Spannendverhaaltje.nl

De lifter

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Skeena De regen stroomt en ik sta al een tijd op de bushalte te wachten. Ik kijk in het rond en het valt me op hoe vaak er mooie vrouwen langs rijden. Ik heb het alleen te koud op het moment om daar nou echt warm van te kunnen worden. Toch één vrouw had wel even mijn aandacht toen ze langs reeds in haar zilvergroene WagonR. Ze keek me aan toen ze langs reeds en ik zag hoe ze haar tong over haar lippen haalde. Maar ze was al snel uit mijn gezichtsveld toen ze de parkeerplaats opreed van het winkelcentrum.
Eindelijk zie ik dan de bus aankomen en ik steek mijn hand op. Ik ben doorweekt van de regen en de wind is guur. Het is duidelijk dat de herfst in alle hevigheid is begonnen. Maar in plaats dat de bus zijn vaart mindert raast hij vlak langs me door een diepe plas. Het water spuit op en een golf van vies blubberig regenwater spat tegen me aan. Ik zie de buschauffeur nog zijn hand opsteken als een soort van verontschuldigend gebaar maar ik ben doorweekt. Het water staat me nu letterlijk in de schoenen. Mijn jeans plakt aan mijn benen en ik baal als ene stekker. Ik vloek wat loze woorden naar de bus die me nu al lang gepasseerd is. Ik kom hier niet zo vaak en meteen weet ik weer waarom niet. De bussen rijden hier in de avonduren maar één keer in het half uur, zelfs op een koopavond zoals nu. Dit had me niet overkomen als die rotvent mijn auto niet in de prak gereden had, scheld ik in mezelf, maar weet dat het weinig nut heeft om verder te schelden. Het half gesloopte bushokje geeft weinig beschutting tegen de wind en aangezien ik toch al doorweekt ben hoef ik voor de regen niet meer te schuilen. Er zit niets anders op dan proberen een lift te krijgen.
Op de afslag naar de grote weg staan een paar bomen en geen plassen op de straten. Ik besluit daar maar te gaan liften. De vraag is alleen wie het aan zou durven om een vent van achterin de 30 die er uit ziet als een verzopen kat mee te nemen. Maar keus heb ik eigenlijk niet. Als ik over 20 minuten nog geen lift heb loop ik wel terug naar de bushalte in de hoop dat de volgende bus voor me stopt in plaats van een nieuwe lading slootwater over me heen te werpen. Ik loop naar de liftersplaats en doe mijn jas nog wat meer dicht rond mijn nek. Dit zal echter niet veel helpen voor de kou die ik voel. Het nat van de blubber op mijn jeans en mijn soppende sokken in mijn schoenen zijn koud en de regen blijft met bakken uit de hemel komen.
Ik loop wat heen en weer tussen de bomen in met de hoop dat ik hiervan iets warmer zal worden, maar helaas begin ik het alleen maar steeds kouder te krijgen. Ik ril over heel mijn lichaam. Elke auto die me passeert steek ik mijn duim naar omhoog, maar kan het hen niet eens kwalijk nemen dat ze doorrijden. Ik zie er niet uit en ik ril over mijn hele lijf als een junkie die aan het afkicken is. De tijd verstrijkt en langzaam begin ik terug te lopen naar de bushalte. Maar voordat ik in de buurt van het vervallen hokje ben zie ik de bus al voorbij komen. Altijd is de bus te laat en nu ik hem nodig heb is hij bijna 10 minuten te vroeg. Verdomme, verdomme, verdomme!!
Net voordat ik me omdraai om terug te lopen naar de liftersplaats zie ik de zilvergroene WagonR weer aankomen. Ik geef mezelf weinig kans dat het dezelfde dame is en ze zal vast niet stoppen voor mij. Maar niet geschoten is altijd mis en dus doe ik mijn duim weer omhoog als ik de auto zie naderen. Ze rijdt voorbij maar ik zie haar duidelijk naar me kijken. Ik zie haar kijken in haar achteruitkijk spiegeltje en met een vaart stapt ze op de rem. De banden gieren en ze slipt een klein beetje, maar komt tot stilstand op de vluchtstrook bij mijn liftersplekje. Ik ren al soppend in mijn schoenen naar de auto toe.
