Spannendverhaaltje.nl

De kerstborrel

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lieke meer verhalen van Lieke Het was weer zover, de feestdagen stonden weer voor de deur. Op het bedrijf waar ik werk mocht iedereen om 13.30 stoppen met zijn of haar werkzaamheden. Daarna was iedereen welkom in de grote kantine voor een kerstborrel en hapjes. Na de speech van de directeur stond iedereen met elkaar na te praten over het bedrijfsuitje. Zelf stond ik met een paar vrouwelijke collega`s te praten over vrienden en getrouwd zijn. Karima een meisje dat bij ons werkt vertelde dat ondanks haar jonge leeftijd (26 jaar) al twee keer was gescheiden. Ze vertelde ook de redenen van de scheiding en was daarmee heel openhartig. Een naaste collega van me zei lachend ik zou lesbisch worden als ik jou was. Karima lachte en zei ik heb dat wel eens overwogen maar dat kan niet binnen de gemeenschap. Er werd vrijuit over dat punt gesproken. Mijn interesse was echter gewekt doordat Karima gezegd had dat ze overwogen had lesbisch te worden. Zelf ben ik lesbisch en vond Karima een mooie aantrekkelijke meid. Even later kwam ik van het toilet en stond Karima haar mooie git zwarte haren te kammen. Ik keek haar aan en vroeg haar meende je dat echt dat je hebt overwogen lesbisch te worden. Ja zei ze heel resoluut ik moet geen mannen meer. We liepen samen weer naar de kantine waar Karima zei dat ze naar huis ging. Wacht even zei ik dan loop ik meteen met je mee.
Even later liepen we samen langs het gebouw naar onze auto`s. Karima begon weer tegen me te kletsen over mannen en dat ze er niets meer van moest hebben. Ik ook niet zei ik toen tegen haar. Waarom zo`n mooie meid als jij niet zei ze toen. Wil je dat echt weten zei ik tegen haar. Alleen als je het zelf wilt vertellen lachte ze. Omdat ik op vrouwen val zei ik blozend ik ben lesbisch. Karima was even stil en zei toen geen probleem als jij zo gelukkig bent. Ben jij nu gelukkig vroeg ik haar. Niet helemaal zei ze ik woon nu sinds mijn laatste scheiding alleen op een flatje. We stonden redelijk dicht bij elkaar en ik besloot het initiatief te nemen. Ik stapte op haar af en gaf een zoen vol op haar mond en wachtte op een reactie. Karima reageerde niet afwijzend dus besloot ik verder te gaan en begon een tongzoen. Deze werd tot mijn verbazing meteen beantwoord. We stonden nu tongzoenend op de parkeerplaats en ik liet een hand over haar billen glijden. Karima stopte met zoenen en zei kom volg mij naar mijn flatje. Zoals gezegd reed ik achter haar aan en stopte we +/- 10 minuutjes later bij een appartementencomplex. Snel stapte ik uit en liep naar de auto van Karima. Kun je mij even helpen met wat spulletjes dragen zei ze. Ja hoor natuurlijk. Karima opende haar achterklep en boog voorover om een doosje te pakken. Ik zag doordat ze voorovergebogen stond dat ze een zwart slipje droeg met een felle roze rand van Bjorn Borg. Deze aanblik maakte mij weer geil. Karima stond weer recht en bood mij het doosje aan om te dragen en zelf pakte ze twee tassen. Kom mee zei ze het is hier te koud buiten. Ik liep achter haar aan en blikte ondertussen even in de doos. De doos was gedeeltelijk gevuld maar wel met interessante artikelen. Ik zag er pakjes met slipjes en strings in zitten in diverse mooie kleuren. Even later stapte we haar appartement binnen. Het was leuk en warm ingericht volgens traditie. Geef mij die doos maar zei Karima dan zet ik die even op mijn slaapkamer. Karima liep weg en ik volgde haar gewoon en liep ook haar slaapkamer in. Zo zei ik dus hier doe jij je sexy uitspattingen. Karima lachte en zei verder niets. Karima zette de doos neer en draaide zich om naar mij toe. Meteen sloeg ik toe ik omarmde haar en begon haar te zoenen. Karima wilde me weg duwen maar ik liet dit niet toe. Ik duwde mijn tong in haar mond en begon een tongzoen. Het verzet van Karima was voorbij ze beantwoorde mijn tongzoen heftig. We waren nu in een passionele tongzoen verwikkeld waar de vonken van af sprongen.
