Spannendverhaaltje.nl

De lift

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland meer verhalen van Jacob van Holland De lift
   
Martijn rechtte zijn stropdas toen hij op de lift wachtte. Hij voelde zich behoorlijk opgelaten. Hij had zodadelijk een sollicitatie, zijn eerste sinds hij zijn graad haalde. Alles gebeurde zo snel… Nauwelijks een week geleden lag hij dronken uitgevloerd op zijn bed in de bekrompen campus-kamer, en nu was hij strak in het pak en stond in de exorbitant luxueuze lobby van de KLM, een van de grootste bedrijven van de stad.
Een zwartharig meisje, dat later Betty bleek te heten, zuchtte verveeld terwijl ze ook wachtte op de lift. Ze voelde de onplezierige sleur van een nieuwe werkdag op haar schouders. Een volgende dag van woedend rinkelende telefoons, lastige klanten die maar door bleven zeuren en de eindeloze plastic glimlach op het gelaat van de medewerkers. Haar leven was verstrikt geraakt in het vacuüm van de monotone steeds terugkerende dagelijkse problemen. Ze had al zes maanden lang geprobeerd iets beter te vinden, maar met de hedendaagse krapte op d arbeidsmarkt wou het niet echt lukken, en ze verdiende hier in elk geval meer dan bij een uitzendbureau.
Martijn hoorde iemand achter zich zuchten en draaide zijn hoofd en zag achter zich een knappe zwartharige jonge vrouw die vermoeid keek naar de cijfers die de reis van de lift aangaven. 
Ze was iets kleiner dan hij, met zwart haar en een leuk snoetje. Ze droeg een simpele korte blauwe spijkerrok en een crèmewitte bloes. Martijn lachte naar haar over zijn schouder.
Een jongeman in kostuum lachte naar haar. Het kostuum paste hem niet helemaal goed, het colbert was hem te groot. Hij was een stukje groter dan zij, hij had steil haar en een vriendelijk gezicht.
Zijn glimlach leek echt en ongeveinsd. Ze dacht dat hij hier op bezoek was of een nieuwe medewerker was. Ze lachte teug naar hem. De lift kwam aan, de deuren gleden open en beiden stapten de lift in.
Irma liep met vlotte passen naar de lift. Ze was wat laat, maar ze wilde niet rennen. Laat ze maar wachten. Haar hoge hakken tikten een snel staccato op de marmeren vloer. De liftdeuren gleden net dicht toen ze vlak bij was.
"Wacht even!" riep ze op gebiedende toon die geen tegenspraak duldde.
Kennelijk was ze gewend bevelen uit te delen en dat daaraan gehoorzaamd werd.
Martijn reikte van binnen uit naar de deuren en deed zijn hand ertussen, de deuren gleden weer open en Irma schoof vlot de lift in.
"Dank je." Zei ze op koele toon. "De 23e graag." Martijn drukte op het knopje van de etage waar ze heen wilde. Er stond een jonge vrouw met zwart haar in de andere hoek van de lift die duidelijk verveeld uit haar ogen keek.
Ze was een jonge vrouw in een blauwe rok en een witte bloes en stond tussen Martijn en haar in. Dit was de jongeman die voor haar de lift vastgehouden had. Ze stond aan de andere kant van de lift, zoals iedereen dat deed. Je ging niet naast iemand staan, tenzij je hem kende of dat het door drukte wel moest.
De lift deuren gleden opnieuw dicht en Betty zuchtte opnieuw. Ze was nog maar een paar etages verwijdert tussen haar en een acht uur durende werkdag. Ze zou elk saai monotoon moment ervan ondervinden, en morgen opnieuw dezelfde sleur ondergaan.
Als ze nog maar een snipperdag over had gehad. Als er maar iets zou kunnen gebeuren, zoals dat het kantoor zich vulde met giftig gas van een of andere terrorist. Iedereen zou het gebouw moeten verlaten. Betty lachte in zichzelf, denkend aan alles dat ze zou kunnen doen op een vrije dag. Ze lachte opnieuw, maar niet naar Martijn. Hij realiseerde zich dat hij in gedachten naar het meisje stond te staren, en snel probeerde hij zijn gedachten te richten op de sollicitatie die hij in tien minuten had. Nog zes... vijf... vier etages, en hij…
De lift stopte abrupt. Een rood lichtje knipperde op het paneel waar de drukknopjes op zaten. Gedurende enkele seconden zweeg iedereen. Martijn keek naar het paneel dat de etages aangaf en zag dat de lift stilstond tussen de 18de en 19de etage. Irma staarde chagrijnig naar het lichtje. Alweer oponthoud. 
