Spannendverhaaltje.nl

De Intercity

-
21-10-2010
Ik reis alweer heel wat jaartjes met de Intercity naar mijn werk. Dag-in Dag-uit hetzelfde traject en dezelfde tijd; de Intercity van 7:10. Nu is zo’n station natuurlijk een verzamelplaats van allerlei soorten mensen maar om 10 over 7 in de ochtend is het er nog vrij rustig en valt ‘iets moois’ al snel op.

Een paar maanden geleden zag ik haar voor het eerst. Ik zat al in de coupe en daar liep ze me voorbij en ging aan de andere kant van het pad tegenover me zitten. Het eerste dat me was opgevallen was het superlekkere strakke kontje dat me voorbij was gelopen, maar toen ze zich had omgedraaid was ook de voorkant meer dan een aangename verassing. Een prachtige meid van een jaar of 25 schat ik zo. Vrij lang donker haar en donkere ogen, ik zou denken aan een heel klein beetje Indonesisch, misschien was ze een halfbloedje. Toen ze haar jas uit deed zag ik in haar strakke truitje de vormen van haar fraaie borsten, vast een cupmaat C schoot het door me hoofd. De hele weg, een treinrit van dik een half uur, heb ik steeds naar haar zitten kijken; wat een lekkere meid!

Aangekomen op de eindbestemming liep ze voor me het station uit, ik ging vooral niet te snel lopen want zo kon ik lekker even naar haar strakke kontje blijven kijken. Vanaf het station moet ik nog ongeveer 10 minuten lopen voordat ik op mijn werk ben en opvallend genoeg moest ook zij dezelfde kant op. Ik kon dus heerlijk achter haar aan blijven hobbelen. Pas vlak voordat ik op mijn werk was moest zij linksaf en ik rechtsaf. Ik keek haar nog even na en genoot van het moment want de kans is klein dat ik haar ooit nog zou zien, zo gaat dat namelijk vaak in het Openbaar Vervoer. Nog een minuut dacht ik aan dat prachtige kontje en toen vergat ik haar en ging ik over tot de orde van de dag. Het was alweer donderdag en het weekend kwam in zicht, daarnaast ook de makkelijkste reisdag van de week; de vrijdag. Dan laat ik steevast de trein staan en pak dan lekker de auto.Het aansluitende weekend was prima, lekker genieten van de vrije tijd en van mijn vrouw, want zo in het weekeinde heb je gewoon wat meer tijd voor elkaar. Lekker eten, lekker drinken en lekker sexen: kortom een goed weekend! Helaas gaat een weekend razend snel voorbij en was het zo ineens weer maandag en begon de wekelijkse sleur weer van begin af aan.

7:10 op het station, daar stond ik weer met een maandagochtend gevoel, de lastigste dag van de week. Mijn verbazing was dan ook groot toen zij me weer voorbij kwam lopen; de meid van vorige week donderdag! Dat is apart, dacht ik, want het gebeurt niet veel dat je zo iemand nog eens tegenkomt. Uiteraard zijn er wel de vaste gezichten van de dagelijkse forenzen maar dat zijn toch allemaal mannen. Ik was mijn maandagochtend gevoel direct kwijt en bekeek waar op het perron ze zou gaan wachten op de trein. Nou niet ver bij me vandaan, zo kon ik dezelfde deur nemen en in dezelfde coupe gaan zitten en weer genieten van een mooi uitzicht. Het lukte probleemloos en de wandeling van eindstation naar werk kon op dezelfde manier als de donderdag ervoor. Het was jammer dat ze vandaag niet die heerlijk strakke broek droeg maar een redelijk wijd rokje. Voordeel hiervan was wel dat ik vorm van haar benen goed kon bewonderen, prachtige benen maar door het wijde rokje zag ik dat mooie kontje vandaag niet.

Maar goed, de benen waren absoluut de moeite waard. Ze droeg een soort grijze strakke maillot en daar kwamen haar benen prachtig in uit. Mooi gevormd, slank en toch heel licht gespierd, wat was het toch zalig om achter haar aan te lopen. Op dezelfde afslag ging zij links en ik rechts, nou tot morgen dan maar dacht ik in stilte, althans dat hoopte ik.

De volgende dag, dezelfde plaats en dezelfde tijd en….ja hoor daar kwam ze weer! Hoe kan dat nou toch? Waarom is me niet eerder opgevallen, ik reis al ruim 5 jaar hetzelfde traject op dezelfde tijd en opeens is er dan zo’n mooie medereiziger. De enige verklaring die ik hiervoor kon verzinnen was dat ze misschien net aan een nieuwe baan was begonnen, het was vorige week de eerste week van een nieuwe maand geweest. Hoe dan ook, ze was er nu en ze was heerlijk om naar te kijken, ik deed dat maar al te graag en voelde me geen moment schuldig ten opzichte van mijn vrouw. Ze was vandaag gekleed in een gestreepte broek, niet zo strak als de zwarte broek van vorige week donderdag maar wel lekker. Bij het uitlopen van het station moet ik via een vrij steile trap het station verlaten en vandaag kon ik het zo uitmikken dat ik direct achter haar liep. Ik was maar al te benieuwd of ik misschien de contouren van haar slipje zou kunnen ontdekken. Daar ging ze voor me de trap op en bij elke stap die ze nam trok de stof over haar billen wat strakker en tekende zich inderdaad bovenin een klein driehoekje af, ze droeg dus een string dat lekkere ding. Met genot liep ik weer achter haar aan en op de kruising liepen we ieder weer onze eigen kant op.