Het werd tijd om verder te gaan. Ik begon nu haar lichaam met en hand te verkennen. Karima bood hierbij absoluut geen tegenstand. Ik voelde een paar heerlijke billen in haar te strakke korte rokje zitten. Met een hand kneedde ik een voor een haar billen. Langzaam liet ik nu mijn handen naar boven glijden richting haar borsten. Voorzichtig liet ik ze over haar borsten glijden en voelde haar tepels door de stof van haar T-shirt heen. Even hoorde ik een heel zacht kreuntje van Karima. Ik deed een arm om haar schouder heen en liet mijn andere hand naar beneden glijden. Zonder te stoppen liet ik mijn hand onder haar rokje glijden en ging door naar haar kruis. Karima kreunde weer zachtjes. Haar slipje zat strak in haar kruis wat warm aanvoelde. Ik begon over haar venusheuvel te wrijven en bemerkte dat haar slipje een vochtig plekje had. Zelf was ik ook behoorlijk geil geworden. Ik wreef steeds harder over haar lekkere venusheuvel en hoorde Karima sneller ademen. Ik liet haar kruis nu even wat het was en begon haar rokje los te maken. Karima was me daar heel behulpzaam bij en stapte ook direct uit haar rokje en schopte het aan de kant. Oohh wat staat dat slipje jou mooi zei ik, niet alleen mooi maar ook sexy. Het was ook tijd voor mij. Ik nam Karima`s hand en bracht hem naar mijn borsten en duwde hem er stevig tegen er wreef hem even op en neer. Kom schatje ga maar eens op ontdekkingsreis. Karima keek me heel schuchter aan en deed niets. Nogmaals nam ik haar hand en deed die vervolgens onder mijn truitje en liet hem via mijn zachte huid naar mijn borsten gaan. Hier moet je zijn schatje en liet haar hand los. Heel zachtjes begon Karima nu over mijn beha te strelen. Je hebt stijve tepels zei ze zachtjes tegen mij. Dat komt door jou zei ik zachtjes terug. De gedachte dat ik hier nu zo met jou sta maakt me super geil.
Ik liet mijn handen ook niet onbetuigd, ik liet beide handen onder haar T-shirt gaan. Onder haar T-shirt kwam ik bij een kanten beha met daarin een paar stevige borsten. Snel trok ik mijn handen terug en pakte de rand van haar T-shirt beet en trok het omhoog. Karima kon niet anders als meewerken. Ik gooide snel haar T-shirt op een stoel die in de slaapkamer stond. Daar stond ze dan in haar ondergoed heel dicht bij mij. Ik deed een stapje terug en bewonderde haar van kop tot teen. Mijn god wat ben jij een mooie meid zei ik tegen haar. Dank je antwoordde ze en stapte meteen op me af. Zonder te aarzelen begon ze mijn rokje los te knopen en trok het van mijn heupen naar beneden. Ik stapte er met een voet uit en met mijn andere schopte ik mijn rokje richting de stoel. Karima was ondertussen al aan mijn truitje begonnen en trok het meteen helemaal voor me uit. Ook Karima bewonderde mij nu even en zei jij hebt ook een lekker sexy lichaam zei ze en aaide ondertussen even over mijn billen. Ik deed een stap naar voren en pakte omarmde haar en begon haar in haar hals te zoenen. Na een aantal zoenen fluisterde ik in haar oor dat ze een mooie zachte getinte huid had en heerlijk sexy rook. Karima aaide weer over mijn billen en zei dat ik een lekker kontje had wat ze graag wilde zien. Ga je gang niets houd je tegen fluisterde ik met sexy stem in haar oor. Daarna ging ik verder met het zoenen in haar hals. Vind je het echt niet erg vroeg Karima. Nee schatje. Ik besloot nu het voorbeeld te geven en ontdeed Karima van haar beha. Er kwamen een paar prachtige borsten te voorschijn die fier vooruit stonden. Zo nu jij zei ik tegen haar. Blozend maakte Karima mijn beha los en deed hem uit en gooide hem op de stoel. Ik schaam me nu echt wel een beetje zei ze toen tegen mij. Waarom dat zei ik je hebt een prachtig lichaam. Nog nooit heb ik een andere volwassen vrouw zo gezien laat staan zo zoenen en betasten zei ze. Kom hier zei ik en ik omarmde haar en gaf haar een stevige knuffel waarbij onze blote borsten tegen elkaar gedrukt werden. Het is niet erg en als je niet gewild had was je nooit zover gegaan. Karima keek me aan en bedankte mij voor de troost die ik haar gaf.
