Spannendverhaaltje.nl

De huisarts

-
16-08-2010
Het was een mooie donderdagmorgen. Ik moest even voor controle naar de huisarts. Ik had namelijk heel veel last van mijn rug. Toen ik bij de praktijk was hing er een briefje voor de deur. Er stond op dat mijn eigen (mannelijke)huisarts ziek was. Dus ik baalde goed moest ik daarvoor zo vroeg mijn bed uit hadden ze dan niet even kunnen bellen. Maar ik las de brief goed en iets verder stond op de brief dat de praktijk werd overgenomen door een (vrouwlijke)arts. Het was nogal vroeg (08.00)waardoor ik dus voor de deur moest wachten. Totdat de huisarts eraan kwam.
Ze stapte uit haar auto en ik keek is goed. Mijn dag was weer helemaal goed. Deze arts was zo'n lekkerding dat ik er een stijve van kreeg. Ze had een kort rokje aan en een klein truitje. Je zag haar tepels er gewoon doorheen. Ze liep naar mij toe keek mij aan. En toen zei ze: Zo jij bent mijn eerste patient we zullen jou eens lekker aanpakken. Ze deed de deur open zij liep naar haar kamer en ik moest wachten in de wachtkamer. Vlak daarna riep ze mijn naam. Ik keek eens goed rond maar er was nog geen mens te bekennen. We waren alleen. Niet dat ik dat erg vond. Ik ging op het stoeltje zitten. Na wat gebabbel zei ze kleed je daar maar helemaal uit behalve je onderbroek en ga dan maar daar op liggen. Zo gezegd zo gedaan.
Ik ging op mijn buik liggen. Ik kom er zo aan riep ze. Ik wachte en wachte tot dat ze kwam. Voor mij stond een klein tafeltje met allerlei massagespullen. Ze liep richting dat tafeltje. Ze moest blijkbaar iets hebben van het onderste plankje. Dus moest ze bukken. Nou wat ik toen zag dat had ik wel helemaal af willen likken maar je houd je een beetje in natuurlijk maar doordat ik dat zag kreeg ik weer een stijve. Ze ging masseren. Blijkbaar had ze in de gaten dat ik een stijve had. Ik voelde haar hand helemaal tot bij mijn lul. Ze ging met haar hand in mijn onderbroek zitten wroeten. Ze haalde haar hand uit mijn onderbroek en trok langzaam mijn onderbroek uit. Ik hield me van de domme en vroeg wat ze ging doen.
Ze zei dat ze daar een hele grote bobbel had gevoeld die ze onmiddelijk moest behandelen. Toen ze mijn onderbroek uit had moest ik me omdraaien. Mijn lul stond helemaal rechtoverheid. Ze pakte mijn lul vast en zette haar mondje eroverheen. Ze pijpte me steeds sneller waardoor ik bijna klaarkwam. Ze stopte er even mee en riep dat ik haar mondje helemaal mocht volspuiten. Niet lang daarna spoot ik haar mondje helemaal vol. Ze stond op en begon zich langzaam uit te kleden. Ik keek er rustig naar. Ze had alles uitgedaan behalve haar slipje. Toen ik die uit wilde trekken zei ze dat ik nog even moest wachten. Ze kwam bovenop mij liggen en we begonnen heerlijk te zoenen. Dit duurde wel een kwartier. Totdat ze zei dat ze moest gaan liggen. Toen ze lag mocht ik haar slipje uitrekken. Er kwam een heerlijk kutje uit tevoorschijn.
Toen ze haar slipje helemaal uit had zei ze dat ze moest plassen. Voordat ik iets kon zeggen goot ze mij helemaal over met plas. Terwijl ze plaste kreunde ze heerlijk. Toen ze was uitgeplast vroeg ze of dat ik haar schoon wilde likken. Ik wilde dit graag doen natuurlijk. Ze begon heerlijk te kreunen. Ik duwde mijn tong nog wat dieper in haar kutje. Waardoor ze klaarkwam. Ik moets weer op het bed gaan liggen en zij kwam bovenop me zitten. Ze duwde mijn lul zachtjes in haar heerlijke warme gleuf. Wat ik toen meemaakte dat is niet te beschrijven. Toen we allebei bijna klaarkwamen riep ze ik hou van je. Toen kwamen we allebei tegelijk klaar.
We hebben toen weer een kwartier liggen zoenen. Toen ze vroeg of ik anaal wilde proberen hield niets mij tegen. Ik stopte hem in haar kont. Ze schreeuwde het uit van de pijn. Ik greep haar lekker bij haar tieten. Toen we allebei klaarkwamen vielen we allebei op de grond neer van genot. We hebben daarna nog een keer geneukt en we hebben gezoend. Tijdens het zoenen zeiden we lieve woordjes tegen elkaar. Toen we ons aan weer hadden aangekleed namen we afscheid van elkaar. Als ik nu naar de huisarts moet ga ik bij haar langs want elke keer als ik langs is het een heerlijke vrijpartij.
Aantal keer gelezen:
898
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)