Spannendverhaaltje.nl

De geile zus van mijn vriend

-
16-08-2010
Ik ga jullie nu vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik ben een jongen van 18 en had in mijn sexleven nog niet veel meegemaakt. Ik had me wel is in bed afgetrokken en fantaseerde dan dat een ongelovelijk lekker wijf me zat te trekken. Het was op een zaterdagmorgen en ik ging naar een vriend van mij toe. Ik belde aan en zijn zus Jessica deed open. Ik vroeg of mijn vriend er ook was en volgens Jessica zou die zo weer thuis zijn want hij was even met zijn moeder naar de stad.
Omdat het heerlijk weer was ging de Jessica weer naar buiten en ik zei dat ik wel even tv zou gaan kijken. Ik ging wat leuks kijken en zette hem even later op teletekst. Plotseling zag ik dat op pagina 800 geile verhaaltjes stonden. Ik had dat nog nooit ontdekt en begon ze te lezen. Langzaam voelde ik dat de bobbel in mijn broek was begon te groeien. Langzaam ging mijn hand in mijn broek en ik begon me zachtjes te trekken. Plotseling werd ik gestoord door de telefoon die afging Jessica kwam de kamer in om hem op te nemen. Het was mijn vriend.
Ze kwamen pas over uur thuis omdat ze autopech hadden. Jessica zei dat ik nog wel even mocht blijven omdat ze anders helemaal alleen was en dit zei ze op een vreselijk ondeugende manier. Ze ging wat drinken voor me halen maar toen ze zich bukte kreeg ik een grote verassing. Jessica had geen slipje onder haar strakke rok en haar kutje was mooi glad geschoren. Ik deed net of ik niks had gezien maar Jessica had het al door. En vind je het er lekker uit zien vroeg ze aan mij. Ja stotterde ik. Heb jij een vriendin vroeg ze aan mij?
Nadat ik had verteld dat ik geen vriendin had vroeg ze of ik wel is met iemand had gesekst. Ik vertelde dat ik dit nog nooit had gedaan en keek Jessica is goed aan. Het was een knappe meid. Ook al was ze twee jaar ouder dan mij, ik was wel een stuk groter. Ze had mooi blond haar en prachtige borsten. Omdat het zo heet was had ze alleen een klein blousje aan maar toen ik goed keek kon ik haar mooie borsten erdoor heen zien. Ze had dus geen BH aan. Ze vroeg of ik mee wilde gaan naar haar kamer en dat liet ik mij geen twee keer zeggen.
Ze ging gelijk op haar bed liggen en ze vroeg of ik haar eerst een lekkere tongzoen wilde geven. Ik pakte haar gelijk vol op de mond en daarna maakte ik haar knoopjes van haar blouse los. Ze vroeg of ik aan haar borsten wilde zuigen en ik zuigte alsof mijn leven er van af hing. Ik zag dat ze er erg van genood en ik maakte toen langzaam haar broek los. Ze had inderdaad een mooi kutje. Ik stopte brutaal mijn vinger naar binnen en nog twee vingers volgden. Na 1 minuut kwam ze al klaar en ik merkte dat ze niet ervaren was. Toen knoopte ze mijn broek los en ze begon gelijk er lekker aan te rukken. Nu was mijn sexfantasie toch nog werkelijkheid geworden.
Ik vroeg of ze me wilde pijpen en ze deed gelijk mijn toch al wel groot geworden lul in haar mond. Ik kon bijna niet voor stellen dat ze dit voor de eerste keer deed. Na enkele minuten kwam ik kreunend klaar in haar mond en ze slokte het sperma gulzig op. Ik ging naast haar op het bed liggen en ze vroeg of ik al klaar was voor de grote daad. Ik had niet verwacht dat Jessica die altijd wat verlegen was zo brutaal durfde te zijn. Maar nu was ik niet meer te houden. Ik zei dat ze tegen de muur aan moest gaan staan met haar lekkere kontje naar me toe. Ik ging achter haar staan en nam haar heerlijk. Ze kreunde het uit van de pijn en genot en zei dat ik absoluut niet mocht ophouden. Toen draaide ze zich om en smeekte of ik haar ontzettend hard van voor wilde pakken.
Ik duwde mijn enorme lul in haar nauwe spleet en begon in haar te bonken. Dit hield ze niet lang net als mij. Al na een minuut kamen we beiden kreunend klaar. Haar heerlijke kut werd volgespoten met mijn sperma en ze viel op de grond. Ze deed gelijk haar benen wijd en ik begon mijn eigen sperma uit haar kut te likken. Even later kwam ze voor de derde keer klaar. Na dit was ze ook echt uitgeteld. We besloten weer naar beneden te gaan en met een heerlijke tongzoen die wat naar sperma proefde namen we afscheid. Net op tijd, ik zag de auto van haar moeder net de straat inrijden. En geloof me. Ik ben na deze ontmoeting nog vaak bij haar geweest maar wat zich daar allemaal heeft afgespeeld laat ik aan jullie fantasie over.
Aantal keer gelezen:
763
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)