Spannendverhaaltje.nl

De eerste zonnestralen

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Ik zat om een uur elf ‘s ochtends met een getrouwde vriend in de zon aan een biertje toen er drie dames vlak bij ons aan een tafeltje gingen zitten. Ik had net wat zomer kleding gekocht en ik was die warme stinkende kleedhokjes helemaal zat. Vanwege hun kleding en lijven waren ze ons al opgevallen toen ze stonden te wachten totdat er een tafeltje vrij kwam. Strakke topjes en korte rokjes waren bij hen het motto. Twee van de drie dames hadden geen bh aan, wat ze trouwens goed konden hebben. Jummie!! De vrouw die wel een bh aan had, had een rokje aan dat vlak boven de knie kwam, terwijl de rokjes bij de andere dames halverwege hun dijen kwamen. Ze draaiden de stoelen zo danig dat ze met hun gezicht, armen en benen in de zon zaten. Toevallig stond de zon achter ons, waardoor ze met de voorkant van hun lekkere lijven naar ons toe zaten. Nadat ik een keer nep gehoest had, zagen ze ons zitten. Ik trok mijn zonnebril even boven mijn ogen, keek de zwart harige, de mooiste van de drie, eens aan. Voordat ik mijn bril weer op mijn neus liet rusten, maakte ik een beweging met mijn wenkbrauwen, zo van “ik vind je een lekker ding”.
Ze bleef me bekijken tijdens haar gesprek met haar vriendinnen. Op een moment deed ze het zelfde wat ik daarvoor met mijn bril en wenkbrauwen gedaan had. Mijn vriend en ik zeiden tegen elkaar dat zij er wel zin had. We hadden het nauwelijks gezegd of ze plaatste haar voeten naast elkaar op de grond, strekte ze haar benen en deed ze haar stokken iets uit elkaar. Ik en mijn vriend keken tot aan haar hemelpoort. Al hoe wel, tegen het kruis van haar witte slipje. Ze vertelde wat tegen haar vriendinnen, waar door deze ook onze kant opkeken, en liep het restaurant in en een paar minuten later ging ze weer op haar stoeltje zitten. Ze nam de zelfde houding weer aan en nam een slok van haar rosé biertje. Mijn mond viel open van verbazing, want ik zag geen wit slipje meer, maar haar wijdbeensroze. Mijn vriend was het ook opgevallen en zei: “Als ik niet getrouwd was, dan nam ik haar direct op het toilet”.
Hij bracht me op een idee. De dame geilde ons op, door over haar borsten te wrijven en door haar benen af en toe gedurende een paar seconden helemaal te spreiden. Zo liet ze ons haar openstaande pruimpje bewonderen. Met een half stijve leuter stond ik op en liep naar het toilet. Snel was ik weer terug, ging zitten en keek haar over mijn zonnebril aan. Toen ik zeker wist dat ze keek, haalde ik mijn short uit mijn broekzak en deed hem duidelijk zichtbaar in de Piet Zoomers tas. Ze liet haar tong langs haar lippen glijden en stond vervolgens op. Ik begreep de hint en volgde haar richting de toiletten.
“Succes!” hoorde ik mijn vriend achter me lachend roepen. Ik liep vlak achter haar en bekeek haar wiegende heupen, ronde billen en lange “stokken”.
Tjemig, wat een lijf! Ze deed de deur van het invaliden toilet open en liet de deur open. Ik had de deur nog niet op slot gedaan of ze leunde met haar handen al tegen de muur.
“Sssssst, niet praten, neuk me, nu!” fluisterde ze hees. Toen ik achter haar stond had ik in no time mijn broek op mijn enkels. Ik schoof haar rokje boven haar heupen en mijn harde pik in haar grotje. Tjemig, wat was ze nat en nauw. Snel trok ik haar topje boven haar tieten en terwijl ik mijn lul diep en hard in haar pompte, bewerkte ik haar borsten.
“Oooh, jaaaa, er gaat niets boven een snelle wip met een vreemde man op een spannend plekje, jaaaaa, mmmmmm, neuk me, jaaaaa” kermde ze geil. Ze haalde een hand van de muur en wreef met een vinger over haar klit. Mijn kloten schommelden flink heen en weer. Haar kutje sloot zich steeds strakker om mijn glijpaal, om vervolgens te verkrampen.
