Spannendverhaaltje.nl

De geile eerstejaars

-
16-08-2010
In mijn tijd op de universiteit van twente heb ik mezelf meestal vrij goed gedragen. Dit vanwege het feit dat er rond weg niets geils rondliep. Maar daar kwam verandering in toen de nieuwe lichting studentes kwamen in mijn derde jaar. 70 procent van de nieuwkomers waren jongens 29 procent waren meisjes die niet echt veel verschilde van die jongens, en 1 procent waren lekkere wijven. En 1tje in het bijzonder: Marieke. Ik zag haar het eerst bij het zwemfestijn in de eerste week tijdens een heerlijke warme zwoele dag en mijn kleine ik reageerde meteen. Haar geile verscheining met haar te korte broekje aan, dat zelfs de aanzet tot haar lekkere volle billen bloot gaf, en een super topje waaruit haar welgevormde tieten elk moment konder ontsnappen. Na de nodige eerste zinnen kreeg ik haar zover om mee het water in te gaan waar al na een minuut flink met zijn tweeen gestoeid werd. Mijn handen zaten meteen overal en de hare ook.
Terwijl ik net langs haar broekje streelde deed zij hetzelfde met mijn dijen. Toen ik mijn hand in haar kruis legde kijk ze me geil als boter aan en gaf me een lekkere lange tongzoen. Meteen drukte ik mijn vingers wat harder door de stof heen van haar broekje. Ook al in waren we in het water had ik het idee dat ze daar natter was dan het water zelf. Zo bleven we nog een tijd in het water tot het langzaam donker werd en de groep weg wou gaan om ergens te gaan eten. Wij gingen ook mee eten maar wisten al dat we 's avonds terug zouden komen aan het water. En inderdaad na het eten, waar we elkaar flink op lagen te geilen (toen ze terug kwam van de wc en ik moest bukken om mijn mes op te rapen deed Marieke haar benen wijd open en een pijpje van haar broekje opzij en zag ik dat ze geen slipje meer droeg. Omdat ze zo dichtbij zat gaf ik haar lipjes een likje met mijn tong waarbij ik op haar klitje bleef hangen en liet het daarbij.
Toen ik weer boven de tafel kwam keek ze me indringend aan en wenkte me om meteen te gaan. Gingen we snel terug naar het water. Daar aangekomen was het al aardig donker en verlaten. Op sommige bankjes zaten stelletjes die geen erg hadden in wat er om zich heen gebeurde en met handen in elkaars kruis bezig waren. Niemand dus die ons zou kunnen storen. We zochten een rustig stukje gras op en konden niet van elkaar afblijven en hadden elkaar al flink betast voor we ook maar lagen. Ze hield mijn inmiddels goed harde pik vast door mijn broek heen die op spanning stond terwijl ik met een hand haar kont vast had en met de andere haar bh los maakte. plotseling begon ze met onze kleren nog aan tegen me aan te rijden terwijl ze me waanzinnig kuste en mijn pik hield het niet meer en zou elk moment uit mijn broek springen. Daar wachte ze niet op en ritste mijn broek snel van me af en had mijn pik al in haar handen.
Positief verast door de afmetingen begon ze er langzaam aan te trekken terwijl ik haar al bijna helemaal uit kleedde. Toen legde ik haar neer op het gras en zag voor me haar glinsterende lipjes in het maanlicht. Ik dook eropaf met mijn tong en likte haar soppigge gleufje alsof mijn leven ervanaf hing. Ze draaide zich zo om dat ze bij mijn harde paal kon met haar mond en nam hem in een keer diep in haar keel. Terwijl ik haar befte en ze kronkelend voor me lag werd mijn pik verwend door haar lippen tong handen en tieten. Ik duwde een vinger in haar soppige kutje terwijl ik haar likte en een zuchtje ontsnapte haar mond. Ik keek haar an en terwijl ze me smekend aankeek deed ik er nog twee vingers bij. Vrijwel onmiddelijk kwam ze klaar.
Maar omdat ze al eventjes met alles behalve haar kutje mijn lul verwent had draaide ze zich om en schoof in een vloeiende beweging over mijn fier overeind staande paal heen. Oh mijn god wat was ze lekker strak. Ik ging achterover liggen en werd door haar genomen. Terwijl ze me plotseling opbiechte dat ze een vriend had ging ze nog meer als een wilde tekeer en deed dingen met haar strakke kutspieren die ik niet voor mogelijk had gehouden. In mijn ooghoeken zag ik de mensen op de bankjes onze kant op kijken, zich afvragend waar al die wilde geluiden vandaan kwamen. Ik wist dat ik mijn hoogte punt ging naderen en duwde haar van me af. Ik wilde het roer wel even in handen nemen, en duwde haar richting een dikke boom die in de buurt stond, zette haar ertegenaan met haar rug naar me toe en drong hard bij haar naar binnen terwijl ik haar zei: dit doet je vriendje zeker niet vaak of goed, als je het bij mij komt halen!
Toen ik bij haar binnen drong kreunde ze hard ooohhh jaaahh, dieper, harder, dit is beter dan ik ooit gehad heb! En ik gaf haar dieper en harder! Ik pakte haar volle tieten (80c aan de grote kant!) van achteren vast en ramde mijn pik dieper en dieper in haar natte kut. Haar sappen stroomden langs mijn pik en de binnenkant van haar dijbenen af en ze klampte vast aan de boom voor haar. Ik voelde dat ze bijna ging komen door het samenspannen van haar kutspieren. Ik besloot mijn pik uit haar gleufje te trekken, haar voorover te laten buigen en zette mijn eikel tegen haar kontje aan. Ze draaide haar gezicht om, keek me aan, eerst angstig alsof ze het nog nooit zo had gedaan, maar toen bevestigend, en in een lange haal gleed ik haar nauwe sterretje in. Met nog steeds 1 hand haar lekkere volle tiet vast en met de andere in haar lekkere soppende spleet neukte ik haar holletje.
Ik beukte en ramde en na een tijd stoten verkramte zowel bij haar als bij mij alle spieren en kwamen we allebei hard klaar. Alle mensen op de banken konden meegenieten van het gekreun en waren al dichterbij gekomen om te kijken wat er precies gebeurde. Wat er daarna gebeurde en want er gebeurde toen Marieke mijn ex was zal ik later wel vertellen.
Aantal keer gelezen:
739
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)