Spannendverhaaltje.nl

De jongen van het tuincentrum - deel 2

-
21-10-2010
Ik kon niet meer terug, de erotische beelden die deze 20 jarige knul bij mij had opgeroepen door zijn super opwindende en mooie gespierde lichaam aan mij te laten zien tijdens het werken in mijn tuin, hadden mij volledig in extase gebracht. Ondanks dat mijn huwelijk met Hans goed is, voelde ik aan heel mijn lichaam dat de drang en het verlangen op dit moment te hevig was geworden en wilde ik seks hebben met deze jongen. Hoe zoiets zou uitpakken kon ik mij nu nog niet bedenken, er is 30 jaar geen andere man met mijn lichaam in aanraking geweest, ik was er bloednerveus over, maar stemde er in mee dat ik samen met Arjan ging douchen. Dit blijf wel onder ons hŤ vroeg ik aan Arjan toen wij samen mijn badkamer in gingen, ja uiteraard zei hij. Onwennig stonden wij elkaar aan te kijken, met zoiets van, wat nu?
Ik wilde het eerste knoopje van mijn blouse los maken, Arjan pakte mijn hand vast en vroeg of hij dat mocht doen, ga je gang maar zei ik. Een voor een knoopte hij mijn blouse open, een bh had ik niet aan en mijn borsten waren snel zichtbaar. Uiteraard stonden mijn tepels van alle opwinding stijf, Arjan streelde er langzaam over met zijn vingertoppen, wat ben je mooi fluisterde hij hees, natuurlijk was het voor hem ook spannend om te ontdekken dat ik mij voor hem open stelde. Zijn woorden gaven mij ook best wel een stukje meer zelfvertrouwen, zoals al gezegd in deel 1 ik vind mezelf zeker niet super. Ik ben 1. 69 en weeg rond de 70 kg, mijn lichaam is stevig te noemen, ik heb gelukkig met mijn 85 C nog geen hang tieten tot op mijn buik, maar strak in de lucht is ook alweer vele jaren geleden. Hij kuste teder mijn tieten en zoog op mijn beide tepels toen ik zijn handen aan mijn rokje voelde komen. Ik voelde mijn rokje langs mijn benen naar beneden glijden, Arjan ging door zijn knieŽn en deed heel langzaam mijn slipje uit. Wat mooi heb je, je schaamhaar geschoren zei hij toen hij weer overeind kwam, ik stond nu naakt voor hem, hij had alleen zijn korte broekje en onderbroek nog aan.

Ik wilde hem nu ook graag helemaal naakt zien en voelen, maar een douche was ook noodzaak want beide zaten wij op verschillende plaatsen nog onder de tuinaarde. Hij is langer dan 1. 90 m en bukte zich naar mijn gezicht, twee kleine kusjes gaf hij mij toen hij vroeg of ik zijn broek wilde uitdoen. Ik streelde even over zijn brede maar ook nog steeds transpirerende rug en ging toen voor hem op mijn knieŽn op de badkamer vloer zitten. Met trillende vingers knoopte ik zijn broekje los en liep hem eruit stappen. Zijn grote bobbel in zijn slip die ik eerder had gezien in de tuin was er niet meer, zijn lul stond nu in een dikke rol schuin omhoog en een paar natte vocht plekjes waren zichtbaar geworden in de stof van zijn Calvin Klein. Voorzichtig pakte ik het elastiek nog steeds met trillende handen vast, rekte dit wat op waardoor ik zijn slipje over zijn lul naar beneden kon doen. Een opwindende geur rook ik, zijn lul was nog niet helemaal in een volle erectie maar was in deze stand al een flink stuk dikker en langer als dat ik gewent was, een mooie lul vond ik het op het eerste gezicht, de kracht straalde er vanaf. Zijn grote ballen en schaamhaar waren kort zorgvuldig geschoren, rondom de schacht waar zijn lul uit zijn lichaam kom waren de haartjes helemaal weg geschoren. Ik voelde van alles in mij opkomen, verwarring, emotie en een heel opwindend gevoel trok door mijn lichaam. Ik durfde even zijn mooie lul in mijn hand te nemen, trok het ruime vel een paar keer voorzichtig heen en weer waarbij er direct een heldere druppel voorvocht kwam uit zijn eikelspleet, zijn eikel was mooi diep paars gekleurd en ook erg fors om te zien. De druppel voorvocht kwam op mijn gezicht terecht, ik kwam overeind en durfde zijn lul nog even niet in mijn mond te nemen, beval het vroeg Arjan, ook hij wilde waarschijnlijk een bevestiging horen dat hij een mooie lul had, meer dan dat jongen lachte ik opgewonden, maar nu gaan wij eerst douchen.