“Ooooh, mmmmm, aaaaiii, jaaaaa, ik kooooom” fluisterde ze. Met trillende benen kwam ze klaar. Haar roompotje verkrampte keer op keer om zo veel mogelijk geil uit haar schede te persen. Soppend van de grote hoeveelheid vocht, gleed mijn leuter in en uit haar pulserende kut. Zwijgend trok ik aan haar tepels en pompte ik mijn pik tot aan mijn schaamhaar in haar om haar climax te rekken. Met knikkende knieën onder ging ze mijn harde penetratie. Toen haar gleuf voor de tweede keer flink nauwer werd, voelde ik bij mij mijn zaad naar boven borrelen. Kermend kondigde ik aan dat ik moest komen. Ik had het nog maar net gezegd of ze draaide zich en zakte ze door haar knieën. Ze zoog mijn natte harde geaderde pik in haar mondje. Tijdens het rechttoe rechtaan pijpen, vingerde ze zich naar een tweede hoogte punt. Terwijl ze nog natrilde van haar tweede climax, spoot ik mijn sperma in haar mondje. Ze hield alleen mijn eikel tussen haar lippen en ontving mijn room. Straal na straal spoot ik mijn zaad achter in haar keeltje, wat ze zo veel mogelijk doorslikte. Toen mijn leuter half stijf schoon uit haar mondje kwam, stond ze op. Er droop nog wat sperma langs haar kin. Ze veegde dit ook nog in haar mond, terwijl ze mij indringend aankeek. Daarna trok ze haar topje over haar stevige b-cup en haar rokje over haar brede heupen. Nadat ik mijn broek weer aan had getrokken, stak ze een hand uit en stelde ze zich grappig voor: “Hoi, ik ben Chantal en altijd geil.” “Hoi, ik ben GAP en jou altijd van dienst” reageerde ik gevat. Ik opende de deur en keek om de deurpost om te kijken of iemand er aan kwam. Ik zag niemand en samen liepen we pratend richting het terras. Bij de tafels gekomen zagen we dat mijn vriend bij de vriendinnen van Chantal aan tafel zat. We zaten nog maar net of mijn vriend en een blonde stoot stonden op. De blonde stoot had, denk ik, een c- cup die stevig vooruit stond en was ietsje minder slank dan Chantal. Maar toch heerlijk om naar te kijken.
“Wens ons ook maar succes” zei mijn vriend en liep snel achter die blonde dame aan. Blijkbaar was hij vergeten dat hij getrouwd was.
“Brenda is ook altijd geil” fluisterde Chantal in mijn oor. De andere dame, de enige met bh, heette Gerdien. Gerdien had het zelfde figuurtje als Chantal, maar haar tieten waren reusachtig. Slank en grote tieten, jummie! Chantal en haar vriendinnen bleken alle drie 31 jaar jong te zijn en ze waren een lang weekend zonder mannen op een vakantiepark hier in de buurt. Alle drie hadden ze dus een relatie, maar een keertje de bloemen buiten zetten zonder hun mannen, was blijkbaar geen probleem. Na een minuut of tien kwamen mijn vriend, Henk, en Brenda met rode wangen weer het terras op. Tijdens het laatste drankje, vroeg Chantal of Henk en ik vanavond naar het vakantiepark kwamen. Toen Henk zei dat hij niet kon, vroeg ze of ik nog een vriend kende die wel kon. Gerdien was tot nu toe aardig stil geweest. Gerdien was een zeer goede vriendin, maar (bleek later) vanwege haar geloof was ze “minder vrij”(
zeg maar) dan Brenda en Chantal.
“Kunnen we niet gewoon met ons drietjes op het park zijn?” vroeg ze. Na overleg ging ze toch akkoord met het voorstel van Chantal en ik zei dat ik wel iemand mee nam. Nadat ik de naam en het adres van het vakantiepark gekregen had, namen we afscheid.
“Tot vanavond” zeiden we nog.
In de auto vertelde Henk nog over de c-cup en de geile kut van Brenda en over hoe hij haar op het gewone toilet had genomen. Hij had op de pot gezeten, zodat zij met haar rug naar hem toe had kunnen wippen. Henk had haar ook nog met een voet op de pot laten staan, zodat hij haar van achteren kon nemen, om vervolgens haar kutje vol te spuiten. Ik moest natuurlijk ook alles vertellen. Toen ik Henk om half één bij zijn huis afzette, vroeg hij of ik niks tegen zijn vrouwtje wilde vertellen.