Zo ging het al een paar weken en ondertussen kregen we ook met regelmaat wat oogcontact al had ik geen idee wat ze van me dacht. Ik was toch wat bang dat ze in de gaten zou hebben dat ik haar zo aandachtig bewonderde elke dag. Ik raakte zo aan haar gehecht dat ik bijna op vrijdag de auto wilde laten staan, maar dat ging me wel iets te ver. Ik kon dus genieten van maandag tot en met donderdag al waren er ook dagen tussen dat ze er niet was. De wandelroute naar mijn werk was op die dagen wel een stuk minder leuk en de heenreis in de trein bracht ik dan weer lezend in de krant door, zonder lekker uitzicht. Ik moest steeds vaker aan haar denken maar ik wist natuurlijk niets van haar, niet eens een naam.

De eerste keer dat ik wat spanning tussen ons voelde was op de wandelroute naar het werk toe. Steevast liep ik achter haar en had zij er, zoals gewoonlijk, een lekker tempo in. Maar die dag niet. Ergens halverwege vertraagde ze, en vroeg ik me af wat ze ging doen. Ze deed niets, ze ging alleen langzamer lopen, zo langzaam dat ik haar wel moest inhalen. De spanning toen ik haar passeerde was echt voelbaar, dit deed ze met opzet, ze wilde dat ik voor haar kwam lopen. Op de bekende kruising namen we zonder een woord te zeggen weer ‘afscheid’. Wat was er toch geweest? Waarom wilde ze dat ik haar zou inhalen? Vreemd hoor. De dag erna was het weer normaal en vertraagde ze niet maar ik kreeg wel steeds meer de indruk dat ze heel goed wist dat ik haar bewonderde.

Deze dag begon niet al te best, het was ijzig koud en er stond veel wind. Zelfs de mooie meid kon me niet doen vergeten dat het perron een tochtig en koud oord is. Ondanks de kou keek ik weer met genot naar haar maar moest even diep zuchten toen op het bord verscheen ‘rijd vandaag niet’, vertraging dus! Omdat deze trein niet zou rijden moesten alle reizigers met de volgende trein mee en dan is het superdruk, het was ‘proppen’ in de eerstvolgende trein. Ik was al op een tussenstuk gaan zitten en keek even de coupe in of er misschien een plekje vrij was. Geen plek vrij en uit principe ga ik niet naast iemand zitten, dat vind ik zelf ook niet prettig. In de coupe was op een paar bankjes alleen nog plek naast iemand anders en net toen ik weer op het klapstoeltje in het tussenstuk wilde gaan zitten viel mijn oog op mijn vaste mooie medereiziger. Nu stond ik wel voor een dilemma: ga ik mijn principes overboord gooien en als tweede; durf ik naast haar te gaan zitten. Ik verzamelde zoveel mogelijk moed en ging naast haar zitten. Voor de vorm vroeg ik even of dat goed was en dat was het. Vandaag droeg ze een spijkerbroek, het stond haar leuk maar het was niet zo spannend om naar te kijken. Na even raakte we in gesprek en kregen we het over 'ditjes en datjes'. "Je werkt vast bij mij in de buurt" zei ze na een tijdje. Nou dat was haar dus niet onopgemerkt gebleven. "Klopt" zei ik "meestal loop ik achter je aan" en ze keek me aan met een blik dat ze dat heel goed wist. De trein reed het station binnen en al kletsend liepen we de trein uit. In plaats van achter haar te lopen liep ik nu naast haar. Het was een verhelderend gesprek. Zo wist ik nu dat ze altijd een half uur eerder klaar is en dus op de terugreis een andere trein neemt dan ik. Ze woont niet al te ver bij mij vandaan en ook zij gaat dagelijks met de bus naar het station, wel een andere lijn dan ik neem maar veel van ons reisgedrag is dus hetzelfde. Vlak voor de kruising waar dagelijks onze wegen scheiden vertelde ik dat ik op vrijdag altijd met de auto reis. "Oh" zei ze "ik dacht dat je vrijdags altijd vrij was want dan zie ik je inderdaad nooit". Het deed me goed te horen dat zij mij dus ook in de gaten hield. Ik verzamelde snel nieuwe moed en zei "ja, lekker hoor met de auto, dat scheelt me een half uur reistijd, je mag op vrijdag wel meerijden als je wilt?". Ze moest er even over nadenken zei ze en zou het morgen, als we weer op het station waren, laten weten. Met toch een kriebel in mijn buik ging ik naar mijn werk

De volgende dag even na 7:00 kwam ze het perron weer opgelopen en nu liep ze me niet voorbij maar naar me toe. "Hai" zei ze vrolijk "als je aanbod nog geldt wil ik vrijdag wel meerijden". Uiteraard was het aanbod nog geldig en in de trein gingen we, net als gisteren, weer naast elkaar zitten. We spraken af hoe we het vrijdag zouden doen; ik zou haar ophalen bij de Albert Heijn vlak bij haar huis. Op de wandelroute naar het werk hadden we net gedag gezet en liep ik het laatste stukje alleen verder toen ze me achterna kwam gerend. "Wat is er" vroeg ik verschrikt, een beetje buiten adem vroeg ze "hoe heet je eigenlijk?". Ik lachte en zei "Jamie en jij", "Kim!". We gaven elkaar een hand en zo was onze kennismaking compleet.

