Spannendverhaaltje.nl

De Lekkende Wasmachine

-
21-10-2010
Daar begon het allemaal mee

Stella was verpleegster. Ze werkte op de eerste hulp en had daarom onregelmatige werktijden. Ze was vrij tot de volgende middag en had net het wasgoed in de machine gedaan en toen zij dan ook de lekkage ontdekte belde ze mij meteen. Stella is tweenveertig, knap en ijzingwekkend precies op haar lichaam en heeft daardoor nog het figuur van een meid van vijfentwintig. Ze ziet er dan ook behoorlijk geil uit met dat strakke lichaam en haar fantastische tieten. Bovendien heeft ze ook een heerlijk strak kontje en een paar ogen die je lul meteen laten steigeren als ze naar je kijkt.

Ik kwam haar woning binnen en liep meteen met haar door naar de zolder waar die wasmachine van haar stond. Ik keek er eens even naar en zag al snel wat het probleem was. Een gescheurde slang, dus inkorten maar. Een kwartiertje later was ik klaar en nadat Stella de boel had droog gemaakt, vroeg ze aan mij: En nu wil jij zeker een kop koffie. Ik knikte bevestigend, terwijl ik mijn gereedschapkist weer opruimde. Ze liep intussen al voor me uit naar de eerste etage, terwijl ze zei: Oh ja, kun jij meteen nog even naar de airco in de slaapkamer kijken? Ik vroeg wat er daar dan mee aan de hand was. Nou, het lijkt wel alsof die niet aanslaat, antwoordde ze en liep haar slaapkamer nu binnen.

Ik liep nu ook haar slaapkamer binnen en trok het klepje van de display van de airco open en zag daar niets bijzonders. Toen zette ik de thermostaat wat lager en dat ding sloeg meteen aan. Ook hoorde ik de warmtewisselaar zoemen en dacht meteen dat er iets niet klopte. Ik draaide me dan ook om en keek toen even wat verrast van wat ik nu zag. Stella stond met haar rug naar mij toegekeerd en met haar legging van haar kont afgetrokken tegen haar kledingkast aan.

Terwijl ze haar armen en benen gespreid had, zei ze zachtjes: Wil je hier ook even naar kijken? Ik voel zoveel hitte hier beneden. Ik weet niet hoe ik dat op moet lossen! Ik liep langzaam in haar richting en kreeg meteen een stijve! Wat een prachtige reet had ze toch! Mooi strak, iets naar achteren wijzend, waardoor haar billen net boven de rand van die legging uitstaken, zodat zij er hierdoor nog uitdagender uitzag. Ik begreep meteen dat er die dag niet veel voor de televisie gehangen zou gaan worden.

Je weet dat ik je overal mee help, Stella, zei ik zo neutraal mogelijk. Ik ging nu achter haar staan en legde een hand op een van haar billen. Ohhh Sjaak, dit is zo lekker, beantwoordde ze mijn streling. Ik vertelde haar dat wij de koffie maar even moesten laten voor wat die was en terwijl ik zo achter haar stond, pakte ik nu haar geweldige tieten beet en kuste haar in haar nek en achter haar oor. Mijn tong maakte daar cirkeltjes en Stella begon nu te hijgen en te trillen. Jezus, wat was die meid heet!

Ze drukte haar mooie kont tegen mijn kruis aan en zei: Ik wil je Sjaak. Ik wil met je neuken! Wil jij met me neuken? Dat was dus wel de stomste vraag van de laatste jaren, die ik gehoord had. Natuurlijk wilde ik met haar neuken. Dat wilde ik trouwens al sinds de dag dat zij onze buurvrouw was geworden. Ik wil niets liever Stella, maar wat verwacht je van mij? vroeg ik aan haar. Ze draaide zich plotseling naar me om en ik zag nu twee oneindig geile ogen. Heel strak en diep, keek ze me in mijn ogen aan. Vervolgens kwam ze met haar lippen heel dicht bij me en zei: Ik wil dat jij me verschrikkelijk lang en hard neukt! Ik wil heel diep genaaid worden, zodat mijn kut dan straks schraal aanvoelt. Ook wil ik dat je lul diep in mijn keel komt, zodat mijn kaken dan kramp krijgen en ik wil hard door je in mijn kont genaaid worden, totdat ik daar niet meer op kan zitten! Ik wil je tong diep in mijn mond, kut en aars hebben. Ik wil op jou klaarkomen, zoals ik nog nooit ben klaargekomen

