Spannendverhaaltje.nl

De eerste ontmoeting

-
16-08-2010
M'n hart bonst in m'n keel als ik uit de trein stap op het afgesproken perron. Zou je er echt staan? Zou je echt zo mooi zijn? Ik probeer zo nonchalant mogelijk over te komen, maar het moet aan m'n ogen te zien zijn dat ik in de massa van mensen jou probeer te ontdekken. Daar sta je! Dat moet jij zijn. Ik loop vlak langs je, en ga van een afstandje je bewegingen volgen, of eerder, je wachten. Je ziet er uit zoals je gezegd had dat je eruit zou zien, dat jasje, die broek, nee ik weet het zeker, dit is dír, en God wat ben je mooi. Kleine stapjes van loodzware passen, lopen naar je toe. Als ik vlak naast je kom staan draai je jezelf naar me toe. Terwijl je in m'n ogen kijkt zie ik een kleine fonkeling; je weet nu dus ook dat ik het ben!
We stellen elkaar voor, en ondanks dat het wat houterig en verlegen is, is de spanning van onze eerdere zwoele en opwindende anonieme contacten duidelijk aanwezig, als twee minnaars die om wat voor reden dan ook een tijd lang uit elkaar waren, en hunkerden naar de dag dat ze elkaar weer zouden liefhebben. Op de fiets naar je huis hebben we het over van alles, allerlei kleine 'ditjes en datjes', maar houden angstvallig de toon van onze mailtjes en msn contacten voor ons. We zouden zo wel lekker gaan zitten op de bank met een kopje thee, en wie weet waar het dan allemaal naar toe gaat. Bovengekomen laat je me jouw huis zien. Ik zeg wat ik moet zeggen, maar kan niet ontkennen dat ik het echt een mooie en gezellige kamer vind. Terwijl ik achter je kom staan om iets te bekijken, kan ik niet voorkomen aan je prachtige haar te ruiken. De opwinding giert door mijn buik en ik voel een kloppende erectie opzwellen in m'n broek.
Die seksuele spanning moet zeker direct in de lucht zijn gaan hangen, want op dat moment draai je je om, legt een hand op m'n zij, en zegt "Maar ik weet wel waar je voor gekomen bent!". Jezus! Die laat er geen gras over groeien, maar ja, het is waar, we weten alle twee wat we met dit contact wilden bereiken, en hier zijn we dan. Je kijkt me diep in de ogen, wachtend op een positief antwoord, als ik denk: Nu ga ik haar zoenen! Heftig zoenend lopen we naar de rand van het bed, waar we op gaan zitten, voelt ze dat ik een erectie heb? Het moet wel, want je drukt je lichaam stevig aan die van mij. Passioneel worstelen onze tongen in en buiten onze monden, als ik je begin te strelen over je rug en door je haar. Jouw hand streelt over mijn borst, op zoek naar de knoopjes van m'n overhemd, die je gretig en kreunend onder het zoenen losmaakt. Ter hoogte van je billen schiet mijn hand onder je truitje op je blote rug die heerlijk glad aanvoelt.
Met nog een hand onder je truitje kan ik makkelijk je trui in een keer uittrekken, en zie ik wat voor een prachtige lingerie je aan hebt. Die moet je wel speciaal voor vandaag, voor mij aangetrokken hebben. Je hebt m'n overhemd uitgekregen, en ook m'n T-shirt moest eraan geloven, terwijl ik zachtjes je stevige borsten streel, lik ik met m'n tong in je nek. M'n handen gaan naar achteren en proberen de haakjes van je BH los te krijgen. Nu zie ik wat voor mooie borsten je hebt, en wat een heerlijke tepels! Met m'n hoofd buig ik langzaam naar een borst, en zet m'n lippen om je tepel. M'n tong maakt je tepel nat en likt rondjes terwijl ik zuig. M'n andere hand speelt met je andere borst. Je tepels zij nu echt heel hard, en ik ben benieuwd hoe nat je broekje is. Ik leg je achterover op je bed, met je voeten nog op de grond.