Ik had er gewoon slecht van geslapen en dacht: waar ben ik in vredesnaam aan begonnen door haar aan te bieden mee te rijden op vrijdag. Maar goed, belofte maakt schuld, dus zonder een woord tegen mijn vrouw erover te zeggen reed ik in plaats van direct naar de snelweg eerst naar de AH. Ze stond al te wachten en stapte in. Dit was wel vreemd en dat vond ze zelf waarschijnlijk ook want de eerste 10 minuten was het doodstil, op alleen de radio na. Gelukkig brak zij het ijs en kwam er een gesprek op gang en na even was het gewoon weer gezellig. We namen afscheid op het eindpunt en met "tot maandag!" liep ze naar haar werk.

Ik ben dol op weekend maar het kon me niet snel genoeg maandag worden. Ik had zin om Kim weer te zien. Het was al snel weer maandag en ik was blij dat ik haar weer het perron op zag komen. Het leuke was dat we op het perron weer bij elkaar gingen staan en dat we de hele reis voortaan samen deden. De vrijdag was inmiddels al standaard dat Kim met me meereed, we leerde elkaar steeds beter kennen. Zo wist ik dat ze nog thuis woonde en druk op zoek was naar haar eigen stekkie, dat ze een vriend had en dat ze 24 was. De weken verstreken en we reisde dagelijks samen, de 'auto-vrijdagen' vond ik het leukst want zo in de auto is toch wat intiemer. Vrijdag twee weken geleden ging ons gesprek over de relaties van beiden en kwamen we op het onderwerp sex uit. Zonder veel details te noemen gaf Kim aan dat haar vriendje op dat gebied maar wat aan klungelde. Zelf bekende ik dat ik één keer sex, vaste prik de zondagavond, erg karig vond en zo deelde we samen de ongenoegens over ons sexleven. We kregen het ook over wat je aantrekkelijk vindt en voordat ik het wist zei ik "ik vind jou erg aantrekkelijk" en ik schrok direct van mijn eigen woorden. Kim bloosde een beetje "ik jou ook hoor" zei ze zacht en nu zaten we alle twee toch wat ongemakkelijk in de auto. Ik besloot nu echt de rand op te zoeken en zei "zou je het erg vinden als ik je een zoen zou geven?", Kim keek me wat geschrokken aan en ik kreeg daardoor al spijt van mijn woorden. "Nee" bracht ze wat verlegen uit en op datzelfde moment draaide ik de auto het parkeerhaventje in en deed de motor uit. We hadden onze eindbestemming bereikt, ik draaide me zelf haar kant op, leunde de passagierskant op en kuste haar zacht op haar lippen. Mijn hart bonkte in mijn keel en ik gaf meteen maar een tweede kus, kort maar lekker. Direct volgde een derde kus en alsof mijn lippen deze keer op haar lippen plakte voelde ik haar tong op zoek gaan naar de mijne. Het werd een heerlijke tongzoen; lang en intens. Ik snoof haar heerlijke geur op en keek haar diep in haar prachtige bruine ogen. Toen de tongzoen stopte wisten we dat we te ver waren gegaan en om het recht te zetten zei ze snel "en nu moet ik echt naar mijn werk", "ik ook" antwoordde ik en we stapten de auto uit en wenste elkaar een fijne werkdag en een goed weekend toe. Mijn tong tintelde nog na, maar ik vroeg me wel af of ik hier goed aan had gedaan.Het kon me opnieuw niet snel genoeg maandag worden en ieder verloren momentje dacht ik aan Kim. Zo erg zelfs dat ik de wekelijkse sex met mijn vrouw, op zondagavond, aan me voorbij liet gaan door een smoesje te gebruiken. De maandag kwam en nog niet eerder was het zo spannend geweest Kim weer te gaan zien. Zou ze boos zijn over de kus? Zou ze er spijt van hebben? Allerlei vragen schoten door mijn hoofd. Ze kwam, lekker als ze is, aangelopen en groette me vriendelijk. Nou dat leek goed te gaan. We stapte de trein in en na even werd het onderwerp de zoen van vrijdag. Gelukkig kwamen we samen tot de conclusie dat het heerlijk was geweest en dat we er geen spijt van hadden. Er viel een last van mijn schouders. Opvallend die week was dat we dichter bij elkaar zaten waardoor we elkaar soms 'per ongeluk' aanraakte. De donderdagochtend spraken we, zoals al weken, weer af om vrijdag samen met de auto te gaan alleen wilde ik die kus nog wel eens overdoen. "Zullen we morgen een half uur eerder afspreken?" probeerde ik "dan kunnen we het wat rustiger aan doen". Natuurlijk had ze een idee wat de bedoeling was, ik had het balletje klaar gelegd ze hoefde nu alleen maar te scoren en dat deed ze "goed idee, 6:30 bij de AH?". Prima geregeld zo en opnieuw ging ik weer een slapeloze nacht tegemoet denkend aan Kim.

