Spannendverhaaltje.nl

De juf 25/35

-
21-08-2010
Nadat Linda terug thuis was na haar hels avontuur met de twee dames ging de telefoon. Ze had gehoopt dat het haar man was maar tevergeefs het was meneer de Waard. Zeg hang tiet, wat ben je nu aan het doen ? Wat een vraag ?! Wat moest ze hierop antwoorden ? Niets bijzonders meneer kwam er uiteindelijk toch als antwoord. Welnu zei meneer de Waard zorg ervoor dat je morgenochtend precies om 7 uur 's morgens zoals gewoonlijk bij mij op kantoor aanklopt en zorg ervoor volgende kledij aan te hebben : witte sokjes en gymschoenen, een wit jurkje en een bloesje met knopen, begrepen hang tiet ? Jawel meneer ik zal er precies om 7 uur zijn en nadat ik herhaald had wat ik moest aantrekken zei meneer de Waard nolgmaals alsof ik dat nog niet wist en ... een slip of b.h. is niet toegestaan, begrepen ? en denk eraan het wordt een helse vermoeiende en superlange dag, ik geef je de goede raad om vlug onder de wol te krfuipen zodat je uitgerust bent begrepen hang tiet. IK zei dat ik alles begrepen had en dat hij me precies om 7 uur aan zijn kantoor kon verwachten. Toen werd het gesprek plots afgebroken. Wat had meneer de Waard nu weer in petto voor mij ? Met veel vragen en doodvermoeid van de vorige dagen, viel ik in een diepe slaap, angstig afwachtend wat er mij nu te wachten stond. Omstreeks 5 uur de volgende morgen veroorloofde ik mij om een lekkere warme douche te nemen zodat ik minstens een frisse indruk kon maken, ik controllerde ook nog even of mijn kutje nog helemaal glad was zodat ik daar geen opmerkingen of straf voor zou oplopen. Aangekleed zoals werd meegedeeld, klopte ik precies om 7 uur aan bij meneer de Waard. Binnen ! beval meneer de Waard.
IK stapte binnen en was net van plan om mij uit te kleden toen meneer de Waard naar mij toekwam en mij zei : hou vandaag nog maar eventjes je kleren aan, straks zien we wel. Hij liep op mij toe en ik moest mij ronddraaien zodat hij mij kon bewonderen, Niet slecht hang tiet, niet slecht hoorde ik hem zeggen, straks wordt het echt leuk en plezant met onze hang tiet. Komaan begin maar hier met je ochtendoefening nr 1 en begin mij maar eens lekker te verwennen. Hij duwde mij op mijn knieŽn zodat ik met mijn hoofd vlakbij en ter hoogrte van zijn gulp zat, ik opende de rits en haalde zsijn lul te voorschijn waarop ik hem onmiddellijk begon te pijpen zoals ik al zovele keren had gedaan. Toen hij was klaargekomen likte ik zijn penis helemaal proper en stopte die weg. Ziezo hang tiet, dat was nu een eersrte opwarmertje, vooraller we met het serieuze werk kunnen beginnen. Op dit ogenblik werd op de deur geklopt en stapte Erik binnen. Het was precies zo gepland. Goedemorgen hang tiet lachte hij met een grijns, we zijn klaar hoorde ik hem zeggen tegen meneer de Waard. We ??? wat is dat ? Wat zijn ze nu weer met mij van plan ??? Oh, neen, mijn lichaam trilde over de ganse lijn en het werd eventjes zwart voor mijn ogen. Erik en meneer de Waard zagen mijn reactie en begonnen nog heviger opmerkingen te maken. Komaan hang tiet zei meneer de Waard trek het je toch allemaal niet aan ! We gaan gewoon wat trainen en oefenen in de gymzaal. Wees gerust we blijven de ganse tijd bij jou in de buurt zodat je niets kan overkomen. Alsof dit mij geruststelde. Prompt kreeg ik een blinddoek voorgebonden en werd ik ruw de gang ingeduwd, richting gymzaal. Wat stond er mij nu te wachten ? Wat zou ik nu weer moeten doorstaan ? Ik stond gewoonweg te trillen op mijn benen. Ik werd nu midden de zaal op een tafel gezet. Ik zat er op in kleermakerszit zodat iedereen die mij aankeek zicht had op mijn kut en vagina die reeds behoorlijk openstond en begon te gloeien van spanning. Ziezo hang tiet vandaag begint voor jou een nieuw avontuur. We herinneren je er nog eens aan dat je vanaf nu niets mag weigeren en geen enkele maar dan ook geen enkele opmerking mag maken zoniet zullen wij verplicht zijn om je te straffen als nooit tevoren, begrepen hang tiet ? vroegen Erik en meneer de Waard.