Onder de douche begon hij mij heerlijk in te zepen met zijn grote handen, mijn borsten hadden een extra aandacht bij hem, je heb mooie stevige tieten Anneke gaf hij mij een complimentje. Zijn lul voelde ik tegen mijn buik drukken, nu was hij wel helemaal stijf, een heerlijk opzwepend gevoel gaf het mij zijn grote harde lul over mijn lichaam te voelen. Voor het eerst gaven wij elkaar een al even opwindende tongzoen, ik had mezelf niet meer onder controle, zo geil opgewonden gevoel had ik echt in tijden niet meer zo intens gevoeld bij mijn man. Ik ken het bijna niet onder woorden brengen hoe ik mij voelde onder de douche samen met deze jonge knul, maar ons leeftijdsverschil had helemaal geen invloed, integendeel, ik voelde mezelf weer als een meisje van 20 jaar. Arjan was ook heel voorzichtig en lief tegen mij, hij fluisterde steeds maar weer in mijn oor dat hij mij zo mooie vrouw vond, je lichaam is perfect, zulke mooie stevige billen heb ik nog nooit in mijn handen gehad en nog meer van dat soort complimentjes gaf hij mij. Ik kreeg veel energie van hem en begon hem te strelen, ik durfde ook ineens veel meer, masseerde zijn geweldige grote harde lul in mijn handen en streelde daarbij zijn ballen, ik werd een en al seks. Erotisch ben ik als vrouw heel erg ingesteld op sferen en wat ik zie en ruik aan een mannen lichaam, zijn schaam haren vond ik zo mooi geschoren en esthetisch om te zien, hier ging ik helemaal van open in mijn geest en met mijn hele lichaam. Ik wilde hem zuigen, ik moest zijn lul proeven. Arjan had mijn kutje nog helemaal niet aangeraakt, maar ik liet mij langs zijn lichaam naar beneden zakken en zoog zijn mooie lul mijn mond in, o wat heerlijk kreunde hij, je maak me gek. Wellend voorvocht kwam er over mijn tong, ik slikte het mijn keel in, heerlijk vond ik het om dit bij hem te doen. Ik daalde langzaam af met mijn tong over zijn werkelijk staalharde lul, zijn aderen kon ik voelen over mijn tong. Ik probeerde een bal van hem mijn mond in te zuigen maar dat lukte nog niet goed hier onder de douche, zijn ballen waren te groot en ik kreeg daarbij ook veel douche water mijn mond in.