Ik had mijn vrouw verteld dat ik wat eerder moest beginnen en reed om even voor half 7 's ochtends als een speer naar de AH. Kim stond alweer keurig te wachten, ze stapte in en even daarna reed ik de snelweg op. Ongeveer halverwege deed ik mijn richtingaanwijzer aan en ze keek verbaasd mijn kant op "wat ga je doen?". "Even een tussenstop maken" en ik reed de verlaten en slecht verlichte parkeerplaats op. Ik zette de auto stil en de motor af en keek Kim aan "zullen we de kus van vorige week nog eens overdoen?" zei ik. Kim glimlachte "graag" en direct draaide ik haar kant op. Na een paar korte zoenen wisten onze tongen elkaar snel weer te vinden en kuste we zo lang mogelijk. Wat was dit lekker, mijn hart sloeg overuren, ik werd er vreselijk geil van en ik voelde mijn paal keihard worden. Met mijn hand streelde ik haar mooie gezicht en langzaam liet ik mijn hand op ontdekkingsreis gaan. Ik bereikte één van haar borsten en legde mijn hand er voorzichtig op en begon er heel zacht iets in te knijpen. Kim reageerde met een klein goedkeurend kreuntje. Vervolgens vond mijn hand zijn weg naar haar been en ook hier begon ik zacht in haar dijbeen te kneden. Zo wisselde mijn hand af van borst naar been terwijl we heerlijk bleven tongzoenen. Jammer genoeg droeg Kim een vrij stevige BH waardoor ik maar moeilijk haar tepel voelde, zelfs toen ik het lef had mijn hand onder haar truitje te laten gaan bleef de BH hardnekkig de tepel bedekken. Kim had er waarschijnlijk minder problemen mee want ze bleef zacht kreuntjes geven bij elke aanraking. Na de lange tongzoen bleek dat we al een half uur op de parkeerplaats hadden gestaan, ik kon niet anders dan de auto starten en door te rijden naar het werk. We moesten natuurlijk wel op tijd op het werk zijn en ik had spijt dat ik niet een uur eerder had afgesproken, een half uur bleek echt te kort. Het was moeilijk maar het moest, balend reed ik de parkeerplaats af en ik genoot na van dit geweldige half uur; wat was ze mooi, lief en lekker!

We waren weer net op de snelweg toen Kim voor het allereerst het initiatief nam, ze legde haar hand op mijn bovenbeen. Zacht liet ze haar hand met mooie galakte nagels over mijn been wrijven en heel ondeugend raakte haar vingertoppen soms 'per ongeluk' mijn kruis. Na even voelde ik haar hand vol in mijn kruis en voelde ze de contouren van mijn enorm harde pik. Ze keek me wat verlegen maar ook erg geil aan, ik dacht alleen maar aan hoe mooi ze was en genoot van haar blik. Ze probeerde mijn gulp te openen, maar dat viel niet mee. Nogal onnozel vroeg ik "wat wil je?" en ze fluisterde "uit?". Ik maakte mijn riem open en deed het knoopje los, de gulp wilde nu wel open. Met één hand aan het stuur liet ik mezelf iets van de stoel komen en met de andere hand, en een hand van Kim, was in een korte ruk mijn broek en slip uit tot aan mijn knieën. Daar zat ik dan in afwachting van het geen Kim van plan was. Haar hand ging naar mijn lul en heel teder begon ze er zacht aan te trekken. "Mmmmh" kreunde ik. Ze streelde mijn ballen en de blik in haar ogen was nog veel geiler geworden. Kim deed haar gordel los en schoof een stukje mijn kant op. 'Zou ze...?' dacht ik en ja hoor dat deed ze, ik voelde ineens de intense warmte van haar mooie mond over mijn pik glijden. Dit had ik zeker niet verwacht. Ze pijpte fantastisch, wat voelde dit goed! Ik werd wel eens door mij vrouw gepijpt, ook erg lekker, maar Kim deed iets heel anders. Ze pijpte heel zacht en daarnaast sabbelde ze en maakte ze zuigende bewegingen, het was echt onbeschrijfelijk lekker en geil. Ik had moeite me op het verkeer te concentreren maar gelukkig was het erg rustig op de weg. Er klonken soppen en zuigende geluidjes aangevuld met kreuntjes van Kim waarmee ze me liet merken dat ze het lekker vond om mijn pik te verwennen. Zelf kreunde ik ook en liet haar op die manier weten dat ze het zalig deed. Omdat ik de zondagse sexbeurt met mijn vrouw had overgeslagen had ik dus al bijna twee weken geen orgasme gehad. Hoewel ik vreselijk genoot van de pijpbeurt kon ik het niet al te lang volhouden. “Kim, ik ga zo komen hoor” kreunde ik zacht. Ze leek zich daar niet aan te storen want ze sabbelde en zoog rustig door, oh wat was dit heerlijk. Nogmaals waarschuwde ik haar “Pas op hoor ik kom zo”, ze reageerde met “mh mh” waarmee ze aan leek te geven dat ze me de eerste keer ook wel had gehoord. Ik wist niet of ik wel mocht klaarkomen in haar mond, dat deed ik bij mijn vrouw nooit en was dat dus echt niet gewend. Ik besloot een derde waarschuwing te geven “Ooh pas op hoor” kreunde ik en opnieuw was alleen een bevestigend “mh mh” haar reactie zonder ook maar iets te minderen met pijpen, sabbelen en zuigen. Ik verwachte dat ze nu elk moment mijn lul uit haar mond zou laten glijden zodat ze het laatste stukje met de hand zou afmaken maar dat leek ze nog niet van plan. Ze zoog nog intenser en ik voelde een orgasme ‘uit mijn tenen’ langzaam naderen. Omdat ze het zo rustig en beheerst deed voelde ik mijn zaad millimeter voor millimeter tergend langzaam omhoog komen. Dit gevoel was echt onbeschrijfelijk en ik probeerde er zo lang mogelijk van te genieten.