Ik voelde aankomen dat dit een groter klusje ging worden dan aan die wasmachine. Ik pakte haar hoofd vast en perste mijn tong diep in haar mond. Gulzig nam ze hem op en begon ze met haar tong een wild gevecht met die van mij. Ondertussen pakte ik haar linkerborst beet en begon die te kneden, terwijl mijn andere hand zich vermaakte met haar prachtige kont. Haar handen voelde ik intussen over mijn rug dwalen en afdalen in de richting van mijn heupen. Daar aangekomen, nam ze meteen de snelweg naar mijn kruis , waar ze meteen aan mijn op springen staande lul voelde en die ze dan ook meteen begon te strelen. Ik begon haar truitje omhoog te trekken en zij hielp me daarbij een handje en even later stond ze met naakt bovenlichaam tegen me aan. Zij trok mijn shirt over mijn hoofd en voelde ik voor het eerst onze hete lichamen tegen elkaar aankomen. Adembenemend was wel het beste woord voor het gevoel dat nu door mijn lichaam heen joeg.

Stella ging door haar knien heen en begon zonder omhaal mijn broek van mijn kont te trekken. In een oogwenk stond ik in mijn blote kont voor haar. Ze keek aandachtig naar mijn recht vooruit wijzende paal, keek me nog eens aan en liet toen mijn eikel langzaam in haar mond verdwijnen. Meteen al zag ik sterren voordat ik goed en wel besefte wat er nu met mijn jongeheer gebeurde. Opeens begon ze hard met haar hoofd naar voren te bewegen en perste zij haar mond over mijn toch al niet te kleine lul heen. Ik voelde dan ook hoe mijn eikel in haar keelgat drukte. Ze bleef echter doorstoten totdat ik voelde hoe haar lippen mijn onderbuik raakten. Godallemachtig wat en gevoel was dat! Ik pakte haar hoofd beet met mijn beide handen en nam de regie nu van haar over.Ik begon haar nu met langzame en diepe halen in haar keel te neuken. Ze begon te grommen en te kreunen. Naar beneden kijkend zag ik het kwijl langs mijn lul uit haar mondhoeken naar haar kin druipen. Haar ogen stonden wijd open en haar neusvleugels trilden, terwijl ze nog steeds op haar knien zat en een hand in haar kruis had gestoken. Toen ik dat zag, stopte ik en trok mijn paal uit haar mond. Ik tilde haar zonder iets te zeggen op en legde haar voorover op haar bed neer. Daarna begon ik haar legging en slipje uit te trekken en kuste tegelijkertijd haar mooie kont. Toen haar benen vrij waren, spreidde zij die heel wijd en drukte ze haar gezicht in het matras. Ik liet mijn tong nu door haar bilspleet glijden en rook daar een frisheid, die vermengd was met de geile geur van een zeiknatte kut!

Ik liet nu een vinger door haar kutgleuf glijden en Stella begon meteen gesmoord te kreunen. Ze draaide met haar reet in het rond en begon vervolgens naar mijn vinger te stoten met haar bekken. Deze vrouw was toch zo geil! Dit zou wel eens hard werken worden voor me! Ik draaide haar om, waardoor zij op haar rug kwam te liggen en gleed met mijn mond tussen haar benen, waar ik voorzichtig aan haar kutlippen begon te likken, die inmiddels al flink glinsterden van het geil dat er uit droop. Langzaam maar zeker verdween mijn tong steeds dieper in haar kut. Ze draaide haar bovenlichaam nu zo, dat zij onder me kwam te liggen en begon meteen weer aan mijn eikel te zuigen en mijn ballen te masseren. Ik liet mijn onderlichaam wat verder zakken en zij stootte met haar hoofd omhoog, mijn paal tegemoet en kwam hierdoor weer diep in haar keel terecht. Afwisselend keihard aan mijn lul zuigend en heel diep, bijna kokhalzend zelfs, liet ze mijn schacht weer in haar keel verdwijnen en zo lagen wij elkaar dus in standje negenenzestig te verwennen.

