Spannendverhaaltje.nl

De erotische date

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door Roy meer verhalen van Roy Roy en Lotte hebben bij Roy thuis afgesproken, het is hun tweede date. Er wordt aangebeld bij Roy, het is Lotte. Roy laat haar binnen.
Roy vraagt wat Lotte wil drinken en schenkt wat drinken in. Hij bied haar een koekje aan. Ze kiezen een film uit en zetten die op. Roy gaat op de relax bank zitten en vraagt of Lotte tussen zijn benen wil zitten. Voordat ie uitgesproken is, klimt ze tussen zijn benen. Roy legt zijn handen op haar buik en geeft een kusje op Lotte's hoofd. Roy heeft goed zicht op Lotte's borsten en maakt een compliment, Lotte bloost. Roy gaat wat omhoog met zijn handen en pakt haar borsten vast, Lotte geniet duidelijk. Roy masseert haar borsten en kust haar hoofd. Een hand van Roy zakt af en hij streelt over aan been en schiet onder haar jurkje begint over haar poesje te wrijven. Lotte geeft een zachte kreun van genot.
Roy fluistert in Lotte's oor zullen we die jurk uitdoen. Lotte zegt hardop Ja en zegt maar dan ook jouw broek en shirt. Lotte staat op en Roy trekt haar jurkje uit. Roy geeft een compliment over haar borsten. Ze doet Roy's shirt uit en wrijft met haar handen over zijn bovenlichaam. Roy trekt zijn broek uit en zegt zullen we naar de slaapkamer gaan. Lotte knikt en ze lopen naar Roy's bed. Roy gaat languit op zijn bed liggen en Lotte komt op hem liggen. Ze kussen elkaar en Roy grijpt Lotte bij haar kontje.
Roy pakt Lotte bij haar schouders vast en draait Lotte ineens op haar rug. Ze schrikt even. Roy begint haar nek te kussen en gaat steeds lager tot dat ie bij haar borsten is. Kijkt aan en zegt: zullen we die BH uitdoen? Ze knikt en beweegt omhoog. Roy doet de BH uit en pakt Lotte's borsten vast. Lotte gaat weer liggen en Roy begint haar borsten te kussen. Dan sabbelt ie aan haar linker borst. Haar tepel is lekker hard. Roy stopt en gaat omhoog met mijn hoofd en geeft kusjes en dan begint ie aan haar oor te sabbelen. Voordat ze het door heeft verdwijnt zijn hand in haar string. Ze kreunt een beetje. Roy fluistert: "Je bent lekker nat". Je vagina is ook lekker kaal. Dan steekt ie een vinger in haar vagina en gaat langzaam op en neer. Hij gaat wat sneller en Lotte kreunt wat harder. Hij stopt een tweede vinger bij en vingert lekker door. Lotte zegt mijn string mag wel uit hoor. Roy wipt omhoog en trekt haar string uit. Hij duwt haar benen uit elkaar en gaat met zijn hoofd omlaag en begint haar vagina te likken. Lotte kreunt en zegt lekker! Roy beft haar en wisselt het af met vingeren. Dan stopt ie met beffen en begint haar te vingeren. Steeds sneller Lotte kreunt steeds harder en ze komt klaar. Roy stopt en geeft een kusje op haar mond. Lotte zegt: "Dat was lekker zeg".
Roy en Lotte liggen beide op hun rug, Lotte gaat op haar zij liggen en kust Roy op zijn wang. Ze wrijft met een hand over zijn boxer. Ze fluistert: "Nu zal ik jou verwennen". Ze glijdt met haar in zijn boxer en pakt zijn penis vast en begint hem af te trekken. Ze stopt even om naar zijn ballen af te glijden en ermee te spelen. Ze trekt haar hand uit zijn broek en leunt over hem heen. Kust hem en zakt af en geeft allemaal kusjes. Net voor zijn boxer stopt ze. Ze pakt zijn boxer vast om uit te doen. Als de boxer uit is, pakt ze met een hand zijn penis vast en de andere hand zijn ballen. Ze begint hem langzaam af te trekken. Roy geniet en kijkt toe. Heel af en toe glijdt ze met haar hand richting zijn anus, dat windt Roy erg op. Ze trekt wat sneller. Ze stopt en begint zijn penis te likken. Dan neemt ze zijn penis in haar mond en begint hem te pijpen. Af en toe stopt ze en neemt ze een van zijn ballen in haar mond. Ze besluit dat het tijd is dat Roy klaar komt en begint hem wat intenser te pijpen. Roy kreunt en zegt dat ie bijna komt. Lotte begint hem intenser te pijpen. Dan komt Roy krachtig klaar in de mond van Lotte. Lotte houdt zijn penis in haar mond en slikt het door en likt zijn penis schoon. Ze komt langs hem liggen en ze geeft hem een zoen waarop hij haar begint te tongzoenen. Roy zegt: "Dat deed je erg lekker".
Lotte en Roy liggen nu samen op bed. Roy's penis is inmiddels slap geworden. Ze praten nog wat na.
Roy glijdt met zijn hand over Lotte's buik naar haar vagina en begint haar te vingeren. Als ze weer lekker nat is fluister ie in haar oor, zullen we..? Lotte zegt ja
Roy staat op en loopt naar de la om een condoom te pakken. Hij pakt een condoom en doet hem om.
Lotte ligt op haar rug op bed met haar benen iets uit elkaar. "Wat zie je er lekker uit" zegt Roy. Roy kruipt naar Lotte toe. Hij is in de juiste positie en wrijft met zijn penis over haar vagina. Hij duwt hem er een klein stukje in en ligt er nu helemaal klaar voor. Langzaam gaat ie op en neer, steeds een stukje dieper. Lotte kreunt een beetje maar Roy ziet dat ze geniet. Roy voelt dat ie nog een stukje moet en besluit om hem maar ineens erin te doen. Lotte slaakt een kreun, en zegt: "Oh dat is lekker". Roy gaat rustig op en neer. Ze legt haar handen op zijn billen en trekt hem een beetje met de bedoeling om hem sneller te laten gaan. Roy begrijpt dit tip en gaat sneller op en neer. Beide genieten ze.
Roy glijdt met zijn armen onder haar armen en pakt haar schouders vast en hij draait zich zelf op zijn rug, Lotte rolt mee. Zijn penis zit helemaal in haar en ze beginnen elkaar te zoenen. Omdat Lotte wat naar voren komt kan Roy haar neuken door vanuit zijn heupen te bewegen. Hij gaat snel op en neer en Lotte kreunt ervan. Ze zegt "oh wat is dit lekker". Roy gaat wat sneller. Lotte begint harder te kreunen en roept "Ga door!!". Roy gaat sneller en ruiger op en neer. Lotte komt kreunend en trillend klaar. Roy stopt en knuffelt Lotte. Lotte vraagt ben jij klaar gekomen
Aantal keer gelezen:
521
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)