‘Wanneer zou ze stoppen’ dacht ik ‘of zou ze het met haar mond gaan afmaken?’. Ik besloot alleen nog maar te genieten maar kon het niet laten om haar toch nog maar eens te waarschuwen “aah, jaa, bijna, pas op hoor, ik kom echt bijna’. Voor Kim het teken om er nog een schepje boven op te doen en steviger te zuigen. Ik voelde mijn ballen tintelen en mijn lul kloppen. Het zaad bewoog zich langzaam omhoog en bijna was het zover, nog een zuigende beweging en daar kwam ik dan eindelijk klaar. Ik kreunde heel hard en voelde al mijn spieren samentrekken “aaaah, ooooh, ik kom, ik kom” en mijn lul pompte als nooit te voren. Kim hield haar mond strak om bij harde lul en liet de eindeloze stroom zaad in haar mond komen. Er leek geen einde aan te komen en ook voor Kim werd het te veel. Ze opende haar mond zodat ze wat zaad kon laten ontsnappen, het droop langs mijn pik over mijn ballen. Na de zoveelste zaadstoot schokte mijn lul nog een paar keer na en perste ik de laatste restjes uit mijn paal haar mondje in. Kim keek omhoog “dit was geweldig!!” zei ik en ze glimlachte lief. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo vreselijk lekker was klaargekomen. Kim liet haar tong langs mijn lul gaan om nog wat restjes van mijn geil weg te halen maar het was zoveel dat ze de rest met een zakdoekje weghaalde. In een soort trance reed ik naar het eindpunt. We kuste elkaar nog even teder en moesten toen echt naar het werk. We wisselden nog snel even GSM-nummers uit en wenste elkaar daarna een fijn weekend. Ik voelde mijn pik de hele dag nog natintelen van het lekkerste dat hem ooit was overkomen. Wat was dit vreselijk geil geweest!

Het hele weekend stond in het teken van Kim. Ik wilde meer maar had geen idee hoe ik dat kon organiseren. Ik fantaseerde over haar naakte lichaam en wilde niets liever dan haar ook echt naakt zien en heerlijk met haar sexen. De auto leek me echter geen ideale plek en hoe vroeg zouden we dan wel niet moeten afspreken, daarnaast leek me de parkeerplaats ook geen mooie plek en daar zou ik ook zeker niet van haar mooie lijf kunnen genieten. Opeens kreeg ik een idee. Ik zou een keer na werktijd met haar moeten afspreken en een hotel boeken. Dat klonk simpel maar het moest natuurlijk wel allemaal in het geheim. Mijn vrouw hield daarnaast de bankrekening goed in de gaten dus zou een pintransactie of een plotselinge geldopname verdacht zijn. ‘De creditcard’ schoot het door mijn hoofd, ja dat was het! De transacties van de creditcard werden niet door mijn vrouw gezien. Een avond van huis kon ik makkelijk invullen met één of andere zakelijke aangelegenheid en zo leek er een waterdicht plan klaar te liggen. Nu moest ik alleen nog Kim vragen en dat was niet geheel onbelangrijk.

Op zondag maak ik vaker een wandeling in mijn ééntje en dat was nu niet anders. Eenmaal uit het zicht van mijn huis pakte ik mijn GSM en SMS-te Kim met mijn ‘hotelplan’. Het duurde even maar daar trilde mijn GSM, een bericht van Kim: ‘wat een spannend plan, ik ga ff kijken of me dat lukt, je hoort snel van me’. Al na een paar minuten trilde de GSM weer: ‘bedoel je deze vrijdag al?’. Ik stuurde snel een kort bericht met alleen ‘ja, deze vrijdag’ terug. Gespannen wachtte ik af en daar kwam een nieuw bericht: ‘ik kan wel, lijkt me leuk’. Mijn hart sloeg over, het gaat dus door. Ik SMS-te dat ik het geweldig vond en gaf aan onze berichtjes hierna te stoppen omdat ik bijna weer thuis was. Ik kreeg nog een laatste bericht terug ‘tot maandag! xxx’. Blij en opgewonden liep ik naar huis, volgende week vrijdag zou het dus gaan gebeuren en oh wat had ik er nu al zin in.

Voor de tweede week op rij liet ik met een smoes de zondagse sex met mijn vrouw aan me voorbij gaan, dit kon nog zonder argwaan. Ik wachtte tot mijn vrouw sliep en ging snel naar zolder om achter de PC te kruipen en op zoek te gaan naar een hotel. Ik had al vlug een hotel gevonden, een Van der Valk hotel aan de snelweg. Ik boekte on-line met de creditcard en gebruikte mijn geheime hotmailadres voor de bevestigingen. Nu had ik rust om ook te kunnen slapen, het hotel was geboekt en dat kon ik Kim dan morgen mooi alvast vertellen.