Meteen daarna begon ze me heftig te zoenen en met mijn borsten te spelen. Zachtjes begon ik te kreunen van genot en geilheid. Zelf liet ik nu een hand naar beneden glijden en liet hem over haar kruis glijden. Oohh, Oohh kreunde Karima. Snel liet ik mijn hand omhoog gaan om hem vervolgens in haar slipje te laten gaan. Ik stootte meteen door naar haar schaamlippen en liet een vinger tussen haar lippen glijden. Haar poesje was nat, je bent al lekker nat zei ik zachtjes. Ik trok mijn hand terug en wreef over haar venusheuvel. Karima kreunde zachtjes van genot. Even liet ik haar los en ging op mijn knieŽn voor haar zitten. Met twee handen trok ik nu langzaam haar slipje naar beneden. Ik zag een mooi geschoren poesje voor mij en trok het slipje nu helemaal uit. Karima trok mij vervolgens omhoog en ging nu zelf geknield zitten. Kom maar eens hier zei ze dan zal ik die sexy hipster eens van je mooie billen doen. Meteen trok ze mijn broekje helemaal uit en gooide het bij de rest van mijn kleren. Oohh zei ze verbaasd je hebt een kaal kutje, dat staat echt geil weet je. Karima stond op en pakte mij bij mijn hand en nam me mee. Ze bracht me naar de badkamer en zei kom dan gaan we even lekker douchen. Even later stonden we onder de lekker warme douche elkaar in te zepen en te bewonderen. Ik ging altijd eerst douchen voordat ik sex had bekende Karima. Lekker toch zei ik tegen haar en nam de sproeier van het haakje. Ik ga dat goddelijke lichaam van je afspoelen lachte ik. Langzaam spoelde ik alle zeep van haar lichaam. Hier zei ik tegen Karima nu jij en ik reikte de sproeier aan. Karima spoelde de zeep van mijn lichaam af en knielde toen voormij neer. Nu stak ze een hand tussen mijn benen. Doe je benen eens wat uit elkaar zei ze. Gewillig ging ik wijdbeens staan. Karima duwde met een hand mijn schaamlippen uit elkaar en begon toen mijn kutje schoon te spoelen. Zie zo zei Karima dat is lekker schoon nu wil ik dat je dit ook bij mij doet. Ik nam de sproeier van haar over en knielde voor haar neer. Karima ging meteen wijdbeens staan en zei kom maar schatje ga je gang. Langzaam stak ik twee vingers in haar poesje. Even hoorde ik een zachte kreun. Met mijn twee vingers spreidde ik haar schaamlippen uit elkaar en spoot het warme water tegen haar kutje. Oohh kreunde Karima dat voelt zo heerlijk ga maar door. Ik bleef door sproeien maar bewoog mijn vingers in haar kutje op en neer. Ik hoorde Karima zachtjes kreunen, hier pak eens aan zei ik tegen haar en gaf haar de sproeier. Ik bracht mijn hoofd naar haar buik en gaf haar een lekkere zoen op haar buik. Ondertussen bleef ik haar poesje langzaam vingeren. Opeens ging de douche uit en zei Karima kom mee niet hier. Ze pakte een handdoek en sloeg die om me heen en pakte er vervolgens zelf ook een. Ze liep voormij uit naar de slaapkamer en ging vervolgens op het bed liggen. Ze klopte met een hand op het bed en zei kom schatje kom lekker naast mij liggen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik nam meteen plaats naast haar.
