Spannendverhaaltje.nl

De gymles

-
16-08-2010
Yvonne zat er helemaal doorheen ze had gymles gegeven aan de meest irritante klas gehad die ze maar kon hebben. Het was haar eerste gymles in haar nieuwe baan. Vooral John dat was echt een lastig pesterig vervelend ventje. John was groot en goed gebouwd en was de aanvoerder van de klas met een hele grote mond. Plotseling kreeg ze een idee....Waarom ook niet dacht ze....Ik zal hem wel eens een lesje leren. In het ergste geval kreeg ze haar ontslag maar ze had met haar diploma's zo weer een andere baan. De volgende week riep ze na de gymles, die weer zo vervelend was, John bij zich op haar kantoor. Toen John binnen kwam ging hij meteen op een stoel zitten en keek haar op een stoere manier aan. Yvonne voelde haar bloed koken en ze besloot meteen in de aanval te gaan.
Ze liep naar John toe en en pakte hem bij zijn haren vast en trok hem uit de stoel omhoog. "ik vind jou zo'n vervelende etter, dat ik wil dat je nu je excuses aanbiedt voor je walgelijke gedrag tijdens de gymles vandaag". "Val kapot trut" antwoorde John al iets minder brutaal terwijl hij zich verbaasde over de kracht van juffrouw Yvonne. Maar hij was 2 meter groot en misschien wel 2x zo zwaar en sterk als dat sexy juffrouwtje wat hij best eens een keer zou willen "pakken". Yvonne gaf een ruk aan zijn haren en zorgde dat ze ook het lelletje van zijn oor te pakken kreeg en trok hem met alle kracht naar beneden. John gilde het uit van de pijn en moest of hij wilde of niet op zijn knieen voor haar gaan zitten. "op je knieen jij" gromde Yvonne woest. Terwijl ze nog harder aan zijn oren en haren trok ging ze in de stoel zitten. John trok ze gewoon met zich mee aan zijn oren. John zat nu op zijn knieen voor haar. Yvonne liet zijn oor los.
John greep naar zijn oor en kromp in elkaar van de pijn. Yvonne pakte hem bij zijn haar en draaide handig haar benen om zijn nek, sloeg de zoom van haar rokje omhoog, en trok hem strak met zijn gezicht tegen het kruis van haar broekje aan. Toen liet ze zijn haar los en leunde rustig achterover. John begon te spartelen en aan haar benen te trekken maar ze wist dat ze hem in zijn macht had. Uit haar benenklem kon niemand los komen. Laat hem maar lekker spartelen dacht ze dan is hij dadelijk zo moe dat hij zo mak is als een lammetje voor het echte werk. John voelde de dijen als stalen kabels links en rechts van zijn oren. Yvonne spande haar spieren in haar dijen nog meer en kneep nog wat harder. John kreeg het benauwd want doordat hij met zijn gezicht strak tegen haar broekje zat kon hij nauwelijks ademhalen.
Hij begon met zijn vrije handen aan haar dijen te trekken maar het enige wat hij bereikte was dat zijn krachten het langzaam begaven. Yvonne keek hem triomfantelijk spottend lachend aan..."Wat is dat nou.....kan je nog niet eens van een meisje winnen....kom een stoere vent als jij kan toch zeker wel tussen de dijen van een vrouw uit komen.....eigenlijk zou je me dankbaar moeten zijn, zo maar bij een knappe vrouw als ik tussen haar dijen met je gezicht....dat maak je niet elke dag mee....het is wat he. Nou probeer dan los te komen als je los kan komen mag je wel wat meer met me doen, dan weet ik dat je een echte vent bent....vooruit toe dan probeer het dan. Wat wordt je rood, jongen...krijg je niet genoeg lucht. Zal nog wel wat erger worden denk ik.." zei ze spottend terwijl ze zijn hoofd pakte en zijn gezicht strak in haar kruis duwde. Ze hield hem zo vast tot hij begon te spartelen. Toen loste ze haar greep eventjes om hem een keer adem te laten halen maar meteen drukte ze hem weer strak tegen haar kruis dit spelletje herhaalde ze terwijl ze een boekje pakte en rustig begon te lezen.