Betty keek op en ze zachtjes "Ja…."
"Wat is er gebeurd?" vroeg Martijn.
"De lift staat stil." antwoordde Irma koeltjes. "Geen paniek"
"Ik heb een sollicitatie in vijf minuten...Dat gaat zo de mist in!" stamelde Martijn.
"Ga eens opzij!" zei Irma en duwde Martijn opzij en drukte op de knop van de intercom. Ze zei: "Hallo? "
Er was doodse stilte gedurende een moment. Dan antwoordde een klein stemmetje"Hallo?"
"Hallo. Onze lift is ermee gestopt." Zei Irma honingzoet.
"Hu oh. In welke lift zit U?"
"Hoe zou ik dat moeten weten? U bent toch de technicus?"
"Er staat een nummer bij de deuren..."
"Ik zie het! Acht! We zitten in lift acht!" riep Martijn.
"Okee dan. Ik kijk het na en schakel de technische dienst in. Is iedereen in orde daar?" 
Irma keek snel naar de anderen. De jongen leek in zijn schik dat hij het nummer van de lift had gezien, en het meisje leunde tegen de achterkant met en onzekere lach op haar gezicht.
"Ja, iedereen red het wel. Hoe lang zal dit gaan duren?"
"Ohw. Uh… De technische dienst is niet zo vlot. Ik schat niet meer dan een uur."
"Schitterend." Zei Irma zuur, en trok haar GSM uit haar tas. Vlot tikte ze enkele nummers in. "Gert? Met Irma. Kan je me verstaan? Ik zit vast in de lift. Begin maar vast, ik kom straks wel." 
Ze mikte de telefoon terug in haar tas en opende haar laptoptas, haalde het ding eruit en startte hem op. Martijn schraapte zijn keel. "He, ik ben mijn telefoon vergeten, en ik heb zodadelijk een sollicitatie, mag ik jouw..." 
Irma schoot hem een ijzige blik toe en ging in een hoek op de grond zitten, hem duidelijk negerend. "Hier, gebruik de mijne maar" zei Betty en overhandigde Martijn haar GSM.
"Dank je." Lachte Martijn nerveus, en nam de roze telefoon van haar aan. Hij ging op de grond zitten en zocht in zijn zakken naar het briefje net het nummer en deed zijn gesprek.
"Hallo, mijn naam is Martijn van Vloten."
Hij maakte zijn gesprek af en gaf de telefoon terug aan Betty. Ze ging naast hem zitten en schudde hem de hand en lachte breed.
"Ik ben Betty."
"Ik ben Martijn. Aangenaam, Betty. Werk je hier in het gebouw?"
"Jah."
"Kom je nu ergens te laat voor of zo?"
"Ja!" lachte Betty, "Ik ga te laat komen. En het is niet mijn schuld. Ha!" en ze lachte breed.
Martijn keek haar vragend aan. Ze zei:" Ik heb een hekel aan mijn baan."
"Oh. Sorry..."
"Dat is niet jouw schuld..." Ze lachte opnieuw naar hem. Martijn begon zich wat onzeker te voelen onder de situatie onder haar onderzoekende blik. "Is het jouw schuld wel dan, Martijn?" Giechelde Betty.
"Uhhh... Ik denk van niet eigenlijk..." Martijn lachte weer, hij vond haar leuk.
"Je zit vast in de lift. Daar kan ik toch niets aan doen! " lachte Martijn.
Irma keek op van haar laptop. Irma maakte onder het naar hen kijken een snelle berekening, en klapte haar laptop dicht.
"Ik geef jullie elk 100 euro als jullie nu met elkaar gaan neuken." De humeurige blonde vrouw in de hoek had iets gezegd. Martijn en Betty keken haar aan, licht geschokt. Gedurende enkele seconden heerste er een diepe stilte in de lift. "Pardon, wat zei je?" vroeg Betty.