Karima deed mijn handdoek af en gooide die samen met haar handdoek aan de kant. Ik boog me over haar heen en begon haar in haar hals te zoenen en ging van daaruit naar beneden. Ze had een paar heerlijke borsten en ik begon met mijn tong haar tepels te bewerken. Het duurde niet lang tot haar tepels hard begonnen te worden. Ondertussen hoorde ik Karima ook wat zwaarder ademen en af en toe kreunen. Kussend ging ik verder naar beneden en kwam bij haar mooi geschoren poesje aan. Snel verplaatste ik me even en ging tussen haar benen liggen. Ik duwde haar benen uit elkaar en begon kusjes op haar poesje te geven. Heel even likte ik even met het puntje van mijn tong over haar schaamlippen. Oohh, Oohh kreunde Karima dat voelt lekker. Mag ik vroeg ik haar. Ja ga maar door zei ze zachtjes. Met twee handen deed ik haar schaamlippen uit elkaar en begon haar kutje te likken. Karima bewoog wat op en neer met haar onderlichaam en kreunde inmiddels wat harder. Met het puntje van mijn tong begon ik nu haar kittelaar te bewerken en duwde ook regelmatig mijn tong diep in haar spleetje. Karima kreunde en bewoog heftig met haar lichaam. Oohh, Oohh riep ze hard ik ga zo komen ga alsjeblieft door. Ik stak nu een paar vingers in haar spleetje en bewoog die snel op en neer en trok ze daarna snel terug om haar weer te likken. Oooohhh, oohhhh ik ga komen gilde ze luid en meteen kwam ze heftig schokkend klaar. Zelf bleef ik nu door likken en likte daarbij al haar sappen op en meteen haar poesje schoon. Karima lag nu met haar benen wijd uitgeteld op haar rug. Oohh zei ze zacht ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen. Het is zo wie zo lang geleden dat ik ben klaargekomen zei ze. Fijn dat ik je kon helpen lachte ik, maar zou jij mij nu kunnen helpen. Ik kroop overeind en ging met mijn rug tegen het kopeind van het bed zitten met mijn benen gespreid. Kom lekker ding laat maar eens zien wat je kan. Karima bloosde en zei dat ze nog nooit een meisje gelikt had. Het is heerlijk en lekker zoet daar houd jij toch van. Jazeker lachte Karima. Je hebt ook gevoeld hoe ik het bij jou deed.