Tenminste zo leek het voor John want in werkelijkheid probeerde ze zich ergens anders op te concentreren dan het gezicht van John wat zo strak tussen haar dijen zat....Ze begon namelijk opgewonden te raken van deze situatie en ze vond dat het nog wat te vroeg was dat John er iets van merkte. Toen John niet meer bewoog en uitgeput tussen haar dijen hing besloot ze dat het genoeg was en klapte ze haar dijen open. John viel als een zak zand op de vloer....totaal uitgeput. Na een poosje krabbelde hij overeind en strompelde naar de deur. Maar Yvonne schoot als een slang overeind en was hem voor. Ze deed de deur op slot. "We zijn nog niet klaar.....en ik bepaal wel wanneer je weg mag" zei ze met een vlakke strakke stem. "kleed je uit" zei ze terwijl ze met haar handen voor haar borst gekruisd voor hem ging staan. "wat..." zei John. "Je denkt toch zeker niet....." Wham...Yvonne haalde uit en sloeg hem met haar hand stevig in zijn gezicht "uitkleden... zei ik toch " terwijl ze nog 2 keer in zijn gezicht sloeg. "Ik ga je degraderen tot mijn sletje.....of promoveren het is maar hoe je het bekijkt" zei Yvonne nonchalant.
John begon bang te worden van deze vrouw en begon zichzelf uit te kleden. Yvonne ging rustig in een stoel zitten en sloeg haar rokje over haar benen en keek toe hoe John zich uitkleedde. John was atletisch gebouwd en zag er goed uit. Yvonne voelde zichzelf trots over het feit dat ze hem zo gemakkelijk onder de knie had gekregen. De gymlessen zouden een stuk gemakkelijker voor haar worden. Nu kon ze zichzelf rustig op hem uitleven want ze besloot dat hij een heel stevig lesje nodig had. Intussen stond John voor haar in zijn onderbroek. "Wat is dat nou...." blafte Yvonne...."UITKLEDEN had ik gezegd." Zei Yvonne. "hoezo...jij kleed je toch ook niet uit" antwoorde John die weer iets van zijn bravoure terug had gekregen. Yvonne sprong overeind en trok hem met een ruk aan zijn haar zodat hij samen met haar terug in de stoel viel Hij lag nu echter met zijn heupen op haar schoot met zijn billen omhoog. Yvonnen sloeg meteen toe....Ze trok zijn hoofd naar beneden en gaf hem een flink pak slaag op zijn billen. Zijn broekje liet ze zitten want ze wist dat hij het dan nog veel beter voelde. "auw....genade...aaah....laat los" schreeuwde John. "auw.....juffrouw Yvonne alstublieft het doet pijn.....genade".
Maar Yvonne ging gewoon door met slaan tot John alleen nog maar jammerde op haar schoot. Ze duwde John van zich af zodat hij terug op de grond viel "En nu die broek uit... Anders word ik dadelijk misschien nog boos" zei Yvonne rustig. Ze sloeg haar benen over elkaar en keek toe hoe John overeind krabbelde en met zijn rug naar haar toe zijn broekje uit trok. "omdraaien" zei Yvonne. John had nu genoeg gehad en draaide zicht meteen om. Zijn handen hield hij voor zijn kruis. "Niet zo preuts ik wil je pik zien..vooruit weg die handen". John trok met een rood hoofd zijn handen weg. "Tjonge...wat een klein piemeltje" zei de Yvonne smalend. "kan je het daar eigenlijk wel mee...zal niet meevallen...." Yvonne stond op. John kromp meteen in elkaar ..."Nou, nou je bent in ieder geval goed afgericht...Van nu af aan noem je me meesteres Yvonne en ik bepaal zelf hoe ik je noem is dat duidelijk, slet...op je knieen ik heb geen zin om omhoog te kijken" zei Yvonne terwijl ze haar hand ophief.