Dit is geil Anneke kreunde Arjan, je bent een super vrouw, innerlijk moest ik er om lachen wat hij mij nu allemaal toebedeelde in zijn staat van opwinding, maar ik vond het toch aangenaam om te horen van hem. Ik kwam weer omhoog en gaf hem weer zo, n heerlijke tongzoen, om zo te zoenen moest hij door zijn lengte zijn rug krommen en ging hij ook een stukje verder met mij. Heel voorzichtig strelen hij door mijn schaamhaar, ik ben kort geschoren maar heb nog nooit mijn schaamhaar helemaal glad geschoren. Ik vond dat Arjan mij wel heel erg voorzichtig benaderde, ik verwachte juist dat zo jongen knul meer op gelijk het neuken zou zijn gericht om dat gezien de leeftijd qua voorspel en opbouwende erotiek hij daar nog niet zoveel ervaring mee zou hebben opgedaan. Ik zelf met mijn man leerde dat ook pas vele jaren laten na het begin van onze seksualiteit, dat het voorspel en naspel je genot en geest daarmee nog fijner bevredigde. Hij speelde met zijn vinger met mijn verharde klitje, ongeduldig en hiermee super te worden opgewonden, vroeg ik hem een vinger in mijn kutje te doen. Arjan stopte het strelen van mijn klitje, keek mijn lachen aan en zei dat hij mij wel wat ongeduldig vond. Ik ga voorlopig nog niet weg hoor gaf hij mij direct een zoen, als het aan mij lig hebben wij straks nog tijd genoeg. Ik kreeg hiermee wel door dat Arjan ondanks zijn nog jonge leeftijd ook ging voor een eerst goed opwindend voorspel en hij mij niet gelijk ongeduldig wilde nemen. Degene die naar pure seks verlangde was ik. Nadat wij weer heerlijk fris waren en elkaar nog minuten lang heel intens te hebben gezoend gingen wij onder de douche vandaan en droogde elkaar af. Samen liepen wij naakt naar mijn slaapkamer om een schone badjas van mijn man voor Arjan te pakken die ik hem aanreikte, ik was zo opgewonden dat ik hem het liefst op mijn bed had gegooid voor een heerlijke vrijpartij maar ik kon mij nog net hiervoor beheersen. Ga jij nog maar even lekker relax in de tuin zitten zei ik tegen hem, dan doe ik jouw vuile kleding in de wasmachine, kleed mij aan en ga ik aan het eten beginnen, je kleed je toch niet helemaal aan vroeg hij, nee dat komt wel goed lachte ik. Toen Arjan naar de tuin ging deed ik zijn kleding in de wasmachine en zocht mijn mooiste zijde witte lingerie setje uit.

Ik deed daarbij mijn jarretel gordeltje en nog nieuw in de verpakking zittende witte glanzende zijde kousen aan, rode hoge naaldhakken met een bijna idem rood gekleurd rokje en witzijde open gewerkte blouse. Na mijn korte zwart (geverfde) haren te hebben verzorgd en mijn make- up te hebben opgedaan ging ik met mijn aanhoudende opwindende gevoel naar beneden. Arjan glimlachte vanuit de tuin naar mij toen hij mij in de keuken zag staan om aan het eten te gaan beginnen, wat zie je er super uit Anneke was zijn reactie. Tijdens het bereiden van het eten kon ik mij niet concentreren, mijn gedachte bleven op Arjan geconcentreerd, ik bleef steeds weer vanuit de keuken naar hem kijken, hij zat met zijn ogen dicht in het zonnetje.
De badjas van mijn man was wel wat te klein voor hem, maar in de wetenschap dat hij geen slip aan had bleven mijn gedachte en hormonen onrustig. Ik opende de koelkast om twee kipfile eruit te pakken, mijn oog viel op een bus slagroom. Mijn onrustige opwindende brein zei met een stemmetje in mijn hoofd, daar kan je erotisch wel wat mee Anneke. Ik pakte de slagroom en liep naar Arjan, toen hij mij hoorde aankomen opende hij zijn ogen, met de slagroom in mijn handen vroeg hij wat ik ging doen. Zonder iets te zeggen opende ik zijn badjas, verrast zag Arjan hoe ik zijn brede borstkas onder spoot. Ik bukte mij over hem heen en begon de slagroom van zijn stijf staande tepels af te likken, zijn borstkast bespeelde ik met mijn tong en spoot daarbij zijn korte schaamhaar onder de slagroom. Zijn lul groeide uit tot een erectie, hij leek nu nog groter dan onder de douche, van opwinding rilde ik weer over heel mijn lichaam. Bij zijn schaamhaar aangekomen ging ik gehurkt voor hem zitten, likte het slagroom op wat ik vanuit mijn mond ook over zijn dikke schacht liet vloeien. Met mijn mond half gevuld met slagroom nam ik zijn eveneens zeer dikke eikel in mijn mond, Arjan was nu heel opgewonden, ik voelde zijn dikke eikel kloppen in mijn mond, de bloedstuwingen in zijn lul waren in volle gang.

