Spannendverhaaltje.nl

De Geile Kapster

-
21-08-2010
Ik was tegen sluitingstijd nog in de stad aan het winkelen, toen ik me bedacht dat ik eigenlijk nog naar de kapper moest. Ik zelf ben een jongen van 25 en val op dames die even oud of ouder dan mij ziin. Ik kan verschrikkelijk opgewonden raken van dames op hoge laarzen met hoge hakken en een kort rokje. En dan niet in de ordinaire hoerige vorm, maar met nette sex laarzen en een rokje. In mijn ogen straalt zelfvertouwen en dominantie uit.
Ik liep op goed geluk een kapperszaak binnen. Het bleek dat ze me nog konden knippen, maar ik moest wel nog ca 45 min wachten. Dit wachten vond ik helemaal niet erg vanwege de mooie kapsters.
1 dame van ca 30 jaar en 1.75, normaal postuur en ik schat een DD cup. Ze had een wolle tui aan waarin haar borsten uitpuilde. De trui kwam tot net over haar kont en was trui en rokje in 1. Verder liep ze op laarzen met hoge hakken die tot haar knie kwamen. Ze had lang blond haar en een vriendelijk gezicht.
De andere meid was jonger, ca 20 jaar en volgens mij enkel een hulpje. Ze deed de kassa, koffie halen, wassen en haren bij elkaar vegen. Zij was zeker zo knap als de ander maar zij liep er meer als een hoer bij. Een ultra kort leren rokje en lak laarzen terwijl de oudere dame op het randje ballanceerde van ordinair en netjes en sexy.
Tijdens het wachten zit ik gebioligeerd naar de dames en hun laarzen te kijken. Inmiddels heb ik een behoorlijke erectie gekregen van het kijken. Dan is de klant voor mij is klaar en de oudere dame (ze stelt zich voor als Suzan) vraagt me om plaats te nemen in de stoel. Suzan vraagt wat ze voor me kan doen. Ik zag dat ze me naar eigen inzicht maar Knap moet maken. Ze lacht geil en begint met werken. Onder het werken teast ze me door met opzet met haar tiet tegen mij aan te stoten. Ik wordt alleen maar geiler.
Ondertussen heeft Anne de vorige klant afgerekend en begint met stuiten van de zaak door de gordijnen te sluiten en de deur aftesluiten. Suzan legt me uit dat de ze strikt moeten sluiten vanwege de vergunning, maar dat ze me gewoon nog helpt. Ondertussen wordt ik alleen maar geiler als ik via de spiegel anne zie werken. Onder het opruimen bukt ze regelmatig waardoor ik mooi uitzicht op haar kont heb.
Plotseling wordt er op de deur geklopt. Anne doet open en laat een man binnen. Ze loopt met de man naar achteren. Suzan legt me uit dat Anne zijn edele delen gaat scheren incl andere intieme haren verwijderen.
Aansluitend vraagt ze of ik ook ooit mijn edele delen heb geschoren. Ik leg haar uit dat ik dat nooit heb gedaan. Op haar haar vraag waarom antwoord ik dat ik weinig tot geen sex ervaring heb en door mijn sex gemis opensta voor eigenlijk alle sex.
Haha lacht Suzan, dacht ik het niet, jij zat net behoorlijk geil naar ons te kijken. Ik bloos en geeft toe dat ik behoorlijk opgewonden ben geworden van hun laarzen en rokjes. Als ik zeg dat zij perfect gekleed is om mij op te geilen bloost zij weer. Ik leg haar mijn voorkeur voor Laarzen en korte rokjes uit.
Wie weet ben je bij mij op het goede adres, lacht Suzan mystereus geil. Ik loop er zo graag bij, als baas van deze zaak geeft het mij een dominante uitstraling bij mijn sletjes. Ik bevestig dat het inderdaad zo uitziet en dat het mij behoorlijk opgeilt.
Dan is ze klaar met knippen en bied me met een lach aan dat ze mijn edele delen wil scheren in het kader van klanten binding. Als ik toestem geeft ze lachend toe ook geil te zijn geworden van ons gesprek..