“We zijn toch vrienden!” gaf ik als antwoord. Nauwelijks had Henk de portier dicht gedaan of ik belde wat vrienden af. Ik vroeg of ze zin hadden in een geile avond. Ik nam niet één vriend mee, maar als verrassing zou ik drie vrijgezelle vrienden meenemen! Wat zou dat een verrassing voor de dames zijn. Vooral voor Gerdien, want ik had over Gerdien verteld, dat ze eigenlijk niet wilde dat ik en een vriend bij hun langs zouden komen. Mijn vrienden zeiden dat ze haar eens flink zouden uitwonen. Thuis at ik een paar boterhammen en dook onder de douche. Mijn kruis kreeg de nodige aandacht. Ik schoor mijn pik en zak en trimde mijn schaamhaar. Om 20.00 uur had ik mijn 3 vrienden in de auto. Ben, Kees en Karel hadden er zin in en vroegen mij het hemd van mijn lijf over de vrouwen. Precies op tijd voor de borrel meldden wij ons bij de receptie. Omdat de dames ons hadden aangemeld, kregen we een pasje zodat we het terrein op konden rijden. Even later parkeerden we de auto voor het huisje. Brenda opende de deur en keek verbaasd naar mijn 3 vrienden. Op onze beurt keken wij naar Brenda. Haar idee over de komende avond was duidelijk te zien. Ze had een transparant shirtje aan, waardoor we haar heerlijke stevige tieten, donkere tepelhoven en harde tepels konden zien. Het rokje was mogelijk nog korter dan die van vanochtend. Karel zei: “Nou GAP, je hebt niets te veel gezegd.” Hongerig liepen we achter Brenda aan en betraden de woonkamer. Chantal had een zomerjurkje met een diep decolleté aan, die net haar billen bedekte. Gerdien had het zelfde als vanochtend aan en keek niet zo gelukkig toen ze ons vieren zag binnenkomen. Ze had wel rode blosjes op de wangen.
“Biertje” vroeg Brenda en zonder het antwoord af te wachten liep ze naar de koelkast. Even later zaten we in de woonkamer en spraken over de beroemde koetjes en kalfjes. Toen Chantal haar biertje op had, stond ze op en knoopte haar jurkje los. Ze liet ons haar naaktheid zien.
“Ik geloof dat jullie hiervoor gekomen zijn” zei ze met een hese stem. We keken naar haar stijve tepels en haar kale venusheuvel. Ik keek naar Gerdien en zag haar ongemakkelijk in haar stoel wiebelen.
“Ik ben weer zo heet en nat” zei Chantal toen ze haar vinger tussen haar schaamlippen liet glijden.
“Ik ben ook zó bloedje geil” hijgde Brenda toen ze haar shirt over haar hoofd uit trok. Ook haar tepels wezen naar voren. Mijn vrienden sprongen op en trokken als een speer hun kleding uit. Karel trok het jurkje van de schouders van Chantal en Ben en Kees zorgden er voor dat het rokje van Brenda naar de vloer ging. Gerdien keek met steeds roder wordende konen naar de seksende mensen. Chantal lag al snel op de bank en Karel lebberde aan haar kut. Ben had Brenda in een stoel gezet en duwde zijn harde pik in haar mondje. Kees zat al tussen haar benen en zoog aan de klit van deze geile vrouw. Chantal en Brenda kreunden luid. Gerdien haar handen gleden over haar enorme tieten en toen ze zag dat ik keek, schrok ze en haalde ze haar handen weg.
“Toch geen koelkast” dacht ik. Ook ik trok mijn kleding uit en liep naar Chantal.