De vrouw leunt naar de passagierskant en ik kijk in haar diepe decolleté als zij de deur voor me open doet. “Stap snel in” zegt ze met een hese warme stem. Ik ga naast haar zitten en nog voordat ik iets kan zeggen (laat staan mijn gordel kan omdoen) trapt ze hard op het gaspedaal en schieten we de weg op. Ik kijk haar aan, maar zij houd haar ogen vooruit gericht op de weg. Ik kuch even en bedank haar voor het stoppen. Het duurt even eer ze een antwoord geeft en ik bekijk de vrouw in de tussentijd iets aandachtiger. Ze draagt een rok tot net over haar knieën en daaronder bevinden zich slanke benen gehuld in kousen of een panty. Ze heeft een goed figuur.
“Je hebt lang moeten wachten op een lift” zegt ze terwijl ze opnieuw een auto aan het inhalen is. Haar snelheid liegt er niet om, maar ondanks de neerkletterende regen heeft ze de auto goed onder controle. Dan alsof ze van iets schrikt en geeft me een vluchtige blik. “Man je rilt over heel je lijf” Zegt ze half verbaast. “Ik ben nat gespat door een bus.” Antwoord ik half verontschuldigend. Ze geeft een ruk aan haar stuur en schiet van de linkerweghelft over de rechterweghelft zo de uitrit op. Dan staan we op een bijna verlaten rustplaats. Ze zet de motor uit en zegt met zwoele stem: “Wat jij nodig hebt is warmte, heel veel warmte. Ik ben bang dat je anders nog onderkoelt zult raken hier in mijn auto en dat kunnen we natuurlijk niet hebben.” Ik maak nog even een gebaar van ach het valt wel mee en wil wat zeggen. Maar de kans om iets te zeggen krijg ik niet. Ze legt haar lang gelakte nagel op mijn lippen.
“Ik ben heel goed in warmte geven.” Zegt ze op fluisterende toon terwijl ze over me heen leunt. Haar decolleté hangt voorover en ik heb opnieuw een schitterend zicht. Haar rondingen zijn mooi al zit er nog veel van verborgen. “Eerst moet je die natte kleding maar uit doen.” Zegt ze terwijl ze de rits van mijn jas open doet. Ik leun wat voorover als zij de jas van achter mijn rug weg wilt halen en mijn ogen rusten op die heerlijke borsten van haar. “Wacht even.” Zegt ze dan en stapt de auto uit en haalt iets uit de achterbak. Door de stromende regen en met een plastic zak bij zich komt ze terug de auto in. Uit de zak haalt ze een handdoek en begint mijn gezicht liefdevol te strelen en af te drogen.
Ik begin het al een behoorlijk stuk warmer te krijgen en de ruiten beslaan dan ook al een beetje aan de binnenkant. In mijn broek voel ik dat het niet alleen de temperatuur is die omhoog gaat. Ze streelt met haar sensuele handen over mijn overhemd en begint enkele knoopjes los te maken. Zodra er twee knoopjes open zijn laat ze haar hand in mijn shirt glijden en streelt met haar lange nagels over mijn borst. Met haar andere hand blijft ze knoopjes open maken totdat alle knoopje open zijn. Dan met kleine rukjes weet ze mijn overhemd uit mijn broek te trekken. Mijn pik is al behoorlijk heet en begint behoorlijk knel te zitten in de natte jeans. Als mijn overhemd achter ons is verdwenen op de achterbank gaat ze over mijn naakte lichaam heen met haar scherpe en heerlijke nagels.