Ze begint met me vast te zetten. Ze legt me uit dat ze geen onverwachte schop wil krijgen als ze mij per ongeluk kriebelt. Daarna opent ze mijn broek en trekt deze incl mijn boxer uit. Geil kijkt ze naar mijn stijve pik. Ze knipt en scheert alles af en maakt de huid van lul weer lekker zacht en fris door hem in te smeren met een lekkere gel achtige stof. Mijn lul en zak is nu helemaal kal en glad. Door de knipbeurt ben ik verschrikkelijk geil geworden. Hierdoor heb ik een mega erectie. Suzan is dit niet ontgaan en wordt zelf nog geiler. Uit zich zelf begint ze me voorzichtig met pijpen. Jezus, wat is dit heerlijk. Ik kreun zachtjes en hoor Suzan lekker smakken en zuigen. Langzaam begin ik harder met kreunen. Hmmm ahhh, ik kom roep ik. Dan spuit ik een giga zaadlozing in haar mond, net op het moment dat Anne terug komt met de andere klant uit de achterkamer. Anne heeft het zien gebeuren en loopt geil op Suzan af. Ze beginnen verschrikkelijk geil met elkaar te bekken. Mijn zaad gaat van Suzan naar Anne en terug. In de spiegel zie ik dat de andere klant zijn broek heeft geopend en zich zelf staat te bevredigen. Dan gaat Anne met haar hand onder het rokje van Suzan. Hmmm wat een geil gezicht is dat, Suzan die wordt gevingerd terwijl de dames nog steeds het geil van mij in de mond hebben. Dan bemerken de dames dat ik en de andere klant verschrikkelijk geil zijn geworden. Suzan klapt mijn ruglunning van de stoel waarin ik nog steeds zit vast gebonden naar achteren. Anne Helpt haar om op mij te klimmen. Suzan zit met haar trui nog aan als een volleerde ammazonne op mijn pik. Ze zit met haar rug naar mijn gezicht hierdoor steken haar 15 cm lange naaldhakken tot in mijn mond. Suzan neukt me als een beest en ik pijp haar hakken. Anne laat dit niet koud en roept tegen de klant; jij massel pik, neuk me nog een keer. Anne staat voorover gebukt aan de toonbank en de klant stroopt haar rokje op en schuift haar slipje opzij. Hij begint haar van achteren te neuken. Iedereen kreunt luidkeels door de kappers zaak heen. Suzan kreunt als maar harder en komt luid kreunend klaar. Ik voel haar kut samenknijpen rondom mijn pik waarna ik het niet meer houden kan. Ook ik kom kreunend klaar. De klant kan zich ook niet meer inhouden en spuit de kut van anne vol. Terwijl anne van me afklimt zucht ik tegen haar; het is nog nooit iemand gelukt om mij 2 maal op 1 avond te laten komen en dan ook nog 2 x zo’n geweldig lekker orgasme. Ik kan niet meer!
Geil lacht Suzan, jij dacht dat je klaar was! Ze haalt de bondages los en gebied me anne te gaan beffen. Zij is nog niet klaar gekomen, dus bef haar maar klaar. Ik zeg nog, maaaaar het zaad van….. Mijn mond word gesnoerd doordat Suzan roept, jij stond toch overal voor open op het gebied van sex, bef haar.
Anne licht druppellend op de bank in de wacht hoek. Het geil van de andere klant druppelt eruit. Ik lik het op en begin anne te beffen. Anne kreunt van genot.
Suzan gaat op de kapperstoel zitten en gebied de klant haar te beffen en mijn geil op te likken. Eigenlijk wil ze geneukt worden maar de klant geeft te kennen geen zaad meer te hebben. Ondertussen wordt anne alleen maar geiler van mijn Beffen. Vreemd genoeg vind ik de sappen van de andere klant erg lekker, hierdoor ga ik nog heftiger beffen waardoor Anne steeds heftiger gaat kreunen, ahh euhh. Dan begint ze me te helpen met haar eigen vinger. Wat is zij geil man. Kort daarna komt ze heftig, kronkellend klaar. Ze roept naar Suzan, man wat kan die Johan lekker beffen. Suzan kreunt onder het beffen, dat ze dat spoedig wil proberen. Daarna roept Suzan, meid die, giga Lul daar kun je pas lekker op neuken.