“Mmmm, daar is ie weer” kreunde ze toen ze mijn pik in haar mondje zoog. Nu varieerde ze, in tegenstelling tot vanochtend. Ze zoog mijn pik diep in haar mond, om even later langs mijn stam en eikel te likken. Mijn kloten vergat ze niet, door ze af en toe in haar bekkie te zuigen. Terwijl ze mijn pik en zak onder handen nam, vergat ik op mijn beurt haar tepels niet. Ik trok stevig aan haar harde tepels en keek hoe de tong van Karel tussen haar grote en kleine schaamlippen doorgleed. Ik keek over mijn schouder en zag dat Gerdien haar hand onder haar rokje had en zich met gesloten ogen vingerde. Ik tikte Karel op zijn schouder en wees naar Gerdien. Karel stond op, attendeerde Ben en Kees op Gerdien en gezamenlijk liepen ze naar haar toe. Chantal en Brenda keken eerst verbaasd en toen ze mij zagen knipogen begrepen ze wat er ging gebeuren. Chantal, Brenda en ik gingen naast elkaar zitten en keken wat er ging gebeuren. De dames met een hand tussen de benen en ik speelde af en toe met mijn lekkende pik. Gerdien schrok zich een hoedje toen ze de stoel uit werd getrokken. Tegenspartelend werden haar kleren van haar lijf getrokken. Ook haar bh en rio slip werden hardhandig van haar mooie slanke lijf gerukt. Haar d- of e-cup hing zwaar aan haar romp en haar schaamhaar bedekte haar dikke venusheuvel. Karel tilde haar op en legde haar met haar buik over de rugleuning van de bank. Ze moest met haar handen op de zitting steunen om niet voorover te vallen. Kees hield haar stevig vast, maar had de nodige moeite met de tegenspartelende dame. Karel ramde zonder pardon zijn pik in de kut van Gerdien en Ben pakte haar hoofdje vast om zijn eikel in haar mondje te steken. Kermend en gillend riep ze dat ze niet wilde.
“Hoe zo wil je niet” riep Karel.
“Je bent drijfnat en nauw” bewees hij het tegendeel. Ben snoerde haar de mond door zijn eikel diep in haar mondje te duwen. Kees had steeds minder moeite met Gerdien. In plaats van te gillen begon ze te kreunen. Karel pompte zijn leuter diep en hard in haar kut en Ben neukte het mondje. We zagen zijn lul steeds dieper in het mondje van Gerdien gaan. Op een moment slaakte Gerdien weer een gil.
“Niet mijn kontje!” riep ze. Karel zei niets maar duwde een duim in haar anus. Geregeld spuugde hij op het sterretje en maakte deze hierdoor soepel. Gerdien werd gewilliger en genoot nu van de pikken die in haar lijf staken.
“Oeffff, pffffff, mmmmm” kwam er uit de mond van Gerdien. Ben haalde zijn pik uit haar bekkie.
“Jaaaa, jaaaaaa, ik kooooooom” gilde ze uit. Karel sopte vrolijk verder om haar hoogtepunt wat langer te maken. Toen ze ontspande tilde hij haar weer op en liep met haar, terwijl zijn pik nog in haar zat naar de voorkant van de bank en ging zitten. Hij tilde haar van zijn leuter en zocht met zijn eikel het andere gaatje. Nog voor ze iets kon zeggen plopte zijn eikel achter haar sluitspier.
“Oeeffff, pppfffffff, aaaaah, niet mijn kontje” zei ze met betraande ogen. Nadat ze wat gewend was trok Karel aan haar heupen en ramde zijn pik in een keer in haar aller nauwste neukgat.
“Auuuu, ppppffffff, kut, aaaaaiiii” klaagde ze. Kees drukte haar met haar rug tegen Karel en drukte direct zijn leuter in de kut van Gerdien.
“Jezus, je bent drijf nat. En je wilt niet neuken? Geloof er niks van!” zei Kees luid. Om en om pompten de heren hun pikken in de neukgaatjes van Gerdien. Ben bemoeide zich er weer mee en duwde zijn lat weer in de geopende mond van Gerdien. Met tranen in haar ogen begon ze geil te zuigen aan de harde leuter van Ben. Ze begon te hijgen en te kreunen. Als een wilde zoog ze aan de pik van Ben. Gerdien kwam los.
“Oooh, jaaaaa, kom op, neuk me dan, kom op, harder, jaaaaaaaa, dieperrrrrrr, mmmmmm, lekkerrrrrr” riep ze uit voordat ze de pik van Ben weer in haar mondje zoog. Chantal, Brenda en ik keken, rustig spelend met ons zelf, naar de geile voorstelling.
