Spannendverhaaltje.nl

De glimlach

-
21-08-2010
Ik, Dennis (24), wist niet goed wat ik van de avond moest verwachten. Ik werk als bijbaantje in een kledingzaak en samen met collega's zou ik die avond wat te gaan eten en uit te gaan. Het is een gezellige werkplek waar we altijd veel lol beleven. Soms worden er intieme serieuze gesprekken gevoerd. Omdat de meesten er van ons er langer werken kennen we elkaar goed. De dames hadden besloten dat het gezelliger zou zijn zonder aanhang te gaan. Dit zouden hun vriendjes toch niet veel aanvinden. Wat mij betreft prima. Ik had er anders ook geen bezwaar tegen als mij vriendin meeging, die het wel jammer vond die avond alleen thuis te zitten. Na om 6 uur klaar te zijn met werk snelde ik me naar huis. Na een dag werken is het fijn om je op te frissen. Zo ik haaste ik me de douche in en zette het hete water aan. Ik scheerde me onder de douche. Zowel een glad gezicht als me intiem scheren vind ik lekker verzorgd aanvoelen. Na me afgedroogd te hebben, heb ik haastig aangekleed en ben ik de stad in gegaan. Toen ik in het restaurant binnenkwam, kwam de warmte van het cafe me toegemoed. Het rook er naar donker bier, mexicaans bier en zoete vrouwen parfum. Mijn collegae zaten aan tafel en grapte dat ik wederom als laatste was. Er werd bier voor me neergezet en flink doorgedronken.
Het Mexicaanse eten maakte dorstig. Ik zat naast Eva. Een ietswat gezette meid, maar niet te dik. Ze was half indonesisch en had een mooie glimlach en grote volle borsten. Ook aan haar was te merken dat de alcohol effect op haar had. Ze giechelde en zag erg schitterd uit. Ik kon het niet laten om af en toe een blik te werpen op haar decollete, haar borsten kwamen mooi uit en haar huid was mooi gebruind. Lachend trokken we de stad in. De voorkeur van de vrouwelijke collega's ging uit naar een uitgaansgelegeneheid waar gedanst kon worden. De mannen hadden flink gedronken en vonden tegen dat tijdstip alles prima. Het mexicaanse bier maakte me warm. Gelukkig maar, want het was een koude nacht. Ook Eva, rilde van de kou, vertelde ze. Ik lachte en sloeg een arm om haar heen, ze voelde heerlijk aan. Helaas was ze net als ik reeds bezet. Aangekomen in de discotheek stonden we met z'n allen op de dansvloer. De dames hadden er zin in. Het alcohol en de sensuele manier van dansen van de vrouwen wond me op. Van een afstand keek ik het schouwspel aan. Maartje stapte op me af en zei: "komop Dennis, niet zo saai, kom je lekker met me dansen". Maartje was de jongste die werkte bij ons, maar echt een heet ding. Maartje is 15 jaar en is een slanke meid met mooie kleine borstjes. Die avond droeg ze een hele strakke spijperbroek en een rose topje. Elk weekend had ze andere vriendjes, waar volgens mij niet meer mee gebeurde dan wat zoenen. Ze vond het allemaal wel interessant die oudere collega's. Ik moet eerlijk toegeven dat haar voorstel en de manier waarop ze het me vroeg me erg opwond. Ze stond wiegend met haar heupen voor me en fluisterde het me in mijn oor.
De drank werkte drempelverlagend en ik ging, geil als ik was de dansvloer op. Dansen kon immers geen kwaad. Op de dansvloer keek ze me strak aan en wiegde haar heupen. Ze giechelde en genoot van de aandacht. Ze draaide zich om en stond met haar rug tegen mijn borst. Ik geneerde me een beetje vanwege mijn stijve, die ze ongetwijfeld gevoeld moest hebben. In plaats van dat dit haar afschrok werd ze hier dooraangemoedigd. Haar kleine, bolle kontje, strak ingepakt in haar spijkerbroek duwde ze nog steviger in mijn kruis. Als ik me er toe aangezet had was het mogelijk om klaar te komen. Zo geil was ik. Het leek als ze me moedwillig met haar bewegingen wilde laten komen. Even was ik de mensen om me heen vergeten. Maar tegenover me stond Eva te dansen met een of andere jongen uit die club. Ze keek me aan en ik schaamde me tegenover jaar een beetje voor mijn manier van dansen met de jonge Maartje. In plaats van haar blik af te wenden ging ze voor de jongen staan en deed wat Maartje deed en bleef me aankijken. Ze glimlachte naar me en duwde zichzelf tegen de jongen. De beschonken maartje had niets in de gaten van de blikken die ik wisselde met Eva. De schaamte sloeg over in verlangen naar Eva. Op het moment dat ik terug glimlachte pakte ze de handen van de jongen en legde die op haar heupen. Ik deed wat Eva deed na en gleed met mijn handen over de heupen van Maartje. Die ik inmiddels al helemaal vergeten was, in mijn gedachte was ik bij het heerlijke lijf van Eva die me indringend aankeek op afstand.