Als ze bukt denk ik even dat ze meteen naar mijn kruis zal gaan en het zal haar zeer zeker opvallen dat mijn broek nu een stuk strakker is gaan zitten. Maar ze pakt het handdoekje weer op dat op de grond was gevallen. Ze komt geheel van de stoel af en haar goed gevormde billen zijn zichtbaar door de stof van haar rok heen. Heel zacht ga ik er met mijn hand overheen. Ze kijkt me aan met een tevreden lach om haar knalrood gestifte lippen. Dan grijpt ze met haar hand onder mijn stoel aan een hendel waardoor de stoel naar achteren schiet. Ik schrik van deze handeling maar ze blijft me lachend aankijken. Ze wijst naar de zijkant van de stoel en gebaart dat ik ook deze hendel moet bewegen. Ik snap de bedoeling en laat de rugleuning van de stoel naar achteren vallen. Het scheelt niet veel of deze stoel heeft een lig houding aangenomen.
Ze kruipt voor me op de grond en gaat daar zitten. Dan haalt ze de veters los en trekt mijn natte schoenen en sokken uit. Ze legt het handdoekje over mijn voeten heen en masseert ze droog. “Mmmmm dat voelt lekker.” Mompel ik. Ze schenkt echter geen aandacht aan mijn woorden en gaat door. Haar handen zacht om het handdoekje en over mijn voeten. Vervolgens legt ze haar handen om mijn enkels, haar rode nagels zijn lang maar mijn enkels zijn te dik om deze hierom te sluiten. Met haar handen gaat ze vervolgens over mijn broekspijpen en kruipt langzaam omhoog. Een rilling gaat over mijn ruggengraad. Dit is duidelijk geen rilling van de kou meer, maar van heerlijk genot. Ze gaat op haar knieen zitten en begint mijn broek los te maken. Dan als hij helemaal open staat en mijn lul eindelijk wat vrijheid krijgt groeit hij verder. Er is echter niets op te maken uit haar uitdrukking op haar gezicht of haar dit boeit of niet. Ik kom iets overeind als zij mijn broek naar beneden trekt. Mijn slip laat ze zitten hoewel deze toch wel voor een deel lager komt te zitten en mijn stijve lul zich duidelijk van de bovenkant laat zien. Ze ontdoet me van mijn natte jeans en gaat vervolgens met het handdoekje over mijn benen. Wrijvend en verwarmend gaat ze er overheen en ik voel dat het bloed weer warm door mijn aderen begint te stromen.
Als mijn benen helemaal droog zijn komt ze overeind. Ze kijkt naar mijn lul en dan diep in mijn ogen. De geilheid staat op haar gezicht te lezen en ik weet dat ik haar heel graag diep wil neuken. Ik wil haar kutje diep penetreren en heerlijk diep in haar spuiten. Ondanks het feit dat mijn pik op ontploffen staat hou ik me in en pak haar gezicht vast. Ik druk haar mond ruw op die van mij en laat mijn tong diep bij haar naar binnen gaan. Ik druk haar gezicht hard tegen die van mij en ze snakt naar adem terwijl ik met mijn tong op onderzoek uit ga in haar heerlijke mond. Onze tongen omstrengelen elkaar. Dan als ik zie hoe zij zich over geeft aan mijn kussen duw ik haar hoofd iets naar achteren terwijl ik haar gezicht strak vast hou. “Jij weet mij wel heet te krijgen schatje.” Fluister ik haar toe. Een glinstering staat in haar ogen te lezen. Het is duidelijk dat zij het ook behoorlijk warm heeft gekregen. Ze doet haar blouse uit en ik heb prachtig zicht op haar welgevormde borsten in een kwart bh. Haar tepels komen heerlijk overeind te staan boven de stof uit. Heel zacht glijd ik er overheen met het topje van mijn vingers. Ze sluit haar ogen en gooit haar hoofd naar achteren als ik vervolgens mijn lippen om haar tepels ga. Ik zuig ze heerlijk mijn mond in en uit. Afwisselend van de een naar de ander. Ze pakt de haarspeld en laat haar golvende haar los vallen. Een schitterende bos die zacht over het topje van haar borst glijd pak ik ook in mijn mond en zuig ik met de tepel naar binnen.