" Ik geef ieder 100 euro als jullie met elkaar gaan neuken, hier en nu" Zei Irma onbeschroomd.
"Wat?" vroeg Martijn, volledig in de war. Irma deed een greep in haar tas en trok haar portefeuille eruit. Langzaam en bewust haalde ze twee nieuwe knisperende honderd-euro biljetten uit haar portefeuille en legde die op de vloer voor haar.
"Ik begrijp je niet..." protesteerde Martijn.
"Het is heel simpel. Dit..." Irma wees op de biljetten die op de grond lagen, "Is voor jullie. Om ze te mogen nemen moeten jullie nu hier met elkaar gaan neuken"
"Waarom doe je dat?" vroeg Betty achterdochtig.
"Kijk. We zitten hier vast. Ik verveel me. En jullie twee zouden het later toch wel met elkaar gaan doen. Geef het maar toe, jongeman, je zou haar net om haar nummer gaan vragen, toch?"
"Nou..." mompelde Martijn en keek naar Betty.
"En jij..." zei Irma tegen het meisje, "Jij zou hem je nummer gegeven hebben, is het niet?" Betty haalde haar schouders op en lachte nerveus naar Martijn.
Dan vervolgde Irma "Dus ik help jullie meteen maar naar het interessante gedeelte. Wat dacht je ervan?"
"Umm..." Aarzelde Martijn en keek naar het geld, en draaide zich naar Betty, "Zou jij..."
"Ben jij..." onderbrak Betty hem, ongelovig kijkend. Ze keken naar elkaar. Martijn grinnikte ondanks zijn zenuwen. Betty's lippen waren samengetrokken in twijfel, maar er was ook een blik van schalksheid in haar ogen.
"Nou, kom op, ja of nee?" drong Irma ongeduldig aan. Martijn keek haar aan.
"Ik bedoel, ik doe het als zij..." begon hij.
"Natuurlijk wil jij wel. En jij?" Ze keek Betty nadrukkelijk aan.
"Okee." Zei Betty, bijna uitdagend. Ze giechelde nerveus, boog zich voorover en raapte het geld op. Martijn keek met onverholen geboeidheid naar haar.
"Goed." Zei Irma, en lachte naar hen beiden. Betty stak op speelse manier een van de biljetten in Martijn’s borstzak, alsof het een pochetje was. Martijn stond stil en sloeg haar grinnikend gade.
"Enne... wat nu..." mompelde Martijn verdwaasd, en keek naar Betty.
"Kus haar." Zei Irma, geveinsd geïrriteerd. Ze voelde zich in haar nopjes met zichzelf, en schoof haar tas met de laptop opzij, en ging met haar rug tegen de muur in en wat comfortabeler positie zitten. "Kus hem." zei ze lachend naar Betty.
"Weet je het zeker?" vroeg Martijn aan Betty.
"hoezo? Heb je een SOA of zoiets?" vroeg Betty en schopte haar schoenen uit en begon haar kousen uit te trekken.
"Ik, uh nee... het is... heb je geen verkering of zo?..." Martijn's tong leek zijn mondholte volledig te vullen. Hij wist niets meet te zeggen toen Betty de knoopjes van haar bloes begon los te maken, en hem haar blauwe BH toonde.
"We hebben niet de hele dag hoor maatje." Onderbrak Irma, "We zijn nu al tien minuten verder. Laat eens zien wat je hebt."
 
Betty stak haar hand uit en gleed onder Martijn's colbert, en toen ze die over zijn schouders schoof en het hem uittrok raakten hun lichamen elkaar gedurende een kort moment, en daarmee verdwenen alle twijfels die Martijn had mee naar de vloer. Betty zag de blik in zijn ogen veranderen en hij begon zijn stropdas loss te maken. Ze lachte ondeugend toen hij zijn handen op haar heupen legde en haar tegen zich aan trok.
Zijn hoofd kantelde wat opzij toen hij zijn lippen op de hare drukte. Toen ze haar mond wat open deed vond ze zijn tong en voelde hoe zijn piemel tegen haar buikje hard aan het worden was. Haar maag fladderde zenuwachtig, ze had nog nooit eerder met iemand in een lift gevrijd, laat staan terwijl er iemand toekeek, en de manier waarop Irma naar ze keek wond haar op.