Ik gleed nu als een waanzinnige met tong heen en weer. Dan over haar harde kittelaar en hem dan weer diep in haar kut stekend. Tegelijkertijd duwde ik stiekem mijn middelvinger tegen haar aars aan. Langzaam voerde ik de druk daar wat op en na een tijdje zat ik met mijn vinger in haar reet. Dieper! Duw je vinger nog dieper in mijn kont! hoorde ik haar nu onder me kreunen. Meteen begon ik haar nog steviger met mijn middelvinger te bewerken en pompte die nu in een stevig tempo in en uit dat strakke kontgaatje van Stella, terwijl ik tegelijkertijd haar klit met mijn tong bewerkte. Stella begon hierdoor steeds heftiger te krampen en te schokken. Ik voelde dan ook dat haar eerste orgasme niet lang meer zou uitblijven en ging dan ook in hetzelfde tempo door.

Ohhh jhhhhh! Ik kmmmmm! gilde ze het opeens uit. Meteen ook spoot er een straal vocht uit haar kut, recht in mijn mond en tegen mijn gezicht aan. Heerlijk, een spuitende buurvrouw, dacht ik, er geil van wordend. Bingo! Nu twee vingers in mijn kut en vinger me dan hard! riep ze nu naar mij. Ik wil het nog harder! Kom en naai me met je vingers! Ik drukte nu twee vingers in haar kut naar binnen en begon die nu van beneden naar boven daarin te bewegen. Steeds verder voerde ik het tempo op en er kwamen hierdoor nu soppende geluiden uit haar kut. Stella spreidde meteen haar benen nog meer en trok ook haar knien zo hoog mogelijk op, waardoor haar kut nu wijd open voor me lag. Als een waanzinnige begon ik haar nu zo hard mogelijk te vingeren en ik merkte dat Stella dit zeer kon waarderen. Jhhh rrrrgghh! brulde ze het nu uit. Naai mijn kut dan! Meteen ook kwam er weer een flinke lading van haar vocht naar buiten gespoten, terwijl ik haar nog steeds bleef vingeren. Het spatte echt alle kanten op en haar hele bed werd er zeiknat door.

Nadat Stella weer een beetje bijgekomen was na dit overweldigende orgasme, draaide zij zich naar me toe en zei: Ik wil je lul nu in mijn kutje hebben Sjaak. Mijn inmiddels staalharde paal werd nog steeds door haar gemasseerd en gelikt. Ze zoog weer op mijn eikel en ik wist dat dit niet lang meer kon duren. Ik ging dan ook snel tussen haar benen zitten en zette mijn eikel tegen haar nog steeds drijfnatte kut aan. Ik duwde hem steeds verder bij haar naar binnen en Stella begon al snel weer te hijgen van genot. Haar ogen waren weer wijd opengesperd en met haar onderlichaam naar mij toe stotend, verdween mijn lul tot diep in het binnenste van haar kut. Wat dan ook een heerlijk gevoel was en wat een stomend heet en geil wijf was ze toch!