John kromp meteen in elkaar van de schrik en ging snel op zijn knieen zitten. "Ja....Ja....eeeh...Meesteres Yvonne". zie John stamelend. Meesteres Yvonne krabte nonchalant wat achter haar oor en liet haar hand weer zakken. Glimlachend om de schrikachtige reactie van John haar sletje. Achter de rug van John pakte ze uit haar la een klein zweepje. "Zeg John als je zo naar me kijkt tijdens de gymles waar denk je dan aan?" vroeg meesteres Yvonne vriendelijk. "Dat u zo'n intelligente en verstandige vrouw bent Juffrouw....ik bedoel meesters Yvonne" Antwoordde John. "Ik WIL een EERLIJK antwoord" gromde meesteres Yvonne woest terwijl ze een rondje rond John liep en met haar zweepje John een stevige tik op zijn billen gaf "je denkt dan heeeeel ergens anders aan!!" "auw...ja misschien is dat ook wel zo" zei John vlug waar haalde dat mens nu weer die zweep vandaan vroeg hij zich af. "Wat.....je zou me met meesteres aan spreken" zei Yvonne terwijl ze weer een tik uitdeelde. "Nou, waar denk je dan aan.
En ik zou een eerlijk antwoord geven als ik jou was slet". "Dat ik zo het graag een keer met u zou willen doen.... meesteres Yvonne." stamelde John "pfff....dat is dan een probleem voor jou want ik doe het alleen met echte mannen...Weet je ik ga jou vandaag gebruiken zoals jij dat ongetwijfeld met veel meisjes hebt gedaan.....want manieren heb je niet.....na vandaag weet je hoe je een vrouw met respect dient te behandelen....ik ga precies doen waar ik zin in heb met je...Is dat duidelijk teef ?" zei meesteres Yvonne. "Ja....meesteres" antwoordde John op een vreemde manier begon hij de situatie aangenaam te vinden. Meesteres Yvonne pakte uit een la een paar handboeien. Ze gebood John om zijn handen op zijn rug te doen. Razendsnel deed ze hem de handboeien om en voor John goed en wel wist wat er gebeurde waren zijn polsen geboeid. "Zo" zei meesteres Yvonne en ging ongeveer 2 meter voor hem staan met haar kont naar John gekeerd.
Ze bukte zich voorover en trok haar rokje over haar billen omhoog zodat John een goed uitzicht had op haar prachtige lange benen en billen. Meesteres Yvonne draaide zich om en zag dat John een stijve had. Ze zette een paar stappen naar voren en met de punt van haar naaldhak drukte ze zachtjes tegen de pik van John terwijl ze hem strak aankeek. "Als ik wil trap ik het hele handeltje tot moes.....dat snap je denk ik wel of niet". gromde meesteres Yvonne. "Ja meesteres maar ik verzoek u omdat niet te doen" zei John terwijl hij naar de dreigende voeten van de meesteres keek. "kruip naar me toe en lik mijn voeten" commandeerde de meesteres. John schuifelde moeizaam naar haar toe. De meesteres zette 2 stappen achteruit. Weer kroop John moeizaam met zijn handen op de rug naar haar toe. De meesteres deed haar naaldhakje uit en duwde haar voet bij John in zijn gezicht. "De onderkant" gromde ze "Ik heb ze vanmorgen nog niet gewassen maar dat vindt jij vast niet erg" John likte aan de onderkant van haar voeten. "Nu lik je keurig netjes mijn tenen schoon....en vergeet de ruimte ertussen in niet!!" John likte de tenen schoon en nam ze een voor een in zijn mond.