Dit is heerlijk Anneke kreunde hij, dit heeft nog nooit iemand bij mij gedaan. Ik vond het zelf ook heerlijk om dit bij hem te doen, bij mijn man was ik hier ook nooit opgekomen om te doen, maar het kwam spontaan vanuit mijn opwinding voor deze jongen op. Na hem even zo te hebben gepijpt raakte de slagroom op en voelde ik aan zijn staalharde lul dat ik het even iets rustiger aan moest doen. Arjan stond op het punt om anders in mijn mond klaar te komen. Ik stopte even en begon zijn ballen met de slagroom in te spuiten, das koud lachte hij maar wel heel geil. Ik likte langzaam de slagroom van zijn ballen af, zijn grote lul drukte hierbij over heel mijn gezicht en kwam boven mijn hoofd uit, dit was toch wel een erg grote lul begon ik mij goed te realiseren, een lul van formaat waarvan ik echt niet wist of ik die wel kon hebben in mijn best wel strakke kutje. Mijn man zegt altijd dat ik een klein strak kutje heb, ik wil absoluut niet minderwaardig over mijn man hier schrijven, maar zijn lul is vele centimeters korte en dunner als deze van Arjan. Ik vond het zalig en erotisch om zijn ballen minuten lang te likken, ik probeerde ook onder zijn ballen te likken rondom het sterretje van zijn anus. Ik kon er niet goed bijkomen met mijn tong gezien de positie hoe hij op de stoel zat, Arjan ga eens staan vroeg ik en doe je badjas helemaal uit, niemand die ons kan zien hijgde ik er zelf opgewonden van. Nadat hij was opgestaan en zijn badjas had uitgedaan vroeg ik hem zijn benen voor mij te spreiden, zelf zat ik nog steeds gehurkt tussen zijn benen. Vanaf de onderkant keek ik tegen zijn licht behaarde bilspleet en ballen aan, ik legde elk een hand op zijn harde mooie ronden billen en opende hiermee zijn bilspleet. Het was tevens mijn balans en evenwicht in deze gehurkte positie om mij goed vast te kunnen houden toen ik plagend over zijn lichtbruine sterretje begon te likken. Dit was een nieuwe ervaring voor ons allebei, Arjan kon alleen maar uitbrengen dat hij dit super geil vond wat ik deed.

Voor mij gold dit ook, het kruisje van mijn slipje wat gespannen onder mijn rokje zat begon te plakken tegen mijn schaamlippen aan, ik verloor steeds meer vocht uit mijn kutje. Nog nooit had ik dit gedaan de anus van een man gelikt, nu probeerde ik gehurkt, hangend tussen zijn gespreide en gespierde benen met mijn tongpuntje een stukje zijn anus in te komen. Het gaatje was heel strak en het lukte mij om maar een klein stukje zijn anus binnen te dringen met mijn tong. Arjan werd gek van genot en begon zijn eigen lul af te trekken, al snel kreunde hij dat hij ging spuiten, nee wacht zei ik, ik wil je zien klaarkomen. Ik ging vlug tussen zijn benen vandaan wat bij hem de opmerking teweeg bracht, jammer Anneke dat je stopt, dit voelde super. Ik wil je zaad in mijn mond proeven hijgde ik, je moet klaarkomen in mijn mond! Het was heel erotisch hem met zijn grote stijve lul opgewonden naakt voor mij te zien staan, ik was nog netjes aangekleed en mijn verrassing voor hem zat nog onder mijn kleding. Dit is niet eerlijk lachte hij, jij ben nog helemaal aangekleed, dat geef niets zei ik, nu wil ik eerst jouw zaad proeven. Arjan nam hier geen genoegen mee, pakte de bus slagroom naast de stoel van de grond en nam mij aan zij hand mee mijn huis in. Ik de keuken hoorde in de aardappelen en de groeten koken op de kookplaat, dat is waar ook, ik was aan het eten begonnen wat nu stond te koken in de pan. Ik moet het eten afmaken zei ik en de kipfile nog braden, anders hebben wij niets te eten, Arjan draaide resoluut de kookplaat uit en zei dat hij nu eerst iets veel lekkerder wilde eten, ik ga jouw opeten lachte hij. In de keuken knoopte hij mijn blouse open, zag mijn bh en floot even ter goedkeuring voor wat hij zag, o Anneke wat mooi zei hij en mijn rokje volgde. Hij bewonderde mijn lingerie, zijn lul was nog geen moment verslapt nadat wij uit de tuin waren gekomen. Beheerst zette hij de fruitschaal en de bloemenvaas van de keukentafel op de grond en vroeg mij op de tafel te gaan liggen, ik hoefde mijn fantasie niet meer te gebruiken om mij af te vragen wat hij van plan was.

