Spannendverhaaltje.nl

De Housesitter

-
16-08-2010
Het was een warme avond ergens in juni. Ik, Jim, had lekker met een paar vrienden op een terras gezeten, en omdat ik het na het hebben van 4 wijntjes onverantwoordelijk vond om naar huis te rijden, besloot ik maar naar het huis van mijn ouders te gaan dat wat dichterbij het mooie cafeetje lag waar we hadden gezeten. En eigenlijk ook omdat dat een klein beetje comfortabeler is. Ikzelf ben 25 en heb een kleine flat, mijn ouders wonen in een vrij riante villa in het Gooi. Ze waren op vakantie, dus dat kwam goed uit, lekker het rijk alleen. Ik liet me er dus maar met een taxi heenrijden en verlangde al naar mijn oude vertrouwde bedje. De taxi zette me voor het grote hek af. Ik betaalde en toetste de beveiligingscode in, en liep via de oprijlaan naar de voordeur. Heerlijk, zo'n gigantische villa voor jezelf. En ik besloot alvast om 's ochtends wakker te gaan worden in het zwembad.
Verlangend naar mijn bed ging ik snel de trap op en deed de deur van mijn slaapkamer open. De kamer was altijd zo gebleven zoals ik het achtergelaten had, dat vonden mijn ouders belangrijk voor als ik soms zou komen logeren. Nou, kwam dat even mooi uit! Het ganglicht viel op het bed en... he... er lag iemand in mijn bed! Even schrok ik me wezenloos, tot ik in het meisje op mijn bed de housesitter Claire herkende. Claire was 18 en woonde hier vlakbij, als mijn ouders op vakantie gingen paste ze regelmatig op het huis. Dat vonden ze een fijn idee. Ik herinnerde me dat ze wel eens hadden verteld dat Claire soms in mijn kamer sliep. Het was een mooie meid om te zien, halflang zwart krullend haar, een beetje getint, slank en niet heel erg groot. Het licht viel op haar gezicht en ze schrok wakker. Rustig maar, zei ik, ik ben het maar.
Hey Jim, zei ze een beetje slaperig, blijf je hier vannacht? Jah, zei ik, dat was ik wel van plan. Maar blijf lekker liggen hoor, ik pak de slaapkamer van mijn ouders wel. Dat is toch ook weer niet nodig, zei ze. Hier passen we makkelijk met zijn tweeŽn in! Ze doelde daarmee op het grote bed dat in mijn kamer stond, waar je eigenlijk makkelijk vier personen in kwijt kon. Naja, als jij het niet erg vind... zei ik een beetje quasi verlegen. Nee hoor, zei ze, tuurlijk niet! Ik trok mijn kleding uit tot aan mijn boxer en dook naast Claire het bed in. Heerlijk onder de warme dekens. Opeens kwam ze wat dichterbij liggen en zei ze: zullen we lepeltje-lepeltje gaan liggen? Lekker knus. Nou, een 18-jarig meisje in mijn armen, dat liet ik me niet nog eens zeggen. Ze draaide zich op haar zij en ik kroop achter haar, waarna ze mijn arm pakte en die over zichzelf heenlegde. Ik merkte dat ze een T-shirt en een string aanhad, en dat ze haar lekkere kontje diep in mijn kruis begroef. Ik kon het niet helpen dat mijn hand, die ze zelf over zich heen had getrokken, richting haar borsten ging. Mijn vingers streelde haar linkerborst en langzaam viel mijn hele hand eromheen.
Zachtjes kneedde ik haar lekkere tietjes. Hmm, zei ze, duidelijk genietend. Je mag ook onder mijn T-shirt hoor... Ze trok haar shirtje wat omhoog en ik schoof mijn hand eronder. Precies zoals ik dacht, geen BH. Het strelen en voelen ging even door, tot ze merkte dat mijn pik in mijn boxer behoorlijk gegroeid was. Wat voel ik daar tegen mijn kont? zei ze verbaasd... Ze draaide zich om en brutaal schoot er een hand onder de dekens richting mijn kruis. Voor ik ook maar iets kon zeggen verdween haar hand in mijn onderbroek en pakte ze mijn stijve piemel vast. Ze begon kleine rukjes te geven en ondertussen deed ik haar shirtje helemaal uit, zodat haar mooie borsten voor mijn ogen dansten. M'n lul snakte naar vrijheid dus besloot ik ook maar gelijk mijn boxer uit te doen, zodat Claire alle vrijheid had om met hem te spelen. Oooh zei ze... ik heb dit nog nooit gedaan he? Vind je het lekker? Heerlijk zei ik.