Martijn stapte uit zijn schoenen en zijn hand ging naar Betty's borsten. Hij draaide met zijn rug naar Irma en drukte Betty tegen de wand van de lift. Ze trok zijn shirt omhoog uit zijn broek toen hij haar hals begon te kussen terwijl hij haar stevige jonge borsten genietend kneedde.
Betty zag hoe Irma naar ze keek en Martijn drukte haar met haar rug tegen de wand, en ze uitte een zachte kreun en beet zachtjes op haar onderlip. Irma had nergens anders naar kunnen kijken, zelfs als ze dat gewild zou hebben. Martijn zijn hand gleed onder Betty's BH, hongerig haar stevige en veerkrachtige ronde borsten betastend terwijl zijn lippen de zachte lijnen van haar nek volgden. Ze sloeg een van haar benen om hem heen en trok hem tegen zich aan en ze rommelde aan de knoopjes van zijn shirt. Martijn’s handen lieten haar borsten een moment los, en schoof haar BH omhoog.
Hij greep haar bij haar stevige billen en tilde haar voeten van de gronden drukte haar rug tegen de wand zodat ze zijn keiharde piemel tegen haar buikje voelde. Martijn gromde zachtjes toen hij tegen Betty haar gladde warme huid gleed. Dan sloeg ze beide benen om hem heen en voelde zijn sterke handen haar ondersteunen.
Irma was onder de indruk. Martijn en Betty waren nu echt goed op dreef en Irma voelde hoe de erotische hitte zich ook door haar lichaam verspreidde, haar oren en wangen warm en rood blozend. Ze kreeg beslist waar voor haar geld< dacht ze. Langzaam gleed haar hand in haar slipje toen ze toekeek hoe Martijn zichzelf tegen Betty aandrukte. Met opgehitste blikken in haar ogen keek Betty naar Irma en die raakte vervuld met zinnelijke begeerte. Betty drukte zich vrij van de wand en Martijn zonk op zijn knieën, en hield nog steeds haar billen vast. Ze gleden naar de vloer en begonnen opnieuw een aanval op elkaars kleding. Betty trok Martijn's shirt van hem af en hij greep onder haar rokje, en probeerde het haar uit te trekken terwijl zij worstelde met zijn riem.
Hierna besloot Martijn de controle te nemen en greep haar beide polsen, en drukte ze tegen de wand boven haar hoofd, Betty vastklemmend op haar plaats. Hij boog zich voorover en kuste haar stevig, en drukte zijn tong in haar mond. Ze kronkelde onder hem, probeerde uit zijn greep los te komen, maar hij was een stuk sterker.
"Lig stil." Hijgde Martijn. Hij verplaatste zijn gewicht en probeerde haar beide polsen met een hand vast te houden, zodat hij haar helemaal naakt kon ontkleden. Het lukte haar een hand vrij te krijgen en ze drukte met haar arm tegen de wand en rolde zich om, bovenop Martijn, en zat met haar knieën weerszijden over hem heen.
"Lig jij maar stil." Hijgde ze, haar ogen vlammend. Martijn genoot van het beeld van het knappe dat op hem zat, met maar een doel voor ogen. Haar zwarte haar was in de war, zwaaiend in donkere plukken om haar knappe gezicht. Een van haar borsten hing uit haar verfomfaaide BH, zacht en rond, schurend tegen de blauwe stof. Haar tepels stonden hard en recht omhoog, parmantig en roze. Haar buikje ging op en neer op het ritme van haar gejaagde ademhaling, en de spieren in haar gebruinde benen spanden en ontspanden zich toen ze zich inspande hem onder zich gevangen te houden.
Martijn keek naar haar op en deed of hij tegenstand opwierp. Ze nam de gelegenheid te baat en maakte zijn riem los. Verwoed probeerde ze zijn rits naar beneden te trekken, en greep de zoom van zijn broek en trok die samen met zijn ondergoed zo ver als ze kon naar zijn voeten terwijl ze nog steeds bovenop hem zat. Zijn piemel sprong tevoorschijn toen ze zijn kleding opzij trok, recht en hard. Zonder een spoor van aarzeling schoof ze zich langs zijn benen naar beneden en stortte haar mond over zijn trillende piemel heen.