Ja,ja, stamelde ik. Wat zei je kwam meneer de Waard nog tussenbeide; Ja meneer de Waard ik zal alles doen wat jullie van mij vragen, maar ... Geen gemaar je doet gewoon wat wij je zeggen en geen greintjes hoor !!! Voor ik er erg in had en nog iets kon bedenken werden mijn handen nu ook nog op mijn rug gebonden. Daar zat ik dan weerloos te wachten op mijn lot. Plots hoorde ik de deur van de gymzaal opengaan en een waaier van stemmen van jongens en meisjes vulde het lokaal, ik hoorde een ganse groep jongens en meisjes langs mij passeren, en gehiechel en getater, ... Oh neen ! Oh neen ! Ik begon te krijsen, te huilen, ik wilde weg, ver weg, ergens heel ver hier vandaan. Maar iets in mij knakte en weerhield mij om te protesteren wat zou het baten ? het zou de zaken voor mij maar benarder maken, zo dacht ik. Toen het enigszins wat stiller werd hoorde ik Erik zeggen, beste jongens en meisjes ja jullie zijn vandaag van harte welkom ! Jullie zullen vandaag zien hoe lenig en behendig jullie juf wel is. Kijk maar eens naar deze oefening. Ik moest van de tafel afkomen en beginnen te springen en te huppelen, geblinddozekt met mijn handen op de rug, ik schokte heen en weer en verloor bijna tot ieders hilariteit mijn evenwicht. Mijn tepels vlogen op en neer onder mijn bloes en mijn jurkje danste ook op en neer zodat iedereen bijzonder goed mijn kutje kon zien. Na enkele minuten werden mijn benen slap en verloor ik alle kracht.
Erik gaf mij het bevel opnieuw in kleermakerszit op de tafel plaats te nemen. Ziezo zei Erik mag ik van iedereen een applausje ? Mijn oren konden het bijna niet geloven ! Wat overkwam mij vandaag allemaal ? Welnu zei Erik , de volgende opdracht luidt als volgt : straks gaat jou blinddoek af en begint het grote fitnessspel van deze ochtend. Een jongen werd aangeduid en ik voelde zijn vingers mijn blinddoek af te trekken. Toen ik mijn ogen opende keek ik een 20-tal jongens en meisjes aan waaraan ik normaal les aan geef. Ze stonden niet zo ver van mij af en lachten en maakten opmerkingen van : dag juf, aangenaam zo nietwaar ? wanneer begin jij nog eens te springen ? ... Ik werd rood van schaamte; Wat ik weliswaar niet had opgemerkt was meneer de Waard . Die zat alles op te nemen met een camera. Wat had hij lef zeg. Erik kwam nu naar mij toe, Kijk jongens en meisjes dit is vandaag ook jullie hang tiet. Zeg eens allemaal dag hangtiet. Dag hangtiet klonk het in koor ! Ik werd nog angstiger en beschaamder ! Wel wat zeg je snauwde Erik mij toe. Dag jongens en meisjes prevelde ik, Luider hang tiet ! Dag jongens en meisjes klonk het nu luider. Goed zo zei Erik ik heb enkele vrijwilligers nodig. Prompt vlogen de handen in de lucht. Wat zou er nu verder met mij gebeuren ? Ik voelde me al o zo ellendig en hulpeloos en wist niet meer of ik het nog lang zou volhouden. Hoe kwam het toch dat ik hier was vzerzeild geraakt ? Welke proeven zou ik nog moeten doorstaan ??? Erik had inmiddels enkele jpngens en meisjes aangeduid. Nu voerde hij opnieuw het woord tot mij. Kijk hang tiet zei Erik, wat er vanochtend ook met jou zal gebeuren ik wil dat je steeds blijft glimlachen naar de camera en telkens ook dankjewel blijft zeggen en precies doet wat jou wordt opgedragen, zoniet zal morgen de ganse school en nog veel anderen die vele video's en foto's van jou te zien krijgen. Begrepen ? zei Erik. Ja,ja stamelde ik. Wat kan het mij n u nog verder uitmaken ?