Ik kus je borsten en daal met mijn tong al likkend naar beneden, na een rondje om je navel, zie ik dat je zelf met je tepels aan het spelen bent, en ik kom aan bij je spijkerbroek. Knoopje voor knoopje doe ik los en schuif je broek helemaal af. Met m'n tong lik ik vanaf je binnendij richting je even mooie slipje, en lik langs je broekje, die even opzij schuift, zodat ik al wat schaamhaar voel. Dan schuif ik je slipje van je goddelijke lichaam, en lik zachtjes met m'n volle tong over je natte schaamlippen. Ik lik van binnen uit vanonder naar boven, waar ik je klitje vind en daar langzaam rondjes om begin te draaien met m'n tong. Je kreunt, en ik begin sneller te bewegen. Ik plaats mijn lippen om je klitje en begin zachtjes te zuigen en steeds sneller te likken. Mín handen graaien naar je borsten en strelen over je buik.
Als ik opsta om je even anders neer te leggen, schiet je snel weer in de zithouding en begint de knoopjes van m'n broek los te maken. Als ook m'n boxershort uit is neem je m'n stijve pik in je hand en begint langzaam m'n eikel te kussen. Je tong draait langzaan om m'n eikel, terwijl je met je andere hand onder m'n ballen aan het strelen bent. Dan sluit je je lippen om m'n lul en neem je hem diep in de mond. Oooh wat is dit lekker, en wat kan je heerlijk zuigen, m'n handen leg ik op de achterkant van je hoofd en begeleid je bewegingen. Dan ga ik op het bed liggen en als je je poesje op m'n gezicht drukt, in het standje 69, begin ik meteen weer je lekkere sappige kut te likken. De kou voelt lekker aan op je kontje, terwijl die fier in de lucht steekt. Daardoor voel je je naakt, maar op een goede manier. Je voelt m'n handen stevig op je ronde billen, terwijl ik m'n tong in je kutje steek. Een hand glipt naar de binnenkant van je billen en ik wrijf plagerig met een vinger op je kontje, met m'n andere hand kneed ik lekker in je borsten.
Ik trek me terug onder jou, maar laat jou zo zitten, en begin je van achteren te beffen. Een vinger assisteert me met het beroeren van je knopje. Dan ga ik op m'n knieŽn zitten en neem m'n pik in m'n handen. Ik kijk hoe jij je vingert, en langzaam streel ik met m'n eikel langs je lippen. Dan glijdt m'n lul in je natte strakke kut, en je slaakt een kreet van genot. Ik begin heen en weer te gaan, en geef een zacht tikje op je billen. Van de spanning zou ik nu al kunnen klaarkomen, maar ik haal hem eruit, en draai je om, zodat je kan zien hoe ik je bef. Even later ga ik liggen en kom jij boven op me zitten, je pakt m'n lul en schuift hem behendig naar binnen, ik speel stevig met je tieten terwijl je begint te rijden op mijn kloppende pik. Dan buig je voorover om je tong in m'n mond te duwen, en zo kan ik met m'n handen naar je kont, die ik stevig beetpak en mee laat trillen op het ritme, dit veroorzaakt heftige vibraties naar je klitje en je begint nog harder te kreunen. Met een vinger streel ik weer lekker langs je kontje en druk er een beetje op.
Als ik zeg dat ik ga klaarkomen ga je op je rug liggen en trek ik me boven je af, je helpt me en likt ondertussen m'n ballen en m'n eikel, dan voel ik het, ik richt al m'n sperma op je buik en je tieten. Met een hand masseer ik het sperma over je tepels, buik en borsten, en met de andere vinger ik je. Dit vind je zo geil dat het niet lang zou duren voor je klaarkomt, daarna zal ik je weer lekker beffen zodat je sneller voor een tweede keer komt, en daarna zal die van mij wel weer omhoog staan, en kunnen we weer lekker verder met ons heerlijke lekkere seksavontuur.
Aantal keer gelezen:
810
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)