“Ooooh, jaaaa, mmmmm, ik kom weeeerrrrr” riep Gerdien. Ze kwam keer op keer klaar en bij iedere climax verkrampte ze zo heftig dat ze niet kon bewegen. Ben was de eerste van de heren die moest komen. Hij trok zijn pik uit de mond van Gerdien en spoot zijn kwakkie op het gezicht van Gerdien. Ze wilde het wegvegen, maar dat mocht niet van hem. Het zaad droop langzaam naar haar tieten en liet een glimmend spoortje op haar wangen en kin achter. Aan de kin vormde het sperma een sliert en toen de zwaartekracht te veel werd, viel de sliert op haar enorme memmen. Toen de dames, naast me, Ben zagen spuiten kwamen ze allebei klaar. Eerst Chantal en toen Brenda. Kreunend en trillend sloten ze hun dijen tijdens hun climaxen. Kees haalde daarna zijn pik uit de flamoes van Gerdien en spoot ook zijn zaad op het hoofd van deze pracht vrouw. Nog meer zaad dat de zwaartekracht onderging. Haar gezicht en borsten glommen van het zaad. Karel duwde uiteindelijk Gerdien van hem af, stond op en trok zich voor haar ondergespoten hoofd af. Zijn stralen sperma spatte uit één op de wangen, voorhoofd en kin. Kees zei dat ze er hoerig uitzag en trok haar uiteindelijk mee naar de spiegel in de woonkamer. Toen ze zich zelf zag zei ze: “Oooh, wat geil, mmmmm” Ze liep terug en liet de drie mannen weer op de bank zitten en begon met volle overgave te trekken en te zuigen aan hun 3 pikken om ze weer snel hard te krijgen..
Mijn voorhuid gleed al geruime tijd soppend over mijn eikel en de kutten naast me waren drijfnat gevingerd. Ik ging op de grond liggen en de dames bepaalden de rest. Chantal kwam direct met haar natte glimmende gleuf op mijn mond zitten. Ze smaakte heerlijk zoet en toen ik haar klitje aanraakte kwam ze direct weer klaar.
“Ooooh, godver, jaaaa, mmmmm, lekkerrrrrr” riep ze toen ze haar vocht in mijn mond liet lopen. Nadat ik haar geil had doorgeslikt likte ik langs haar schaamlippen en zoog haar klitje in mijn mond. Terwijl Chantal klaar kwam, zakte Brenda met haar nauwe glibberige kut over mijn bikkelharde paal. Tijdens het wippen voelde ik haar vinger langs mijn pik gaan. Omdat ze op haar klit drukte kwam ook zij tamelijk snel weer klaar. Toen de dames van plek verwisselden had ik even de tijd om naar Gerdien te kijken. Het was haar gelukt om de pikken weer hard te krijgen. Nog steeds besmeurt met het zaad van de mannen, pijpte ze Karel. Kees zat met zijn leuter in haar kont en Ben neukte haar kut. In plaats van tegen te spartelen, bewoog ze zodanig van geilheid, dat de heren alle moeite moesten doen om hun pikken in de gewillige openingen te houden. Net toen Brenda op mijn mond wilde gaan zitten, zag ik hoe Kees zijn pik uit haar kont haalde en die naast de lul van Ben in haar kut duwde.
“Ooooh, jaaaaa, wat doen jullie nou, mmmmm, jaaaa, lekkerrrrr, ooooh neuk me suf” riep ze.
“Oooooh ik kom al weerrrrrr” kermde Gerdien. Ik proefde nu de smaak van Brenda’s geil. Iets zoeter dan dat van Chantal en erg lekkerrrrr. Ik duwde haar van mijn mond, zodat ik haar schaamlippen van elkaar kon trekken. Ik keek in haar roze binnenste en zag haar klitje naar voren steken. Ik hapte naar haar kittelaar en zoog deze zo ver mogelijk in mijn mond.
“Oooh, mmmm, jaaaaaa, lekkerrrrr, laat me weer komen, ja zuig aan mijn klit, mmmm” riep Brenda. Ondertussen was Chantal met haar rug naar me toe over mijn pik gezakt. Niet met haar kut, maar met haar kont. Wild bereed ze mijn leuter. Ze leunde met haar rug tegen de tieten van Brenda. Nog steeds speelde ik met de klit van Brenda.
“Oooh, ja, jaaa, jaaaa, jaaaaa, jaaaaaaaaaaaa, ik koooooom” kermde ze weer. Haar geil gutste werkelijk uit haar gleuf en ik moest mijn best doen om niets te missen. Achter me hoorde ik dat een van de heren weer moest spuiten. Toen Brenda van me af stapte, spoot Kees zijn lading zaad in haar kut. Niet veel later leegde ook Ben zijn zak in de uitgewoonde kut van Gerdien. Kees had inmiddels plaats gemaakt voor Karel en toen Ben ook zijn lul uit Gerdien had gehaald, schoof Karel zijn leuter in de volgespoten trut van Gerdien.
