Spannendverhaaltje.nl

De geilste spleet

-
16-08-2010
Ik was bij Melanie op bezoek. Ze was net weduwe geworden en ze stond nu helemaal alleen voor de taak haar kinderen op te voeden. Ze had me opgebeld omdat ze hulp nodig had om enkele zware dingen in haar huis te verplaatsen. Ze had me beloofd voor me te koken als beloning. We begroeten elkaar met een kus en gingen wat zitten praten op de bank. Ze vroeg of ik wat wilde drinken. Terwijl we genoten van een drankje keuvelden we wat over ditjes en datjes.
Zoals altijd vroeg ze of ik al een vriendinnetje had. "Nee" zei ik en er verscheen een glimlach op haar gezicht. Haar mooie lippen waren felrood gestift. Ze had halflang zwart haar. Ze had het nog niet zo lang geleden geknipt. Hoewel ik haar lange haren miste stond het haar toch wel goed. Ze had mooie grote tieten die ze ditmaal onder een dikke wollen trui had verscholen. Ze was de laatste tijd een beetje mollig geworden en ze klaagde er ook steen en been over.
Ik vond haar er nog altijd sexy uitzien. En ondanks dat ze mijn zus was kon ik het niet laten me voor te stellen hoe het zou zijn om haar naakt te zien. Terwijl ze doorpraatte over van alles en nog wat werd alles ineens troebel. Ik voelde mezelf onderuit zakken en ik was weg. Toen ik bijkwam lag ik op een bed met mijn handen en voeten vastgebonden aan de uiteinden van het bed. Melanie zat naast me op het bed en aaide over mijn borst. Ik had een laken over me heen en ik voelde dat ik naakt was. "Wat is dit?" vroeg ik aan Melanie.
Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest. Ik voelde een vreemd soort spanning en ik had eigenlijk niet te veel haast om losgemaakt te willen worden. "Ik heb je nodig" zei Melanie. "En ik was bang dat je niet wilde, daarom heb ik iets in je drankje gedaan zodat je bewusteloos zou zijn. Maar je kreeg geen stijve toen je bewusteloos was dus heb ik je vastgebonden en je bij laten komen". Ze aaide over het laken waar de bobbel van mijn pik zich bevond. Die reageerde meteen op haar betasting en sprong een beetje op. "Wat wil je doen?" vroeg ik een beetje sullig. "Begrijp je dat nou nog niet?" vroeg ze.
Ze sloeg het laken van me af en pakte mijn pik vast. Die werd hard in haar hand en ze rukte er een paar keer aan. Ze keek me aan en sloot toen haar lippen over mijn kloppende eikel. Ik dacht dat ik uit elkaar zou spatten toen ze langzaam mijn pik in en uit haar mond liet glijden. Ik had nooit gedacht dat mij zus zo geil was en nog wel op mij. Volgens mij had ze een ernstig tekort aan sex gehad. Mijn pik stond recht overeind in haar mond. Hij glom van het speeksel dat langs haar lippen omlaag over mijn pik droop. Ze maakte soppende en zuigende geluidjes en haar hoofd pompte steeds sneller op en neer. Met een hand masseerde ze mijn ballen.
Hoewel ze nog maar een minuutje bezig was, was het genoeg geweest om me al bij een hoogtepunt te laten komen. Ze voelde dat mijn ballen zich samentrokken en liet vlug mijn pik uit haar mond floepen. "Zo je bent al aardig opgewarmd Jonas. Nu is hij tenminste goed hard." Ze keek tevreden naar mijn trillende pik die bij de minst of geringste beroering zou ontploffen. Langzaam voelde ik mijn orgasme wegzakken. Melanie stond op en trok haar wollen trui uit. Ik zag haar beha die moeite had haar grote tieten te bevatten. Haar donkerbruine tepels priemden door haar beha rand. Ze schoof haar broek omlaag. Ze had een zwarte tangaslip aan.
Ik kon het nauwelijks geloven. Eerst krijg ik de heerlijkste pijpbeurt van mijn leven en na het al die jaren gehoopt te hebben zou ik haar nu eindelijk naakt gaan zien. Ze zag mijn grote ogen en genoot van de opwinding die ze veroorzaakte. Ze deed haar beha uit en haar tieten zakten iets toen ze vrijkwamen. Voor ik het wist stapte ze ook uit haar slipje en stond ze helemaal naakt. Ze had niet meer die enorme bos haren die ik had gezien toen ik haar vroeger wel eens bespied had. Ze had nu een reepje goed bijgehouden schaamhaar. Ze kwam op het bed tussen mijn gespreide benen zitten. Mijn pik had door dit schouwspel niet de kans gekregen slap te worden. Melanie spreidde haar benen zodat mijn pik precies tegen haar spleetje aan kwam te liggen.
Ze pakte hem vast en wreef hem over haar natte spleetje. Toen ze vond dat ze nat genoeg was ging ze gehurkt boven mijn pik zitten. Ze pakte hem vast en zakte langzaam met haar warme spleetje over mijn keiharde pik heen. Wat een heerlijk gevoel was dat om mijn pik in het hete kutje van mijn zus te voelen. Ze kreunde terwijl de steeds verder over mijn pik heen zakte en ik steeds dieper in haar gleed. Ze begon op en neer te wippen steeds sneller en sneller. Haar grote tieten zwiepten alle kanten op. Ik zei dat ik haar tepels in mijn mond wilde nemen.
Ze boog voorover en liet haar borsten boven mijn gezicht bengelen zodat ik haar lekker grote bruine tepels met mijn tong kon verwennen. Mijn pik werd hard gemelkt door haar zuigende kut en ik voelde dat ik het niet langer uit kon stellen. Ik zei dat ik ging komen maar Melanie was zelf te druk bezig met haar orgasme om aandacht aan mij te besteden. Terwijl ze luid kreunde voelde ik haar kut pulseren en ik voelde mijn mijn ballen samenknijpen. Ik schoot een hete straal zaad diep in haar. Ze voelde dat ik in haar aan het spuiten was en begon wilder op en neer te wippen waardoor ik de stralen in haar bleef schieten. Ze stapte van mijn pik af.
Ik zag het zaad uit haar kutje sijpelen. Ze pakte mijn nog naschokkende pik weer vast en zoog er de laatste restjes uit. Nadat ze er alles vanaf had gelikt kwam ze naast me liggen. Ze legde een been over me heen en drukte zich met haar tieten en kutje tegen me aan. Zo bleef ze een tijdje liggen. Niet lang daarna maakte ze me los en zei ik dat ik haar wilde vastbinden...
Aantal keer gelezen:
739
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)