Ik liet haar een beetje begaan en op een gegeven moment zocht ik met mijn hand naar haar stringetje. Ik wilde toch wel heel graag het lekkere poesje van dit meisje voelen! Ik legde mijn hand tussen haar benen en ik merkte dat ze dat niet erg vond. Langzaam streelde ik haar en niet veel later gleed ik met mijn hand in haar kleine string. Mijn vinger gleed tussen haar lipjes en verdween in haar inmiddels nat geworden kut. Ze liet een zacht kreuntje horen en liet me verder volledig mijn gang gaan. Ik zei: zal ik je eens echt verwennen? Nou, dat wilde ze wel. Ik vroeg haar haar stringetje uit te trekken en bovenop mijn gezicht te komen zitten. Ze keek me wat raar aan, maar deed wat ik haar vroeg. Toen haar lekkere kale neukgrotje boven op mijn gezicht zat begon ik haar geweldig te likken.
Heerlijk stak ik mijn tong in haar doos en liet ik hem om haar clitoris cirkelen. Ze had het nog nooit meegemaakt! Haar ademhaling werd sneller, en ineens boog ze voorover van geilheid en nam mijn kloppende paal in haar mond. Ze zoog erop alsof haar leven ervanaf hing, wat was dat lekker! Het duurde dan ook niet lang voor ik een lading warm zaad in haar keel schoot. Mijn tong speelde nog even met haar kittelaar en daarna kwam ook zij met een klein gilletje klaar. Wat was dat lekker! stamelde ze... Ik ben blij dat je genoten hebt, zei ik. En zo lagen we een beetje bij te komen, tot ze zich opeens op me worp, me zoende, en zei: zou je met me willen neuken? Blijkbaar was het lekkere ding nog zo geil als wat, en natuurlijk wilde ik dat maar al te graag. Het is mijn eerste keer he, zei ze, doe je wel een beetje voorzichtig?
Natuurlijk lieverd, ik zal zachtjes zijn. Ik legde haar op haar rug en duwde haar benen uit elkaar. Wat had ze toch een lekker geschoren kutje! Ik bracht mijn neukknots in stelling en gleed langzaam bij haar naar binnen. Ze kreunde het uit en ik begon langzaam op en neer te stoten. Oh, wat lekker! Ze liet zich heerlijk nemen. Na een tijdje vroeg ik of ze ook een ander standje wilde proberen. Ze knikte en ik vroeg haar of ze op handen en knieŽn wilde gaan zitten. Ik nam achter haar plaats en duwde voor de tweede keer mijn harde pik in haar nauwe spleetje. Ik pompte er flink op los en niet veel later spoot ik mijn tweede lading sperma in haar. Ik werd zo geil van die ontmaagding, dat ik haar gelijk met alles kennis wilde laten maken. Ik trok mijn penis uit haar grotje en ging een gaatje hoger. Toen ik mijn eikel tegen haar anusje legde schrok ze even. Wat doe je nu? Ik stelde haar gerust en zei dat kontneuken heel normaal en vooral geil en lekker was.
Ze had geen idee maar liet het allemaal maar gaan, het was haar eerste keer. Ik drukte mijn stijve paal in haar kont en even leek het haar pijn te doen. Maar al snel ontspande haar kringspier en kon ik haar vrijuit in haar poepertje neuken. Ze liet zich helemaal sufwippen tot ik uiteindelijk voor de derde keer een lading zaad bij haar loosde, ditmaal in haar strakke kont. Ik trok mijn pik uit haar anus, en verstrengeld in elkaar vielen we terug op bed. En zo werden we de volgende ochtend wakker. We namen een ontbijtje bij het zwembad en genoten van elkaar. Ik blijf tegenwoordig nog wel eens thuis slapen, als mijn ouders op vakantie zijn.
Aantal keer gelezen:
775
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)