“Ooooooh pfffff, ik koooom” kermde Karel. Ik zag zijn onderlijf verkrampen van de zaadlozing. Toen ik weer naar de wippende Chantal keek, zag ik dat Brenda voor haar stond. Ze had een enorme voorbind pik omgegespt. Terwijl mijn pik nog in de kont van Chantal zat, schoof zij even later die enorme kunst lul in haar kut. Chantal gilde het uit en kwam al snel klaar. Ze bleef maar komen onder het neuk geweld wat Brenda en ik op haar uitoefenden. Haar geil zorgde voor een goede smering en sopgeluiden. Omdat Chantal ver achterover hing om Brenda haar gang te laten gaan, ging Gerdien met haar kut boven het gezicht van Chantal staan en perste de 3 zaadlozingen uit haar poesje. Chantal probeerde het met haar mondje op te vangen, maar door de het gebeuk in haar onderlichaam lukte dat niet. De grote hoeveelheid sperma viel op haar gezicht, hals, haren en ogen. Omdat ze goed moest steunen, kon ze niets anders dan het zaad te laten liggen waar het lag. Even later druppelde er wat geil van haar wangen op mijn gezicht. Na de zoveelste climax van Chantal duwde ik haar en Brenda van me van me af. Ik zag hoe het gezichtje van Chantal onder het zaad zat en trok me voor haar mondje af. Met kracht spoot ik mijn eerste stralen room op haar gezicht om de vervolgens de rest in haar mondje te lozen. Toen ze opstond, ging ze ook voor de spiegel staan en zei lacherig dat deze roomkleur haar goed stond. Ze draaide zich naar ons toe en liep naar Brenda en Gerdien. De beide dames likten het lekkere goedje van haar gezicht en van haar tieten. Want ook bij haar gold de zwaartekracht. Daarna gaven de dames elkaar nog een tongzoen.
“Biertje” vroeg Gerdien en zonder antwoord af te wachten liep ook zij naar de koelkast. We spraken over de geile neukpartij en hoe Gerdien, in tegenstelling tot de verwachtingen, ook onverzadigbaar bleek te zijn. Ik was pas één keer gekomen en had nog wel zin in een gladde natte nauwe kut. Terwijl ik zo Gerdien haar grote tieten en haar kutje (ze zat namelijk met de benen wijd) bekeek, begon mijn leuter weer te groeien. Bij mijn vrienden was de pijp leeg, want bij hun lagen hun pikken slapjes op hun onderbuik. Ik riep Gerdien en toen ze keek, wees ik naar mijn gevoelige harde pik. Ik wenkte dat ze moest komen en toen ze kwam zette ik haar met de knieën op de zitting van de stoel en liet haar tegen de rugleuning leunen. Voordat ze in de gewenste stand plaats nam, likte ze eerst nog die paar druppels van mijn gezicht af. Ik propte direct mijn pik in haar. Haar kut was heerlijk glibberig van haar geil en het restant zaad van mijn vrienden.
“Mmmmm, jaaaaaa, kom maar, neuk me, spuit me vol, jaaaa, doe het, ooooh, ik ben zóó geil” kermde ze. Ik bewerkte ondertussen haar klit en met mijn andere hand sloeg ik op haar billen. Ze duwde haar kontje ongecontroleerd naar achteren en haar poesje werd snel nauwer. Het duurde maar een paar minuten of ze kwam al weer.
“Oooh, jummie, jaaaaa, lekkerrrrr, neuk me suf!!! Ik kooooom” riep ze weer luid. Ik keek om en zag dat mijn vrienden aan het kijken waren en dat de twee dames hun handen rustig over hun lijven lieten glijden. Soppend gleed mijn pik in haar pulserende gleuf. Ik ramde mijn pik diep, hard en snel in haar, waardoor haar reusachtige tieten lekker bungelden. Toen zij weer klaar kwam werd het voor mij ook te veel en spoot ik mijn room in haar roompotje. Ik haalde mijn nog druipende pik uit haar en stortte me op de lekkende kut. Ik zoog haar geil en mijn zaad in mijn mond. Het zilte en het zoete…..mmmmm. Na het derde biertje en nog wat zoutjes, namen mijn vrienden en ik een douche en afscheid. Natuurlijk werden er wat adressen en telefoonnummers uitgewisseld. Als de rest van de zomer zo gaat, dan heb ik een pracht zomer.
Het leven is mooi!! Lang leve de vrouwen!!
Aantal keer gelezen:
1003
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)