Na een poosje wisselde de meesteres van voet en kreeg de andere voet dezelfde beurt. Toen ze haar naaldhakjes weer aantrok zette ze vervolgens een voet op de schouder van John. Haar rokje kroop omhoog. "kus mijn broekje" gebood de meesteres. John kuste het inmiddels natte broekje van de meesteres. Toen trok de meesteres haar broekje opzij en duwde haar kutje bij John in zijn gezicht. Ze pakte hem stevig bij zijn oren en wreef haar natte kutje over zijn gezicht. "steek je tong uit...slet" steunde meesteres Yvonne ze genoot met volle teugen. John stak zijn tong uit terwijl de meesteres heel het gezicht van John volsmeerde met haar sappen. Toen ze John los liet gebood ze hem nog eventjes aan haar kutje te likken. toen trok ze het kruis van haar broekje weer recht en bedekte ze haar kutje. Voor ze haar voet van de schouder van John haalde duwde ze hem achterover en ging wijdbeens boven hem staan om hem haar macht te tonen. John had zich echter in zijn lot geschikt en vond de behandeling die hij van meesteres Yvonne kreeg eigenlijk best prettig...tot nu toe. Toen moest John op het bureau gaan liggen op zijn buik.
Meesteres Yvonne trok de benen van John uit elkaar en bond ze aan weerszijden aan het meubelair vast. De meesteres deed haar blouse uit en haar rokje en liep voor John langs. Ze wist dat hij genoot van de aanblik van haar prachtige lichaam. Ze pakte een stevige voorbinddildo uit de kast en gespte deze om. John vroeg zich af wat de meesteres nu weer aan het doen was hij kon haar namelijk niet zien. Plotsteling stond de meesteres weer voor hem. Ze duwde de voorbinddildo tegen zijn lippen. "zuigen kreng....goedkope slet" gromde de meesteres. "Nee" zei John "zoiets doe ik niet" "oh..nee" zei de meesteres terwijl ze zachtjes met een hand over het gezicht van John streelde terwijl ze haar andere hand onder zijn buik stak. en met haar scherpe nagels over zijn buik en borst kraste. Plotseling zette ze haar scherpe nagels gemeen in zijn tepels. "auw.....dat is gemeen!!!!" schreeuwde John "ik bepaal zelf wel wat gemeen is....dit is maar een voorproefje als je nu niet eindelijk je bek open doet en mij lekker pijpt" gromde de meesteres terwijl ze de dildo harder tegen de lippen van John duwde.
Met haar hand sloeg ze John stevig in zijn gezicht. John begon vertwijfeld aan de dildo te likken. Zo gauw hij zij mond open doet pakte de meesteres hem bij zijn haar en ramde haar dildo een eind zijn mond in. "en nu pijpen....schiet op" gromde de meesteres "anders duw ik nog wat verder door en dan stik je". Ze duwde de dildo nog wat verder naar binnen. John begon ijverig aan de pik te pijpen. Na een poosje trok de meesteres haar dildo uit zijn mond en kroop op het bureau. Ze pakte wat glijmiddel en ze masseerde de billen van John en stak een vinger in zijn kontje en vervolgens nog een en nog een. Vervolgens pakte ze wat glijmiddel en smeerde dat op haar dildo. John spartelde uit alle macht want hij wist wat ze ging doen. De meesteres zette haar dildo tegen haar anus..... "NEEE......" schreeuwde john, "niet doen" en hij draaide zijn kont alle kanten op maar hij kon niet ontsnappen aan de dildo van de meesteres.