Met mijn hand ga ik over de rok heen en strijk haar kousenbenen. Zacht als zijde streel ik haar en ga steeds hoger en hoger. Ik doe haar rokje wat omhoog en laat mijn hand hoger glijden. Mijn verbazing laat een kleine lach ontsnappen als ik bemerk dat zij geen slipje draagt. Ik leun naar haar hoofd toe met mijn hoofd en fluister haar in haar oor: “Zonder broekje wordt je ook nog koud, daar moet nodig wat aangedaan worden.” Ze knikt heftig dat ze het helemaal met me eens is. Ze kruipt op mijn schoot en pakt meteen mijn lekkere stijve uit mijn slip. Ik voel hoe nat ze is en ik glij in een keer bij haar naar binnen. Toch als ik helemaal door wil stoten voel ik enige weerstand. Ze gaat iets verzitten en glijdt dan zonder mijn hulp helemaal diep op mijn paal. De ramen beslaan als we samen beginnen te hijgen en zij mij heerlijk berijdt. Ze neemt er duidelijk de tijd voor, maar mijn lul staat al op ontploffen en na enkele stoten kom ik al diep in haar grotje klaar. “Ohhhhhhhhhh jaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmm heerlijk vrouwtje. OOOOOOOOh jaaaaaa daar warm ik van op. Mmmmmmmmmm jaaa oooooooh OOOOOOOH JAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH.!!” Zij kreunt mee en laat haar hand over mijn ballen glijden tijdens de ontlading. Even ben ik bang dat ze wat teleur gesteld zal zijn door mijn snelle ontlading, maar ze kijkt me nog steeds geil aan en blijft op mijn lul rijden.
Net als ik denk dat mijn lul zal verslappen weet zij hem met haar heerlijke kutspieren weer zo te omsluiten dat hij opnieuw tot een heerlijke paal herrijst.
Haar kreunen wordt steeds zwaarder en heviger. “Oh jaaaaaaa, mmmmmmm wat een heerlijke lifter ben jij zeg! Ohhhhhhh jaaaaaaaa heerlijk die lekkere lul van jou in mijn kutje!” Ik pak haar beide borsten in mijn handen en begin ze te kneden met volle overgave. Ik glij in en uit haar heerlijke hete kut en voel haar sappen langs mijn ballen stromen samen met mijn eigen sperma dat ik er zojuist heb ingepompt. Het geil loopt langs onze benen en ik voel dat mijn lul weer snel op groot formaat overgaat in jouw hete kut. De stoten worden weer krachtiger en ik glij tot helemaal je baarmoeder terwijl mijn ballen tegen je lekkere kontje aanslaan. Ik glij met mijn handen onder je billen door en beroer je spleetje. Mijn vinger gaat op en neer op het tempo van mijn lul in je kutje. Dan ga ik langzaam over je aarsje en voel dat deze dit niet ongewend is. Ik duw mijn topje van mijn vinger er in en jij kreunt nog harder. “OOOOooooooooooooooooh jaaaaaaaa mmmmmmm neuk me diepppppppppp! Jaaaaaaaaa lekker strak zo!!!!!!! Oooooooooooooooooooh toe maar liftertje van me!!!” Ik voel je rillen door heel je lichaam en ik duw mijn hele vinger diep in je. Mijn geilheid sputtert in mijn ballen en ik voel dat ook ik nog een keer ga komen. Dit keer komen we samen gillend klaar. “JAAAAAAAAAAAAAAAAA OOOOOOOOH JAAAAAAA MMMMMMMMMMMMMMMMMMM OOOOOOOOOOOH AAAAAAAAAHHHHHHHH OOOOH MMMMMMMM!!!!!!!” Gillen we in koor.
Hijgend valt ze tegen me aan met mijn lul nog diep in haar kut. “Oh liftertje, je bent geweldig.” Zegt ze zacht. Ze streelt mijn gezicht en plaatst een diepe kus in mijn mond. Dan klimt ze van me af en gaat weer op de chauffeursstoel zitten. Ze probeert haar gekreukelde rokje weer wat recht te trekken en doet haar blouse weer aan. “Waar wilde je eigenlijk naar toe?” Vraagt ze me terwijl ze de auto weer start.
Aantal keer gelezen:
607
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)