Voor ik op de tafel ging liggen wilde ik mijn rode hakjes uit doen, nee alstublieft zei hij, hou die aan. Ik ging op mijn rug op de tafel liggen, heel apart om te doen, want tot nu toe was onze keukentafel alleen maar gebruikt om aan te eten of wat te lezen. Moge je mooie kousen vies worden vroeg hij, ja zei ik opgewonden, doe met mij wat je wil. Arjan plaatste gespreid mijn benen en hoge hakken in gebogen positie op de tafel, van pure opwinding begon ik weer te trillen. Hij schudden de bus slagroom nog eens goed in zijn handen en begon vanaf mijn schoenen tot over het kruis van mijn slipje mijn benen gehuld in mijn kousen onder te spuiten met de slagroom. Soepel bijna als een slangenmens likte hij de slagroom van mijn kousen benen af, ik lag ernaar te kijken en begon mij af te vragen of ik het niet droomde. Zoiets opwindends had ik nog nooit meegemaakt, ik had dit nooit kunnen bedenken toen ik die morgen vroeg naar het tuincentrum was gegaan om plantjes te kopen. Telkens als ik zijn warme adem door de stof van mijn slipje voelde komen als hij daar de slagroom van mijn kruisje aflikte, voelde het bijna aan of ik keer op keer een orgasme kreeg, dit kon ook niet lang meer duren want heel mijn lichaam was een seksuele tijdbom geworden. Het voorvocht vloeide ook rijkelijk uit zijn eikelspleet zag ik, ook Arjan zou dit volgens mij niet lang meer kunnen houden. Op mijn kousen benen was geen spoortje slagroom meer te vinden toen hij mijn slipje uitdeed, eindelijk dacht ik, nu gaat hij met mij neuken. Ook dit ging niet zoals ik het mij voorstelde, Arjan trok mij wat meer onderuit op de tafel waardoor mijn onderbenen vrij, maar nog steeds wijd gespreid langs de tafel kwamen te hangen. Hij opende mijn schaamlippen met de beide vingers van zijn handen verder open, duwde zijn tong volgens mij zover als mogelijk was mijn kutje in. Hij begon mij zo heerlijk intens diep door mijn kutje te likken dat ik hooguit een minuut later voor mijn gevoel, het zaligste orgasme kreeg wat ik ooit door middel van het beffen had gehad. Mijn gevoelens werden natuurlijk ook nog eens extra geprikkeld doordat ik seksueel iets aan het doen was met een andere jongen / man die eigenlijk voor mij volslagen onbekend was. Waar ik geen persoonlijke of emotionele banden eerder mee had opgebouwd. Dit kwam totaal onverwachts, niet bewust geplant of zelf had ik tijd gehad om hierover na te denken, het gebeurde.

Ik wilde op dat moment niet nadenken over mijn gezin, man, familie of eventuele consequenties, ik wilde pure lustige seks met deze jongeman uit misschien wel heel veel egoÔsme, een diep weg gestopt verlangen wat mijn man mij seksueel niet meer kon geven. Arjan speelde met zijn tong, na mijn orgasme door met mijn kittelaar, stop even kreunde ik, ik wil je graag pijpen en moet even bijkomen, mijn kutje raakt oververhit. Arjan stopte gelukkig wel, ik vond het wel prettig dat het geen egoÔstische jongen was die alleen maar voor zijn eigen genot ging. Ik vond het nu toch echt tijd om hem heerlijk te verwennen en te laten klaarkomen. Ik dit wel op een manier doen waar ik wel eens in mijn jonge jaren over had gefantaseerd maar niet wist of ik dit wel kon.


Lees verder in deel 3.
Aantal keer gelezen:
787
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)