Meesteres Yvonne liet hem rustig spartelen en wachte af tot hij eindelijk stil lag. Na een poosje was John zo moe dat hij het op gaf. Meesteres Yvonne zette de kop van de dildo tegen zijn anus en duwde eventjes stevig door. Ze genoot van het gezicht om de grote zwarte dildo in de kont van haar sletje te zien verdwijnen. Nu zat hij er helemaal in. Ze ging op de rug van John liggen en neukte hem zachtjes in zijn kont. Vervolgens verhoogde ze het tempo. Na een poosje trok ze de dildo uit de kont van John. Echt schoon was hij niet maar daar wist ze wel een oplossing voor. Ze ging voor John staan en drukte de dildo tegen zijn lippen. John hield zijn lippen stijf op elkaar. Meesteres Yvonne kneep de neus van John dicht. Vervolgens toen John zijn mond wel open moest doen duwde ze de dildo naar binnen. John kokhalsde ervan en walgde ervan. Maar de meesteres toonde geen genade en duwde stevig door. "schoonlikken....slet....het is jou schuld dat hij zo smerig is nu ruim je de troep ook maar op" snauwde meesteres Yvonne terwijl ze John wild in zijn mond begon te neuken. Triomfantelijk keek ze hem aan toen hij braaf de dildo schoon likte.
Vervolgens haalde ze de dildo uit de mond van John. Ze gespte de dildo af en maakte John los. John moest zich omdraaien en op zijn rug gaan liggen. Vervolgens maakte ze zijn polsen aan weerszijden van het bureau vast. Ze ging schrijlings hoog op zijn borst zitten zodat haar broekje een paar centimer van zijn kin zat. De meesteres keek John spottend recht in zijn ogen. John wendde zijn hoofd af hij voelde zich zo vernederd dat hij de meesteres niet meer aan durfde te kijken. "kijk me aan" gromde meesteres Yvonne echter en trok zijn hoofd recht en plante aan weerszijden van zijn hoofd haar dijen zodat hij niet meer kon ontsnappen aan haar blik. Vervolgens sloot John zijn ogen. Meesteres Yvonne drukte haar duimen in zijn ogen en siste "als je nog een keer je ogen dicht durft te doen hoef je misschien wel nooit meer te kijken". John keek de meesteres nu wel aan. Plotseling trok ze haar broekje opzij en er spoot een straal pis uit haar kutje te voorschijn recht in het gezicht van John. "gatverdamme....wat ontzettend goor" schreeuwde John uit. "ts..ts....ts...je moet me dankbaar zijn dat je na al die tijd wat te drinken krijgt.
Voorruit bedank me op gepaste wijze". glimlachte meesteres Yvonne vriendelijk. John probeerde met zijn hoofd te schudden om de pis van zijn gezicht te krijgen. "Ik had toch gezegd dat je me moest bedanken" gromde meesteres Yvonne terwijl ze achter zich kneep en stevig in de pik van John kneep. "Auw....ja dank u wel meesteres" antwoordde John snel. "Zo hoort het" Yvonne ging wat naar voren zitten zodat ze met haar kutje op het gezich van John zat. Ze duwde haar kont iets omhoog zodat ze kon pissen en piste John weer een straal in zijn gezicht. John probeerde zijn gezicht af te wenden maar Yvonne liet dit niet toe en pakte zijn hoofd stevig vast. Vervolgens liet ze zich met haar billen op zijn gezicht zakken en wreef met haar kont zijn gezicht droog. Vervolgens herhaalde ze het spelletje een aantal malen. "Goed nu wil ik dat je mijn billen en kutje schoonlikt." zei meesteres Yvonne. John dacht bij zichzelf "bekijk het maar" maar hij durfde het niet hardop te zeggen. "Zijn we doof" vroeg Yvonne minachtend terwijl ze op haar knieen boven zijn gezicht steunde "likken had ik toch gezegd.