Ohhh Sjaak! Naai me! Neuk me hard en lang! gilde ze naar me. Ik pakte haar benen, vlak onder haar heupen beet en begon haar nu met regelmatige stoten te neuken. Langzaam voerde ik het tempo steeds verder op, er intussen wel voor zorgend dat die stoten zo diep mogelijk bleven. Opeens trok Stella mij over zich heen, zodat haar benen hierdoor over mijn schouders kwamen te liggen. Ik vond haar mond weer met mijn tong en wij begonnen al neukend, elkaar heftig te tongen. Ze gromde daarbij weer diep, greep mijn kont vast en zette haar nagels diep in mijn vlees. Jhh, naai me hard! Naai mijn kut! Oh Sjaak, ram die paal van je in me! Ik wil dat je me misbruikt! Laat me jou slet zijn. Jou eigen hoer!Ja, jij bent mijn neuk teef! Jou geile kut is van mij! Voel maar eens wat er nu in je kut gebeurt! riep ik haar oor. Ik begon nu als een gek diep in haar kut te pompen met mijn dikke lul en voelde mijn zaad omhoog komen. Ik ga spuiten! Ja, ik spuit je vol! Ohhhhhrrrrggg! brulde ik toen ik klaarkwam. Zo was ik zelfs nog nooit klaargekomen. Ik trilde dan ook over mijn hele lichaam en schokkend spoot ik mijn zaad diep in haar kut. Tegelijkertijd begon ook Stella weer hevig te schokken met haar onderlichaam, wat aangaf dat zij ook weer een orgasme aan het opbouwen was. Sissend en grommend keek ze mij met een geile blik aan.

Jhhh, ik kmmmmmmm wwwr! gilde ze het opeens uit en ik voelde haar kut verkrampen en samentrekken, terwijl ik het laatste zaad uit mijn lul voelde spuiten. Godallemachtig wat was deze buurvrouw ver boven mijn verwachting. Ik trok mijn lul terug en onder begeleiding van zwaar hijgende en piepende geluiden, kwam er weer een fonteinlading kutvocht uit de krampende kut van Stella naar buiten gespoten. Ik sloeg even met mijn lul op haar klit en het vocht spatte weer alle kanten op.

Nadat we hijgend tegen elkaar aan waren gaan liggen en zo wat tot rust probeerden te komen, zei Stella: Allejezus Sjaak, dit was zo heerlijk. Ik ben in lange tijd niet meer zo lekker klaargekomen. Ik ook niet lieverd, zei ik. Stella begon over mijn heupen te strelen en keek me weer met die geile blik aan. Ik ga je weer pijpen Sjaak. Die paal van jou wil ik weer hard maken, want je bent nog iets vergeten. Hierop reageerde ik quasi verontwaardigd en zei: Ja, ja, vergeten. Ik kreeg bij jou niet eens de tijd om het hele programma ineens af te draaien. Stella drukte me op mijn rug en kwam weer over me heen liggen en begon mijn eikel te likken en tegelijkertijd mijn ballen te strelen. Met het uitzicht op twee van die prachtige neukholletjes, begon ik haar kut weer te likken, terwijl ik ook weer een vinger tegen haar aars aandrukte. Ze reageerde meteen hierop door haar kont tegen mijn vinger aan te duwen. Ik had al snel mijn middelvinger in haar aars zitten en begon met een tweede vinger daar nu te vechten om plaats te maken.

Stella begon weer diep te grommen en pompte nu onbeheerst met haar hoofd op en neer, mijn weer stijver wordende lul die ze tot aan de wortel in haar keel liet glijden. Ze perste daarbij haar lippen hard op mijn onderbuik en begon slikbewegingen te maken met mijn eikel in haar keel. Een fantastisch gevoel was dat. Na zo een tijdje samen gestoeid te hebben, draaide ik haar van me af, pakte haar weer bij haar heupen beet en trok haar kont omhoog. Daarna duwde ik haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en duwde ruw haar hoofd in het matras.

Zo, geile slet! Dan ga ik nu die reet van jou eens hard naaien! Ik zal jou eens laten voelen hoe het is om je kont te laten misbruiken! Vervolgens ging ik half op mijn hurken boven haar zitten en zette mijn eikel tegen haar sterretje aan. J Sjaak, naai mijn kont! Ram die paal van je in mijn reet! Niet rustig! Stamp hem er maar ineens in en laat me dan maar eens voelen dat ik een echte neukreet heb! Dat was voor mij het teken om zonder pardon mijn paal hard in haar reet naar binnen te rammen.