Ik voel me of dat ik geen druppel zaad in me heb, maar wordt wel geil van het gesprek van de dames.
De klant gaat door met het beffen van Suzan tot ze klaar komt. Nadat ze is klaar gekomen gebied ze de man om bij Anne af te rekenen. De man gaat, en bedankt ons voor de heerlijke sex. Hij vraagt of hij spoedig weer kan afspreken onder ons 4-en. Zonder ja of nee te zeggen werkt anne de man weg. De dames zuchten, het is dat we zo geil waren maar hij kan echt niet op tegen Johan.
Ik wil mij weer aan kleden als Suzan me dit verbied. Even meekomen zegt ze op geile toon. Maar ik heb geen zaad meer over sputter ik nog tegen. Geil glimlacht ze, dat dacht jij maar. Kom maar mee, dan laat je anne jouw heerlijke zaadproeven. Ik laat mijn kleren liggen en loop achter de dames aan. Kijkend naar hun kontjes op die heerlijke geile laarzen, bedenk ik me, wat het voor een heerlijke meiden zijn op die geile laarzen.
We komen in een achterkamer aan. Hier staat een soort gynacologen stoel. Ik moet hier op mijn buik op gaan liggen. Anne klimt onder de stoel en neemt mij inmiddels weer stijve lul in de mond. Suzan trekt een latex handschoen aan en smeert mijn kont in met glijmiddel. Geil lacht ze, kom laten we je prostaat je eens melken. Suzan masseert mijn kont met 1 vinger. Dan gaat ze met 1 vinger mijn kont in. Kort erna volget een 2e. Even is het pijnlijk, maar als ze met de 2 vingers in mijn kont me inwendig massert gaat de pijn snel weg. Mijn lul wordt van dit alles stijver en stijver. Anne is me aan het pijpen. Ik zie dat suzan zich zelf vingert als ze met mij bezig is. Tot mijn verbazing voel ik een orgasme komen. Ik dacht echt dat ik geen zaad meer over had na al dit lekkers. Ik begin te kreunen tot genot van de dames. Mijn kreunen wordt harder en intenser. Schrewend kom ik klaar in de mond van Anne. Anne geniet met volle teugen van mijn zaad. Ze staat op en begint met Suzan te bekken. Ik zie mijn zaad weer over en weer gaan. Ik kan het niet laten en ga mee bekken. Ik proef mijn eigen zaad. Het is een vreemde smaak maar ik ben zo geil dat ik alles lekker vind.
Dan gaat de bel, een nieuwe klant staat aan de deur. Anne verlaat ons om de nieuwe klant te gaan helpen. Ik blijf nog even bekken met Suzan. Als we uitgekust zijn en mijn zaad is afgeslikt door ons beide, zegt Suzan. Nu wil ik wel eens door jou gebeft worden. Even controleren of Anne gelijk had, zojuist.
Suzan gaat op de gynacoloog stoel liggen zodat ik haar heerlijk kan beffen. Ze wordt snel weer geil en begint net als anne te kreunen en te kronkellen. Ook Suzan heeft een heerlijke kale kut. Haar kut ruikt nu wel naar onze neukpartij maar het deert me niet. Het is juist lekker om al deze geiligheid op te snuiven en op te likken. Suzan geniet en is niet meer zich zelf. Ze kronkelt onder mijn tong en kreunt heftiger en heftiger. Ahhh huhhhh jaaahh, dan komt ze. En gilt uit, Anne je hebt gelijk, Johan beft heerlijk.
Ik zie de geilheid in de ogen van Suzan als ze zegt nu te moeten stoppen ivm andere klanten. Wel wil ze me neg even wassen. Onder het wassen vraagt ze me of ik genoten heb en of ik het sperma lekker vond. Ik knik en zeg dat het me geil lijkt om nog eens een trio te doen met 2e man. Ze lacht geil en zegt wie weet. Daarna wisselen we telefoonnummers uit en vertrek ik met een geil gevoel in mijn buik. Ik vond het super maar verwacht geen vervolg, of toch.

Wie weet komt er een volgend deel.
Groetjes

GeileJohan666

Aantal keer gelezen:
2325
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)