Twijfel en jaloersheid wisselde elkaar af. Eva stond daar met een ander maar leek alleen voor mij te dansen. Ze wisselde van positie en kwam achter de jongen staan ze pakte zijn achterste vast en ging met haar handen over zijn lichaam, terwijl ze me aankeek pakte ze de jongen in zijn kruis en lachte naar me. Ik wist niet wat me overkwam! Ik besloot mee te spelen en fluisterde Maartje toe naar Eva te kijken. Ze giechelde, "die is geil" zei ze. Ze snapte wat haar te doen stond en kwam achter me staan en pakte me in mijn kruis. Wat een jong geil sletje was dit. Ze masseerde me zag. Eva zag dit en hield plots op. Mijn aandacht voor Maartje was ook weg. Ik besloot wat af te koelen aan de bar, ik had immers een vriendin. Aangeschoven bij de bar zag ik dat Maartje inmiddels al met een andere stond te dansen. 2 Wiskey, zei Eva. Die achter me stond zonder dat ik het in de gaten had. "Lust je dat," vroeg ze. "Graag", zei ik. Ze vroeg of ik het naar me zin had. Ik vertelde dat ik het erg gezellig vond. Daar was ze het mee eens. Er hing een spanning om ons geen, over wat net gebeurd was. Ik heb jammergenoeg nog niet met je gedanst vertelde ze. Ik stemde er mee in dat dat jammer was. "In mijn gedachte heb ik al met je gedanst en je heerlijk geneukt!" Ik verslikte me zowat in mijn wiskey. Ik keek haar met een rood hoofd aan. Ook was ze zelf geschrokken van haar openhartigheid en keek me stil aan. Nu of nooit dacht ik, de volgende stap is voor mijn. Ik vroeg haar of ze zin had om met me mee te gaan naar mijn kamer. Onderweg waren we doodsstil, zenuwachtig over wat komen ging. Na mijn kamer gesloten te hebben plofte ik op de bank, moe van die avond. Eva kwam voor me staan en begon te dansen voor me net zoals in de club.
Ze trok haar zwarte truitje waar haar mooie borsten zo mooi in uitkwam uit. Daaronder had ze een mooie kante BH, die haar dikke borsten tegen elkaar duwden. Ik bukte me naar voren en knoopte haar broek los en trok haar slipje naar beneden. Ze liet zich het bed zakken en ik duwde haar benen uit elkaar. Ze had een prachtig mooi kaal kutje, met kleine schaaplipjes. Ik duwde me lippen er tegenaan en streelde met mijn tong haar knobbeltje. Ze lag geil kreunend op bed met haar handen op haar volle borsten. Het duurde niet lang voordat ik haar liefdesspappen kon proeven. Haar kreunen werd heviger en leidde tot een orgasme. Ze kwam overheid en trok gulzig mijn kleren uit. Ze lag op me en ik voelde haar borsten tegen me borst. Heftig lagen we te tongen en droog te neuken. Ze legde haar hand om me omhoogstaande pik. Ze trok de oorhuid van mijn geschoren lul naar achter en duwde haar natte tong tegen de achterkant van mijn eikel. Vervolgens liet ze mijn penis in haar warme mond glijden en draaide ze met haar tong om mijn gevoelige eikel. Ze sloot haar hand onder mijn zak en masseerde mijn ballen. Heerlijk zoals ze me verwende. Ze pijpte me helemaal van de wereld. Zonder dat ik er erg in had kwam ik heftig klaar. Ik trok me al terug. Misschien wilde ze immers niet dat ik in haar klaar kwam. Ze pakte me stevig vast en bleefdoorgaan met het masseren van mijn zak en liet me hevig spuiten in haar warme mond. Ze slikte alles door en kroop tegen me aan. Eva's hete licht getinte lichaam lag dicht tegen me aan.
Mijn pik stond nog recht overeind en Eva trok er zachtjes aan terwijl ik haar heerlijke borste kneedde. Eva duwde me beheerste op mijn rug en kwam op me zitten. Ze duwde mijn keiharde pik in haar. Die er soepel ingleed, doordat ze zo nat en geil was. Ze begon me heftig te berijden en ondertussen kon ik haar grote borsten masseren. Ze neukte me steeds harder en kreunde het uit. Ook ik, begon steeds harder te kreunen. Eva was inmiddels al klaar gekomen en fluisterde me in mijn oor of ik tussen haar borsten wilde. Ze ging op haar rug liggen en mijn stijve lag tussen haar warme klamme borsten. Ze duwde haar prachtige tieten tegen elkaar en de gevoelige huid van mijn eikel gleden langs de zachte huid van haar grote omhoofstaande borsten. Ze keek me glimlachend aan zoals ze in de club gedaan had. Dit werd me teveel en ik kwam hevig spuitend tussen haar borsten klaar terwijl ik haar bleef aankijken. We hebben na deze heerlijke sex ontspannend gedoucht onder een hete douche en die nacht heeft Eva nog bij me geslapen. De volgende ochtend hebben we besloten het hier bij te houden, omdat we beide houden van onze vriend en vriendin. Tijdens het werk heeft ze me alleen die glimlach nog weleens gegeven, de rest blijft bij fantasie en een heerlijke herinnering aan ons geheim.
Aantal keer gelezen:
798
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)