"Ohhhhhh!" gromde Martijn met wegdraaiende ogen toen Betty's natte hete mond zijn trillende en schokkende piemel omsloot. Ze keek naar hem omhoog, haar knappe gezicht en haar ogen hongerig, en hij keek toe hoe zijn piemel diep in haar mond verdween. Zijn hand gleed over haar satijnzachte schouders en vonden de sluiting van haar BH, en maakte die los. Ze glipte het ding behendig van haar schouders af zonder met haar mond het contact met zijn piemel te verbreken. Martijn hapte naar adem terwijl haar tong rond zijn koppende eikel gleed.
Irma had niet verwacht dat ze zo enthousiast zouden zijn. Orale seks was geen vereiste bij haar betaling van 100 euro, maar het zag er naar uit dat Betty niet alleen heel goed wist wat ze aan het doen was, maar bleek er net zoveel plezier aan te beleven als Martijn. Betty's lippen waren nat, haar ogen gesloten en haar wangen hol getrokken toen ze met haar lippen dichter bij Martijn`s huid kwam, zijn piemel dieper in haar keel trekkend. Martijn lag krachteloos achterover op de vloer, en Irma was verrast door het gevoel plotseling jaloers te zijn op Betty. Maar al snel wilde Betty meer.
Ze kwam omhoog en reikte naar haar portefeuille en nam er een condoom uit, ze gooide het op zijn borst en ondertussen trok ze haar slipje uit. Martijn had nog maar nauwelijks het condoom helemaal afgerold rond zijn stuiptrekkende piemel toen Betty een been over hem heen sloeg en naar beneden reikte en haar door en- doornatte kutje gretig over zijn piemel heen sliet zakken.
Beiden uitte een luide grom, en Irma liet ook een grom horen, en ze liet een vinger in haar doorweekte kutje glijden. Ze keek toe hoe Betty heupwiegend over Martijn heen ging toen ze over hem heen knielde, zijn handen rond haar middel, haar tegen zich aan trekkend. Ze begonnen te bewegen, samen met hijgende ademhaling. Betty uitte een zachte hoge kreun bij elke stoot. Martijn keek op naar haar, en genoot van de roodblozende huid van haar op en neer bonzende borsten. Toen hun snelheid nog verder toenam greep Betty de handrail van de lift, en leunde achterover om zijn piemel nog dieper in zich te krijgen.
"Ohh kut!" gromde Martijn.
"Oh ja?" kreunde Betty als antwoord, haar rug gebogen. Een van haar handen geep haar borst, terwijl de ander naar haar hunkerende clitoris gleed.
"Oh God ja!" gromde Martijn en voelde hoe zijn eikel keer op keer tegen haar baarmoedermond duwde, en zijn tenen stonden krom van genot. De eerste die klaarkwam was Irma, toekijkend hoe de twee elkaar furieus neukten, geen halve meter van haar verwijdert. Ze had twee vingers diep in haar drijfnatte kutje, en hapte naar adem toen haar orgasme haar overspoelde. Martijn keek naar haar en zag hoe Irma's hand in haar slipje bewoog en voelde zich over de rand van een wereldorgasme rollen.
"Oh god ik kom!" kreunde hij, en dreunde met zijn heupen tegen die van Betty.
Zijn hele lichaam begon te schudden toen Betty’s geluidjes hoger en harder werden en ze haar hoofd achterover in haar nek wierp. Op dat moment kwamen ze samen klaar, grommend en schuddend en langzaam verminderde het tempo van hun bewegingen toen ze neerdaalde uit hun orgasme.
Na een kort moment gleed Betty van Martijn af en voelde hoe de blos van het orgasme over haar hele lichaam heen trok. Ze giechelde en keek hoe Martijn zijn piemel nog steeds aan het naschokken was, rechtop in de lucht. Irma’s gezicht was rood aangelopen, en ze lachte naar Betty.
"Wat kan ik jullie laten doen voor nog eens 100 euro?" vroeg Irma, nog steeds buiten adem.
Betty en Martijn keken elkaar aan… (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar jacobvanholland@netscape.net)
Aantal keer gelezen:
929
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)