De reisweek verliep prima, Kim had leuk gereageerd op het hotel en we hadden het samen weer erg gezellig. Het duurde, voor mijn gevoel, alleen lang voordat het vrijdag was. Mijn vrouw was op de hoogte van mijn ‘zakelijke verplichting’ die vrijdagavond. Ik had haar verteld dat het wel eens erg laat kon worden maar daar had ze alle begrip voor. Kim had het wat makkelijker gehad; ze had gewoon niet afgesproken met haar vriendje en voor haar ouders was ze een avond met een collega op stap. Eindelijk was het vrijdag. In mijn pauze had ik bij de slijter een fles rode wijn gehaald en ik telde de minuten af totdat ik weg kon. We hadden afgesproken bij mijn auto en Kim stond er al wachten. Ze droeg die prachtige zwarte strakke broek, ik had haar al eens verteld dat ik die broek haar zo gaaf vond staan en daar had ze rekening mee gehouden. We stapte de auto in en gaven elkaar een kus. Wat was het spannend! Ik reed de snelweg op en na 20 minuten stonden we bij het hotel.

Ik vroeg Kim of ze in de auto wilde wachten, dan zou ik even gaan inchecken. Het inchecken was snel geregeld en gewapend met een plastic kaartje dat als deursleutel werkte keerde ik terug naar mijn auto.

Niets stond ons nu mee in de weg.

We liepen samen het hotel in en gingen op zoek naar onze kamer. Het plastic kaartje werkte prima en de deur van kamer 209 ging er mee open. De hotelkamer was netjes ingericht, niet al te groot maar alles wat we nodig hadden stond er; een dubbelbed was eigenlijk wel het belangrijkste maar extra gaaf was de enorme spiegel achter het bed. We deden onze jassen uit en ik haalde de fles wijn uit mijn tas en schonk twee glazen wijn in, het waren plastic glazen maar dat mocht de pret niet drukken. Er was een klein ‘zitje’ op de kamer met twee luie stoelen en een klein tafeltje. We gingen er zitten en babbelde over van alles en nog wat terwijl we genoten van de wijn. Na een klein half uur hing er een prettig soort spanning die veroorzaakt werd door een combinatie van wijn en geilheid. Kim opende de aanval: “zullen we samen in bad gaan?”. Dat idee klonk me als muziek in de oren en uiteraard zei ik volmondig “ja”. In mijn fantasie had ik haar al vele malen naakt gezien en nu zou ik het dan in het echt gaan beleven. Kim droeg een zwart strak truitje met een wit kanten hemd eronder. Ze trok haar trui uit gevolgd door haar hemd. Daar stond ze in een zwarte BH en met haar zwarte strakke broek nog aan. Dit zag er al betoverend uit, wat een mooi bovenlichaam! Ze was heel licht gebruind, een strakke platte buik en prachtige borsten, althans voor zover te zien nu ze haar BH nog aanhad. Ze knoopte haar strakke pantalon los, opende de rits en liet sexy de broek van haar benen glijden. Mijn adem stokte even; wat was ze toch betoverend mooi!Haar broek was uit en daar stond ze, alleen nog maar gehuld in een zwarte BH en een piepklein zwart stringetje dat net genoeg stof had om haar kruisje te bedekken. Ze deed haar handen achter haar rug en ontdeed zich van haar BH en toen was voor mij het uitzicht eigenlijk al compleet. Wat zag ze er bloedgeil uit en haar lichaam voldeed aan elke perfectie. Prachtige mooie volle borsten met opvallend kleine tepels en een slank sportief lichaam aangevuld met haar mooie gezicht en dromerige bruine ogen, was ik in de hemel beland?

Ondertussen had ik mezelf ook uitgekleed en hield ik net als Kim mijn slip aan. We liepen naar de badkamer en vulde het bad. Er stond een klein flesje badschuim dat ik leeg liet lopen in het ligbad en daarna deed ik mijn slip uit. Kim volgde mijn voorbeeld en liet het stingetje zakken. Mmmh nu was ze dan echt helemaal naakt en nieuwsgierig bekeek ik het laatste stukje van haar lijf dat ik nog niet gezien had.

Een mooi kutje net als de rest van haar adembenemende lichaam. Haar poesje zag er vol uit en was keurig geschoren, er was alleen een heel klein streepje zwart haar, zo dun als een potlood en paar centimeter hoog vanaf haar lipjes, blijven staan. Het zag er erg sexy uit en ze kleurde toch wat toen ik haar zo aandachtig bekeek. Kim had ondertussen ook de nodige moeite om haar ogen van mijn keiharde lul af te houden. Met mijn 19 cm en behoorlijke dikte, ben ik tevreden en aan haar bewonderende blik te zien beviel het haar ook wel. Het bad was inmiddels vol genoeg en lag schuimend op ons te wachten. “Zullen we?” zei ik en we stapten voorzichtig het ligbad in. We zaten tegenover elkaar en ik voelde haar voeten onder mijn billen glijden. Dit was genieten en een hoofdletter G! Na een kwartiertje in bad waren we het allebei wel zat, je kan in zo’n bad toch ook niet veel, dus klommen we eruit. Ik hielp haar met afdrogen maar daar kwam niet veel van terecht, ik had haar voor de helft afgedroogd toen ze me omhelsde en we verwikkeld raakte in een heerlijke tongzoen. Ik liet de handdoek vallen en drukte haar mooie lijf stevig tegen me aan. De warmte die ze gaf was heerlijk en ik voelde haar harde tepels tegen mijn borstkas drukken. In afdrogen hadden we geen zin meer en al zoenend liepen we naar het bed toe waar ik snel de dekens vanaf trok. We gingen bijna onafgebroken door met zoenen en lieten ons zelf op het bed vallen. Ik keek haar weer in die prachtige bruine ogen en liet mijn mond naar haar hals glijden waar ik haar kleine kusjes gaf. Ik zakte nog verder naar beneden en kwam bij haar borsten. Direct legde ik mijn mond over haar tepel heen en liet mijn tong er mee spelen. Kim kreunde zacht dat ze het lekker vond en zei “oh ja, je maakt me zoooo geil”. Ik wisselde af van borst naar borst, als ik de ene borst aan het sabbelen was liet ik mijn vingers de andere tepel bewerken en Kim liet me goed horen dat ze het heerlijk vond. Het kreunen van haar ging steeds wat harder en maakte mij ook steeds geiler en geiler.

