Spannendverhaaltje.nl

De eerste keer vreemd

-
21-10-2010
Zal ik wat kaarsen aansteken vroeg Erik,ja gezellig zei zijn vroew met wie ik op een bank lag.Mijn vrouw, Annie lag bij Erik en ik voelde dat het spannend zou worden.Ik had al een keer met Door,Erik zijn vrouw in bed gelegen en haar geneukt,Annie wist dat en ik wan benieuw hoe ver zij zou gaan op deze kennismaking avond. Hij stak de kaarsen aan en wat wierookstokjes en ging wer bij Annie liggen.Het was nu heerlijk schemerig en mijn hand gleed in Door haar bloes en ik had een grote borste te pakken.Omdat zij voor mij lag voelde zij mijn lul tegen haar dikke billen drukken en zij liet haar hand naar achteren gaan en kneep er in.Geile beer,fluisterde ze tegen mij,lekker toch zei ik in haar oor.Ik zag dat Erik zijn hand op Annie been had gelegd en voorzichtig haar rokje omhoog wilde schuiven maar zij hield het tegen.Erik fluisterda haar wat in het oor en legde haar hand weg en hij begon opnieuw en heel langzaam ging het rokje hoger ik vond het zo spannend en geil en mijn lul werd bikkel hard.De tepel van Door werd ook dik en ik wist dat zij ook geil werd.Ik keek stiekem weer naar Annie en Erik en toen zag ik dat wij haar slipje konden zien,ze wordt vrijer,fluiterde ik tegen Door,ja lekker geil hé,zei ze zacht.
Erik zijn hand gleed hoger en kwam aan de rand van het slipje en toen draaide hij Annie zo dat hij gemakkelijk met zijn hand in haar slipje kon komen, het gaat gebeurden Door,zei ik en ja hoor,zijn hand gleed verder het slipje in en Annie deed haar benen verder uit elkaar.Ik zou zien hij een andere kerel aan het kutje van mijn vrouw kwam,heerlijk wat een geil ogenblik.Ik zag haar liggen benen helemaal uit elkaar en in het kruisje kromde Erik zijn vinden en gleden tussen haar kutlippen dat kon niet anders of hij zat er in.
Toen horde ik haar kreunen en hoorde haar zeggen wat geil is dit wat doe je dat lekker.Toen zei Erik eigelijk moest je slipje uit geil teefje en ze zei doe het maar uit.O wat een geil moment was dat. Hij haalde zijn hand uit haar slipje,deed haar rokje helemaal open, het was een wikkelrokje en trok het uit en daar ging het slipje en daar lag zij met haar blote kut.
Nu gleed mijn hand tussen de benen van Door en voelde haar natte kut en die was even later ook bloot en zij was drijfnat.
Ik wil je dikke paal voelen zei ze tegen mij en wel zo luid dat de anderen het moedten horen en ik zag Annie kijken, neuk haar maar lekker geile beer,zei zetegen mij je houd wel van ee blondje. Ik wil ook graag door hem geneukt worden,zei Door en ik klede haar uit.Neem jij Annie maar lekker te pakken,zei ik tegen Erik ze is zeker zeiknat hé, ja heerlijk zei hij,daar gingen hun kleren ook uit en zo zag ik dat zij door Erik geneukt werd en kon zij zien hoe ik Door een beste beurt gaf en dat dit nog vaak hehaald werd zal jullie wel niet verbazen.
Aantal keer gelezen:
636
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)