Spannendverhaaltje.nl

De hete hotelnacht

-
21-08-2010
We hadden in een hotel afgesproken. Ik, een man van 26 jaar, en zij, een vrouw waarvan ik alleen wist dat ze 24 jaar was en single. We hadden al een paar maanden contact via een datingsite, en hadden een week geleden besloten dat het nu wel tijd was om elkaar ‘lichamelijk’ te ontmoeten. We wisten al ongeveer alles van elkaar, en ik zag er erg naar uit om haar echt te ontmoeten. Ik stapte het hotel binnen. Ik had de bruidssuite geboekt, om haar te verassen. Ik stapte de bar binnen, en keek om me heen. Ze zou een margarita drinken aan de bar, met een zwart jurkje aan. En jahoor, daar zat ze! Ze zat met haar rug naar me toe, en ik vroeg quasi nonchalant: ‘bent u toevallig mijn margarita drinkende, zwarte jurk dragende blind date?’ Ze draaide zich om…en ik zag een van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien had! Ze had blond, krullend haar tot aan haar schouders, grote blauwe ogen, een zwart jurkje tot net onder haar mooie, ronde kontje en een prachtig stel borsten, een volle cup C schatte ik zo. Ze zag me kijken, en glimlachte me sexy toe. “En ben jij toevallig mijn knappe, sterke blind date met mooi bruin krullend haar en groene ogen?’ We hadden elkaar niet verteld hoe we eruit zagen, maar dit had ze blijkbaar zelf geconstateerd. ‘Ja, ik…ja,’ bracht ik uit, maar hervond me zelf snel. ‘Wacht je hier al lang?’ vroeg ik, en we raakte in gesprek. We praatten en praatten, en ik kon mezelf niet weerhouden steeds even naar dat mooie paar borsten in haar jurkje te kijken. Ze heette Anne-Marlies, maar ik mocht haar voor het gemak wel Anne noemen.
Tegen een uur of half 12 zei ze tegen me ‘heb jij een kamer geboekt, of zal ik het doen?’. ‘Niet nodig, ik heb een kamer. Kom maar mee.’ We liepen samen weg, naar de lift. De suite was op de bovenste etage, dus ik drukte op het knopje 15. Ik voelde dat ze naar me keek. Ik keek haar aan…en kreeg een voor ik het wist een heerlijke tongzoen! Ik legde mijn handen op haar heupen, en ze glipte met haar handen onder m`n shirt. Wat kon die vrouw zoenen zeg! Ze pakte m`n hand beet, en leidde hem onder haar jurkje. Ze had geen slipje aan! Geil keek ze me aan, pakte m`n middelvinger vast en duwde hem ineens in haar natte kutje! Ze beet op haar lip, sloot haar ogen en kreunde. Ze bewoog m`n vinger steeds sneller in haar kutje….maar toen hoorde we een ‘ting!’ en waren op de 15e etage. Ik tilde haar op (hierbij slaakte ze een verrast kreetje), droeg haar door de gang naar nr. 168, maakte met de pas de deur open en zette haar in de kamer weer neer. Ik deed de deur op slot, en keerde me om. Daar stond ze: hijgend, haar haar een klein beetje in de war, een geile blik in haar ogen en een straaltje vocht dat langs haar benen liep. Ze kwam op me aflopen en begon me weer te tongen. Onze tongen kronkelden om elkaar heen. Toen stopte ze met een grom van geilheid, en pakte m`n hand. Ze leidde me naar het bed, en duwde me tegen het hoofdeinde aan. Zelf ging ze een paar meter naast het bed staan, zodat ik haar goed kon zien, en begon zich langzaam uit te kleden terwijl ze me bleef aankijken met die geile blik.
Eerst ging haar jurkje over haar hoofd uit. Toen maakte ze tergend langzaam haar bh los, en liet hem langzaam zakken tot haar heerlijke tieten tevoorschijn kwamen. Wat een vrouw! Haar borsten waren perfect: rond, groot maar niet hangend en mooie (harde!) tepels. Ze pakte een flesje uit haar tas; het bleek massageolie te zijn. Ze liet was olie over haar borsten lopen, en kreunde luid toen de olie over haar tepels liep. Ze begon de olie over haar borsten uit te smeren, en ze te masseren. Het was een ongelooflijk geil gezicht! Ze wreef over haar tepels, en kneedde haar tieten. Toen stopte ze, en stapte uit haar doorweekte slipje. Ze ging op een stoel zitten, met haar benen wijd, zodat ik geweldig zicht had op haar natte poesje, en begon te vingeren. De ene hand masseerde haar glimmende borsten, en de andere wreef over klitje. Ze keek me nog steeds geil aan, en likte met haar tong langs haar lippen. Ze ging nu met een, twee vingers snel in en uit haar soppende kutje. En terwijl ze me aankeek met die mooie, grote blauwe ogen vol vuur, kwam ze kreunend en hijgend klaar. ‘Nu jij lekker ding!’ fluisterde ze, en trok me overeind. Ze liet er geen gras over groeien en ontdeed me in no-time van m`n kleren. Daar stond ik dan, met m`n stijve lul tegenover die mooie vrouw met haar geile blik, heerlijke borsten die glommen van de olie, en een nat kutje. Ze begon me weer te tongen, terwijl ze me met een hand begon af te trekken. Ik kreunde zacht. ‘Dat vond je wel geil om naar te kijken he?’ fluisterde ze.