Je antwoord klinkt niet overtuigend en bovendien heb ik jou toch geleerd om met 2 woorden te spreken ! Ja antwoordde ik nu vlugger, ja Erik en ja meneer de Waard , ik zal alles doen en laten ondergaan wat gevraagd wordt. OK, zei Erik en begin nu maar te glimlachen naar de camera en naar de jongens en meisjes van je klas. Ondertussen zo vervolgde Erik zal een meisje je lange haren wat bijknippen, kort is trouwens de mode, nietwaar ??? Ja !! klonk het in koor. Wablief wat zou er gebeuren ? Ik schrok ineen en voelde mijn adem stokken. Glimlachen ! hoorde ik bulderen ! Een meisje gewapend met schaar en een jongen met een tondeuse kwamen mijn richting uit. Ik kon geen kant meer op, mijn handen waren nog steeds op mijn rug gebonden en de camera zoomde in. Bovendien stond Erik argwanend dicht bij mij zodat ik niet durfde te verroeren. Om het niet nog erger te maken, zou ik toch alles moeten ondergaan ... Het meisje begon de lange haarlokken die langszij mijn gezicht hingen weg te knippen. Knip, knip, knip, de haarlokken vielen langs mij op de grond en bij elke knip voelde ik het metaal mijn lichaam beroeren, de gymzaal werd gevuld met gegiechel, gemompel, gelach en handengeklap. Een voor een verdwenen mijn haarlokken op de grond. Ik kreeg het benauwd en warm tegelijk, mijn kutje , mijn tepeltjes, mijn lichaam stond op springen. Ondertussen was Erik dichterbijgekomen en hield mij een spiegel voor ! Mijn hoofdharen stonden kortgeknipt rechtop en mijn gezicht liep rood aan van schaamte, ergernis en de tranen. Glimlachen u! gebood Erik. Enkele jongens en meisjes naderden en maakten een reeks foto's. Hun flitsen maakten mij bijna blind. Maar nu kwam de jongen met zijn tondeuse dichterbij en begon de contouren van mijn hoofdharen wat bij te werken zodat ik precies het gezicht kreeg van een jongen. Wat is dit toch een mooi gezicht ! Nu volgde de ene opdracht na de andere... Een meisje knoopte mijn blouse open, terwijl een jongen mijn jurkje uittrok, ik zag mijn bloesje aan flarden gaan zodat ik na een minuutje volledig naakt op die tafel zat, mijn benen kregen krampen, mijn buuik begon te gloeien, mijn tepeltjes staken recht vooruit, kutsapjes vormden zich ter hoogte van mijn muts. Welnu hang tiet wat zou je ervan zeggen om eens verder mooi opgemaakt te worden voor onze volgende fitnessproef. Wat staat er mij nu te wachten. Veel tijd kreeg ik niet om hierover na te denken. Want vanuit de achterste rij stapten nu 2 jongens en 2 meisjes tevoorschijn gewapend met verf en borsteltjes. Vooraleer ik er erg in had begonnen zij overal mijn lichaam te versieren met pijlen en woolrdjes alklerhande, ondertussen keken Erik en meneer de Waard genietend toe.
Twee pijlen werden aangebracht met rode verf op mijn wangen die wezen richting mijn mond, 2 andere pijlen vonden hun plaats op mijn buik die wezen naar mijn clitoris, 2 andere wezen mijn poepgaatje aan, 2 andere mijn tepeltjes, ... zo ging het nog een tijdje door en bij elke pijl werd iets anders geschreven in de zin van kutlikkertje, pisproevertje, kontneukertje, hangtietje, ... Erik hield een spiegel voor en ik zag mij geverfd en gekleurd als nooit tevoren ! Glimlachen beet Erik mij toe ! Wat er nu nog volgt, is zeker de moeite waard en krijg je te lezen in een volgend superspannend vervlog van deze fitnessochtend.
Aantal keer gelezen:
946
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)