Ik pakte haar handen vast en trok haar naar me toe. Kom Karima alsjeblieft lik me maak me klaar, ik ben oh zo geil. Ik pakte haar bij haar hoofd en duwde het richting mijn poesje maar dat was verder niet meer nodig. Karima was overstag en wilde het zelf doen en leren. Ik trok mijn knieŽn omhoog en deed mijn benen zover mogelijk uit elkaar. Plotseling voelde ik Karima`s warme tongetje langs mijn schaamlippen gaan. Oohh wat proeft dat lekker zoet zei Karima meteen. Ze deed nu mijn schaamlippen wat uit elkaar en begon me voorzichtig te likken. Even stopte ze en keek even naar mijn kutje. Zo dichtbij heb ik nog nooit een kutje gezien zei ze. Geniet er maar lekker van zei ik dan geniet ik ook. Karima ging verder en bewerkte met het puntje van haar tong mijn clitoris. Oohh, Oohh kreunde ik ga door je doet het voortreffelijk. Karima ging ongestoord verder. Steek die lekkere tong eens helemaal in mijn kutje riep ik. Je zult het heerlijk vinden kreunde ik en ik ook. Meteen stak ze haar tong helemaal in mijn kutje. Volgens mij heb ik nog nooit een tong zo diep in mijn grotje gehad kreunde ik. Karima ging weer verder met mijn clitoris en stak ook een vinger in mijn poesje. Oohh, Oooohhh kreunde ik ga door ik ga komen. Meteen greep ik haar hoofd en duwde het stevig tegen mijn kutje en kwam vervolgens tot een geweldig heftig orgasme. Mijn kutsap werd onmiddellijk door Karima genuttigd ze likte me helemaal leeg en schoon. En genoot er in volle teugen van. Ik zakte voldaan onderuit op het kussen. Karima had er echter nog niet genoeg van. Ze kroop over me heen en begon me te zoenen en met een hand met mijn borsten te spelen. Kom riep ze met zwoele geile stem ik wil zo nog een keer gelijk met jou klaarkomen. Ze kroop nu achteruit en liet haar volle borsten over mijn lichaam glijden. Ik strekte mijn armen uit en pakte beide borsten vast en begon ermee te spelen. Haar tepels liet ik tussen duim en wijsvinger rollen en deze werden meteen stijf. Kom ga eens lekker op je rug liggen zei ik tegen haar. Toen ze eenmaal lag kroop ik over haar heen en zei kom lik me maar dan zal ik jou poesje nog eens likken. Karima begon mij te likken en ik haar. Ik spreidde haar benen helemaal en keek recht in haar geopende natte spleet. Een hand deed ik onder haar billen door zodat ik zo bij haar kutje en kontje kon. Kom lik me hoorde ik haar kreunen. Meteen begon ik haar te likken en legde de nadruk op haar clitoris. Af en toe duwde ik ook een paar vingers in haar poesje en dan kreunde ze van genot. Aan haar hele lichaam merkte ik dat ze geil was en genoot. En ze had zelf nu ook door hoe lekker het meiden kutje was en hoe ze het heerlijk kon likken. Zelf ging ik ook door en besloot nu een vinger in haar anus te doen en ook die te vingeren. Heel even slaakte ze een harde gil en was toen stil. Oohh wat doe je nu kreunde ze. Wacht maar je zult het heerlijk vinden. Even later lag ze luid kreunend onder mij en voelde ik ook in mijn anus een vinger naar binnen glijden. Toen ik voelde dat we beiden bijna klaarkwamen kroop ik van haar af. Kom ga eens zo liggen dat we onze kutjes tegen elkaar aan kunnen duwen en rijden. Even daarna lagen we met onze kutjes tegen elkaar aan te wrijven en kwamen we tegelijk tot een overweldigend orgasme.
Oohh kreunde Karima zachtjes wat was dit heerlijk. Je hebt mij alle mannen doen vergeten je hebt mij laten zien dat we ze niet nodig hebben. Ik hoop dat we dit samen nog vaker kunnen en zullen doen. Ik kuste haar op haar voorhoofd en zei natuurlijk doen we dat. Karima was blij dat te horen en zei kom laten we even gaan douchen. Onder de douche zei ze ik heb wat nieuw ondergoed gekocht als je wilt zal ik het binnen kort aan je showen als je wilt. Prima zei ik doen we op ons volgende afspraakje.
Ik zal u laten weten hoe dat afspraakje verliep. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar lieke-les@live.nl)
Aantal keer gelezen:
494
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)