Ik gromde instemmend. ‘Nou, ik zal je nog wat geven om van te genieten geile beer..’ Ze zoende me in m`n nek, op m`n borstkas, ging op haar knieën zitten en nam toen m`n lul in haar mond. Ik kreunde weer. Ze likte en zoog aan m`n stijve lul, en wisselde lange halen af met snelle likjes over m`n eikel, terwijl ze me aankeek met die geile blik van d’r. Ze wreef ook nog over haar eigen klitje en masseerde haar borsten. Na een paar minuten hield ik het al niet meer, en kreunde ‘ik ga bijna komen!’. ‘Kom maar schatje, ja, dat vind je wel geil he?’ fluisterde ze tussen het pijpen door. Deze woorden, in combinatie met haar lippen om m`n lul en de aanblik van handen om haar borsten, maakte dat ik me niet meer in kon houden. Dit voelde ze blijkbaar, want ze haalden m`n paal uit haar mond en begon me boven haar tieten af te trekken. Dikke stralen zaad spoten over haar tieten en mondje heen, terwijl ze geil glimlachte. Ze wreef m`n zaad over haar tieten uit, en likte het van haar lippen af. ‘Hmmm, dat was zooo geil!’ kreunde ze met gesloten ogen. Ze ging staan, legde haar armen om m’n schouders (waarbij ze haar heerlijke dikke borsten tegen m`n borstkas aan drukte) en tongde me weer. Toen keek ze me aan met haar vurige ogen, likte geil over haar lippen en duwde me met een grom op bed. Het vocht liep nu in straaltjes over haar benen, en haar blik was zo mogelijk nóg geiler geworden. Ze ging op me zitten, en wreef met haar natte kutje over m`n bovenbeen. Ze wreef met haar tieten over m`n gezicht, en ik likte gulzig haar heerlijke stijve tepels. Ze pakte m`n hand, en legde die op haar kutje. ‘Oh ja, vinger me diep, ooooh, zo ja, jaaaa…..’ kreunde ze luid, terwijl ik met 2 vingers haar doorweekte kutje penetreerde, en met m`n duim over haar klitje wreef.
Ze neukte nu m`n vingers, terwijl haar handen op het ijzeren hekwerk aan het hoofdeinde steunden. Haar borsten hingen dus recht boven m`n gezicht, en daarboven keken nog steeds die geile blauwe ogen me aan. ‘Oooh, ja ik heb zoveel zin om je te neuken, nu!’ riep ze half uit, en wikkelde haar lichaam om me heen. Dit zorgde ervoor dat m`n vingers nog verder in haar kutje verdwenen, en een verrukt kreetje ontsnapte uit haar keel. De aanblik van de geile handelingen in de minuten hiervoor hadden me niet onberoerd gelaten, want m`n lul stond weer stijf overeind. Dit merkte Anne, en ze rolde van me af. Ze ging op z`n hondjes zitten, pakte met haar handen de ijzer stangen weer vast, en draaide uitnodigend met haar kontje naar me toe. Deze lichamelijke uitnodiging nam ik graag aan, en ik ging achter haar zitten. ‘Kom in me geile beer, kom op, neem me hard, alstjeblieft….’ smeekte ze van geilheid. Ik zette m`n paal tegen haar kutje aan, en duwde ‘m met één stoot naar binnen. Anne slaakte een gil van verlossing. “Jaaaaa, oh mijn god dit is heerlijk, ga zo door, jaaa, kom maar diep in me, neem me, jaaaa…..’ Oooeh, dit was toch ook wel erg geil. Ik stootte m`n stijve lul diep in haar natte kutje, en bij elke stoot stootte ze hard terug voor een nog geiler gevoel. ‘Jaaaaaa, alsjeblieft ga zo door, oooh…..’. Ik pakte met één hand haar blonde lokken vast, wat haar zo mogelijk nog heter maakte. Ze pakte m`n hand vast, en leidde die met een kreun naar haar op en neer wippende tieten. ‘Jaaaaaaaa, ik ga komen, jaaa…..’ Vanaf dat moment leek ze in een aaneenschakeling van orgasmes terecht te komen. Haar ogen waren gesloten, haar kutje was drijf en drijfnat, ze drukte mijn hand tegen haar hand op haar tieten aan, en kreunde onophoudelijk ‘Ooooooh…..’
Dit alles wond mij natuurlijk ook enorm op, en ik voelde het zaad in m’n buik opborrelen. We waren dan ook alweer een tijd enorm geil aan het neuken, dus ik schaamde me niet toen ik gromde: ‘Ooooh, ik ga weer komen schatje, ooh….’ Ze stootte nog één keer haar natte poesje tegen m`n lul aan, duwde me toen van zich af zoog m`n lul in een keer naar binnen. Ze pijpte me nu met lange halen, haar blonde krullen nog steeds in m`n hand geklemd, haar handen op haar tieten. Nu kon ik het echt niet meer houden, en spoot voor de 2e keer in een uur m`n lading in haar mond. Dit keer kon ze alles binnenhouden, en likte geil m`n lul schoon. Uitgeput vielen we op de bank neer (het bed was niet meer bruikbaar om op te slapen, aangezien er geen droog plekje meer op te vinden was) en vielen zo in een gelukkige slaap.
De volgende morgen werd ik wakker van een apart gevoel…..ik keek omlaag en zag dat Anne weer in haar geile jurkje voor me zat, met haar borsten uit haar bh, en mijn lul ertussen geklemd. Ze keek me geil aan en vroeg geil: klaar voor ronde 2….?
Aantal keer gelezen:
900
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)