Auuuuu hhhhh! krijste Stella. Ik zat er intussen helemaal in bij haar en pompte mijn paal nu in een hoog tempo diep in en uit haar reet. Stella gilde het uit en lag met haar vingers in het matras onder haar te graaien. Ik knalde mijn bekken hard tegen haar reet aan en hield Stella stevig tegen het matras gedrukt, mijn armen op haar schouders drukkend. J! Jh! Ohhhh! Hrderrr! Jhhhhhh! Zo ging Stella nu krijsend onder me tekeer. Hier heb je dan wat je wilde, geile teef! schreeuwde ik tegen haar. Je wilde een paal in je reet? Nou, hier heb je er dan een! En ik stampte hem meteen een paar keer extra hard bij haar naar binnen.

Piepend en rochelend van genot onderging Stella die neukbeurt die ik haar bezorgde. Ik wilde haar genot geen moment onderbreken en deed dan ook mijn uiterste best om het opkomende gevoel in mijn ballen te onderdrukken. Het dreigde echter na een paar minuten toch te intens te worden, dus trok ik opeens mijn paal weer uit haar kut, greep haar bij haar prachtige, lange zwarte haren beet en trok haar gezicht naar mijn lul toe, die nu echt op knappen stond. Ohhh jhhhh! Kom maar in mijn mond klaar! Spuit je geil maar in mijn keel! kreunde Stella.

Ik perste mijn paal in haar mond en Stella drukte haar hoofd naar voren, waardoor ik mijn eikel weer tegen haar keel aan voelde drukken. Ze pakte me vervolgens bij mijn billen beet en duwde een vinger in mijn kont. Terwijl ze mij zo in mijn aars aan het vingeren was, neukte zij in een hoog tempo mijn lul met haar mond. Ik pakte haar hoofd met twee handen beet en al rossend in haar keel, kwam ik weer klaar. Ik brulde het in extase uit en voelde Stella kokhalzen op mijn lul. Toen mijn orgasme langzaam wegebde, bleef Stella in een iets langzamer tempo inmiddels mijn lul verder afzuigen. Toen zij hem uiteindelijk uit haar mond liet glijden en ik haar aankeek, kwam er een kwak zaad mee naar buiten gelopen, wat zij over haar kin naar beneden liet stromen. Ze ving het op met haar hand en likte dat alsnog op, om het daarna gretig door te slikken.

Uitgeput lagen we even later weer naast elkaar, waarna ik aan haar vroeg: Hoe komt het eigenlijk dat jou wasmachine kapot ging en dat wij uiteindelijk hier op jou bed zijn beland? Stella glimlachte lief naar me en zei: Ik hoopte de laatste tijd er zo op dat ik eens met jou zou kunnen neuken, zodat ik dan ook het goede moment heb afgewacht, waarop wij ons eens konden uitleven. Toen jou vrouw dan ook vertelde dat zij alleen naar het theater ging, heb ik die slang met een mesje gesaboteerd. De rest was gemakkelijk. Ik keek haar licht verbaasd aan en vroeg vervolgens: Maar hoe wist je nu dat ik op je verleiding in zou gaan? Ze glimlachte weer en gaf me weer een diepe tongzoen en zei: Dat lieve Sjaak van me. Dat wist ik al op de eerste dag dat wij elkaar zagen. Ik wist dat ze gelijk had en zei dan ook heel nonchalant: Volgende week is mijn vrouw naar haar zus in Groningen. Heb jij dan nog wat te klussen voor mij? Stella lachte luid en zei vervolgens: Ja, dat weet ik. Ik ben dan ook vrij en er is hier meer dan genoeg onderhoud voor jou hier te plegen!
Aantal keer gelezen:
734
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)