok mijn scheur helemaal open, en ze zei "U kunt haar nu spietsen, meesteres". Zonder zich ook maar af te vragen of ik deze kolossale paal wel zou kunnen verwerken, begon ze hem tussen mijn benen te duwen.
Vol verbazing voelde ik hoe de eikel van deze grote kunstpik bij me binnendrong. Dieper en dieper werd hij naar binnen geduwd, steeds dieper mijn onderlichaam in. Ze begon me meteen in een snel tempo te neuken en ze probeerde om deze rubberen lul nog dieper in me te rammen. Toen ik bijna mijn hoogtepunt bereikte trok ze mijn billen uit elkaar en begon me in mijn aars te vingeren. Even later kwam John voorzichtig achter me het podium op en boorde ineeens zijn dikke slurf mijn opgegeilde en opgerekte anus in. Met zijn twee ramden ze zich letterlijk naar een explosief hoogtepunt. De meeteres kwam op een vreselijk dierlijke manier tot haar klimaks en krijste het uit. John liet zich ook niet onbetuigt en spoot mijn darmen vol met zijn heerlijke sperma. Nou en toen ik hem zo in me voelde klaarkomen kreeg eindelijk ook mijn lang gewilde orgasme.
Dit was een klimaks als nooit tevoren en ik voelde dat ik op een hele natte manier tot explosie kwam. Het kutgeil droop in slierten langs de dikke kunstlul van mijn meesteres op de grond. Ik voelde hoe John zijn penis langzaam uit mijn reet liet glijden en weer volgde er een ongelooflijk orgasme. Vanuit mijn tenen en kruin leken ze te komen. Weer volgde er een toen de meesteres haar slurf uit me begon te trekken. Ik zoog mijn hele onderlichaam over deze fallus, maar uiteindelijk kreeg ze hem er toch uit en daar kletterde weer een hele lading kutsap op de grond. Naderhand zaten we samen met de meesteres en het geile slavinnetje aan de bar. Onder het genot van een drankje vertelden we wat we van deze ongelooflijk geile avond vonden.
Aantal keer gelezen:
955
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)