Het was lastig om op te houden haar borsten te verwennen maar de nieuwsgierigheid naar de rest was sterker dus liet ik mezelf nog verder zakken. Ik zoende haar platte buikje en in kleine sprongetjes bereikte ik haar kutje. Oh wat rook ze lekker! Ik liet mijn kin over het kleine streepje haar glijden en drukte haar benen wat verder uit elkaar. Ik ging tussen haar benen zitten en had nu uitzicht op haar kutje. Wat was het moeilijk om niet meteen mijn lul te pakken en hem diep in dat geweldige kutje te steken maar ik kon me nog inhouden. Ik zakte wat voorover en liet mijn tong door haar lipjes gaan. Mmmh ze was zo nat en haar kutje was zo mooi. Met lange halen begon ik haar teder te beffen en Kim kronkelde van genot “oh Jamie wat lekker…mmmmh….wat doe je het lekker”. Ik voelde haar kutje steeds natter worden en ik kon onmogelijk al haar geil oplikken, al deed ik er wel echt mijn best voor. Ik stopte even met likken en ging boven op haar liggen zodat we weer heerlijk konden tongzoenen. Tussen twee zoenen door keerde ze haar hoofd wat opzij en fluisterde “je maakt me zo heet…ik vind je lief en zoooo lekker”. Wat was toch ook een schatje. Ik wilde weer naar haar kutje toe om verder te gaan likken maar ze klemde me vast “nee….ik wil je in me” zei ze zacht. Heel even had ik nog een helder moment om een condoom om te gaan doen, maar ik was zo geil dat ik het maar liet gaan. Ik wilde het niet onderbreken. Eigenlijk wilde ik ook nog niet in haar gaan, het was zo lekker om haar te verwennen, maar aan de andere kant hunkerde ik enorm om haar heerlijk te gaan neuken. Kim wilde het waarschijnlijk ook graag want opnieuw zei ze “kom maar in me…”. Ik hield het inderdaad niet meer en nam mijn lul tussen mijn vingers. Ik plaatste mijn eikel voor haar fraaie spleetje en tergend langzaam duwde ik mijn lul bij Kim naar binnen. “Mmmh zo ja…” kreunde ze geil. Ik gaf haar de zoveelste zoen en liet mijn pik weer uit haar kletsnatte kutje glijden om hem daarna weer traag naar binnen te drukken. Kim kreunde geil, zelfs als we aan het tongen waren, maakte ze kreunende geluidjes. Haar kutje voelde goddelijk! Warm, nat en strak; degene die neuken bedacht heeft bedoelde dit er absoluut mee. De langzame stoten werden sneller en sneller en na even lag ik Kim heftig te neuken. Bij elke stoot kreunde ze harder en gaf ze aan dat het zo lekker was. Ik kon goed merken dat ze steeds geiler werd, haar kutje werd kleddernat en het neuken gaf een hevig soppend geluid. Erg geil. Ik moest alle zeilen bijzetten om niet al klaar te gaan komen, het was zo intens lekker.

