Spannendverhaaltje.nl

De laatste keer...

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Boefje Het was een zwoele zomerdag toen ik in het arrestantenbusje naar de gevangenis werd vervoerd. De afgelopen dagen in de politiecel werd ik me er al goed van bewust dat ik een hele lange tijd zonder enig lichamelijk contact tegemoet zou gaan. Van alle onthoudingen die in het vooruitzicht lagen, zat me dat nog het meeste dwars. Ik zat midden in een wilde periode vol seksuele uitspattingen en daar was een erg abrupt einde aan gekomen.
De twee agenten voor in de bus waren druk in gesprek, terwijl ik dromerig uit het raampje staarde. Hmm zonde van deze mooie dag en ik dacht aan de sombere periode die in het verschiet lag. Ik besloot dat het nou eenmaal niet anders was en dat ik er maar het beste van moest maken. Maar toch, al die tijd zonder seks. Ik zal het nog best moeilijk krijgen
Doordar mn maag een beetje begon te draaien, besefte ik dat we niet meer op de snelweg reden. Waarschijnlijk om de files te omzeilen, dacht ik. Na een tijdje vond ik dat we toch wel een erg vreemde route namen, maar ik genoot enigszins van het landschap dat aan me voorbij gleed en schonk er verder geen aandacht aan. Mijn gedachten dwaalden langzaam weer af
Plotseling werd ik opgeschrikt, doordat we over een hobbelige weg reden. Ik zag dat we over een lange zandweg door het bos reden. We namen een afslag en belandden op een smal bospaadje. De bus stopte en de twee agenten stapten uit. Toen mijn deur werd geopend zag ik eigenlijk pas dat het best twee lekkere kerels waren en ondanks de vreemde situatie sloeg mijn fantasie ineens een beetje op hol
Zo jongedame, we dachten dat een kleine plaspauze nu wel welkom zou zijn,zeiden ze. Hun blikken zeiden echter iets heel anders en in een flits dacht ik: Dit is mn laatste kans! Nu moet ik brutaal zijn. Hmm Volgens mij komen die kriebels in mn buik toch echt ergens anders van, antwoordde ik. Uitnodigend trok ik vervolgens mn rokje een stukje omhoog.
Ze begrepen mn signaal en n van hen trok me tegen zich aan. Hij pakte me ruw bij mn haar en begon me wild te zoenen. Ondertussen voelde ik overal handen en mn kutje begon al flink nat te worden. Mn rok werd omhoog getrokken en ik voelde een tong tussen mn billen glijden.
Ik had inmiddels de broek van de andere agent losgerukt en mn hart maakte een klein sprongetje toen ik er een reusachtige pik uithaalde. Wow wat lekker! Gretig hapte ik toe en ik zoog m zo ver mogelijk naar binnen. Hij was zo groot dat mn mond er maar net omheen kon.
De andere agent was ondertussen druk bezig met mn kutje. Hij likte over mn hele kutje en richtte zich daarna op mn clitje. Jeetje wat was ik nat zeg! Ineens schoof hij twee vingers naar binnen en hij bewoog ze heen en weer door mn kut. Het gevoel was zo heftig dat ik per ongeluk op die gigantische pik van zn collega beet.
De neukende vingers en die tong op mn clitje brachten me razendsnel richting een hoogtepunt. Ik stond op het punt om klaar te komen, toen de verwennerij ineens ophield. De agenten ruilden van plek en hongerig vergreep ik mee aan de nieuwe lekkernij die voor me werd gehouden. Een vinger gleed mn drijfnatte kut binnen en ik stond te trillen op mn benen.
Plotseling werd die vinger vervangen door die grote pik. Hij stootte in n keer diep in me en mijn kleine schrikreactie werd bestraft met een tik op mn billen. Doorzuigen! zei de ander en hij duwde zn pik weer in mn mond. Ik zoog m naar binnen, terwijl ik met lange diepe halen genomen werd. Harder! Harder!, schreeuwde ik en ik dacht dat ik zou bezwijken van genot. Nog een paar flinke stoten en een klap op mn billen gaven de doorslag en mn orgasme kwam als een enorme explosie. Niet lang daarna en bijna tegelijk kregen de mannen hun hoogtepunt. Er gleed een rilling over mn rug, toen ik van voor en van achter werd volgespoten.
Zo, we zijn er, zei n van de agenten, Loopt u met ons mee mevrouw?
Ik schrok wakker en enigszins verward keek in de ogen van n van de agenten. Ik realiseerde me ineens weer waar ik was Mn kutje was drijfnat! Lichtelijk blozend stapte ik uit het busje dat net was aangekomen bij de gevangenis. De twee agenten begeleidden me naar binnen.
Nog nagenietend van mn droom vielen de deuren achter me in het slot
Aantal keer gelezen:
721
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)