Ik vind dat je nog lang niet gehoorzaam genoeg bent. Ik moet alles 2 keer zeggen geloof ik en daar houdt ik niet van". Yvonne maakte John los en trok hem ruw overeind. Ze bond hem voorovergebogen over het bureau vast en pakte haar zweepje en gaf hem een paar flinke tikken op zijn billen en benen. Ook liet ze het zweepje krachtig neerkomen op zijn borst en buik. "auw....genade....dat doet pijn" "Schreeuw niet zo...maar daar weet ik wel wat op" De meesteres trok haar broekje uit en stopte het in de mond van John terwijl ze zijn neus dichtkneep. Het geschreeuw werd nu gesmoord in het broekje van de meesteres. Ja dat wist meesteres Yvonne ook wel dat het pijn deed maar ze ging gewoon door. Het werd tijd dat haar sletje eindelijk doorkreeg wie de baas hier was. Ze werd niet goed van dat opstandige gedoe. "heb je genoeg gehad en ga je me nu eindelijk schoon likken" vroeg meesteres Yvonne vriendelijk. "Ja meesteres " zei John snel...al lang blij dat ze hem niet meer met de zweep sloeg. De meesteres maakte John los en haalde haar broekje uit zijn mond en drukte op zijn schouders zodat hij op de knieen moest gaan zitten.
Ze maakte zijn handen op zijn rug opnieuw vast. Ze bukte voorover en drukte haar kont in het gezicht van John. "en nu lik je mijn kont...vooruit" John begon de billen van de meesteres te likken. Ze zaten nog onder de pis maar hij likte dapper door. Na een poosje waren haar billen schoon. "nu kruip je tussen mijn benen naar voren en lik je mijn spleetje ook schoon" zei de meesteres. John deed wat de meesteres gevraagd had en likte het spleetje van de meesteres schoon. Doorgaan ...de meesteres voelde dat ze klaar ging komen. Ze pakte John bij zijn haren en stuurde hem over haar kutje. Ze zorgde ervoor dat hij met zijn neus tegen haar kittelaar zat en met haar tong diep in haar kutje. Plotseling voelde ze de genotsgolven op komen. Haar benen begonnen te trillen en haar onderlichaam schokte. Ze loosde een lading sap op het gezicht van John en duwde hem met al haar kracht in haar kruis en beukte tegelijkertijd met haar venusheuvel tegen zijn neus.
De genotsgolven hielden lang aan. John dacht dat hij ging stikken maar na een poosje liet de meesteres los en kwam ze weer tot rust. Ze drukte John op zijn rug op de grond en ging achterstevoren boven hem zitten. Ze duwde haar kont in zijn gezicht. "Vooruit" lik mijn anus schoon. "schiet op want ik wil een tong in mijn reet voelen". Toen John niet onmiddelijk begon te likken drukte ze haar billen stevig in zijn gezicht. "likken en vlug anders is het laatste wat je ziet mijn mooie kont". John spartelde om onder haar uit te komen maar zijn polsen zaten nog vast. Hij kreeg steeds minder lucht en intussen kneep de meesteres ook nog in zijn tepels. Voorzichtig stak hij zijn tong uit. Hij raakte meteen haar kont aan. De meesteres lichte haar billen iets op zodat hij adem kan halen. Braaf begint John voorzichtig haar anus uit te likken. "dieper... ik zei toch dat ik je tong in mijn kont wil.......je likt veelste voorzichtig.
Ik wil dat je me stevig en diep likt vooruit" ze duwde haar kont weer wat harder in zijn gezicht. John werd bijna geplet. "nou ja dan moet het maar" dacht hij en duwde zijn tong diep in de anus van de meesteres en likte wat hij likken kon. Na een poosje stond de meesteres op maakte zijn handboeien los en ging wijdbeens boven hem staan. "trek jezelf af" commandeerde de meesteres John pakte zijn lul vast en tot zijn verbazing was hij snaarstijf. Hij begon te trekken. Meesteres Yvonne zette al haar sluizen open en piste John helemaal nat. Het zat overal in zijn oren neus mond haren hij was zeiknat. Letterlijk en figuurlijk. John werd helemaal geil van het uitzicht van de pissende vrouw en de vernedering die ze hem had laten ondergaan. Meesteres Yvonne liet zich langzaam zakken en drukte haar natte kutje in zijn gezicht. Hij rukte nog harder aan zijn pik en plotseling kwam John lang en hard klaar.
Aantal keer gelezen:
852
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)