Kim bracht haar hand naar beneden en liet haar vingers richting haar kutje gaan, ze begon haar klit te masseren en ik wist dat ze erop uit was om te gaan komen. Ze masseerde heftig en vroeg “aaah stoot maar in me…harder….stoot maar…”. Ik ging haar nog heftiger neuken en ik voelde haar lichaam rillen en schokken, oh ja ze ging komen en zacht fluisterde ik “kom maar mooie lieve schat van me….kom maar klaar op mijn harde lul”. Ze gilde, ze schokte, ze kreunde en ze sloot haar ogen en ik voelde haar orgasme komen als een warme deken, wat geil! Nadat ze was uitgeschokt, hield ik mijn lul even stil en liet hem rusten in haar kutje. Zo gaf ik haar even de tijd om op adem te komen voordat ik weer heerlijk verder zou gaan pompen. Langzaam begon ik mijn lul weer zacht te bewegen en al snel had ik weer een lekker ritme te pakken, mmmh heerlijk. Het leek wel of Kim's kutje nog strakker was dan voor haar orgasme en dat ondanks dat ze zo kletsnat was. Ze lachte geheimzinnig naar me en fluisterde half kreunend "voel je het?". Ik keek haar vragend aan en stopte even met stoten, "dit" zei ze. Nou dat voelde ik inderdaad, ze trok de spieren van haar kutje samen waardoor mijn pik werd vastgeklemd in haar. "Ja, echt wel" zei ik en ze lachte tevreden. "Ik kan dat heel goed en ik kan het ook lang volhouden" zei ze en ik voelde opnieuw hoe haar kut mijn lul als een soort tang vastgreep. "Nou doe maar hoor" spoorde ik haar aan en ik begon weer heerlijk verder te neuken. Wat was ze strak en zalig. Ik voelde dat het niet meer lang zou duren voordat ik zou komen en Kim voelde het ook, mij lul begon nog meer te zwellen. Ik kreunde heftig en Kim bleef me geil aankijken "lekker...kom maar lekker in me...geef het me maar..." kreunde Kim. Ik voelde mijn zaad omhoog komen en begon heel langzaam te neuken om zo nog intenser klaar te komen. Kim trok de spieren in haar kutje nog strakker aan en "ja...ooh ja...jaaaa...aaaaaah...ik kom...oooh zoooo lekker...oooh...jaaaa". Alles in mijn lichaam deed mee en lange stralen zaad spoten haar kutje in, en nog eens en nog eens. Na de zoveelste hemelse stoot was ik leeg en liet ik me over Kim heen vallen en kuste haar hals. "Was het lekker lieverd?" fluisterde ze in mijn oor. Ik lag nog na te trillen en kon alleen maar een goedkeurend kreuntje geven als teken dat het zalig was. Zo bleven we een tijd liggen en toen in mijn pik helemaal slap was ging ik naast haar liggen en sloeg een arm om haar heen. Teder kriebelde ik over haar wang.We bleven zeker een uur zo liggen. Kim maakt zich van me los en zei "zal ik nog een wijntje inschenken?" ik knikte en ze stapte van het bed af om de glazen te vullen. Ik zag streepjes zaad aan de binnenkant van haar benen uit haar kutje sijpelen maar daar leek ze zich totaal niet aan te storen. Wat was het toch prachtig om naar haar te kijken. Mijn ogen volgde haar toen ze zo door de hotelkamer liep en ik voelde mijn lul weer opzwellen. Ze kwam met de wijn naar het bed en zag mij lul groeien “wat is dat nou? alweer klaar voor meer?” glimlachte ze. Kim ging naast me liggen en streelde mijn borst, inmiddels was mijn lul weer keihard. Kim keek me ondeugend aan “zal ik nog eens doen wat ik in de auto met je deed”. Mmmh naar nog zo’n pijpbeurt had ik wel oren en snel dronk ik mijn glas wijn leeg. “Wacht maar heel even” zei ik en ik kroop naar beneden en legde mijn hoofd tussen haar benen. De geur was bedwelmend geil; een combinatie van haar vocht en mijn zaad. Met mijn vingers opende ik haar spleetje en liet mijn tong ertussen gaan. “Ooh Jamie…schat….” kreunde ze en ik begon haar heftig over haar klitje te beffen. Het duurde niet lang voordat haar fraaie lijf hevig schokte en Kim begon te gillen, ze kwam voor de tweede keer klaar. Ik glimlachte naar haar en ze keek me tevreden aan “nu mag jij weer hoor” zei ik zacht. Dat liet Kim zich geen tweede keer zeggen en nog voordat ik op mijn rug lag zat mijn lul alweer diep in haar mond en begon ze weer met dat geweldige sabbelen en zuigen. Wat kon ze dat toch goed! Ze zoog stevig door en binnen enkele minuten had ze een tweede lading zaad te pakken, nu niet in haar kutje maar ze liet het heerlijk in haar mondje komen. Het was na de fantastische neukbeurt veel minder dan die keer in de auto en Kim had dan ook geen moeite alles tot zich te nemen. “Lekker hoor….” zei ze toen ze alles had opgelikt en opnieuw gingen we heerlijk tegen elkaar aanliggen.

Ik keek op mijn horloge, het was al bijna half twaalf. “Zullen we samen douchen?” stelde ik voor en al snel daarna stonden we samen onder de warme straal. Iets voor twaalven zaten we weer aangekleed aan het ‘zitje’ en waren we klaar voor vertrek. Ik had bij de receptie van het hotel al aangekondigd dat ik niet zou ontbijten omdat ik in het holst van de nacht moest vertrekken. Ik legde het plastic kaartje dat toegang tot kamer 209 gaf neer op het tafeltje en we liepen de kamer uit naar mijn auto. Op de weg naar huis zeiden we niet zo heel veel meer, we genoten van elkaars aanwezigheid en we baalden dat we niet samen in slaap konden vallen om het ’s ochtend nog eens dunnetjes over te doen. Ik draaide het parkeerterrein van de AH op en we zoenden elkaar nog even lang en innig. Kim stapte de auto uit “het was fijn…” zei ze lief “dat was het zeker” liet ik haar weten en we besloten met “tot maandag dan maar”.

Ik reed langzaam het parkeerterrein af en in mijn binnenspiegel keek ik Kim nog even na, wat is het toch een heerlijke meid dacht ik. Ik stuurde naar huis en dacht alweer aan maandag, wat kan reizen met de trein toch mooi zijn soms…..
Aantal keer gelezen:
773
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)