Spannendverhaaltje.nl

De lange nacht

-
16-08-2010
Het was op een dinsdag avond. Ik dacht, ik ga lekker naar mijn vriendin, die ik het weekend ervoor had ontmoet. Het was eigenlijk een relatie die storm liep. Zaterdag had ik het meisje ontmoet, haar naam was Natasha. Vervolgens hadden we telefoonnummers uitgewisseld en zouden wel iets van elkaar laten horen. Op zondagmiddag had ik persoonlijk zoiets van, het is nu of nooit. Ik belde haar en voreg hoe het ging en of ze iets te doen had. Ze moest werken zei ze. Ze werkte in een Grieks restaurant en daagde me uit om langs te komen. Al gauw was de keuze gemaakt, ik zou er naartoe gaan. Met een kloppend hart ging ik naar het restaurant en vraagde om een tafel. Daar zat ik dan, helemaal alleen aan een tafeltje. Om me heen, allemaal stelletjes die mij verbaasd aankeken. Toen zag ik haar. Lange donkere haren, mooie ogen en geweldige benen die onder haar korte rokje vandaan kwamen. Al gauw kwam ze naar me toe.
Ze vond het hartstikke leuk dat ik was gekomen en kwam heel even naast me zitten. Ik kon mijn blik niet van haar af houden. Mijn handen trilden en bij het kijken naar rokje (dat iets omhoog was gekropen) kreeg ik een bobbel in mijn broek. Ook haar was dat al snel opgevallen en ze lachte een beetje ondeugend. Ik nuttigde snel mijn maaltijd in het restaurant en aangezien Natasha het druk had, ging ik vrij snel naar huis. Vanavond zou het gaan gebeuren. Ik had haar gisteren (maandag) gebeld, of ik kon komen. Ze vond het een goed idee. Ik reed naar haar huis en belde aan. Haar moeder deed open. Je zou het niet zeggen, maar zij zag er nog goed uit voor haar leeftijd. We gingen naast elkaar zitten en praatten over vanalles en nog wat. Om 22:00 uur wilde ik gaan, toen haar moeder zei dat ze moest gaan werken.
Ik dacht, dit is mijn kans, nu blijf ik ook. Haar moeder was nog niet de deur uit, toen we elkaar in de armen vielen. Haar ferme borsten tegen mijn lichaam. Haar tepels priemend tegen mijn borst. Wild tongzoenend zochten onze handen meer wegen. Ik trok haar omhoog, met haar kruis naar mijn gezicht toe. Ik trok haar broek uit en liet haar plaats nemen op mijn gezicht. Haar lipjes soppend tegen miijn mond. Ik zoog aan haar clitje. Ik merkte dat het al bijzonder opgezwollen was. Mijn tong zocht wild likkend een weg tussen de lipjes van mijn geliefde. Dit was het moment, DIT was het !!.....na ook haar truitje te hebben uitgetrokken lag ze naakt op de bank. Ook ZIJ wilde meer, ook zij wilde me. Zij wilde meer als strelen, ze wilde me in haar voelen.
Ik nam plaats op de bank en zij kwam bovenop me zitten. Mijn lul gleed tussen haar drijfnatte lippen in. Het ritme begon rustig, maar werd al snel versneld. Sneller zei ze, sneller! De positie veranderde. Ze ging op haar knieen voor de bank zitten, met haar buik op de bank. Ik stuurde mijn lul van achteren haar kletsnatte kut in. Als beesten gingen we tekeer. Ze wilde meer, meer. Ik ging op de bank zitten en duwde haar hoofd naar beneden. Ze snapte mijn hint. Zachtjes zei ze, alsjeblieft niet in mijn mondje. Ik knikte en zij nam mijn lul in haar mond. Haar likkende beweging in combinatie met het zuigen, maakte me hartstikke wild ! Ze trok aan mijn staaf, zoog eraan en wilde alleen maar meer. Ik voelde een tinteling, dit wsa het teken, dit was MIJN teken. Ik zou komen en heel snel.
Ik ging tot het uiterste, voelde een golvende beweging in mijn lul een rilling door mijn lichaam, het kwam. Ik trok mijn lul uit haar mond..net op tijd. Ik spoot mijn hele lading in haar gezicht....het sperma, druipend over haar gezicht, en in haar haren. Ze likte aan mijn lul alsof dit het laatste zou zijn dat ze van mij zou proeven. Dit was echter zeker niet het geval. Er volgde nog veel betere avonden na deze. Ik kwam om zeven uur s'morgens thuis en nam mijn ontslag die dag, daarna had ik meer avonden om haar te verwennen.
Aantal keer gelezen:
628
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)